Friggs veg 9A 2413 Elverum Norge

Adresse

Friggs veg 9A
2413 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjør ut på Rv25 mot Trysil, kjør 1,8 km før du svinger til høyre inn på Olav Sæters veg. Kjør ca. 1 km og sving til venstre inn på Valhallvegen og kjør ca. 60 m før du igjen tar til venstre inn på Friggs veg. Etter ca. 100 m får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Dagligvare og detaljhandel kun minutter unna eiendommen. Kort vei til nye Ydalir skole og barnehage.
Det er ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 4 km unna. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2000

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas bestående av sandmasser.Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Gulv med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med 150 mm mineralull. Utvendig fasade med liggende kledningsbord. Innervegger antas som isolerte lettvegger. Vinduer med isolerglass fra byggeår. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. Innvendig elementpipe type Leca.
Opplyst at utvendige fasader vil bli malt i 2020.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

1.Etasje: P-rom: 66 kvm, Bra: 70 kvm, Brutto: 75 kvm, Srom: 4 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom entre og gang. Bod som sekundærrom. Sentralstøvsuger plassert i bod.

Carport: Bra: 16 kvm, Brutto: 17 kvm, S-rom: 16 kvm
Carport uten beregningsmessig areal (gulvareal målt til ca. 16 kvm)

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg

Standard

Her har vi gleden av å presentere en selveierleilighet på Løvbergsmoen. Leiligheten har 2 soverom, romslig og åpen stue/kjøkkenløsning, bad samt innvendig bod. Hovedsoverommet har lysmalt strietapet på veggene og lyst belegg på gulvet. Etablert stort garderobeskap, og plass til det man skulle ønske av møbler. Det andre soverommet er malt i lyse farger, med lyst belegg på gulvet. Dette soverommet har et dobbelt garderobeskap etablert.

Stue & Kjøkken
Lys, romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning, med lysmalte vegger og belegg på gulvet. Peisovn montert i stuen, som gir godt med varme i hele leiligheten. Fra stuen kan man gå ut til den dels overbygde terrassen og egen hage.
Kjøkkenet har heltre fronter med laminerte skrog og benkeplater. Oppvaskkum i metall. Opplegg for vaskemaskin og åpne løsning for hvitevarer. Ventilator i overskap over komfyr, antatt avtrekk direkte til friluft ført via yttervegg. Brannslange under kjøkkenbenk.

Bad & Vaskerom
Gulv med belegg, vegger med beleggsoppbrett og vinylbelegg. Badet er innredet med gulvmontert wc, servant på innredning, badekar og veggmontert dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk tilknyttet sentralavtrekk. Tilluft via spalte under dør.
Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Terskel uten tilfredsstillende fuktsikring. Front på badekar uten tilfredsstillende innfesting.

El-anlegg & VVS
Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Anlegg fra byggeår, merkede kurser. Felles jordfeilbryter for anlegget. 3-fase 230V anlegg med 25A hovedsikringer. Hovedsakling skjult anlegg. Elektrisk gulvvarme på kjøkken/stue, baderom, gang og entre.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Røropplegg med rør-i-rørsystem. Interne Cu-rør tilknyttet bereder under kjøkkenbenk. Fordelerstokker med åpen montering i kjøkkeninnredning, hylleplate med sluk. Bereder på 120 liter antatt fra byggeåret. Bereder plassert i kjøkkenbenk. Montert brannslange i kjøkkenbenk. Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Synlige avløpsrør med PVC/PP-rør.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Elektrisk gulvvarme på stue/kjøkken, entre/gang og baderom.

Parkering

Parkering i carport og på felles asfaltert parkering.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 8 919 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, opparbeidet med plen og noe beplantning. Felles lekeplass. Overbygget inngangsparti og trapp opp til svalgang foran 2.etasje. Dels overbygget terrasse mot syd, levegg mot nabo.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet kommunalt vei, vann -og avløpssystem.

Reguleringsplan

Bebyggelseplan for prestmyrbakken/Løvbergsmoen- felt B10 - Plan nr. 1/96-2

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Servitutter
2001/7034-2/15 - Bestemmelse iflg skjøte datert 06.12.2001

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 10.07.2003.

Diverse opplysninger

Boligsameie Løvbergsmoen
Andel fellesgjeld: 27264
Kommentar gjeld: Fellesgjelda er pr. 31.12.2018
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

1 750 000,- / Fellesutgifter: 1 200,- pr. mnd
Gjelder snøbrøyting, vaktmester, strøing, regnskap etc.

Takst / tilstandsrapport

Takstdato : 09.08.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 778 000,-
Markedsverdi : 1 750 000,-
Teknisk verdi : 1 778 000,-
Formuesverdi : 517 131,-
Sekundær formuesverdi : 1 861 670,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Forsikring

Sparebank1
Polisenummer: 2192226

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 11 415 pr. år
Gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 750 000,-
 • Totalpris: 1 777 264,-
 • Fellesgjeld: 27 264,-
 • Fellesutgifter: 1 200,-
 • Kommunale avgifter: 11 415,-
 • Ligningsverdi: 517 131,-
 • Primærrom: 66 m2
 • Bruksareal: 70 m2
 • Bruttoareal: 75 m2
 • Tomteareal: 8919 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 2

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Barnevennlig
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Friggs veg 9A 2413 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 155451257

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.