Elvarheimgata 8 2414 Elverum Norge

Adresse

Elvarheimgata 8
2414 Elverum
Oppgang 8, 2. etasje

Beliggenhet, adkomst

Adkomst fra gateplan via innvendig trappegang eller heis fra gateplan til 2. etasje. Alternativt via utvendig steinsatt betongtrapp opp til takterrasse. Fra takterrassen ligger leiligheten i bygget på høyre side på terrasseplan. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Meglerhuset ved fellesvisninger.

Nærområdet

Leiligheten har en attraktiv og fin beliggenhet midt i blant sentrumsfasiliteter med kjøpesentre, butikker, cafeer, restauranter og parker. Det er kort gangavstand til flere barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skole, svømme- og idrettsanlegg. Leiligheten ligger fint til i byen hvor en blant annet finner søndagsåpen butikk i nabobygget. Den populære gang- og sykkelveien langs Glomma, også kalt kjærilghetsstien, byr på flere rekreasjonsområder, med Norsk Skogmuseum i sørlig retning, flere idrettsarenaer og svømmehall i nord. En fin gåtur i området er museumsrunden, som går igjennom både Norsk Skogmuseum, Prestøya og Glomdalsmuseet. På de to museene arrangeres det også en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Det er heller ikke langt opp til Svartholtet med store skogsområder. Her finnes milevis av traseer og stier som kan benyttes til fots, på sykkel eller med ski på beina.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2007

Bygninger og byggemåte

Tomt og byggegrunn av antatt sandmasser. Bygningen er fundamentert på støpte betongsåler under grunnmur. Punktfundamenter av betong i forbindelse med takoverbygg- og balkongkontruksjoner. Grunnmur utført av betongkontruksjoner. Kjellergulv av støpt betong. Pusset utførelse på innside av grunnmur og utvendige partier over terreng. Grunnmuren er antatt isolert utvendig. Bygningen er oppført i betong- og stålkonstruksjoner. Fasader av murt forblending og felter av trepanel. Innvendige bærevegger og leilighetsskillevegger av betong. Etasjeskillere av betong. Innvendige lettvegger med stål- eller trestendere og påmontert gisp. Trapperom av betong. Vinduer og balkongdør med 2-lags energiglass. Glassenes produksjonsår er 2007. Bygningsdeler med aluminiumsprofil på utvendig side. Innvendig karm og utforing av treverk/mdf. Entré/leilighetsdør av heltre/massivdør med brannklassifisering B30, samt lydisolerende egenskaper. Montert dørkikkert/kikkehull. For øvrig slette innerdører.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 60 kvm
2. Etasje/hovedplan: Gang/entré, bad/wc, stue med spisestuedel, kjøkken, 1 soverom, terrasseplatting. Bod på ca 5 kvm. ved parkeringsplass i felles garasjeanlegg i underetasjen.

Standard

Lys, lun og moderne leilighet på Gammelbruplassen, med flott utsikt mot Glomma fra fellesarealet på takterrassen. Leiligheten er sentralt beliggende i sentrum med nærhet til alt Elverum har å by på. Leiligheten er romslig og lettstelt. Her ønskes man velkommen inn ved en lys gang med garderobeplass og inngang til badet. Videre inn møter man en åpen stue og kjøkkenløsning. Fra stuen er det to innganger via skyvedører til soverommet og utgang til en egen terrasseplatting, med videre adgang til den flotte felles takterrassen. Det er Kabel-tv og internett. Fra hovedinngangen er det heis opp til en mellomgang til leiligheten. Heisen går også ned til garasjeanlegget.

Stuen:
Stuen er lys, fin og innredningsvennlig, med utgang til en skjermet terrasseplatting. Det er parkett på gulv, vegger med malt/pusset betong og malte plater.

Kjøkkenet:
Dels åpen løsning mot stuedel. Parkett på gulv, gips på vegger, malt betonghimling. Kjøkkeninnredning med hvite laminerte skrog og profilerte fronter. Laminerte benkeplater med oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps armatur. Lasarmatur med kontaktpunkter over kjøkkenbenk. Benkerygg med glass. Montert komfyrvakt. Opplegg til oppvaskmaskin. Ventilator over komfyrplass med betjening av avtrekksmengde. For øvrig avsatt plass for hvitevarer.

Badet:
Keramiske fliser på gulv og vegger. Gipsplater i himling med innfelt belysning. Oppvarming via varmekabler i gulv med termostat. Baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Laminat benkeplate med nedfelt servant og ett-greps armatur. Speil og lysarmatur med kontaktpunkt over servant. Dusjnisje med skyvedører i glass og gulvterskel. Sluk i dusjsone med lokalt fall. Veggmontrert dusjarmatur og garnityr. Gulvmontert klosett. Opplegg for vaskemaskin inkludert kontaktpunkt for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon via mekanisk avtrekk i himling og til kanal over tak. Tilluft fra tilstøtende rom via spalte under dør.

Soverommet:
Soverommet er lyst og trivelig med inngang fra stuen via to skyvedører og har to doble garderobeskap. Det er vindu ut mot terrasseplatting.

Gulv: Parkett på stue, kjøkken og soverom. Flis med varme i gulv på bad.
Vegger: Malt pusset betong og plater. Flis på bad.
Himling: Malt betong i gang/entré, stue, kjøkken og soverom. Gipsplater i himling med innfelt belysning på bad.

Oppvarming

Primæroppvarning med vannbårne radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg. Varmekabler i gulv på bad. Borettslaget har fjernvarme gjennom ISTA som leses av og avregnes 1 gang per år. Ved flytting må målere avleses.

Parkering

Parkeringsplass nr. 2 i felles garasjeanlegg i underetasje. Øvrig parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 184 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Det er en flott hagemessig opparbeidet felles takterrasse i 2. etasje utenfor leiligheten, med utsikt mot Glomma. Fellesarealet er pent opparbeidet med grøntarealer, brosteinbelagte gangstier og trapper. Det er også trivelige sittegrupper i fellesområdet. Det er brosteinsbelagte gangstier, der bebyggelsen utgjør et kvartal. Gangarealer med betongheller. Forøvrig asfalterte gang- og kjøreveger rundt bebyggelsen.

Vei, vann og avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen er omfattet reguleringsplan/bebyggelseplan for Gammelbruplassen, plan nr. 10/2004. Eiendommen forutsettes utbygd iht gjeldende plan. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Diverse opplysninger

Borettslag: Gammelbruplassen I Borettslag, Orgnr.: 991248293
Leilighetsnr.: 2, Andelsnr.: 2
Andel fellesgjeld: 1450, Andel fellesformue: 23366, Total gjeld: 18644223, Oppdatert pr: 31.12.2018
Kommentar gjeld: Borettslaget har IN avtale og hjemmelshaver har betalt ut sin del av andelsgjelden. Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader.
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører som er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Før du å legger inn bud, se godt igjennom informasjon fra forretningsfører om vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning m.m. vedlagt salgsoppgavens dokumentdel.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer og medlemmer tilknyttet OBOS. Det blir forhåndsavklaring av forkjøpsrett for denne andelsleiligheten.

Prisantydning

2 300 000,- / Felleskostnader: 3 126,- pr. mnd
I tillegg kommer: Garasjeleie 250,- Fyringsforskudd 762,- Kabel-TV/internett 369,- Totalt pr. mnd. 4 507,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Dato for tilstandsrapport: 09.08.2019
Formuesverdi : 431 623,-
Sekundær formuesverdi : 1 553 844,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Forsikring

KLP Skadeforsikring AS
Polisenummer: 23947056

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter og eiendomsskatt er inkludert i felleskosnadene.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig innmelding for medlemskap i OBOS på kr 500,-

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr. SPAH01-18292837220. Type A. Restsaldo 5.455.636,- Restløpetid 18 år og 5 md. Term pr. år 12. Type rente Flyt. Rente 2,72%
Lånenr. SPAH02-18293556799. Type A. Restsaldo 13.188.587,- Restløpetid 18 år 5 md. Term pr. år 12. Type rente Flyt. Rente 2,72%

Kombiskap, komfyr og seng, kan følge med i salget etter avtale med selger.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 150 000,-
 • Totalpris: 2 151 450,-
 • Fellesgjeld: 1 450,-
 • Fellesutgifter: 3 126,-
 • Ligningsverdi: 431 623,-
 • Primærrom: 55 m2
 • Bruksareal: 55 m2
 • Bruttoareal: 60 m2
 • Tomteareal: 3184 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Parkett
 • Heis
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Vaktmester-/vektertjeneste
 • Bredbåndstilknytning
 • Livsløpsstandard

Elvarheimgata 8 2414 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Kontaktperson

Thomas Tangen
Mobil: +47 938 26 660

Annen info

Finnkode: 155278231

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.