Kildeveien 12 2450 Rena Norge

Adresse

Kildeveien 12
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Fv215/Haugedalsveien, kjør 1,1 km. Sving til venstre inn på Øgle-vikenveien og kjør ca. 490 m. Sving deretter til høyre inn på Kildeveien, etter ca. 190 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger 2 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Det er alpinbakke og skiløyper ca. 17 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1978

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas bestående av fjell og sprengsteinsfylling. Antatt fundamentert med betongsåler til fast byggegrunn. Grunnmurer med Lecablokk, utvendig pusset og malt. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Vinduer med isolerglass. Hovedsakelig glass fra byggeåret. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Tekking antas fra byggeåret. Innvendig ett-løps elementpipe.

Frittstående dobbelgarasje med støpt plate på mark. Sokler med Lecablokk. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. 2 leddporter i treverk. Sperretak og mønedrager, tekking med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. Bygningen er tilkoblet strømnett, skap med 2 automatsikringer.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 169 kvm, Bruksareal: 224 kvm, Bruttoareal: 245 kvm

Sokkel utleie del: P-rom: 43 kvm, Bra: 45 kvm, Brutto: 50 kvm, S-rom: 2 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, soverom, vaskenisje og gang

Sokkel hoveddel: P-rom: 15 kvm, Bra: 68 kvm, Brutto: 75 kvm, S-rom: 53 kvm
Inneholder: Entre og vindfang. 4 boder/lager som sekundærrom

1.Etasje: P-rom: 111 kvm, Bra: 111 kvm, Brutto: 120 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, vaskerom, gang og 3 soverom.

Garasje: Bra: 61 kvm, Brutto: 66 kvm, S-rom: 61 kvm
Inneholder: Dobbelgarasje/bod

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig, med oppussingsbehov, med utleie del på Rena.
Boligen har stue, kjøkken, bad og 3 soverom samt en utleie del med ett soverom, stue, kjøkken og bad.

Stue & Kjøkken
I sokkel etasjen finner man en liten stue med delvis åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen er innredet med peisovn for varme og hygge.

I hoved etasjen er det en stor, lys stue med gode innredningsmuligheter. Stuen har adkomst til stor terrasse plassert på baksiden av huset. Det er åpen peis i stuen og vedovn plassert i nisje ved peisen.

Kjøkken i 1. etasje er innredet med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Laminerte plater på vegger over kjøkkenbenker. Ventilator med avkast til friluft. Opplegg for oppvaskmaskin. Overflater med noe bruksslitasje/skader.

Kjøkken i sokkelleilighet med laminerte fronter, skrog og benkeplater på innredningen. Minikjøkken med kjøleskap og oppvaskkum. Panel på veggene over kjøkkenbenker. Ventilator med avkast til friluft.


Bad & Vaskerom
Flislagt bad i 1. etasje. Badet er innredet med gulvmontert wc, servant i innredning og badekar med dusjvegg. Ventilasjon med naturlig avtrekk via ventil i himling. Oppvarming med elektrisk gulvvarme og panelovn. Overflater og installasjoner antatt fra 2011, manglende fuginger med mot vegger ved servant og badekar.


Vaskerom i 1. etasje med utvendig/innvendig adkomst Vinylbelegg på gulvet og malte plater på veggene. Vegghengt vaskekum i metall. Opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon med naturlig avtrekk via ventil i himling.

Baderom i sokkelleiligheten har fliser på gulvet og på veggene. Badet er innredet med gulvmontert wc, servant og dusjhjørne med glassdør. Ventilasjon med naturlig avtrekk via ventil i himling. Oppvarming med panelovn. Servant med skade, og sarg rundt dusjnisje til hinder for lekkasjevann til sluk.

Vaskeroms nisje tilknyttet kjøkken i sokkelleilighet, areal uten sluk. Opplegg for vaskemaskin. Røroppstikk etter opprinnelig bruk som toalettrom.

Soverom
I sokkel etasjen finner man 1 soverom og i hovedetasjen 3 soverom. Ett av soverommene i hovedetasjen har adkomst til balkong.

El-anlegg & VVS
Sikringsskap med automater plassert i vindfang. Felles skap for hoveddel/utleie del. Skjult og åpent spredenett. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Montert digital måler i skap. Inntakssikringer plassert ved sikringsskap. Installasjoner av blandet alder.

Stoppekran plassert i kjellerbod, anlegg med vannmåler. Bereder på 300 liter fra 2016 plassert i kjellerbod. Forbruksvann med CU-rør hovedsakelig fra byggeåret. Armaturer med blandet alder. Avløpsrør med PVC. Antatt kloakklufting til over tak. Påvist lekkasje ved bereder.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved.

Parkering


Parkering i dobbelgarasje og oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)Areal: 2 284 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage


Sydvestvendt skrående stor tomt med etablerte flatpartier. Opparbeidet tomt med noe plen, forøvrig naturtomt. Terrengmurer i betongblokker. Terrasse ved 1. etasje mot nord og vest. Balkong fra et soverom 1. etasje mot sydøst.

Vei, vann og avløp


Adkomst på privat veg. Tilknyttet offentlig vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan


Kommuneplanens arealdel 2016-2030 gjelder.

Odel


Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest


Det foreligger en ferdigattest datert 18.05.1978.

Prisantydning


2 290 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 698 000,-
Markedsverdi : 2 600 000,-
Teknisk verdi : 2 698 000,-
Formuesverdi : 508 718,-
Sekundær formuesverdi : 1 831 385,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 22 941 pr. år
Gjelder vann, avløp, eiendomsskatt, renovasjon og feiing.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 2 290 000,-
 • Kommunale avgifter: 22 941,-
 • Ligningsverdi: 508 718,-
 • Primærrom: 169 m2
 • Bruksareal: 224 m2
 • Bruttoareal: 245 m2
 • Tomteareal: 2284 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 4

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Rolig
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk

Kildeveien 12 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 155094292

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.