Tollef Kildes gt. 59 2450 Rena Norge

Adresse

Tollef Kildes gt. 59
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger sentralt på Rena, med kort avstand til alt man trenger av fasiliteter. Adkomst til leiligheten via felles trapperom med heisforbindelse.
Når man kommer til Rena kjører man av RV3 og inn på fylkesvei 215 inn mot Rena sentrum. Etter ca. 200 meter svinger man inn til venstre på Tollef Kildesgate. Kjør ca. 668 m og du får boligen på høyre side.

På fellesvisninger vil det bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt.

Nærområdet

Rena er et lite tettsted i Åmot kommune litt nord i Østerdalen. Området er beriket med flott natur. Her finner du et variert tilbud av opplevelser hele året. For eksempel jakt, fiske eller turer til fots, sykkel eller ski. Rena er start arena for Birkebeinerrennet hvert år, og her finner du også hoppbakken på Rena (Renabakken). Kort vei fra Rena på Østre Æra flyplass, finner du rikssenteret for fallskjermidrett.

Østerdalen skisenter ligger kun noen km unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Det er kort vei fra eiendommen og ned til Glomma og Rena elva for de som liker å fiske, eller å bade.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Elverum har også et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1995, modernisert i 2017

Bygninger og byggemåte

Grunnen fremstår som breelvavsetninger med høy sandsortering. Fundamentering antatt med støpte såler til fast byggegrunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Vinduer med isolerglass fra byggeåret. Metallbeslag på vannbrett. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, tekking med betongtakstein. Innvendig to-løps elementpipe.

Garasjeplass i fellesanlegg med 12 garasjeplasser. Asfaltert gulv. Betongsokler under yttervegger. Uisolerte yttervegger med utvendig liggende kledning. Nettingvegger mot nabogarasjer. Vippeport. Pulttak tekket med stålplater. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.

Se verditakst datert 12.05.2019

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 59 kvm

1.Etasje: P-rom: 53 kvm, Bra: 53 kvm, Brutto: 59 kvm
Inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom. Teknisk rom/kott uten målbarhet grunnet lave himlingshøyder.

Garasje: Bra: 13 kvm, Brutto: 14 kvm, S-rom: 13 kvm
Inneholder: Garasje

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en leilighet med flott utsikt utover Prestsjøen.
Leiligheten på 53 kvm har åpen stue/kjøkken løsning, soverom, bad og teknisk rom. Det er også en garasjeplass som hører til leiligheten.

Stue & Kjøkken
Lys åpen stue/kjøkkenløsning. Her har man plass til det man skulle ønske av møbler.

Lyst kjøkken, hvit innredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Hvite fliser på vegg over benker. Oppvaskkum i metall, og opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr tilknyttet sentralavtrekk. Åpen løsning for hvitevarer.

Bad & Vaskerom
Badet er flislagt med hvite fliser på gulvet og på veggene, innslag med noen blå fliser innimellom på veggene. Badet er innredet med servant på vegg, dusjkabinett, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin.
Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Ventilasjon tilknyttet sentralavtrekk. PVC sluk i dusjsone.

El-anlegg & VVS
Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang. Kurser er merket. 3- fase 230V anlegg med 63A hovedsikring. Måler plassert i skap. Hovedsakelig skjult anlegg. Installasjoner fra byggeåret.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Intern stoppekran montert på teknisk rom/kott, anlegg med vannmåler. Bereder med kapasitet på 116 liter plassert på teknisk rom/kott fra 1995, rommet har sluk. Røropplegg med rør-i-rørsystem og noe CU-rør. Åpne fordelere plassert i teknisk rom/kott. Installasjoner hovedsakelig fra byggeåret.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Innvendige avløpsrør med PP-plast. Ingen synlige lekkasjer. Kloakklufting antatt til over tak.

Oppvarming

Oppvarming med strøm.

Parkering

Parkering i garasje eller på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 580 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Østvendt hellende tomt med etablerte flate partier. Utsyn mot Prestsjøen fra balkong.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for eiendommene Granlund, Gnr. 9, Bnr. 41 og 65 samt Prestsjøen friområde, Gnr. 9, Bnr. 87, Rena, Åmot kommune. Vedtatt i Åmot kommunestyre 30.06.1994. Sak nr. 51/94.
Føler kommuneplan for Åmot kommune vedtatt av kommunestyre 11.04.2018

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter


Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1993/4301-4/15 - Bestemmelse om vann/kloakkledning datert 24.08.1993
1996/477-2/15 - Erklæring/avtale datert 29.01.1996
1996/477-4/15 - Bestemmelse om adkomstrett datert 29.01.1996
2001/4070-1/15 - Rettighet datert 01.08.2001

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert. 14.06.1995

Prisantydning

1 550 000,- / Fellesutgifter: 1 444,- pr. mnd
Gjelder service etc på heis, snømåking, vedlikehold, vask osv på fellesareal. Kommunale avgifter kommer i tillegg!

Beregnet totalkostnad

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 635 000,-
Markedsverdi : 1 550 000,-
Teknisk verdi : 1 635 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 6 588 pr. år
Gjelder vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 1 550 000,-
 • Fellesutgifter: 1 444,-
 • Kommunale avgifter: 6 588,-
 • Primærrom: 53 m2
 • Bruksareal: 53 m2
 • Bruttoareal: 59 m2
 • Tomteareal: 2580 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet
 • Soverom: 1

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Heis
 • Ingen gjenboere
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Fiskemulighet
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk
 • Utsikt

Tollef Kildes gt. 59 2450 Rena Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 155067425

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.