Ole Evenstads vei 881 2480 Koppang Norge

Adresse

Ole Evenstads vei 881
2480 Koppang

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Rv3 nordover, kjør 38,3 km. Sving til høyre inn på Anne Evenstads vei, kjør ca. 650 m før du skal svinge til venstre inn på Ole Evenstads vei. Etter ca. 540 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Koppang sentrum ligger ca. 18 km nord for eiendommen med post, bank, flere butikker, kinosal og bibliotek. Tettstedet har omlag 1500 innbyggere og ligger ca. 40 kilometer fra Rena og Østerdalen Skisenter. Kaupangmart'n arrangeres hvert år i midten av juli på Koppang, her er det marked, tivoli, aktiviteter for hele familien, gratiskonsert og mange lokale innslag, arrangementet er derfor verdt et besøk.

På Koppang er det full barnehagedekning, barne- og ungdomsskole og mange varierte fritidsmuligheter, som gir et godt grunnlag for gode oppvekstsvilkår. Dalen deles av Glomma, og ved Glommas bredde finner du Evenstad en avdeling av Høgskolen i Innlandet. Sentrum av Koppang har tilliggende fasiliteter som legekontor, bank, forretninger, kaféer, hotell og et rikt kulturliv i samhandling med den flotte naturen du omfavnes av på alle kanter.

Høgskolen Innlandet, studiested Evenstad med sine skog- og utmarkslag, ligger bare 1,8 km fra eiendommen og det er gangstand til jernbanestasjonen, som er nedlagt men fortatt har av- og påstigning.

Kommunen er en bidragsyter for å fremme idrett og fysisk aktivitet og har derfor mange tilbud til barn- og unge. Storstua er en flerbrukshall til innendørsaktiviteter, ungdomsskolen har svømmehall som fungerer som et folkebad som er meget populært og har badstue. Ellers er det fra eiendommen kort vei til fotballbaner, tur- og sykkelstier og et fint skitilbud med bra løyper i vinterhalvåret. Og med en kjøretur til Rendalen finner du innendørs ishall med muligheter for hockey.

For friluftinteresserte er kommunen og området rundt et eldorado. For de fiskeinteresserte har man Glomma og en rekke små sideelver med gode muligheter for å fange storfisken, også for den som liker å padle kano er området fint. Området har en rekke fine turstier man kan benytte, enten til fots, på sykkel eller ski vinterstid. Mange fine turer å ta i helger og ferier. Også fra Koppang kan turen opp til Hammarkollen være å anbefale, med en praktfull utsikt utover Glomma og Koppangøyene.

Stor-Elvdal kommune har varierte jaktterreng og mulighet for jakt på alle småviltarter i tillegg til elg og rein. Jaktområdene varierer fra lavtliggende gran og furuskog med innslag av myrområder til mer typisk høyfjellsterreng med bjørkeskog og snaufjell. Et av de nærliggende jaktområdene er Evenstadlia hvor det er gode muligheter for småviltjakt, dette er et jaktområde med barskog og gode muligheter for en spennende tur med hagla.Dersom du tar turen på den nye nasjonale turistveien mellom Atna og Folldal har du inngangsporten til vakre Rondane Nasjonalpark som byr på mange fine naturopplevelser.

Sølen som ligger i Rendalen kommune ca. 1755 moh, er verdt et besøk. Toppturer er i siktet som aldri før og her vil du kunne gå kjempe fine turer i vakker Rendalsnatur, med utsikt til Femunden. Sølensjøen strekker seg over 14 km og byr på mange fiskearter og fine muligheter for padling og omfavnes av et massivt fjellandskap, her vil du kunne få mange fine naturopplevelser. God tur!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1925, modernisert i 2014

Bygninger og byggemåte

Opprinnelig byggegrunn av antatte jord-/morenemasser.

Fundamentering er gråsteinsmur på den gamle del og på ny del antatt støpte såler under grunnmur av lettklinker på tilbygg. For øvrig punktfundamenter i forbindelse med terrasse og utvendige søyler.

Grunnmuren er for det meste pusset utvendig over terreng.
Jordgulv i kjeller. Krypkjeller i gammel del som ikke har utgravd kjeller, ikke tilgjengelig.
Drensystem antatt fra byggeåret. Synlig grunnmursplast langs deler av grunnmur på tilbygget. Indikasjoner på nedsatt drensfunksjon da det er innsig av vann og jord/leire i kjeller.

Gammel del er oppført i laftetømmer som i ettertid er utforet på utvendig side og etterisolert med mineralull.
Tilbygg med yttervegger av isolert trekonstruksjon, bindingsverksvegger. Utvendige fasader av trepanel, sist malt/beiset i 2018. Utvendige fasader fremstår for det meste som normalt vedlikeholdt, malt 2018.

Innvendige vegger av trekonstruksjon, tømmer og bindingsverk kledd med panel. Påvist råte i tømmer på åpne tømmervegger i alkove i 2.etg.
Gulv av trebjelkelag i boligen. Bjelkelag og gulv er skiftet siden byggeåret, opplyser eier.

Trapp og rekkverk av tre i malt utførelse mellom 1. og 2.etg. Rekkverk mangler spiler i 2.etg.

Terrasse/uteplass oppført med trebjelkelag og spaltegulv av terrassebord anlagt på søylefundamenter av betong og treverk. Noe skjevheter i fundamentering. Rekkverk og toppbord av treverk. Rekkverket er malt i 2019.

Se verditakst datert 24.07.2019

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 107 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 134 kvm

0.Kjeller: I sekundærrom: Lagerrom

1.Etasje: Gang, stue, kjøkken, bad og soverom

2.Etasje: Trapperom, gang og 2 soverom. I sekundærrom: Alkover/kott på ca. 16 kvm ( ikke målbart grunnet takhøyde)

Møblering / utstyr

Møbler og løsøre som vist ved visning følger ved salg. Liste over løsøre kan fåes av megler.

Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere denne boligen med stort tomt på 11 977 kvm. Eiendommen ligger på Evenstad i Stor-Elvdal kommune i vakre Østerdalen. Boligen har 11/2 plan samt mindre kjellerrom. Boligen inneholder gang, stue, kjøkken, bad og soverom i 1.etg. I 2.etg Trapperom, gang og 2 soverom samt alkover/kott uten målbart areal. I kjeller finnes et lagerrom.

Stue/kjøkken
Lys, pen stue med vindu på forskjellige vegger for god dagslys. Gulv i heltre furu og malt panel på veggene. Stuen er utstyrt med peisovn for varme og hygge.
Kjøkkenet opplyser eier at er oppgradert i 2014. Rommet er malt med lyse farger på tak og vegger, og gulv av lakkert gulv-panelbord. Kjøkkeninnredning med lakkerte furu fronter og laminerte benkeplater. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass og det er nedfelt dobbelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps kjøkkenarmatur. Det finnes belysning og kontaktpunkt over kjøkkenbenk og det er avsatt plass i kjøkkeninnredning til hvitevarer. Opplegg for vaskemaskin. Ventilator over komfyr med avkast på yttervegg.

Bad/vaskerom
Eier opplyser at badet er rehabilitert i 2014. Badet har vinylbelegg på gulvet, baderomsplater på veggene og malt panel i taket. Innredet med baderomsinnredning med hvite fronter, heldekkende servant og overskap med speil og belysning. Dusjkabinett og gulvmontert wc. Oppvarming med panelovn, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap med automatsikringer er plassert på kjøkken, 5 kurser. Åpent spredenett. 230V anlegg med utvendig inntaksskap. Utvendig stikkontakt ved biloppstillingsplass.
VVS-installasjoner er dels oppgradert i forbindelse med arbeid på bad og kjøkken. Varmtvannsbereder plassert i kaldt kjellerrom. Avløpsrør av PVC og vannrør av kobber. Avløp er infiltrasjonsanlegg som tømmes av kommunen (opplyst av eier). Vannrør er montert som åpent anlegg.

Oppvarming

Elektrisitet og ved.

Parkering

Biloppstillingsplass på egen eiendom.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 11 977 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Innkjørsel med lett gruset veg og gress på biloppstillingsplass. Dels skrående tomt med dels opparbeidet plen, noe beplantning og øvrige naturtomt. Utsikt mot Glomma og landbruksarealer. Normale solforhold.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra riks/fylkesveg. Tilkoblet offentlig vann, og privat avløp.
Eier opplyser at avløp er infiltrasjonsanlegg som tømmes av kommunen.

Reguleringsplan

Regulert til LNF formål.
Kommuneplans arealdel 2003-2015 for Stor-Elvdal kommune. Vedtatt kommunestyret i Stor-Elvdal 27.04.2005

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1919/900438-1/16 - Bestemmelse om adkomstrett datert 15.08.1919
2004/2350-1/16 - Erklæring/avtale datert 24.06.2004
1919/900437-1/16 - Bestemmelse om beiterett datert 15.06.1919

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Prisantydning

720 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Takstdato : 24.07.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 750 000,-
Markedsverdi : 800 000,-
Teknisk verdi : 1 750 000,-
Formuesverdi : 105 147,-
Sekundær formuesverdi : 350 490,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

KLP Skadeforsikring
Polisenummer: 2625954

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 6 784 pr. år
Gjelder renovasjon, vann, målerleie, septikk, eiendomskatt og feiing/tilsyn.Pris u/mva.


Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør


Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven


Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger


Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning


Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 720 000,-
 • Kommunale avgifter: 6 784,-
 • Ligningsverdi: 105 147,-
 • Primærrom: 107 m2
 • Bruksareal: 117 m2
 • Bruttoareal: 134 m2
 • Tomteareal: 11977 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Ole Evenstads vei 881 2480 Koppang Norge

Visning

 • 24.08.2019, 1200 - 1230. Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 154673362