Prost Erichsens veg 14B 2407 Elverum Norge

Adresse

Prost Erichsens veg 14B
2407 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjør ut på Rv2 mot Flisa, kjør ca. 3 km. Sving til venstre inn på Johan Falkbergets veg, kjør ca. 310 m. Sving til høyre inn på Welhavens veg, kjør ca. 93 m. Sving deretter til høyre inn på Helsetvegen, kør ca. 60 m, før du svinger til venstre og fortsetter ca. 40 m på Helsetvegen. Sving til høyre igjen inn på Prost Erichsens veg, etter ca. 125 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger i et attraktivt og veletablert boligfelt på Hanstad syd i Elverum. Det er ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmartn med tivoli,salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte.

Hanstad barne- og ungdomskole ligger i gangavstand ca. 0,8 km fra eiendommen og det er gangavstand til flere barnehager som Bakkebygrenda- og Solkroken barnehage samt Hakkebakkeskogen natur og kulturbarnehage.
Det er kun 0,4 km til nærmeste bussholdeplass (Barabra Rings veg) som tar deg ned til sentrum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de sprettene, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokart senter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet.
Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1998

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas bestående av sandmasser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Gulv med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med 150 mm mineralull. Utvendig fasade med liggende klendingsbord. Innervegger antas som uisolerte bindingsverk. Vinduer med isolerglass fra byggeår. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. Ett-løps innvendig elementpipe.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

1.Etasje: P-rom: 66 kvm, Bra: 70 kvm, Brutto: 76 kvm, S-rom: 4 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom, entre og gang. Bod som sekundærrom.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en selveierleilighet på Hanstad.
Leiligheten har to soverom, romslig og åpen stue/kjøkkenløsning, bad samt innvendig bod. Hovedsoverommet har gråmalte vegger og lyst belegg på gulvet. Etablert to doble garderobeskap, og plass til det man ellers skulle ønske av møbler på soverommet. Det andre soverommet har gråmalte vegger og lyst belegg på gulvet. Dette soverommet har et dobbelt garderobeskap etablert.

Stue & Kjøkken
Lys, romslig åpen stue/kjøkken med lysmalt panel på veggene og belegg på gulvet. Peisovn montert i stuen, denne gir godt med varme rundt om i leiligheten. Fra stuen kan man gå ut til den dels overbygde terrassen og egen hage.
Kjøkkenet har hvit malte fronter, og laminerte skrog og benkeplater i innredningen. Oppvaskkum i metall. Opplegg for oppvaskmaskin, og åpen løsning for hvitevarer. Ventilator av type Flexit over komfyr tilkoblet avtrekk fra bad. Lekkasjevakt og komfyrvakt er ikke montert. Mulig å etablere brannslange under kjøkkenbenk.Bad & Vaskerom
Gulv med blått belegg og veggene med beleggsoppbrett og lys mønstrete vinyltapet. Badet er innredet med gulvmontert wc, servant på vegg og dusjnisje med skyvedører. To enkle skap på veggen på hver sin side av et speil over vasken. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk sentralavtrekk tilknyttet ventilator ved kjøkken. Tilluft via spalte under dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Påvist limslipp og luftblemmer mot innvendig hjørner samt noe misfarging av gulvbelegg.

El-anlegg & VVS
Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Anlegg fra byggeår, merkede kurser. Felles jordfeilbryter for anlegget. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikringer. Montert digital AMS-måler i 2017. Hovedsaklig skjult anlegg. Elektrisk gulvvarme i alle rom med unntak av soverom og bod. Et veggstikk var demonert samt at det ble påvist skade på en kontakt i stuen.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Røropplegg fra byggeåret hovedsaklig med rør-i-rørsystem samt lokalt noe cu-innstallasjoner under kjøkkenbenk. Fordelerstokker med åpen montering i kjøkkeninredning, hylleplate med belegg og sluk. Bereder på 116 liter påvist fra 1998. Bereder og stoppekran plassert i kjøkkenbenk. Armaturer og sanitærutstyr fra byggeår. Mulighet for tilkobling av brannslange under kjøkkenbenk.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Synlige avløpsrør med PP-plast.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Elektrisk gulvvarme på bad, stue, kjøkken og entre.

Parkering

Parkering i carport og på felles asfaltert parkering.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 297 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, opparbeidet med plen, noe beplantning og naturtomt. Felles lekeplass og uteområde med grillplass og platting med sitteplasser. Overbygget inngangsparti med platting. Delvis overbygget terrasse mot øst.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp

Reguleringsplan

Reguleringsplan planid 427 199602 Hanstad- Hetset 2, datert 24.06.1996.
Bebyggelseplan for Hanstad-Helset 2- Felt B8 datert 12.02.1998

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1998/6198-2/15 Bestemmelse iflg. skjøte datert 03.12.1998

Ferdigattest

Det er utstedet ferdigattest vedtaksdato: 07.08.1998

Prisantydning

1 750 000,- / Fellesutgifter: 1 578,- pr. mnd
Gjelder altibox (648,- pr mnd), forsikringer (130,- pr mnd) og fellesutgifter (800,- pr mnd. Snøbrøyting, vedlikehold etc.)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 802 000,-
Markedsverdi : 1 750 000,-
Teknisk verdi : 1 802 000,-
Formuesverdi : 494 940,-
Sekundær formuesverdi : 1 781 785,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 11 607 pr. år
Gjelder,vann, kloakk, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.


Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 750 000,-
 • Fellesutgifter: 1 578,-
 • Kommunale avgifter: 11 607,-
 • Ligningsverdi: 494 940,-
 • Primærrom: 66 m2
 • Bruksareal: 70 m2
 • Bruttoareal: 76 m2
 • Tomteareal: 297 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Prost Erichsens veg 14B 2407 Elverum Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 154261646