Mastmovegen 39 A 2414 Elverum Norge

Adresse

Mastmovegen 39 A
2414 Elverum
Oppgang A, 1. etasje

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kirke kjører man Kirkeveien i 1,6 km, sving så til venstre inn på Olaf Aakranns Veg. Sving til høyre inn på Mastmoveien og ta deretter inn til høyre. Mastmovegen 39 er da første blokk man kommer til.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt område kun 1,6 km fra Elverum sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til dagligvarebutikken Kiwi Fjeldset, bussforbindelse og gang- og sykkelsti til sentrum. Skole- og barnehager i nærhet. Fantastiske turmuligheter i Svartholtet et steinkast unna.
Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 1 km unna.

Svartholtet byr på flotte skiløyper i vinterhalvåret, bra sykkelterreng sommerstid samt utallige turstier for gå- og joggeturer

Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokart senter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.

Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.


Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1972

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas bestående av sandmasser. Antatt fundamentert til fast byggegrunn med betongsåler. Kjeller med bod og lagerrom. Betonggulv i kjeller. Veggkonstruksjon i bindingsverk og betong. Utvendig kledd med tegl, metallplater og kledningsbord. Antatt isolert bindingsverk ved yttervegg. Opplyst antatt etterisolert og kledd i 2004. Innervegger i betong eller som lettvegger. Vinduer med isolerglass. Oppforet flatt tak antatt tekket med papp. Taksluk og innvendig nedløp. Ingen piper eller ildsted tilknyttet leiligheten.
Innbygget/delvis innglasset terrasse antatt etablert i 2013. Gulvkonstruksjon med betong, overflate med teppegulv. Veggkonstruksjoner med metallrammer og glassfelt. Øvrige vegger med pusset/malt mur og kledningsbord. Nedforet ved deler av terrassehimling, nedforet himling med downlights. Vinduer med skyve-/slagfunksjoner samt innvendig rullegardiner som solavskjerming. Belysning og strømuttak ved terrasse.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

1.Etasje: P-rom: 76 kvm, Bra: 92 kvm, Brutto: 100 kvm, S-rom: 16 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, baderom, 2 soverom og gang/entre. Innglasset terrasse som sekundærrom.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en modernisert tre-roms leilighet på Mastmoen.
Leiligheten har to soverom. Ett romslig hovedsoverom med lysmalte vegger og lys laminat på gulvet. To vinduer kaster godt med lys inn i rommet. Dobbel skyvedørsgarderobe er etablert. Det andre soverommet har rosa vegger og laminat på gulvet. Rommet passer fint som barnerom, gjesterom eller hobbyrom.

Stue & Kjøkken
Romslig stue med lyse MDF-plater på veggene og mørk laminat på gulvet. I stuen har man plass til spisestue og sofakrok hvor man kan se på film. Adkomst fra stuen ut til innbygget terrasse, den blir som en liten ekstra stue.

Dels åpent mellom stue og kjøkken. Kjøkken med lyse MDF-plater og laminat på gulvet. Lys Ikea kjøkkeninnredning opplyst fra ca. 2008. Laminerte fronter, skrog og benkeplate. Demping på skuffer og dørfronter med unntak av hjørneskap. Veggflater over kjøkkenbenk med svarte fliser og MDF-plater. Ventilator over komfyrplass Stål oppvaskkum. Integrerte løsninger med koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Bad & Vaskerom
Baderom med grå fliser på gulvet og lyse fliser på veggene. Opplyst restaurert i 2013. Badet er innredet med servant i svart høyglans skuffeinnredning, svart høyglans høyskap, dusjkabinett, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Mekanisk avtrekk ved veggventil, antatt tilkoblet sentralavtrekk. Tilluft under dørblad. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Opplyst sluk under dusjkabinett.

El-anlegg & VVS
Sikringsskap i felles gang, sikringsskap med porselenssikringer og digital måler. Opplyst at sikringer blir skiftet til jordfeilautomater før salg. En-fase 230V anlegg med 35A hovedsikringer. I hovedsak skjult ledningsnett, ledningsnett av blandet alder. Elektrisk gulvvarme ved kjøkken, stue, entre og bad (folie og varmekabler). Nedforede himlinger med downlights.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Forbruksvann med rør-i-rørsystem. Røropplegg og intern vannfordeling i leilighet opplyst fra 2013. Armaturer hovedsakelig fra 2013. Sentralopplegg for varmtvann samt sentralvarme med radiatorer. Stengemulighet vann i fordelingsskap og bak luke i entre. Montert vannmåler på varmtvannsforbruk med automatisk avlesning.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Opplyst rehabilitert avløp 2009. Innvendige avløpsrør hovedsakelig med plast fra byggeåret. Opplyst PVC-sluk på bad fra 2013.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme fra radiatorer. Elektrisk gulvvarme med varmefolie ved kjøkken, stue og entre. Elektrisk gulvvarme med varmekabler på badet.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplasser. Mulighet for leie av garasjeplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 44 315 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Slakt hellende vestvendt tomt med normale solforhold. Tomten er opparbeidet med hage og noe beplantning. Felles lekeplass, fotballbane og treningsrom. Innbygget terrasse mot vest på ca. 16 m².

Vei, vann og avløp

Tilkoblet kommunalt vei, vann -og avløpssystem.

Reguleringsplan

Reguleringsplan for Einar Lundsveg - Mastmovegen fra 1972 Plan-id 35 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Diverse opplysninger

Borettslag: Mastmoen borettslag, Orgnr.: 954100162
Andelsnr.: 1
Medlemskontingent: 200
Andel fellesgjeld: 411000
Forkjøpsrett: Ja
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 250 000,- / Felleskostnader: 6 259,- pr. mnd
Felleskostnadene gjelder kommunale avgifter, fyring, tv/bredbånd, forsikringer, vedlikehold og diverse honorarer.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 668 596,-
Markedsverdi : 1 250 000,-
Teknisk verdi : 1 668 596,-
Formuesverdi : 476 947,-
Sekundær formuesverdi : 1 717 010,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: 560525

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 250 000,-
 • Totalpris: 1 661 000,-
 • Fellesgjeld: 411 000,-
 • Fellesutgifter: 6 259,-
 • Ligningsverdi: 476 947,-
 • Primærrom: 76 m2
 • Bruksareal: 92 m2
 • Bruttoareal: 100 m2
 • Tomteareal: 44315 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Mastmovegen 39 A 2414 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 154140710