Opphusveien 300 2450 Rena Norge

Adresse

Opphusveien 300
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum: Kjør ut på Rv3 nordover, kjør ca. 14,6 km. Sving til høyre inn på Steinvikveien, kjør ca. 225 m før du deretter svinger til venstre og fortsetter 580 m på Steinvikveien. Kjør rett frem på Fv636, og kjør ca. 335 m. Sving til venstre inn på Opphusveien. Etter ca. 5,3 km får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Til Opphus er det ca. 4 minutter med bil. Opphus er et gammelt bygdesentrum hvor butikken er nedlagt, stasjonen er blitt samfunnshus, men toget stopper fortsatt. Ved Opphus bru er det badeplass med gapahuk og mulighet for å kjøre båt på Glomma.
Det er kort veg til fjellet hvor man finner Opphus- og Strandsetra. Fra eiendommen har man utsikt til Hovdsjøfjellet på 957 meter over havet.
Glomma ligger i luftlinje 350 meter fra eiendommen.
Opphus klatrefelt ligger flott til på østsiden av Glomma ved Opphus i Stor-Elvdal. Veggen er solvendt og kan klatres fra tidlig om våren. Veggen er ca. 50 meter høy og de fleste rutene er over 25 meter. Alle veggene har alt en klatrer kan ønske av utfordringer.

Rena ligger ca. 20 min unna eiendommen, på Rena har man alt man trenger av fasiliteter. Renaelva er regnet som en av de mest attraktive elvene i Norge. Elva er omlag 30 kilometer lang og strekker seg fra utløpet av Storsjøen (Storsjødammen) i nord til samløpet med Glomma i sør, det såkalte Åmøtet. Ved Løpet, omlag 6 kilometer nord for Åmøtet er det anlagt et elvekraftverk som danner Løpsjøen, en 5 kilometer lang kunstig innsjø. Høgskolen Innlandet campus Evenstad med sine skog- og utmarkslag er 2 mil nordover.

Østerdalen alpinsenter ligger ovenfor Østerdalen hotell og tilbyr 6 nedfarter fra 2 heiser. Her er det nedfarter for alle og en hver, med ulike utfordringer. Rena Alpin og Skisenter er et glimrende utgangspunkt for langrenns turer, mange tar fjellheisen til toppen og fortsetter innover fjellet til Skramstadsætra og til Engulsfjellet.

Stor-Elvdal er en kommune som er attraktive for folk som liker friluftslivet. Variert natur med fjell, skog, vann og elver gir rike utfoldelsesmuligheter, enten du er interessert i jakt, fiske, kanopadling, fjellvandring, skiturer, sykling og mye mer.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1961, modernisert i 2013

Bygninger og byggemåte

Boligen er antatt fundamentert på støpte betongsåler på morenegrunn. Grunnmur av gassbetongblokker som er pusset. Kjellergulv av støpt betong. Noe utslag på fuktmåler i kjeller ved befaring (se takst). Opplyst av eier at det er ny drenering på husets overside utført i forbindelse med nytt vanninntak i 2015.
Yttervegger av trekonstruksjon over terreng. Utvendig stående trepanel, liggende trepanel i gavl. Etasjeskille utført i trebjelkelag. Fuktskade på trebjelkelag og tilstøtende trekonstruksjoner samt på isolasjon. Ingen utslag på fuktmåler (se takt).
Vinduer og terrassedør fra byggeåret med koblet glass. Finerte innerdører fra byggeåret i 1.etg. Trefyllingsdører fra byggeåret med speil av plater i kjelleretasjen. Ytterdør av treverk i kjeller fra byggeåret. Massiv ytterdør med vinduer i 1.etg, fra 2007, opplyst av eier.
Saltakkonstruksjon utført med prefabrikkerte takstoler. Kaldloft med lufting via raft. Loftluke i gavlvegg. Isolasjon i himling mot kaldloft. Undertak av rupanel. Tekking med lakkerte metallplater.
Stigetrinn, takhatt, vindskier samt nedløp i stål.
Murt pipe fra byggeåret utført fra kjeler. Sotluke kjeller. Murt brannmur i 1.etg.

Se verditakst datert 24.07.2019

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 150 kvm, Bruttoareal: 165 kvm, Sekundærrom: 72 kvm

0. Kjeller: I sekundærrom: Trappegang, vaskerom, verksted/lager, matlager og vedlager

1.Etasje: Vindfang, gang/entre med skap (bod), stue, kjøkken, bad og 2 soverom

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere denne eneboligen som ligger landlig til ved Rv 606. Dette er på østsiden av Glomma, i naturgitte omgivelser, i Stor-Elvdal kommune.
Boligen inneholder vindfang, gang/entre, stue, kjøkken og 2 soverom i 1.etg. I kjeller finner man trappegang, vaskerom, verksted/lager, matlager og vedlager. Boligen har terrasse av strekkmetall.

Stue/kjøkken
Lys , åpen stue med store vinduer som gir godt med lys. Adkomst til terrasse bygget av strekkmetall og med rekkverk og håndlist av metall. Stuen er innredet med en peisovn i stue 1.etg.
Kjøkken Innredet med over- og underskap, malt skrog og fronter og laminerte benkeplater. Dobbel oppvaskkum samt opplegg for vaskemaskin. Kjøkkenet er fra byggeåret og eier opplyser om at det ble malt overflater i 2013.

Bad/vaskerom
Badet er innredet med baderoms innredning med hvite fronter, overskap med speil og belysning, og heldekkende servant med ett greps armatur. Dusjkabinett med vegghengt dusjarmatur og hånddusj. Vinduet er plassert i våtsonen bak dusjkabinett. Gulvmontert wc. Naturlig avtrekk via ventil i tak og tilluft i spalte under dør.
Vaskerommet er plassert i kjeller. Her finnes opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder av eldre dato og vanninntaket til vannpumpe. Gulvet er av ubehandlet betong, sluk i gulv med lokalt fall. Rommet har oppvarming via eldre vedkomfyr.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap plassert i vindfang i 1.etg. Elektrisk 230v anlegg fra byggeåret. 8 kurser med skrusikringer herav en automatsikringskurs. Eier opplyser at det i 2015 ble satt inn nye hovedsikringer. Åpent anlegg/spredningsnett.

Innvendige overplater
Kjeller:
Himling: trepanel
Vegger: Ubehandlet murpuss
Gulv. Ubehandlet betong.

1.etg:
Himling: Malte plater
Vegger: Malte plater og murpuss. Baderomsplater på badet.
Gulv: Eikeparkett, vinylbelegg, laminat.


I tillegg til peisovn 1.etg stue og gammel vedkomfyr i vaskerom finnes det en Jøtulovn i lagerrom i kjeller.

Se verditakst datert 24.07.2019

Oppvarming

Elektrisitet og vedfyring.

Parkering

Biloppstillingsplass til flere biler på egen gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 354 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tom har gruset innkjøring og gårdsplass. Opparbeidet plen og noe beplantning. Øvrige naturtomt.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra fylkesveg/riksveg.
Ikke tilkoblet kommunalt vann og avløp. Privat vann og avløp. Overflatevann fra lokal bekk forbundet med brønnkum og ledning med elektrisk pumpe fra 2014 i kjeller. Ledningsnettet fra kum til kjeller fra 2015. Dette er opplyst fra eier.
Kloakk samles i 2 kummer. Disse er fra byggeåret, opplyst av eier. Kummene må tømmes

Reguleringsplan

Antas å ligge i et LNF-område. Eiendommen omfattes av Åmots kommuneplan. Kommuneplanens arealdel er under revisjon.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger innflyttingstillatelse gitt av Stor-Elvdal Husnemnd den 10.06.1968.

Prisantydning

600 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Takstdato : 24.07.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 452 000,-
Markedsverdi : 600 000,-
Teknisk verdi : 1 452 000,-
Formuesverdi : 95 877,-
Sekundær formuesverdi : 319 590,-
Formuesverdi pr. : 20.05.2020

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

Beta
Polisenummer: 85157227

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 5 462,50 pr. år
Gjelder renovasjon, septikanlegg, feiing/tilsyn og eiendomsskatt. Prisen er uten mva.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 600 000,-
 • Kommunale avgifter: 5 463,-
 • Ligningsverdi: 95 877,-
 • Primærrom: 78 m2
 • Bruksareal: 150 m2
 • Bruttoareal: 165 m2
 • Tomteareal: 1354 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Opphusveien 300 2450 Rena Norge

Visning

 • 24.08.2019, 1400 - 1430. Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 153689557