Grøndalsbakken 78 2414 Elverum Norge

Adresse

Grøndalsbakken 78
2414 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kirke kjører man Kirkeveien i 1,6 km, sving så til venstre inn på Grøndalsbakken borettslags privat vei , kjør ca. 146 m. Eiendommen ligger da på høyre hånd.


Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt område kun 1,6 km fra Elverum sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til dagligvarebutikken Kiwi Fjeldset, bussforbindelse og gang- og sykkelsti til sentrum. Skole- og barnehager i nærhet. Fantastiske turmuligheter i Svartholtet et steinkast unna.

Svartholtet byr på flotte skiløyper i vinterhalvåret, bra sykkelterreng sommerstid samt utallige turstier for gå- og joggeturer.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning

Nærområdet

Det er ca. 1,6 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmartn med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte.

Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 1 km unna.

Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokart senter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.


Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1978, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas å være med jordmasser og høy sandsortering.
Boligen er fundamentert på støpte pilarer. Krypkjeller under hele boligen.
Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Opplyst om utlekting og tilleggsisolering utført 2009. Utvendig overflatebehandling med 2-toppstrøk utført 2018. Antatt isolert stubbelofts konstruksjoner med mineralull mot krypkjeller. Etasjeskille med nivåtrinn mellom gang og baderom.
Yttervegger og takkonstruksjoner mot naboleiligheter antatt utført etter gjeldende brann og lydkrav fra byggåret. Terrasse mot vest fundamentert på Lecapunkter, gulv med malte 21 mm terrassebord. Malt rekkverk samt levegger mot nærliggende gangvei og nabo mot syd. Overflatebehandlinger ved terrasse 2018.
Vinduer med isolerglass med blandet alder, opplyst fra perioden 2002-2007. Et vindu soverom mot nord påvist fra 2012. Innerdører med formpresser dørblad fra 2018-2019. Terrassedør med isolerglass opplyst fra 2007. Laminert ytterdør med isolerglass, dørblad gra 1998. Dører og vinduer med blandet alder og generelt liten bruksslitasje, innerdør fra perioden 2018-2019.
Sperretak med kaldtloft. Lufting via spalter ved raft og ventiler i gavler. Tekking med metallplater, opplyst tekkkeår 1994. Innvendig og utvendig adkomst til kaldtloft. Himling mot kaldtloft isolert med mineralull samt etterisolert med innblåst mineralull.
Renner og nedløp i metall.
Innvendig elementpipe. Helbeslått pipe over tak. Synlige pipevanger med malt pussbehandling, ubehandlet via kaldtloft. Sotluke i stue. Opplyst rehabilitert pipeløp med innsetting av metallrør i 1995. Funksjon og tilstand pipe og ildsted må vurderes av fagmann.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

1.Etasje: Entre, stue, kjøkken. bad og 2 soverom

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.


Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Vi har gleden av å presentere denne flotte, nylig oppgraderte leiligheten beliggende i Grøndalen Borettslag. Leiligheten er renovert med generell modernisering av innvendige overflater og installasjoner i perioden 2017-2019. Boligen har vestvendt terrasse, med adkomst fra stue og hage samt egen hage. Det er også mulighet for å søke om leie av garasjeplass i garasjeanlegg.

Stue/kjøkken
Flott, lys og delikat stue med store vinduer og adkomst til terrasse. Det er installert peisovn i stuen som gir både varme og hygge. Se takst angående gulv.
Delvis åpen løsning fra gang og stue til dette fine kjøkkenet fra 2018. Innredning med laminerte, profilerte fronter og laminert skrog. Dobbelt overskap med glassfronter og downlight installasjoner. Benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum i metall. Veggflater over kjøkkenbenker med fliser. Innredningen har integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Åpen nisje til kjøleskap. Ventilator over koketopp med avkast ført over tak direkte til friluft. God plass til spisebord på kjøkkenet.

Bad/vaskerom
Meget pent bad ferdigstilt i 2019. Lyse fliser på vegg og mørke fliser på gulv. Varmekabler i gulv. Innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Ventilasjon med naturlig avtrekk via himlingsventil, avkast ført over tak.

Soverom
Leiligheten har 2 soverom.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap i entre med porselensikringer. Opplyst at porselensikringer vil bli skiftet og oppgradert med jordfeilsautomater før salg. 3-fase 230Vanlegg med 63A hovedsikringer. Skjult og åpent ledningsnett fra perioden 2017-2019.
Inntak med PE-rør, anlegg uten vannmåler. Stoppekran på baderom i fordelerskap på baderom, etablert drenasje fra fordelerskap til baderomsgulv. Vannfordeling hovedsakelig med rør-i-rør. Armaturer og sanitærutstyr fra perioden 2018-2019. Bereder plassert i garderobeskap i gang, opplyst fra 2018, antatt ca. 120 liter. Synlige avløpsrør med PVC- og PP-plast.

For ytterligere informasjon om leiligheten se verditakst datert 03.07.2019.

Oppvarming

Elektrisitet og ved.

Parkering

Parkering på anviste plasser i borettslaget. Det er også mulighet for å søke om å leie garasjeplass i garasjeanlegg.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 26 920 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Fellesarealer med etablert lekeplass med huskestativ og sandkasse.
Leiligheten har egen hage med opparbeidet plen og noe beplantning. Tomten er vestvendt med flate partier.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra offentlig vei til privat vei.
Offentlig vann og avløp

Reguleringsplan

Område er regulert til boligområde.
Omfattes reguleringsplan for del av Mastmoteigen fra 1978. Planid 197702.

Diverse opplysninger

Borettslag: Grøndalen Borettslag, Orgnr.: 953718650
Andelsnr.: 29
Medlemskontingent: 500
Forkjøpsrettgebyr: 7187
Andel fellesgjeld: 259000
Forkjøpsrett: 7187
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan bes om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

1 700 000,- / Felleskostnader: 4 236,- pr. mnd
Personalkostn, honorarer, kontigenter, drift og vedlikehold, forsikringer, kommunale avg, energi/fyring, TV-anlegg/bredbånd, andre driftskostnader.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 03.07.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 979 705,-
Markedsverdi : 1 700 000,-
Teknisk verdi : 1 979 705,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

IF
Polisenummer: 955694

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunaleavgifter er inkludert i felleskostnader

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.
- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Tinglyste rettigheter og servitutter
- Ingen

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8.
Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 700 000,-
 • Totalpris: 1 959 000,-
 • Fellesgjeld: 259 000,-
 • Fellesutgifter: 4 236,-
 • Primærrom: 68 m2
 • Bruksareal: 68 m2
 • Bruttoareal: 73 m2
 • Tomteareal: 26920 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Grøndalsbakken 78 2414 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 152469778