Peder Faldsveens vei 9 2450 Rena Norge

Adresse

Peder Faldsveens vei 9
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på Rv3 mot Rena/Tynset og følg den 30,7 km. Sving av riksvegen inn mot Rena sentrum, sving deretter til venstre inn på Fv215, etter ca. 61 m sving til høyre inn på Åsbygdveien. Kjør 578 m før du svinger inn til høyre inn på Nyveien, følg den 160 m før du svinger til høyre inn på Peder Faldsveens vei. Etter ca. 170 m får du boligen på høyre side

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger 2 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Det er alpinbakke og skiløyper ca. 17 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 1991, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

Grunnen antatt som breelvavsetninger med høy sandsortering. Fundamentering antatt med støpte såler til fast byggegrunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Vinduer med isolerglas, påvist fra 1986. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, tekking med shingel. Tekking antas fra byggeår. Ingen piper eller ildsteder tilknyttet leiligheten.

Felles uthus med lagerrom, opplyst fra 1991. Støpt plate på mark. Murt opp sokkel under yttervegger. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. 2 dører. Saltak tekket med shingel, renner og nedløp i metall. Innlagt strøm. Bygning med noe vedlikeholdsbehov.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Bad: 1, Antall rom: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 16 kvm, Bruksareal: 16 kvm, Bruttoareal: 17 kvm

1.Etasje: P-rom: 16 kvm, Bra: 16 kvm, Brutto: 17 kvm
Inneholder: Stue/soverom, kjøkkenkrok, gang, bad og vindfang.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en hybelleilighet på Rena.
Hybelleilighet på 16 kvm, med stue/soverom, minikjøkken, gang og bad. Perfekt for deg som skal studere på Rena til høsten! Eiendommer er et godt investeringsobjekt for utleie.
Stue/soverom med lysmalte plater på veggen og laminat på gulvet. Garderobeskap og panelovn på vegg montert.
Kjøkkenkrok med lyse vegger, og lys laminert innredning med laminert benkeplate. Minikjøkken med kjøleskap, koketopp og oppvaskkum i metall. Opplyst mekanisk sentralavtrekk ved himling, men ventilator bør monteres.
Badet har belegg på gulvet og malte plater og tynnpanel på veggene. Badet er innredet med servant på vegg, gulvmontert wc og dusj på vegg. Panelovn montert på vegg til oppvarming av rommet.

Sikringsskap med automatsikringer og merkede kurser plassert over ytterdør. Felles strømmåler for hele leilighetsbygget. Installasjoner tilknyttet leiligheten fra byggeår. Egen strømmåler antas å være montert før salg.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Intern stoppekran montert på baderom. Røropplegg med cu-rør. Bereder på 110 liter fra 1986 plassert i kjøkkenbenk.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Innvendige synlige avløpsrør med PP-plast.

Eiendommen har 44 hybelleiligheter. Noen er ledige nå, andre kan overtas med leietager. Sameiet er under etablering.
Felleskostnadene vil bli 1000,- pr mnd, men mulighet for at denne blir mindre etterhvert. Felleskostnadene vil dekke kommunale avgifter, honorarer, forsikringer og vedlikehold.
Strøm, tv/internett må hver enkelt bestille og betale selv.

Oppvarming

Oppvarming med strøm.

Parkering

Gruset parkeringsplass på byggets øst- og nordside.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt. Fellesareal opparbeidet med plen og grusede parkeringsplasser.

Vei, vann og avløp

Tilkoblet kommunalt vei, vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

Reguleringsbestemmelser for midtre Kirkeberget gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 19.12.1991. Ferdigattest utsendes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan -og bygningslovens §21-10, femte ledd. Dermed er eiendommen å anse som godkjent brukt til bolig og det vil ikke være behov for å søke om ferdigattest.

Prisantydning

390 000,- / Fellesutgifter: 1 000,- pr. mnd
Gjeler kommunale avgifter.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 444 000,-
Markedsverdi : 400 000,-
Teknisk verdi : 444 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifterDet gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 390 000,-
 • Fellesutgifter: 1 000,-
 • Primærrom: 16 m2
 • Bruksareal: 16 m2
 • Bruttoareal: 17 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Peder Faldsveens vei 9 2450 Rena Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 151700666