Einervegen 8 2409 Elverum Norge

Adresse

Einervegen 8
2409 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjører man ut på riksveg 25 mot Trysil. Ta av til venstre i lyskrysset inn på Strandbygdsvegen, deretter 2. avkjøring til høyre i rundkjøringen. Fortsett 2 km på Strandbygdsvegen (fylkesveg 535) før du skal svinge av til høyre inn på Søbakkveien . Kjør deretter 500 m og ta deretter av til venstre inn på Tyrivegen. Etter 300 m ligger Einervegen til venstre og huset ligger da på venstre side etter 40 m.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Nærområdet

Boligen ligger med en sentral beliggenhet på Søbakken, kort vei til skole, barnehage, butikk og bussforbindelse. Søbakken skole med 1-7. klasse, og barnehage i nærheten. Nærbutikken Spar ligger med gangavstand fra utgangsdøren og har post i butikk. Bussforbindelse er svært gode fra Spar butikken og inn til Elverum sentrum. Det er også gang- og sykkelsti i umiddelbar nærhet som tar deg trygt til sentrum enten du vil gå eller sykle. Elverum sentrum har et stort tilbud av butikker og kjente kjeder med sine to kjøpesentre og butikker i hovedgaten.

Elverum beriker seg med mye flott natur, fra eiendommen er det kun en liten spasertur til Glomma om man ønsker å prøve fiskelykken og nyte synet av elva. Sagtjernet som ligger midt på Søbakken byr på et yrende folkeliv i sommerhalvåret, har en flott badeplass, brygge og et lite stupetårn. Et fint sted å nyte herlige sommerdager. Stavåsen med sine milevis lange stier og veier ligger i gangavstand til boligen, her kan flott natur nytes enten til fots eller på sykkel. I vinterhalvåret har skistadion i tilknytning til Strandbygda IL mange flotte og oppkjørte skiløper med god belysning i inngangen til Stavåsen i vinterhalvåret.

Ellers har Elverum et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1952, modernisert i 2010

Bygninger og byggemåte

Tomannsbolig:
Grunne fremstår som stedlige jordmasser med høy sandsortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer på opprinnelig bygning antatt med sparesteinsbetong. Tilbygg med Leca-blokker. Synlige murflater over terreng med pussbehandling, lokalt noe gjenstående arbeid. Bindingsverksvegger kledd med stående kledningsbord. Vinduer i 1. og 2. etasje med isolerglass, vinduer påvist fra 1978. Saltakkonstruksjon og tekking med stålplater. Tekking opplyst fra 2005. 2 stk innvendige pipeløp. Teglsteinspipe med luftekanal fra byggeåret.

Enebolig:
Enebolig etablert i tidligere garasje, opprinnelig byggverk fra 2006. Enebolig opplyst etablert i ca. 2010 med nye overflater og diverse installasjoner.
Gulv med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Saltakkonstruksjon tekket med sementstein. Renner og nedløp i metall.

Dobbelgarasje:
Garasje opplyst fra 1983. Gulv og sokler med betong. Bindingsverkskonstruksjon utvendig kledd med stående kledning. Innvendige vegger med gipsplater. 2 stk vippeporter. Vinduer med enkle glass. Yttertak tekket med metallplater. Terrengsluk foran porter, varmekabler montert i avløp. Tilkoblet strømnett.

Uthus/verksted:
Uthus opplyst fra 1983. Gulv med betong. Bindingsverkskonstruksjon utvendig kledd med stående kledningsbord. Opplyst isolerte vegger i verksted. 2 skyveporter. Saltak tekket med metallplater. Nedløp og renner av metall. Tilkoblet strømnett.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 4, Soverom: 9, Bad: 3, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 13

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 303 kvm, Bruksareal: 310 kvm, Bruttoareal: 336 kvm

Enebolig
1.Etasje: P-rom: 63 kvm, Bra: 63 kvm, Brutto: 69 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, baderom, gang, entre og 3 soverom.

2.Etasje: Antatt innredet som bod, areal ikke vurdert

Tomannsbolig
Kjeller: P-rom: 84 kvm, Bra: 91 kvm, Brutto: 104 kvm, S-rom: 7 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, baderom, toalettrom, entre, gang og 3 soverom. Bod som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 136 kvm, Bra: 136 kvm, Brutto: 147 kvm
Inneholder: Stue, peisestue, kjøkken, baderom, 3 soverom og felles entre. Kott under trappeløp (ikke målbart).

2.Etasje: P-rom: 83 kvm, Bra: 83 kvm, Brutto: 85 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, baderom, trappegang og 3 soverom.

Garasje: Bra: 45 kvm, Brutto: 49 kvm, S-rom: 45 kvm
Inneholder: Dobbelgarasje

Uthus: Bra: 44 kvm, Brutto: 48 kvm, S-rom: 44 kvm
Inneholder:

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven.

Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en tomannsbolig med to etasjer samt kjeller, en enebolig på en etasje, dobbelgarasje samt uthus.
Tomannsboligen har ni soverom tilsammen, tre kjøkken, tre bad samt stuer. Eneboligen har tre soverom, kjøkken, bad og stue.

Stue & Kjøkken

Tomannsbolig kjeller:
Stuen i kjelleren med lyse vegger og gulvbord på gulvet. Montert åpen peis i stuen.
Kjøkkenet har lysmalte vegger, fliser på gulvet med rødskjær og hvite fliser på vegg over kjøkkenbenker. Lys innredning med laminerte fronter, skrog og benkeplate. Åpen løsning for hvitevarer.

1. etasje:
Stuen i 1. etasje med lysmalte vegger og tregulv. God plass til spisebord og sofakrok. Montert vedovn ca. midt i rommet. Peisestuen har tregulv og ubehandlet villmarkspanel på veggene. Det er montert peisovn i stuen. Her har man god plass til det man skulle ønske av møbler.
Kjøkkenet har lyse fliser på gulvet og lysmalte vegger. Lys innredning med heltre fronter, laminerte skrog og benkeplater. Integrert koketopp og stekeovn av nyere dato. Ventilator over komfyr, og opplegg for oppvaskmaskin.2. etasje:
Stuen i 2. etasje har lysmalte panelvegger og tregulv. Adkomst fra stuen ut til balkongen.
Lyst kjøkken med vinylbelegg på gulvet. Lys kjøkkeninnredning med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Kjøkkeninnredning i en u-formasjon, så her kan man lage mat og kikke ut igjennom vindu. Opplegg for oppvaskmaskin, og ikke montert ventilator på kjøkkenet.

Enebolig:
Lys romslig stue med plass til spisestue og sofakrok, samt det man ellers skulle ønske av møbler. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Lyst kjøkken med lys innredning fra ca. 2010. Laminerte fronter, skrog og benkeplater samt oppvaskkum i metall. Integrert oppvaskmaskin. Ventilator over komfyrplass.

Soverom

Tomannsbolig kjeller:
Det er tre soverom i kjelleren, to med lysmalt panel på veggene og laminat på gulvet. Det tredje soverommet har gråsvarte fliser på gulvet og hvitmalt panel på veggene.

1. etasje:
Det er tre soverom i 1. etasje, ett soverom med tregulv og lyse vegger. Soverom nr to har lyse vegger og laminat på gulvet. Det tredje soverommet har lyse fliser på gulvet og lysmalt villmarkspanel på veggene.

2. etasje:
Det er tre soverom i 2. etasje. Ett soverom har tregulv og lysmalt panel på veggene. Dette rommet har åpen peisovn. Soverom nr to har laminat på gulvet og lysmalt panel på veggene. Det tredje soverommet har laminat på gulvet og lyse vegger.

Enebolig:
Tre lyse soverom i boligen, alle med laminat på gulvet og hvitmalte panelplater på veggene. Soverommene har enkelt garderobeskap.

Bad & Vaskerom

Tomannsbolig kjeller:
Badet har hvite fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med servant i hvit innredning og dusjkabinett. Tre vannberedere på 200 liter hver er også plassert på dette badet.
Toalettrom med blå fliser på gulvet og malte vegger. Rommet er innredet med gulvmontert wc og servant på vegg.

1. etasje:
Badet har grønnmønstrete vinylbelegg på gulvet og spraglete laminerte plater på veggene. Badet er innredet med grønt toalett, dusjkabinett og grønn servant i lys innredning. Opplegg for vaskemaskin på badet.

2. etasje:
Badet har vinylbelegg på gulvet og laminerte plater og strie tapet på veggene. Badet er innredet med dusjkabinett, gulvmontert wc, servant i hvit innredning og opplegg for vaskemaskin.

Enebolig:
Badet har svarte fliser på gulvet, flissokkel og hvite laminerte plater på veggene. Badet er innredet med dobbel servant i hvit innredning, og overskap/hylle med speil på begge sider av hyllen, gulvmontert wc, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk via yttervegg.

El-anlegg & VVS

Tomannsbolig:
2 stk sikringsskap plassert i kjeller med porselenspropper, automater og jordfeilautomater. Separate strømmålere for 1. og 2. etasje. Øvrige med interne målere antatt for kjeller, garasje og uthus. Hovedsakelig åpent anlegg. Installasjoner med blandet alder, antatt fra 1980-2007. Eget underskap med porselenspropper plassert i uthus.

Vann fra kommunalt vannverk. Felles stoppekran i kjeller. Vannfordeling med cu-rør. Felles seriekoblede beredere plassert på baderom i kjeller. Beredere med blandet alder, kapasitet ca. 3 x 200 liter. Armaturer hovedsakelig fra ca. 1980 og nyere. Utekran med stenge/stopperfunksjon i kjeller.
Avløp via privat sedimenterings kum, og overløp til kommunalt avløpsanlegg. Synlige avløpsrør med PP og PVC. Bunnledninger antatt med jernsoil og sementrør.

Enebolig:
Strøminntak via jordkabel. Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i entre. Hovedsakelig åpent anlegg.
Vannfordeling med rør-i-rørsystem. Fordelerskap plassert på baderom. Bereder fra 2006, kapasitet ca. 200 liter.

Feiing/tilsyn
Skorstein Lecapipe - Avvik: Murverk fjernes fra bunn av skorstein.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 040 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt. Dels etablert hage med plen og moe beplantning. Gangstier med betong og belegningsstein. Balkong ved 2. etasje mot øst. Overbygget takterrasse ved 2. etasje mot sydvest. Terrengtrapp i betong og treverk. Overbygget inngangsparti ved 1. etasje og kjeller.

Vei, vann og avløp

Adkomst via kommunalt veinett. Tilkoblet offentlig vann, avløp via privat synkekum, overløp til kommunalt avløpssystem. Enebolig antatt med direkte avløp til kommunal ledning.

Reguleringsplan

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for et område på Søbakken begrenset av Strandbygdsvegen og Vesletjern, Elverum kommune plan nr. 19

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 17.04.2007

Prisantydning

5 250 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 6 860 000,-
Markedsverdi : 5 250 000,-
Teknisk verdi : 6 860 000,-
Ligningsverdi : 1 262 077,-
Sekundær ligningsverdi : 4 543 478,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 55 949 pr. år
Gjelder renovasjon, feiing/tilsyn, vann, avløp og eiendomsskatt.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Leieinntekter

571 200 pr. år
Leieinntekter er for de siste tre årene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8.

Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 5 250 000,-
 • Kommunale avgifter: 55 949,-
 • Ligningsverdi: 1 262 077,-
 • Primærrom: 303 m2
 • Bruksareal: 310 m2
 • Bruttoareal: 336 m2
 • Tomteareal: 2040 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Einervegen 8 2409 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 151174146