Sjøliveien 128 2485 Rendalen Norge

Adresse

Sjøliveien 128
2485 Rendalen

Beliggenhet, adkomst

Fra sentrum på Åkrestrømmen kjører du inn på fylkesvei 607 i retning Rena. Kjør ca. 1,5 km. Da får du huset på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger langs Sjølivegen i Rendalen kommune, ca. 2 km sør for Åkrestrømmen. Området er spredt med eneboligbebyggelse og noe fritidsboliger.
Åkrestrømmen har det man trenger av fasiliteter. Der er det sportsbutikk, veterinær, matbutikk og hotell for den som skulle trenge det. Hvert år er det en Grendefestival på Åkrestrømmen. Da er det tivoli for de små, levende musikk, boder og salg i butikkene. Masse aktiviteter for store og små man ikke kan gå glipp av.

Nærområdet beriker seg av flott Rendalsnatur med et vennlig turterreng i skog og fjell. Renåfjellet er ellers et eldorado for deg som er jakt, fiske- og friluftinteressert.
I store deler av Rendalen kommune er det merkede turløyper og skispor. Mulighetene i dette flotte området er mange. Du kan sanke bær og bare finne roen i naturen, sykle på milevis med grusveier, fiske i en av mange elver, åer eller små sjøer og tjern.
Med et rikt dyreliv kan du også kjøpe jaktkort for mange arter. Pakke sekken og komme deg ut på jakt.
Et fint turmål er Sandbu der Sølenfjellene speiler seg i Sandtjønna. Derfra kan man følge stien videre opp mot midtre Sølen 1750 moh. En flott topptur for de som ønsker det. Det er også et lite alpinanlegg ved Sølenstua, mot Drevsjø.
Jutulhogget er Nord-Europas lengste canyon, med sine 2,4 km. Den breier seg ut i Alvdal og Rendalen. Fiskevollen er et av Norges største og eldste innlandsfiskevær. Den ligger ved Sølensjøen i Rendalen. Disse to stedene er virkelig verdt et besøk.

På Renåfjellet er det et familievennlig alpinsenter med tre traseér hvorav en er belyst som gir deg muligheten til kveldskjøring. Bakken byr på vanlige nedfarter, hopp og rails. I bakken finner du også flere grillplasser og benker hvor du kan ta en pust i bakken. Kafeteria/varmestue med et godt utvalg mat og drikke samt egen pub med afterski og alle rettigheter. Mulighet for å leie skiutstyr.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1918, modernisert i 1985

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen antas av jordmasser med morene, sand og siltsortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurns eldste del med sparesteinsbetong, tilbygg med grunnmurer i Leca. Utvendig hovedsaklig pusset. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Hovedsaklig vinduer med isolerglass fra 1985. Saltakkonstruksjon og tekking med metallplater, antatt tekking fra 1985. Renner og nedløp av metall med utkast til terreng, delvis videreført med fleksible rør. Ett-løps teglpipe med luftekanal.

Frittståede uthus av blandet alder. Uthus bestående av 2 garasjeplasser, vedbod, boder og hunderom med luftegård. Eldste del som fjøs med låvedel. Fundamentert dels på støpte ringmur, dels steinpunkter. Gulv med støpt plate på mark, grus og tregulv.
Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltak tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm. Treverk noe nært terreng utsatt for skader.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 166 kvm, Bruksareal: 196 kvm, Bruttoareal: 214 kvm

Kjeller: Bra: 30 kvm, Brutto: 33 kvm, S-rom: 30 kvm
Inneholder: Trapperom og to boder

1.Etasje: P-rom: 134 kvm, Bra: 134 kvm, Brutto: 146 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, 2 bad, 3 soverom, soveromsgang, kjølerom, trappegang til 2. etasje, trapperom til kjeller og vindfang.

2.Etasje: P-rom: 32 kvm, Bra: 32 kvm, Brutto: 35 kvm
Inneholder: 2 soverom og trapperom

Uthus: Bra: 30 kvm, Brutto: 32 kvm, S-rom: 30 kvm
Inneholder: 2 garasjeplasser, hunderom og 5 boder

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en familievennlig enebolig i Rendalen kommune. Boligen har fem soverom, romslig stue og kjøkken samt to bad.

Stue & Kjøkken
Romslig, lys åpen stue/spisestue. Gulv med parkett og trefiberplater på veggene. Stuedelen har store vinduer som kaster godt med lys inn i stuen. Vedovn etablert i stuen, denne gir godt med varme rundt om i stuen.

Lyst kjøkken med lyse, laminerte fronter, skrog og benkeplater. Overskap over barløsning med glassdører mot spisedel. Gule fliser på veggene over kjøkkenbenkene. Oppvaskkum og benkebeslag i metall. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr med utkast til friluft. Vedovn med avvik plassert på kjøkkenet. Innvendig stein/sideplater i ovnen er dårlig. Kjøkken med normal bruksslitasje ut i fra alder.
Kjølerom med kjøleaggregat ved trapperom til 2. etasje. Gulvet har parkett og våtromsplater på veggene. Ukjent vedrørende øvrig konstruksjon av kjølerom. Opplyst rom ikke i bruk.

Soverom
Det er fem soverom i boligen, tre i 1. etasje og to i 2. etasje. Hovedsoverommet i 1. etasje har lillamalte vegger og tregulv. Det er montert skyvedørsgarderobe på rommet. Soverom nr to i 1. etasje har rosamalte vegger og parket på gulvet. Enkelt garderobeskap montert. Tredje soverommet har grå og turkis malte vegger og parkett på gulvet. Ett av soverommene oppe i 2. etasje har hvitmalt panel på veggene og belegg på gulvet. Montert vedovn på rommet. Soverom nr to oppe har blått mønstrete teppe på gulvet og malt panel på veggene. Adkomst fra soverommet og ut til balkong.

Bad & Vaskerom
Bad tilbygg nord fra 1985, med elektrisk gulvvarme. Baderommet har lyst belegg på gulvet og rosa/hvit spraglete plater på veggene. Servant i hvit innredning, dusjkabinett, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin er etablert på badet. Ventilasjon med mekanisk vifte på vegg, tilluft ved åpen dør.

Baderommet i eldste delen med brunt belegg på gulvet og mønstrete plater på veggene. Badet er innredet med gulvmontert wc, servant på vegg og dusjsone med forheng. Ventilasjon med mekanisk vifte på vegg, tilluft ved åpen dør. Rommet blir varmet opp med panelovn motert på vegg. Hull i gulvbelegg, og slitasje på badet.

El-anlegg & VVS
Strøminntak med luftstrekk. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikring. Sikringsskap med automatsikringer, digital strømmåler og jordfeilbryter. Skap plassert på soverom i 2. etasje. Jordfeilvarsler i trappegang. Hovedsaklig åpent anlegg.

Opplyst tilknyttet kommunalt vann. Opplyst privat avløpsanlegg med slamavskiller og antatt overløp til spredegrøfter. Inntak med PEL plastledning, stoppekran ved inntak. Bereder plassert i gammel kjeller, bereder ukjent alder. Røropplegg hovedsaklig med cu-rør. Utekran med innvendig stengefunksjon. Avløpsrør med PVC, antatt noe soil. Ukjent vedrørende lufting av kloakk. Ingen påviste rørlekkasjer.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe.

Parkering

Parkering i garasje og på biloppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 664 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Vestvendt skrående tomt med etablerte flate partier. Etablert hageanlegg med plen og diverse beplantning. Tregjerde mot nord. Delvis overbygget terrasse mot syd/vest med adkomst via stue og terreng. Åpen terrasse mot vest med adkomst fra terreng. Gangsti til inngangsparti og terrasse med betongheller.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra fylkesveien. Tilkoblet kommunalt vann, og privat avløp.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel 2014-2026 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1951/1804-1/16 - Skjønn datert 15.10.1951
1971/3556-3/16 - Bestemmelse om adkomstrett datert 28.08.1971
1985/2588-1/16 - Bestemmelse om vannledning datert 03.06.1985
2000/2081-1/16 - Erklæring/avtale datert 05.07.2000
2006/4428-1/16 - Bruksrett datert 19.10.2006

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen grunnet alder.

Prisantydning

1 650 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 813 000,-
Markedsverdi : 1 650 000,-
Teknisk verdi : 1 813 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 13 800 pr. år
Gjelder vann, septikk, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.
Pris kommunale avgifter eks. mva. Vannavgiften er delt i abonnementsavgift kr 2435 og forbruk 3130.


Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.


Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 650 000,-
 • Kommunale avgifter: 13 800,-
 • Primærrom: 166 m2
 • Bruksareal: 196 m2
 • Bruttoareal: 214 m2
 • Tomteareal: 3664 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Sjøliveien 128 2485 Rendalen Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 151170661