Strandbergveien 28 2450 Rena Norge

Adresse

Strandbergveien 28
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena sentrum kjør ut på Fv215/Haugedalsveien, kjør 11,2 km. Kjør rett frem inn på Fv607/Desetvegen og kjør 31 km. Sving til høyre inn på privat veg, kjør ca. 99 m. Sving deretter til venstre, etter ca. 86 km får du eiendommen på venstre side.
Rena 42,5 km

Fra Åkrestrømmen kjør ut på Fv607/Sjølivegen og kjør 28,9 km. Sving til venstre inn på privat veg, kjør ca. 99 m. Sving til venstre igjen, etter ca. 86 m får du eiendommen på venstre side.
Åkrestrømmen 29,4 km.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Nærområdet beriker seg av flott Rendalsnatur med er vennlig turterreng i skog og fjell. Renåfjellet er ellers et eldorado for deg som er jakt, fiske- og friluftinteressert.
I store deler av Rendalen kommune er det merkede turløyper og skispor. Mulighetene i dette flotte området er mange.

Du kan sanke bær og bare finne roen i naturen, sykle på milevis med grusveier, fiske i en av mange elver, åer eller små sjøer.
Med et rikt dyreliv kan du også kjøpe jaktkort for mange arter. Pakke sekken og komme deg ut på jakt.

Åkrestrømmen eller Porten til Rendalen ligger en biltur på ca. 30 minutter unna eiendommen. Der finner man det man skulle trenge av fasiliteter. Der blir det holdt ulike festivaler hvert år. Det blir også holdt fiskefest, løp og familiedag i kommunen hvert år.

På Renåfjellet er det et familievennlig alpinsenter med tre traseér hvorav en er belyst som gir deg muligheten til kveldskjøring. Bakken byr på vanlige nedfarter, hopp og rails. I bakken finner du også flere grillplasser og benker hvor du kan ta en pust i bakken. Kafeteria/varmestue med et godt utvalg mat og drikke samt egen pub med afterski og alle rettigheter. Mulighet for å leie skiutstyr.
I tillegg til dette kjøres det omtrent 70 kilometer med skiløyper i området. Renåfjellet rundt er en populær tur rundt fjellet.

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger 2 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret.

Nærområdet beriker seg av flott Rendalsnatur med er vennlig turterreng i skog og fjell. Renåfjellet er ellers et eldorado for deg som er jakt, fiske- og friluftinteressert.
I store deler av Rendalen kommune er det merkede turløyper og skispor. Mulighetene i dette flotte området er mange. Du kan sanke bær og bare finne roen i naturen, sykle på milevis med grusveier, fiske i en av mange elver, åer eller små sjøer og tjern.
Med et rikt dyreliv kan du også kjøpe jaktkort for mange arter samt fiskekort. I de aller fleste vassdrag selges det fiskekort. Man kan fiske i store elver, flotte fjellvann, innsjøer og i bortgjemte bekker. På fisketur i Rendalen er det mulighet for ørret, harr, sik, røye, gjedde, lake og abbor. Av jakt muligheter nevnes jakt på elg, hjort, rådyr , bever, småvilt og reinsjakt samt fuglejakt. Pakke sekken og komme deg ut på tur enten du vil nyte naturen , fiske eller jakte, eller kanskje gjøre alt sammen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1983

Bygninger og byggemåte

Grunnen antatt hovedsakelig bestående av jord- og steinmasser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående klendingsbord, vegger antatt isolert med 150 mm mineralull. Ytterkledning opplyst utvendig behandlet ca. 2009. Vinduer med isolerglass, hovedsakelig fra 1982. Saltakkonstruksjon tekket med shingel på undertak av rupanel. Tekking fra byggeåret. Takstige til pipeløp. Renner og nedløp i metall med utkast til terreng, videreføring med flexirør oppå terreng. Innvendig ett-løps elementpipe fra byggeår.

Frittstående garasje med boder i underetasjen. Underetasje med betonggulv. Frontvegg i underetasjen i bindingsverk med utvendig stående kledning, innvendig kledd med plater/panel. Yttervegger garasje med bindingsverk og utvendig stående kledning, innvendig med åpent bindingsverk og åpen himling. 2 manuelle vippeporter til garasjen. Saltak tekket med shingel. Renner og nedløp i metall kun på en side. Innlagt strøm.

For mer informasjon se takst.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 157 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

Enebolig
Sokkelkjeller: P-rom: 69 kvm, Bra: 76 kvm, Brutto: 85 kvm, S-rom: 7 kvm
Inneholder: Kjellerstue, 2 soverom, bad, trapperom og vindfang. Bod som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 81 kvm, Bra: 81 kvm, Brutto: 89 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, vaskerom, soverom, toalett og vindfang.

Garasje
1.Etasje: Bra: 40 kvm, Brutto: 43 kvm, S-rom: 40 kvm
Inneholder: Dobbelgarasje

Underetasje: Bra: 32 kvm, Brutto: 35 kvm, S-rom: 32 kvm
Inneholder: 3 boder

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en romslig enebolig i landlige omgivelser ved Storsjøen.
Boligen har tre soverom. Ett hovedsoverom i 1. etasje med parkett på gulvet og tapet på veggene. To soverom nede i sokkeletasjen med strie på veggene.

Stue & Kjøkken
Romslig åpen stue/spisestue med mange vinduer som gir godt med naturlig lys inn. I rommet har man plass til spisestue, sofakrok og det man ellers skulle ønske av møbler. Det er adkomst fra stuen og ut til terrassen.
Stuen i sokkeletasjen har panel på veggene og god plass til det man skulle ønske av møbler. Kanskje barna kan ha sin egen lille stuekrok her?

Kjøkken med heltre kjøkkeninnredning og laminerte benkeplater fra byggeåret. Mønstrete fliser på veggene over kjøkkenbenken. Opplegg for vaskemaskin. Ventilator med avkast til friluft. Åpent fra kjøkken til vaskerom, og adkomst ut til terrasse/hage.

Bad & Vaskerom
Baderommet i sokkeletasjen med fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og dusjkabinett. Naturlig ventilasjon via himling, tilluft via dørblad.

Toalettrom i 1. etasje med belegg på gulvet og veggtapet på veggene. Rommet er innredet med gulvmontert wc og servant på vegg.

Vaskerom med åpen løsning til kjøkken. Flislagt gulv og våtromstapet på veggene. Vaskerommet er innredet med plast kum på vegg og opplegg for vaskemaskin. Avløp fra kum med åpent rør til sluk. Elektrisk gulvvarme som oppvarming. Vaskerommet fyller ikke dagens krav til våtrom da det er åpent til kjøkken og videre til stuen.

El-anlegg & VVS
Strøminntak med jordkabel. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Inntakssikringer og sikringsskap i vindfang i sokkeletasje med automatsikringer og digital strømmåler. Åpent anlegg. Luft/luft varmepumpe med egen kurs.

Stoppekran, bereder og stengefunksjon til utekran er plassert i kjellerbod med gulvsluk. Vannbereder av nyere dato, den har en kapasitet på ca. 120 liter. Forbruksvann med cu-rør hovedsakelig fra byggeår. Inntak med PEL. Armaturer med blandet alder.
Avløpsrør med PVC. Antatt kloakklufting over tak.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Montert luft/luft varmepumpe. Elektrisk gulvvarme på vaskerom i 1. etasje og bad i sokkeletasje.

Parkering

Parkering i garasje og på gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 869 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Vestvendt skrående tomt med flatpartier og utsyn over Storsjøen og nærområde. Etablert plen og noe beplantning, forøvrig naturtomt med stedbunden vegetasjon. Overbygget terrasse på ca. 16 kvm mot vest i både 1. etasje og sokkeletasje. Tretrapp med liten terrasse ved utgang vaskerom mot øst. Normale solforhold. Friareal i umiddelbar nærhet.

Vei, vann og avløp

Avkjøring fra Fv 607 til privat veg, ikke tilkoblet offentlig vann -og avløp.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel 2014-2026

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1983/2574-1/16 - Bestemmelse om veg datert 10.05.1983

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest på eiendommen da kommunen ikke krever det for bygg før 1994.

Prisantydning

890 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 664 000,-
Markedsverdi : 900 000,-
Teknisk verdi : 1 664 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 4 900 pr. år
Gjelder renovasjon, slamtømming og feiing/tilsyn. Prisene er eks. mva. Eiendomsskatt innføres i 2020.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.


Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 4 900,-
 • Primærrom: 150 m2
 • Bruksareal: 157 m2
 • Bruttoareal: 174 m2
 • Tomteareal: 1869 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Strandbergveien 28 2450 Rena Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 150845791