Finne Grønns veg 34 2414 Elverum Norge

Adresse

Finne Grønns veg 34
2414 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger i et veletablert og attraktivt område kun 1,5 km fra Elverum sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til dagligvarebutikken Kiwi Fjeldset, bussforbindelse og gang- og sykkelsti til sentrum. Skole- og barnehager i nærhet. Fantastiske turmuligheter i Svartholtet et steinkast unna.
Svartholtet byr på flotte skiløyper i vinterhalvåret, bra sykkelterreng sommerstid samt utallige turstier for gå- og joggeturer.

Det vil bli skiltet fra Kirkeveien med Meglerhuset visningsskilt på de oppsatte fellesvisningene.

Velkommen til visning!

Nærområdet


Det er ca. 1,5 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmartn med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte.

Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 1 km unna.
Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de sprettene, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokart senter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Selveier, oppført i 1970, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Grunn antatt av sandmasser med støpte såler til fast byggegrunn. Ringmur av betong. Krypkjeller med utvendig luke. Veggkonstruksjoner av siporex, utvendig pusset og malt. Liggende kledningsbord i gavlspisser. Kaldtloft med adkomst via luke i himling i gang. Skillevegger mot naboleilighet antatt utført etter gjeldende brann- og lydkrav for byggeåret. Vinduer med isolerglass hovedsaklig fra 2018, stuevindu mot syd antatt fra byggeår. Saltakskonstruksjon tekket med shingel fra 2016. Renner og nedløp i metall. Innvendig ett-løps pipe.

Garasje med 4 garasjeplasser, gruset gulv, yttervegger med utvendig liggende kledningsbord. Vippeport i treverk, delevegg med sprinkelvegg mellom garasjeplassene. Pulttak tekket med metallplater.

Tilbygg nord med 2 boder. Fundamentert på pilarer, gulv med malte plater. Yttervegger med utvendig stående kledning. Sperretak tekket med shingel, renner og nedløp av metall.

For mer utfyllende informasjon se tilstandsrapport datert 01.06.2019

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 51 kvm

1.Etasje:Vindfang, gang, stue, kjøkken og soverom. I S-rom: 2 utvendig boder.

Garasje
Primærrom: 0 kvm, Bruksareal: 14 kvm, Bruttoareal: 15 kvm

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Finne- Grønns veg 34! En flott, praktisk endeleilighet. Leiligheten har oppgradert kjøkken og bad i 2018 samt innvendige flater og installasjoner fra 2018.

Stue/kjøkken
Lys, hyggelig stue med peisovn. Store vinduer som gir godt med dagslys. Adkomst fra stue til terrasse og hageparsell. Nytt terrasse gulv 2019.

Lyst, pent IKEA-kjøkken opplyst fra 2018. Innredet med laminerte fronter og skrog samt laminerte benkeplater. Vegg over benkeplater med fliser. Integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Oppvaskkum i metall og ventilator over koketopp med gjenvinner. Komfyrvakt og lekkasjevakt under montering ved befaring.

Bad/vaskerom
Badet er oppgradert i 2018 med fliser på gulv og vegger. Innredet med gulvmontert wc, servant i innredning og dusjhjørnet. Varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk via himlingsventil, tilluft via åpen dør. Støpejernsluk og avløpsrør fra byggeåret. Gulv med varierende fallforhold. Ukjent løsning mot slukpotte.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap med jorsfeilautomater plassert i vindfang. Sikringer fra 2018. Antatt 3-fase 230V anlegg med 60A hovedsikringer. Automatisk strømmåler. Hovedsakelig åpent spredenett. Installasjoner med blandet alder, deler av el-anlegg fra 2018.
Inntaksledning med PE-plast. Stoppekran i kjøkkenbenk. Vannfordeling med rør-i-rørsystem fra 2018. Cu-rør og åpne fordelere plassert i kjøkkenbenk, opplyst om planlagt montering av lekkasjevakt. Bereder på ca. 120 liter fra 2018 plassert i kjøkkenbenk. Utekran ved langvegg mot syd innvendig stengefunksjon. Røropplegg for utekran antatt fra byggeåret. Armaturer på kjøkkenet og baderom fra 2018.

Øvrige bygg
Tilbygg nord med 2 boder
Garasjeplass i garasjeanlegg.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Ildsted i stue, baderom med elektrisk gulvvarme og øvrige rom med panelovner.

Parkering

Egen garasjeplass i felles garasjeanlegg og parkeringsmulighet ved leiligheten. Garasjeanlegget ligger på Gnr 31, Bnr 641.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 200 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2069, Festeavgift: 1167, Neste regulering av festeavgift. 01.10.2020. Det er mulighet for å innløse festetomten.

Tomt og hage

Adkomst via asfaltert kommunal vei til privat felles innkjøring. Innkjøring er gruset til felles biloppstillingsplass. Tomten er slagt skrående med flatpartier og er vestvendt. Hagen er opparbeidet med plen og noe beplantning. Fra stue er det adkomst til terrasse og terreng. Terrassegulv fra 2019.

Vei, vann og avløp


Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan


Området er regulert til boligområde. Eiendommen omfattes av reguleringsbestemmelser for området Grønlia til og med Silkosfeltet fra 1966. Plan nr. 18.

Ferdigattest


Det finnes ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunearkiver. Det var heller ikke krav om dette på det aktuelle byggeåret.

Prisantydning

2 380 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 8 547 pr. år
Eiendomsskatt, kloakk arealberegnet, vann arealberegnet og renovasjon. Feiing/ tilsyn kommer i tillegg.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Merknader på for kort avstand mellom feie- eller sotluke og brennbart materiale. Minimum avstand bør være 30 cm. Pulverapparat eldre enn 10 år, bør kontrolleres/byttes. Mangler røykvarsler.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.


Tinglyste rettigheter og servitutter
Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning.
Kopi fra megler ved forespørsel.
1972/2309-3/15 - 19.05.1972 - Festekontrakt, vilkår
1972/2334-1/15 - 19.05.1972 - Erklæring/ avtale, bestemmelse om samvirke vedkommende vertikalt delt bolig.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 380 000,-
 • Kommunale avgifter: 8 547,-
 • Primærrom: 47 m2
 • Bruksareal: 47 m2
 • Bruttoareal: 51 m2
 • Tomteareal: 200 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Rekkehus

Finne Grønns veg 34 2414 Elverum Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 150618164