Gaustadvegen 41 2240 Magnor Norge

Adresse

Gaustadvegen 41
2240 Magnor

Beliggenhet, adkomst

Se vedlagte kart i Finn-annonsen. Det vil bli skiltet med Meglerhuset sine visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Nærområdet

Eiendommen ligger på Magnor i Eidskog kommune. Her ligger eiendommen fint plassert i et etablert boligområde med gangavstand til både barnehage, barneskole og sentrum av Magnor. Her finner man det man trenger av matbutikker, cafeer, bensinstasjon med mere.

Eidskog ligger lengst sør i Hedmark fylke og er en av grensekommunene mot Sverige. Her er man i umiddelbar nærhet til vakker norsk natur med mange frilufts-, jakt- og fiskemuligheter. Videre har også Eidskog et bredt kulturliv med blant annet arrangement som kulturuka og Vrangfestivalen. Fra Oslo er det ca. 11 mil, ca. 3 mil fra Kongsvinger og til Charlottenberg i Sverige er det ca 1,5 mil. Her har de også flere store handlesenter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1930, modernisert i 2003

Bygninger og byggemåte

Opprinnelig byggegrunn av antatte jord-/ morenemasser. Evt. fundamenter under grunnmur og ringmursdel er av ukjent utførelse. Grunnmur av støpt betong, leca og murt tegl. For øvrig plasstøpt ringmur med krypkjeller under tilbygd del av boligen. Pusset/slemmet og malt utvendig. Evt. drenssytstem av eldre ukjent opprinnelse og utførelse. Taknedløp ledes til terreng med infiltrajson i stedlige masser. Yttervegger av trekonstruksjoner over grunnmur. Boligen er antatt tilbygd etter opprinnelige byggeår. Utvendige fasader av trepanel, dels fra byggeåret og tilbyggingsåret. Vinduer og dører av varierende opprinnelse. For det meste flerlags isolerglass. Produksjonsår på glassene er 1967, 2003 og ukjent. Vinduer med vannbrett uten beslag. Massiv ytterdør m/ glassfelt av noe nyere opprinnelse. Saltakkonstruksjon antatt utført av plassbygde trekonstruksjoner. Kaldloft/hulrom i boligen med utvendig tilkomst via luke.
Trappevanger malte trekontruksjoner. Trinn av lakket treverk. håndløpere av treverk langs begge sider av trappeløp. Vanninntak, hovedstoppekran og måler lokalisert i kjellerrom. 230v elektrisk anlegg. Anlegget er for det meste av eldre standard og opprinnelse. Nyere strømmåler med fjernavlesning. Pulttak over hall og terrasse utført med plassbygde trekonstruksjoner. Taktekking med asfalttakshingel. Ukjent alder på tekking, trolig 80-tallet. Undertak av ukjent utførelse. Tak over terrassedel med plater av hardplast. Papp over inngangsparti. Vindskier av treverk. Dekkbord/isbord uten beslag. Gesims og raft utført av trematerialer. Stigetrinn, luftehatt og pipebeslag av metall. Renner og nedløp av metall. Takoverbygd terrasseplatting. Platting med betongheller. For øvrig støpt plate i forkant. Rekkverk av trekonstruksjoner. Trapp/platting av trebjelkelag i tilknytning til inngangsparti. Spaltegulv av terrassebord. Rekkverk av trekonstruksjoner. Teglpipe fra byggeåret. Pipen er pusset i boligens plan og over tak. Vedovn i stue, plassert på ubrennbart underlag. Oppmurt brannmur/sidevegg. Etasjeskillere av trebjelkelag, antatt utført med stubbloftkonstruksjon mot kjeller/krypkjeller. Kjeller under deler av boligen med innvendig tilkomst via luke på hhv kjøkken og i hall. For øvrig kryprom uten tilkomstmulighet.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 132 kvm, Bruttoareal: 144 kvm

1.Etasje: Hall, Bad/vask, Kjøkken, Stue/spisestue
2.Etasje: Gang/trapp, 3 soverom
Kjellerrom/råkjeller Krypkjeller og deler av kjellerarealene er ikke måleverdig areal pga takhøyde <1,9 m.

Standard

Dette er en eldre frittliggende enebolig over 1,5 plan med råkjeller i deler av boligen. Av tilleggsbygg er det oppført et eldre uthus/verkstedbygg på eiendommen. Boligen er for det meste av bygningsmessig eldre standard og utførelse, hvorav flere bygningsdeler er fra byggeåret. Boligen har noe preg av slitasje og elde som en følge av enkelte vedlikeholdsmangler og manglende oppgraderinger, utskiftninger og utbedringer av avvik over tid. Det må påregnes vedlikehold og påkost for rehabiliteringsarbeider på bad på kort sikt.

Velkommen på visning! Dette er en enebolig med oppgraderings-, vedlikeholds- og oppussingsbehov. Passer ikke oppsatte visningstidspunkter, arrangeres privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler Thomas Tangen på tlf. 938 26 660 eller send e-post til: thomas@megler-huset.no , så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig, dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden.

Boligen går over 1,5 plan og inneholder:

Stuen:
Stuen har inngang fra hall, vedovn, utgang til terrasseplatting og er i en delvis åpen løsning til spisestuen. Det er panel på vegger, hvitmalt himling og vinduer med utsyn mot hage og gårdsplass.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet har fliser på gulv. Malte plater på vegger og i himling. Kjøkkeninnredning med laminerte og heltre skrog og heltre fronter. Heltre benkeplate. Nedfelt oppvaskum av rusfritt stål og ett-greps armatur. Benkerygg belagt med fliser. Opplegg til oppvaskmaskin. For øvrig avsatt plass for hvitevarer. Ventilator over komfyrplass.

Soverommene:
Hovedsoverommet er beliggende i boligens 2. etasje og er romslig med vindu ut mot gårdsplass. Soverom 2 har oppussingsbehov og vindu ut mot Gaustadvegen. Soverom 3 er beliggende innenfor soverom 2, og har blå tapet på i himling og vegger, med vindu ut mot Gaustadvegen.

Badet:
Badet har flislagte overflater. Eldre baderomsinnredning. Eldre sanitærutstyr med servant og klosett. Dusjhjørne. Naturlig avtrekk via ventil på yttervegg. Tilluft under dørblad.

Gulv: Laminat. Fliser. Tepper
Vegger: Trepanel, Plater
Himling: Plater, panel

Frittstående uthus/verkstedbygg av eldre, ukjent opprinnelse. Hoveddel er fundamentert på antatt kantforsterket plate av betong. Gulv av støpt dekke. Bygningen er oppført med uisolerte trekonstruksjoner. Kledning av trepanel. Saltak av antatt plassbygde takkonstruksjoner. Tekking med stålplatetak. Himlinger med panel og plater. Slagport/låvedør av treverk. For øvrig tilkomst via dør. Det er innlagt strøm i bygningen.

Av bygningsmessige avvik og merknader på boligen er følgende anført:
Symptomer på fuktvandring i kjeller. Manglende/nedsatt drensevne/fuktsikring langs grunnmur. Lokal riss-/sprekk i grunnmur/ringmur. Stedvis tilløpt til råte i utvendig kledning. Mosedannelse/begroing yttertak. Registrert fukskade i etasjeskillet. Lekkasje og vesentlige avvik på bad. Mangelfullt vedlikehold utvendig. Enkelte bygningsdeler har passert forventet levetid. Enkelte bygnignsdeler nærmer seg passer sin forventede levetid. Listen er ikke uttømmende. Forholdene er nærmere beskrevet i tilstandsrapporten, vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn.

Parkering

Det er godt med parkeringsplass på gårdsplass og i garasje/verksted på eiendommen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 149 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er tilnærmet flat. Hagemessig opparbeidet med plen/beplantning. Noe tilvokst hage/naturtomt. For øvrig gruset innkjøring og gårdsplass. Tomten er innhegnet med gjerde. Eiendommen har normale sol- og lysforhold. Eiendom ligger langs Gaustadvegen med noe påregnelig trafikkstøy.

Tilliggende fasiliteter

Eiendommen ligger sentralt på Magnor, ca 6 km fra Skotterud (kommunesenter). Gangavstand til barnehage, barneskole, idrettsanlegg og daglivareforretning. Kort veg til riksgrensen mot Sverige med handelssteder som Charlottenberg og Arvika. Det er ca 32 km til Kongsvinger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig nett med vannmåler og har privat septiktank. Direkte avkjøring inn til gårdsplass fra offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger utenfor regulert område. Overordnet gjelder "KOMMUNEPLANENS AREALDEL EIDSKOG 2004-2015", vedtatt 18.03.2004. Området er i planen avsatt til boligformål. Eidskog kommune har satt i gang arbeidet med ny arealdel (2019-2025) Denne vil trolig tre i kraft ila 2019. Det foreligger for øvrig ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å være av negativ betydning for eiendommen.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver. Boligen er fra før ferdigattester ble gitt.

Prisantydning

1 100 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Takstdato : 30.05.2019
Formuesverdi : 316 336,-
Sekundær formuesverdi : 1 138 808,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 6 687 pr. år
Beløpet omfatter Renovasjon, feiing og eiendomskatt. Beløpene er oppgitt uten mva. Eiendommen har vannmåler og septikktank så avgift vil variere etter forbruk. For nærmere informasjon, se kommunale opplysninger i salgsoppgavens dokumentdel.

Leieinntekter

Eneboligen er pr. i dag ikke leiet ut. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Det gjøres oppmerksom på at selger har tegnet boligselgerforsikring, selv om det er krysset av for nei i egenerklæringen.
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning eller etter avtale med selger.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 100 000,-
 • Kommunale avgifter: 6 687,-
 • Ligningsverdi: 316 336,-
 • Primærrom: 126 m2
 • Bruksareal: 132 m2
 • Bruttoareal: 144 m2
 • Tomteareal: 1149 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Gaustadvegen 41 2240 Magnor Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Kontaktperson

  Thomas Tangen
  Telefon:
  Mobil: +47 938 26 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 149529664