Klokkarmon 2 2280 Gjesåsen Norge

Adresse

Klokkarmon 2
2280 Gjesåsen

Beliggenhet, adkomst

Fra Flisa kjører man ut på fylkesvei 206 mot Kjellmyra og følg den 3,4 km. Deretter får man eiendommen på høyre side langs veien.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Denne boligen ligger på Klokkarmon i Åsnes kommune. Det er kort vei til nærbutikken, barnehage og idrettsanlegg.
Kjellmyra har idrettslag i ulike idretter, ski, fotball, bordtennis og orientering. Det er også en joker butikk på Kjellmyra.

Liker du fart og spenning på vinterstid er snøscooterløypene over til Sverige noe for deg. Det går løype fra Kjellmyra og Flisa innover i Sverige, så her er det bare å kjøpe scooterledkort og kjøre avgårde.

Flisa ligger kun 6 minutter unna eiendommen. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m.

Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.

Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
Et paradis på jorden for deg som vil vekk fra stress og mas. På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner.
Stikkord for Finnskogen er stillhet, godt fiske, jakt og friluftsliv, trollskap og mystikk.
Det siste forbundet med akkurat finnene, som ble sett på som annerledes av bygdefolket nede i Glomma-dalføret.

Føler du derimot for å ta deg en liten utenlandstur er det kort avstand over til Sverige. Der er det muligheter for shopping på flere shoppingsentre. Det er også milevis med snøscooterløyper innover i Sverige så her er det bare å kjøpe seg snøscooterløyve og kjøre avgårde.

Det er ca. 42 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter, her kan du handle på en av flere kjøpesenter med mange kjente kjeder og butikker. Rusle en tur i Storgaten, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I løpet av sommerhalvåret arrangeres volumfestivalen for de kulturinteresserte, Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.
Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på terningen og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kafé. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1959, modernisert i 1983

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas hovedsakelig bestående av jord- og sandmasser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Antatt uten drenering, byggeåret tatt i betraktning. Grunnmurer kjeller med sparesteinsbetong, innvendig med pussende tresonittplater. Innvendig påforede vegger i kjeller. Påforede vegger kledd med organiske materialer. Forøvrig noen vegger med malte pussbehandling. Støpte kjellergulv med maling. Yttervegger i bindingsverk og utvendig kledning med eternittplater, vegger antatt isolert med sagflis. 2 vinduer med isolerglass fra antatt fra 1987 og 2001. Øvrige vinduer som varevinduer hovedsakelig fra byggeåret. Saltakkonstruksjon tekket med eternittplater antatt fra byggeår. Tak uten snøfangere og takstige. Takoppløft ved loftstue. Tett raftekasse, ukjent vedrørende eventuelle lufting av loft. Renner og nedløp av metall med utkast til terreng.
2 stk teglsteinspiper med luftekanaler fra byggeåret.

Frittstående garasje, antatt fra ca. 1970. Antatt fundamentert med støpte fundamenter. Tregulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendige vegger og himling kledd med panel. Et varevindu, slagport. Saltak tekket med metallplater. Malte vindskier og isbord. Malte renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.

Frittstående uthus med boder, antatt fra ca. 1973. Fundamentert på Lecastein til jomfruelig terreng. Tregulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendige åpent bindingsverk, åpen himling. Et vindu med enkle glass. Slagport, 2 labankdører. Saltak og pulttak tekket med metallplater. Malte vindskier og isbord. Malte renner og nedløp i metall. Garasje og uthus er preget av elde, slitasje og mangelfullt vedlikehold.

For mer informasjon om bygninger og byggemåte, fundamentering, grunnmur og kjellergulv se verditakst datert 11.05.2019.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 193 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 234 kvm

Kjeller: P-rom: 49 kvm, Bra: 69 kvm, Brutto: 78 kvm, S-rom: 20 kvm
Inneholder: Peisestue, trappegang og vaskerom. 2 boder som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 76 kvm, Bra: 76 kvm, Brutto: 83 kvm
Inneholder: 2 stuer, kjøkken, bad, gang/vindfang og trapperom

2.Etasje: P-rom: 68 kvm, Bra 68 kvm, Brutto: 73 kvm
Inneholder: 3 soverom, stue, hybelkjøkken, bad og trapperom/gang

Garasje: Bra: 21 kvm, Brutto: 23 kvm, S-rom: 21 kvm
Inneholder: Garasjerom

Uthus: Bra: 32 kvm, Brutto: 34 kvm, S-rom: 32 kvm
Inneholder: Boder

Møblering / utstyr

Møbler og inventar kan om ønskelig medfølge mot et tillegg i prisen.
Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Enebolig over 1½ etasjer med kjeller beliggende på et populært og attraktivt boligområdet på Klokkarmon ved Kjellmyra. Frittstående garasje og uthus samt en koselig dukkestue. Boligen har hovedkjøkken i 1.etg samt hybelkjøkken i 2.etg. Begge etasjene inneholder bad. Adkomst til syd/vest vendt terrasse i 1.etg. via stue og i 2.etg. er det adkomst til balkong via soverom. Det er intern trappeforbindelse mellom etasjene. Boligen er preget at alder og slitasjen men anses som å være et godt opppussingsobjekt.

Stue & Kjøkken
Kjeller etasjen inneholder en peisestue med åpen peis. Vegger med panel og gulv med teppe.
I 1.etg. er det en stue med spisestuedel samt en stuekrok. I stuekroken er det vedovn og i hoveddel er det kombinert ved/parafinovn. Stuen har flere vinduer som gir godt med dagslys. Veggene har forskjellig type panel. Det er også et av soverommene (i følge plantegning) som er brukt som stue.
I 2.etg.er et av soverommene (i følge plantegning) brukt som stue. Også her panel på vegger og gulv med teppe.

Kjøkken i 1. etasje antatt av type Nordia fra byggeår. Innredning med spon/treskrog og fronter som er foliert. Benkeplate med belegg samt belegg over benker. Benkebeslag i metall og ventilator med avkast til friluft. Lekkasje fra soilavløp inne i benkeskap.
Hybelkjøkken 2.etg. Antatt av type Nordia. Innredning med malte fronter og skrog. Hyller på yttervegg med skyvedør snekret på stedet. Benkebeslag i metall samt tynnpanel på veggen over. Ingen ventilasjon.
Begge kjøkken må påregnes utskiftninger og utbedringer da de bærer preg av alder og slitasje.

Bad & Vaskerom
Baderom i 1. etasje fra byggeår. Belegg på gulvet med oppbrett på vegg og dørterskel, og vegger med våtromstapet. Badet er innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og badekar med direkteavløp. Ventilasjon med veggventil, til luft via åpen dør. Oppvarming med elektrisk stråleovn over dør. Lekkasje ved avløp inni benkeskap.

Baderommet i 2. etasje har gulv med belegg uten oppbrett på vegg, og vegger med malte plater. Baderommet er innredet med servant montert på vegg, gulvmontert wc og badekar med direkteavløp. Ventilasjon med ventil i himling, til luft via åpen dør. Oppvarming med panelovn på vegg.

Vaskerom i kjeller, antatt fra byggeår med enkle endringer. Malt betong på gulvet og malt mur og noe våtromstapet på veggene. Vaskerommet er innredet med dusjkabinett og direkte avløp. Opplegg for vaskemaskin med åpen avløpsslange til gulvsluk. Oppvarming med panelovn. Montert bereder, og naturlig ventilering.
Baderom og vaskerom bærer preg av slitasje og elde. Utskiftinger og utbedringer må påregnes.

El-anlegg & VVS
Strøminntak via luftstrekk. 3-fase 230V anlegg med 32A hovedsikringer. Inntakssikringer, overbelastningsvern og strømmåler i sikringsskap i bod. Opplyst i skap, kortslutningsvern i stolpe. Sikringsskap i kjellernedgang med porselensikringer. Veggmonterte stråleovn og panelovn. Åpent anlegg med blandet alder og utførelse.

Tilkoblet kommunalt vann og avløp. Vanninntak og røropplegg hovedsakelig med jernrør, noe cu-rør. Bereder med kapasitet på 200 liter fra 1987 plassert på vaskerom. Inntak, stoppekran og vannmåler er plassert på vaskerom med støpejernsluk i gulv. Armaturer med blandet alder. Avløpsrør med soil. Antatt kloakklufting over tak. Noe rust/irring på sluk, rør og koblinger, enkelte påviste lekkasjer.
Opplyst utvendig parafintanker for fylling av parafinovner med ukjent tilstand på tanker og terreng.

For ytterligere informasjon se verditakst av 11.05.2019

Oppvarming

Oppvarming med ved, parafin og panelovner. Opplyst ukjent tilstand på parafinovner.

Parkering

Parkering i garasje og på biloppstillingsplasser på eiendommen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 448 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Hovedsakelig flat tomt med opparbeidet plen med noe beplantning. Nettinggjerde rundt tomta og innkjøring med smijernsport og delvis kantstein. Åpen terrasse mot syd/vest med adkomst fra stue og terreng. Synlig trapp som tretrapp til inngangsparti øst samt til sammenhengende terrasse.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig veg, vann -og avløpssystem.

Reguleringsplan

Felles bestemmelser for reguleringsplaner i Kjellmyraområdet.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Dette var ikke påkrevd da boligen ble bygget.

Prisantydning

1 250 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 11.05.2019
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 268 000,-
Markedsverdi : 1 250 000,-
Teknisk verdi : 1 268 000,-
Ligningsverdi : 379 863,-
Sekundær ligningsverdi : 1 367 507,-
Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

Sparebank 1
Polisenummer: 19411852

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 8 736 pr. år
Inkl. renovasjon, adm.gebyr, skorsteisavg., fastgebyr vann, fastgebyr kloakk, eiendomsskatt. Forbruk vann og kloakk er ikke inkludert.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Servitutter
Dagboknr: 1977/303-1/14 Erklæring/avtale: Bestemmelse om fellers vannverk/ledning.
Dagboknr: 1989/793-1/14 Erklæring/avtale: Kommunal vann og avløpsledning.

- Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 250 000,-
 • Kommunale avgifter: 8 736,-
 • Ligningsverdi: 379 863,-
 • Primærrom: 193 m2
 • Bruksareal: 213 m2
 • Bruttoareal: 234 m2
 • Tomteareal: 1448 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Klokkarmon 2 2280 Gjesåsen Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon:
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 149509095