Bjørnebærvegen 23 2409 Elverum Norge

Adresse

Bjørnebærvegen 23
2409 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Eneboligen har attraktiv beliggenhet i et barne- og familievennlig boområde, sentralt på Søbakken. Det er kort og trygg gangavstand til barnehage, barneskole og nærbutikk med post i butikk. Det går bybuss i nærheten med forbindelse til Elverum sentrum, som har et godt utvalg av offentlige- og private servicetilbud, tog, skysstasjonen, svømme- og idrettsanlegg. Eneboligen er beliggende i skolekrets 4 Søbakken.

Velkommen på visning! Dette er en spennende, innholdsrik og romslig enebolig, og her kan du flytte rett inn! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter, arrangeres privatvisninger fortløpende. Kontakt Eiendomsmegler Thomas Tangen på tlf. 938 26 660 eller send e-post til: thomas@megler-huset.no , så finner vi en tid som passer. Jeg er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig, dersom du ønsker dette for å være klar for budrunden.

Se vedlagte kart. Det vil bli skiltet med Meglerhuset sine visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Nærområdet

I nærheten av eneboligen finner du populære Stavåsen, et ypperlig turområde for hele familien, som byr på oppkjørte ski- og lysløype på vinterstid og fine tur- og sykkelstier i sommerhalvåret. Det arrangeres det en rekke aktiviteter i området for barn og unge, som blant annet skikarusell og Elverumstrimmen. På sommeren er det populært å ta en tur opptil Stavåsdammen hvor du kan bade, fiske og eventuelt overnatte i telt. Denne delen av byen har også kunstgressbane på skolen, flere fotballbaner, skøytebane, fine badeplasser ved Sagtjernet og rikelig med friområder for lek og aktiviteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1977, modernisert i 2014

Bygninger og byggemåte

Enebolig: Bolig trolig fundamentert på støpte betongsåler under grunnmur. Grunnmur av Leca eller tilsvarende murte elementer av lettklinkerbetong. Yttervegger av isolerte trekonstruksjoner over grunnmur. Innervegger av trekonstruksjoner, med unntak av bærende og avstivende vegger i kjeller som er av /murte konstruksjoner. Etasjeskillere av trebjelkelag. Vinduer med 2- og 3-lags isolerglass. Glassenes produksjonsår er: 1977, 2005 og 2018. Boligen har sal- og pulttak utført med antatt plassbygde sperretakkonstruksjoner. Takoverbygg av plassbygde trekontruksjoner med opplegg på drager/søyler. Isolerte skråtak i hovedplanet. Taktekking med takpanner av stålplater. Delvis takoverbygd terrasse, oppført med trebjelkelag med bæresystem antatt på pilarer. Terrassebord, rekkverk og levegg av trekonstruksjoner. Gjennomgående elementpipe i boligen med 2 pipeløp. Tilbygd garasjedel til boligen Kantforsterket plate av betong. Vegger av uisolerte trekonstruksjoner. Fasader av trekledning. Tak av plassbygde konstruksjoner. Tekking og yttertak som på bolig. Leddet garasjeport av aluminium. Automatisk portåpner. For øvrig adkomst fra inngangsparti.

Tilbygg: Tilbygd, overbygd del for oppstilling/utelagring. Hems for lagring. Overbygd lekeareal med sklie i bakkant. Oppført på antatt kantforsterket plate. Vegger av uisolerte trekonstruksjoner med vindsperreplater. Fasader av trekledning. Tak av plassbygde sperretakkonstruksjoner. Undertak av OSB. Tekking og yttertak som på bolig. Dobbelt slagport i garasje/verksteddel. For øvrig separat dør.

For ytterligere detaljer og informasjon, se vedlagt tilstandsrapport i saloppgavens dokumentdel.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 6, Bad: 3, Ekstratoalett: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 261 kvm, Bruksareal: 261 kvm, Bruttoareal: 286 kvm

U.Etasje: BTA: 142 kvm. BRA: 126 kvm. P-rom: 126 kvm.
1.Etasje: BTA: 144 kvm. BTA: 135 kvm. P-rom: 135 kvm.
Garasjebygg/uthus: BTA: 42 kvm. S-rom: 38 kvm.

Møblering / utstyr

Eneboligen har to FG-godkjente skap og ett innebygget brannsikert arkivskap i kjelleretasjen.
Hvitevarer.
Alarmsystem.
Fiberbredbånd (Get og Altibox).
Luft-til-luft varmepumper (2009).
Garderobeskap.
Parabol.
Lekestue.
Nevnte utstyr er ikke funksjonstestet og tilstand ikke vurdert.

Standard

Frittliggende enebolig over 2 plan inkl. innredet kjeller, tilbygd garasjedel og inneholder: 1. etasje: Gang/entré, stue, kjøkken med spiseplass, mellomgang/trapp, bad, toalettrom, 3 soverom. Tilbygd garasjedel (25kvm).
U. etasje/kjeller: Gang/trapp, biinngang, kjellerstue, 2 omkledningsrom, vaskerom, toalettrom, 2 bad, badstue, 2 soverom, kontor/soverom. Av tilleggsbygg er det oppført et uthus-/garasjebygg og lekestue på eiendommen.

Du ønskes velkommen hjem ved et overbygget og hyggelig inngangsparti. Videre kommer du inn i boligen og får umiddelbart et inntrykk av denne innholdsrike eneboligen, med sitt moderne uttrykk og spennende planløsning. Eneboligen har god takhøyde, store vinduer og lyse overflater med et godt materialvalg, slik at du enkelt kan sette ditt eget preg på boligen.

Denne boligen er et godt sted å bo i trivelige omgivelser og passer perfekt for en aktiv familie.

Stuen
Stuen er romslig med meget god takhøyde og skrå himling, store vindusflater som gir godt med naturlig lys, peisovn og varmepumpe på veggen mot kjøkken, 2 utganger til terrasse på vestvegg, som fører til hovedterrassen mot vinduene i sør. Stuen har en delvis åpen løsning mot spiseplass og kjøkken.

Kjøkkenet
Kjøkken i særklasse fra Amanda design, med integrerte hvitevarer så som induksjonstopp, 2 stekeovner hvorav den ene også har micro funksjon, kjølehjørne, fryseskap, noen el. motoriserte skapdører, skap med el. opplegg for el. kjøkkenapparater, uttrekkbar apparat benk med strøm ved stekeovn og benkeplate i stein, romslig spiseplass med utgang til terrasse. Alle de lange kjøkkenhåndtakene er dekorert med Swarowski krystaller.

Badene
Bedet i 1. etasje har stort dusjkabinett, servantskap med 2 servanter, nedfellbart stellebord for barn og varme i gulv.
I kjelleretasjen er det et innglasset bad på hovedsoverommet og én suite bad med inngang fra soverom og gang, som inneholder dusjkabinett med steem-funksjon, servantskap med 2 servanter og inngang til egen badstue.
Det er eget toalettrom i 1.- og 2. etasje med toalett og servantskap.

Soverommene
1. etasje har 3 romslige soverom med vinduer mot nord, som gir morgensol og svale soverom til kvelden. Det er 3 romslige soverom i kjelleretasjen, hvorav det ene i dag brukes som kontor med inngang fra kjellerstuen og det andre er beliggende rett etter kjellertrappen og er adskilt fra hovedsoverommet med et walk-in-closet, vaskerom og baderom. Hovedsoverommet har én suite bad, et innglasset bad på selve rommet og et eget walk-in-closet og dobbel dør til kjellerstuen med glass i dørblad.

Annet i kjelleretasjen
Vaskerommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er montert store sorteringsbokser for tøyvask ved vegg. Det er et romslig walk-in-closet med inngang fra gang i kjeller og vaskerom. Kjelleretasjen har også en egen inngang til kjellerstue med peis, 2 stk. FG-godkjente safer og en brannsikker stor safe integrert og boltet.

Gulv: Laminat, vinyl, parkett, fliser, betong, epoksy.
Vegger: Panel, plater, plater m/tapet, smartpanel, baderomsplater, puss/betong.
Himling: Trepanel, folierte takplater.

Boligen er av normalt god bygningsmessig standard og utførelse typisk for byggeåret, og fremstår for det meste som normalt vedlikeholdt, og i hovedsak med en normalt påregnelig bruksslitasje mht alder på rom og bygningsdeler. Utvendig fremstår boligen for det meste som normalt vedlikeholdt. Noen merknader er gitt TG2 i tilstandsrapporten, og det oppfordres å sette seg inn i hele rapporten. For ytterligere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

2 varmepumper, peis og peisovn i tilleg til elektrisk oppvarming.

Parkering

Det er tilbygd garasje på 25 kvm. med separat inngang og parkeringsplass på eiendommens fremside og en romslig 42 kvm. MC garasje med separat inngang og hems.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 870 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet tomt med gressplen, noen prydbusker og trær mot nabo i vest.

Tilliggende fasiliteter

Stavåsen tur- og frilufts område, barnehage og nærbutikk med post i butikk, er like i nærheten.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av områdereguleringsplanen "Strandbakken" med dato for ikrafttredelse 12.02.1976 og planID 0427 57 Reguleringsformål: Boliger. Overordnet gjelder "KOMMUNEPLANENS AREALDEL ELVERUM 2011-2022" med dato for ikrafttredelse 22.06.2011. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse, og dagens bruk er i henhold til plan- og reguleringsstatus. Kommuneplanen vil gå foran gjeldende reguleringsplan ved ev. motstrid, jfr. pbl § 1-5. Det foreligger ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å være av negativ betydning for eiendommen. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokument del.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 09.08.1976.

Prisantydning

4 990 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Dato for tilstandsrapport : 19.04.2019
Ligningsverdi : 1 164 458,-
Sekundær ligningsverdi : 4 192 047,-
Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Forsikring

IF skadeforsikring
Polisenummer: 1401673

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 15 793 pr. år
Vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt 2018.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Eiendommen har en MC garasje i 1,5 etasje med hems og en grunnflate på 42 kvm. Hundegård med isolert hundehus og godkjent opplegg for strøm, som pr. i dag ikke er tilkoblet. Avfalls skur har opplegg for og tilkoblet strøm.
Boligens innvendige overflater er i hovedsak pusset opp/fornyet etter kjøpsåret. Av påkost og oppgraderinger utført etter kjøpsåret (2004) kan nevnes; oppgradert drenering (2010-2011), oppussing av kjellerplan (2010-2014), rehabilitering av bad i kjeller (2011), rehabilitering av toalettrom (hhv 2011 og 2014), rehabilitering av kjøkken (2014), oppgradering av vvs og elektrisk anlegg (2010-2014), i tillegg til en mer generell oppussing/fornying av boligens innvendige overflater. Uthus-/garasjebygg ble oppført i 2012.

Det er ikke pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra tilstandsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 990 000,-
 • Kommunale avgifter: 15 793,-
 • Ligningsverdi: 1 164 458,-
 • Primærrom: 261 m2
 • Bruksareal: 261 m2
 • Bruttoareal: 286 m2
 • Tomteareal: 870 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Bjørnebærvegen 23 2409 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Kontaktperson

  Thomas Tangen
  Telefon:
  Mobil: +47 938 26 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 149503107