Moskogvegen 57 2280 Gjesåsen Norge

Adresse

Moskogvegen 57
2280 Gjesåsen

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på RV2 mot Kongsvinger, kjør den 26,7 km. Sving deretter til venstre inn på Svenskevegen og følg den 4,6 km før du skal svinge til høyre inn på Vestre Gjesåsvegen, kjør 8,2 km. Sving deretter til venstre inn på Moskogvegen, følg den ca. 684 m og du vil få boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Kjellmyra som ligger ca. 3 km unna eiendommen har barnehager, skoler og nærbutikken Joker. Kjellmyra har idrettslag i ulike idretter, ski, fotball, bordtennis og orientering. Gjesåsen klatrepark ligger ca. 4 minutter unna med bil.
Liker du fart og spenning på vinterstid er snøscooterløypene over til Sverige noe for deg. Det går løype fra Kjellmyra og Flisa innover i Sverige, så her er det bare å kjøpe scooterledkort og kjøre avgårde.

Flisa ligger kun 10 minutter unna eiendommen. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m.
Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.

Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
Et paradis på jorden for deg som vil vekk fra stress og mas. På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner.

Føler du derimot for å ta deg en liten utenlandstur er det kort avstand over til Sverige. Der er det muligheter for shopping på flere shoppingsentre. Det er også milevis med snøscooterløyper innover i Sverige så her er det bare å kjøpe seg snøscooterløyve og kjøre avgårde. Fra Sønsterud via Velta går snøscooter led til Sverige.

Det er ca. 40 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter, her kan du handle på en av flere kjøpesenter med mange kjente kjeder og butikker. Rusle en tur i Storgaten, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I løpet av sommerhalvåret arrangeres volumfestivalen for de kulturinteresserte, Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.
Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på terningen og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kafé. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1969, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen fremstår som jordmasser med høy sandsortering. Grunnmur antatt med Lecablokker. Pussende malte overflater ved synlige murflater. Byggegrop opplyst med etablert dreneringssystem. Ny drenering rundt hele bygget fra 2009. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Opplyst innvendig påforet og etterisolert med 50 mm mineralull i 2013. Vinduer med isolerglass av blandet alder, påvist mellom 2007 og 2013. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Saltakkonstruksjon tekket med stålplater, tekket ca. 2005. Renner og nedløp i metall. Innvendig stålpipe, skorstein fra byggeår.

Frittstående garasje fra ca. 1985. Gulvkonstruksjon med støpt plate på mark. Mursokler. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. 3 leddporter, skinner og automatikk demontert ved 2 av garasjeløpene. Saltak tekket med stålplater, renner og nedløp i metall. Garasjen ble renovert i 2014. I garasjen er det i dag 2 stallbokser, disse kan fjernes hvis kjøper ønsker det.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 207 kvm, Bruksareal: 214 kvm, Bruttoareal: 246 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 98 kvm, Bra: 105 kvm, Brutto: 125 kvm, S-rom: 7 kvm
Inneholder: Kjellerstue, baderom, vaskerom, 3 soverom, omkledningsrom og ganger. Teknisk rom og innebygget trapperom (sekundære rom)

1.Etasje: P-rom: 109 kvm, Bra: 109 kvm, Brutto: 121 kvm
Inneholder: Tv-stue, kjøkken, baderom, 2 soverom og entre

Kårbolig
P-rom: 54 kvm, Bra: 67 kvm, Brutto: 73 kvm, S-rom: 13 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, baderom, soverom og vindfang. Utvendig bod (sekundærrom)

Garasje
Bra: 78 kvm, Brutto: 85 kvm, S-rom: 78 kvm
Inneholder: Garasje med 3 garasjeløp. Inntilbygget bod.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere et nyoppusset moderne småbruk, med kårbolig og garasje i Gjesåsen!

Kjøkken
Ikea bobyn kjøkkeninnredning fra 2016. Kombinert kjøkkenøy med skapinnredninger og spisebord. Innredninger med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Oppvaskkum i metall. Integrerte løsninger med induksjonstopp, 2 stekeovner, oppvaskmaskin, mikro og 2 kjøl/frys.
Ventilator med avkast ført til friluft via yttervegg. Veggflater over kjøkkenbenker med glassplater, overgang med myk fuge.

Bad & Vaskerom
Baderom i 1. etasje fra 2011. Gulv og vegger med fliser. Innredet med servant i innredning, vegg montert wc og steam dusj med kar. Ventilasjon med mekanisk avtrekk ført via yttervegg. Tilluft med åpen dør. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Bad i kjeller fra 2014. Gulv med belegg og vegger med MDF-plater. Innredet med servant i innredning, vegg montert wc og dusjkabinett. Ventilasjon med mekanisk avtrekk ført via yttervegg. Tilluft med åpen dør. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

Vaskerom fra 2014 med vinylgulv og vegger med MDF-plater. Innredet med vaskekum. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Montert innredninger. Mekanisk avtrekk ved yttervegg, tilluft via åpen dør. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

VVS & El-anlegg
Tilkoblet kommunalt vannverk. Inntak med PEL til teknisk rom med stoppekran, anlegg med vannmåler. Forbruksvann med rør-i-rørsystem og Cu-rør. Åpne fordelingsstokker montert i teknisk rom, kjellergulv med etablert sluk. Bereder med kapasitet på ca. 300 liter påvist fra 2008 plassert i teknisk rom. Utekran med stenge/tappefunksjon i baderom. Opplyst privat avløp med sedimenteringsanlegg og spredegrøfter. Synlige avløpsrør utført med PVC-plast. Kloakk antatt luftet over tak.
Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i tv-stue. Inntak via jordkabel. 3-fase 230V anlegg. Anlegg fra 2014. Hovedsakelig skjult spredenett. Downligths-installasjoner ved himlinger i 1. etasje. Elektrisk gulvvarme på bad og i entre i 1. etasje. Elektrisk gulvvarme i kjellerstue samt på 2 soverom, på bad og vaskerom. Utelys på fotocelle.

Andre rom
Teknisk rom i kjeller. Betong gulv, murvegger med pussbehandling, noe åpent bindingsverk. Gulv med støpejernssluk. Innredet med bereder og sentralstøvsuger. Uferdig rom, gjenstående arbeid ved gulv og vegger.

Generelle materialvalg
Gulvflater med Berry Alloc laminat. Vegger med tapet og MDF-plater. Himling med MDF-plater. Skyvedørsgarderobe i kjellergang. Malt og bratt tretrapp til kjeller, med lukkede opptrinn. Rekkverk med håndløper. Uten håndløper på vegg.


Kårbolig
Kårbolig med ukjent byggeår, oppført med 1. etasje. Støpt plate på mark og kaldtloft. Restaurering og oppgraderinger fra 2015-2016. Byggets opprinnelige kjeller er gjenfylt. Grunnmur antatt i betong, utvendig pussflater. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning, isolert med mineralull. Himlinger mot kaldtloft antatt isolert med mineralull. Saltakkonstruksjon tekket med stålplater. Vinduer med isolerglass. Ett-løps elementpipe, heldekkende beslag over tak.
Kjøkken fra ikea med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator over komfyr.
Badet er innredet med servant i innredning, wc og dusjkabinett. Badet har mekanisk avtrekksvifte.
Elektrisk ledningsnett med jordfeilautomater, inntak med jordkabel. Skap plassert i vindfang. Felles strømmåler plassert i enebolig. Åpent spredenett.
Kommunalt vann ført fra enebolig, privat avløp med kummer/spredegrøfter. Stoppekran på badet. Bereder er også plassert på badet. Røropplegg med Pex-rør og pvc. Fordelingsskap på badet.
Uisolert inntilbygget bod med tregulv. Åpne konstruksjoner ved yttervegger og himling. Sperretak tekket med stålplater.

Oppvarming

Oppvarming med luft/luft varmepumpe i stue og i et soverom i 1. etasje, felles utedel med splittfunksjon. Luft/luft varmepumpe i kjellerstue med egen utedel.

Parkering

Parkering i garasje og på eiendommen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 20 930 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Sammenhengende terrasse fra sydøst til nordvest fra 2013.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra kommunal veg.
Kommunalt vann og privat avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen antas å ligge i LNF-område med tillatt spredt bebyggelse.

Servitutter
1931/900166-1/14 - Elektriske kraftlinjer datert 16.05.1931
1958/21-1/14 - Erklæring/avtale datert 06.01.1958
1972/1084-1/14 - Elektriske kraftlinjer datert 15.04.1972

Ferdigattest

Foreligger en ferdigattest datert 29.09.1970.

Prisantydning

3 290 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 250 833,-
Sekundær formuesverdi : 802 665,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 18 579 pr. år
Renovasjon, vann (forskud vann og forbruk), septikktømming, skorsteinsavgift og eiendomsskatt.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 290 000,-
 • Kommunale avgifter: 18 579,-
 • Ligningsverdi: 250 833,-
 • Primærrom: 207 m2
 • Bruksareal: 214 m2
 • Bruttoareal: 246 m2
 • Tomteareal: 20930 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 5

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Moderne
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng

Moskogvegen 57 2280 Gjesåsen Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 149252025

Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.