Ivar Skårsets veg 21 2407 Elverum Norge

Adresse

Ivar Skårsets veg 21
2407 Elverum

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 795 i Elverum kommune

Beliggenhet, adkomst

Fra rundkjøringen ved bru i Elverum sentrum, kjør ut på Rv2 mot Kongsvinger og følg veien 2,6 km. Sving til venstre inn på Johan Falkbergsveg og følg den ca. 155 m. Sving deretter til venstre inn på Henrik Wergelands veg og følg den ca. 127 m. Sving deretter til høyre inn på Ivar Skårets veg. Etter ca. 140 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger i et veletablert boligområde på Hanstad. Kort avstand til barnehage, skole og nærbutikken. Bybuss inn til byen passerer ikke langt unna eiendommen.
Elverum har et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.
Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Nærmeste oppkjørte løyper ligger ikke langt fra boligen og her kan man nyte naturen hele veien opp til Svenkerudvollen. Svartholtet beriker seg med flott natur. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er også en travbane på Starmoen. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Utdanning.
Elverum har bl.a. flere barne- og ungdomsskoler, videregående skole, lærerskole, folkehøyskole samt høgskole.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1986, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen antas av jordmasser med høy sand og siltsortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer oppført i Leca. Synlige utvendige overflater med malt pussbehandling, opplyst malebehandlet i 2017. Grunnmur under terrasse uten malebehandling. Utvendig grunnmur påført drensplater til over terreng, avslutning uten topplist. Taknedløp er ført direkte til terreng via drensrør. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, kledning fra byggeåret. Veggkonstruksjoner antatt isolert med 100 mm mineralull. Utvendig overflatebehandlet opplyst fra 2013. Vinduer hovedsakelig fra opprinnelig byggeår, baderomsvindu påvist fra 2016. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, sperrekonstruksjoner utført med prefabrikkerte takstoler. Adkomst til kaldtloft via himlingsluke på soverom mot nord, loftsluke med fastmontert stige. Taktekking med betongstein, tekking opprinnelig fra byggeår. Stigtrinn montert til pipeløp, feieplattform ikke montert. Renner og nedløp i malt metall, installasjoner fra 2017. Taknedløp er ført ned i grunnen via drensrør. Innvendig ett-løps elementpipe, skorstein fra byggeåret.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 194 kvm, Bruttoareal: 216 kvm

Kjeller: Bra: 95 kvm, Brutto: 108 kvm, S-rom: 95 kvm
Inneholder: Diverse boder

1.Etasje: P-rom: 99 kvm, Bra: 99 kvm, Brutto: 108 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, bad, toalettrom, 3 soverom, gang og entre.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Modernisert enebolig i et veletablert og barnevennlig boligområde på Hanstad.
Boligen har tre soverom, ett bad, ekstra toalett og romslig stue med adkomst ut til terrassen.
Alle soverommene har malt panel på veggene og laminat på gulvet. Ett soverom har også skyvedørsgarderobe.

Stue & Kjøkken
Romslig lys stue/spisestue med hvit brystningspanel, malt strietapet på veggene og laminat på gulvet. Hvit elementpipe etablert i stuen, med malt murpipe bak. Også montert luft/luft varmepumpe i stuen.

Store vinduer ut mot terrassen gir godt med lys inn i stuen, og en terrassedør i midten gir adkomst ut til terrassen. Opplyst fibernett for tv og bredbånd fra Eidsiva, men mulighet til å ha det fra Altibox hvis man heller ønsker det.

Kjøkken med mørkmalte vegger og laminat på gulvet. Hvit kjøkkeninnredning med laminerte skrog, fronter og benkeplater. Veggflater over kjøkkenbenker med laminerte plater, overgang med trelist. Oppvaskkum i porselen. Integrerte løsninger med koketopp, mikro, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator uten kullfilter (omluft) over koketopp. Komfyrvakt og lekkasjevakt ikke montert. Himling med downlights, spotter opplyst med led-pærer.

Bad & Vaskerom
Baderom med hvite laminerte plater på veggene, lyst belegg på gulvet med beleggsoppbrett. Himling med malte plater og downlights. Baderommet er innredet med dusjkabinett, servant i innredning med overskap med speildører, og opplegg for vaskemaskin. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Mekanisk avtrekk ført via yttervegg, tilluft via spalte over dørblad. Sluk etablert under dusjkabinett.

Toalettrom med lys malt panel på veggene og laminat på gulvet. Toalettrommet er innredet med gulvmontert wc og servant i innredning. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Tilluft via åpen dør, og avtrekk via åpent vindu.
Baderommet og toalettrommet er opplyst fra 2016.

El-anlegg & VVS
Inntak via jordkabel. Sikringsskap plassert på kjøkken. Sikringsskap hovedsakelig med automatsikringer, 3-kurser med jordfeilautomater. 3-fase 230V anlegg med 40A hovedsikringer. Måler og kursoversikt plassert i skapet. Installasjoner hovedsakelig med skjult ledningsnett. Elektrisk gulvvarme på bad, toalettrom, de tre soverommene, kjøkken, gang og entre i 1. etasje. Varmtvannsbereder med fast tilkobling.

Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Inntaksledning med PEL, anlegg uten vannmåler. Stoppekran montert i kjellerbod. Røropplegg hovedsakelig med cu-rør, enkelte vannførende med PEX-installasjoner tilknyttet baderom og toalettrom i 1. etasje. Åpne fordelstokker i himling på bod i kjeller, rom uten sluk for evt lekkasjevann. Cu-installasjoner med blandet alder. Sanitærutstyr og armaturer i 1. etasje fra 2013 og 2016. Frostsikker utekran plassert på yttervegg mot nordøst. Bereder opplyst fra ca. 2005. Berederen er montert i kjellerboden og har en kapasitet på 200 liter.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Avløpsrør med PVC hovedsakelig fra byggeåret. Lufting av kloakk antatt ført over tak.

Oppvarming

Boligens primæroppvarming er med strøm og ved. Montert luft/luft varmepumpe i stuen.

Parkering

Gruset innkjøring med oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 981 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, opparbeidet med plen og noe beplantning. Deler av tomtegrensen har gjerde. Platting mot vest med levegg mot nabo i nord. Terrasse mot sydvest ved inntrukket inngangsparti.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann -og avløpssystem.

Reguleringsplan

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for et område på Hanstad øst for Rv3 i Elverum. Plan nr.50

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 25.05.1987

Prisantydning

3 190 000,-

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 994 068,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 10 613 pr. år
Gjelder vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon.


Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.


Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 28
 • Bruksnr: 795
 • Kommunenr: 3420
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
Se komplett salgsoppgave

Detaljer

 • Verditakst: 3 190 000,-
 • Kommunale avgifter: 10 613,-
 • Ligningsverdi: 994 068,-
 • Primærrom: 99 m2
 • Bruksareal: 194 m2
 • Bruttoareal: 216 m2
 • Tomteareal: 981 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig
 • Soverom: 3

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Peis/Ildsted
 • Ingen gjenboere
 • Barnevennlig
 • Moderne
 • Sentralt
 • Garasje/P-plass
 • Turterreng
 • Offentlig vann/kloakk

Ivar Skårsets veg 21 2407 Elverum Norge

Visning

Ta kontakt for å avtale visning

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Carlsson
Mobil: +47 911 25 518
Faks: +47 62 21 05 60

Annen info

Finnkode: 148709440

  Ønsker du å komme på visning? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for å avtale visningstidspunkt.