Kjonbergvegen 15 2133 Gardvik Norge

Adresse

Kjonbergvegen 15
2133 Gardvik

Beliggenhet, adkomst

Fra Skarnes:
Følg Kongsvingervegen retning Kongsvinger i ca 4 km. Ta avkjøringen til Fv209 og deretter tredje avkjøring i påfølgende rundkjøring. Kryss vegen og fortsett til høyre på Fv209 i retning Såstad. Følg Fv209 i ca 22,5 km og ta til høyre inn på Svenskevegen. Følg Svenskevegen til venstre inn på Bråtåvegen i 200 m og ta til venstre inn på Kjonbergvegen. Eiendommen ligger på venstre hånd i enden av veien. For annen veibeskrivelse henvises det til kart i Finn-annonsen. Det vil bli skiltet med Meglehuset visningsskilt til fellesvisninger.

Nærområdet

Eneboligen har en svært flott beliggenhet i landlige og idylliske omgivelser med utsikt over Storsjøen, høyt i terrenget i øvre del av det nyere boligfeltet Gardvikåsen. Beliggenheten i feltet gjør at eneboligen har fin utsikt mot store deler av sjøen og det er godt med tur- og friluftsområder i nærheten. Det er også en nyere flerbruks- og idrettshall med bl.a. håndballbane, Squashbaner og treningssenter i gangavstand fra eneboligen. Storsjøen har flere båtforeninger, er fiskerik, og er en viktig mellomlandingsplass for vade- og svømmefugler. Storsjøen er bl.a. kjent for Gjeddefestivalen, som arrangleres i sommerhalvåret. En spasertur fra eiendommen ligger Mosenteret hvor man finner blant annet matbutikk og andre viktige servicefasiliteter som skole og barnehage.

Fra eiendommen er det gangavstand til bussholdeplass, barneskole og ungdomsskole, via en ny gang- og sykkelvei. Barnehage og Mo senteret med flere private tjenestetilbud, som bl.a. en velrennomert dagligvare, frisør m.m. er like i nærheten. Det er kort vei til Sand sentrum som også har en populær kunstgressbane med mye aktivitet, og det er ca. 55+ km til Gardermoen.

Nord-Odal kommune er godt kjent for sine skogkledde åser som i kombinasjon med 115 sjøer og vann av ulik størrelse utgjør et eldorado av friluftsmuligheter. For den båtinteresserte kan varme sommerdager nytes på Storsjøen i godt selskap med et yrende båtliv.

Se forøvrig vedlagte nabolagsprofil.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1995

Bygninger og byggemåte

Enebolig med dobbelgarasje.

Enebolig: Byggegrunn av faste masser. Antatt støpte betongsåler under grunnmur. For øvrig støpte fundamenter/pilarer ved utvendig søylelast. Grunnmur av murte lettklinkerblokker. Støpt betonggulv i kjeller. Yttervegger av isolerte trekonstruksjoner. Innervegger av antatt isolerte trekonstruksjoner. Bærende/avstivende vegger i kjeller av murte konstruksjoner. Etasjeskillere av isolerte trebjelkelag. Vinduer og balkongdør med 2-lags energiglass. Heltre karmer. Over- og underliggende vannbrett med og uten beslag. Boligen har saltak utført med antatt plassbygde sperretakkonstruksjoner. Takoverbygg av plassbygde trekontruksjoner med opplegg på drager/søyler. Åpen trapp med repos mellom etasjene. Isolerte skråtak i loftplanet. Taktekking utført med dobbeltkrummet betongtakstein. Gesims og raft av treverk. Vindskibord av treverk. Dekkbord/isbord m/beslag. Takfotbeslag, pipebeslag og luftehatt av metall. Renner og nedløp av metall. Blybeslag rundt pipe og takvindu. Boligen har trapp/platting i tilknytning til inngangsparti. Balkong med tilkomst fra loftstue. Konstruksjoner av trebjelkelag. Spaltegulv av terrassebord. Rekkverk av trekonstruksjoner. Terrasse med tilkomst fra stue og trapp på terreng. Konstruksjoner av trebjelkelag med bæresystem av drager/søyler på pilarer. Spaltegulv av terrassebord. Rekkverk av trekonstruksjoner. Leca elementpipe. Pipen er pusset boligens plan. Helbeslått over tak.

Dobbelgarasje: Bygningen er fundamentert på antatt kantforsterkt betongplate med oppkant. Oppført av usiolerte trekonstruksjoner. Fasader med kledning som på bolig. Saltak av prefabrikerte takstoler med undertak av sutaksplater. Tekking og yttertak som på bolig. Leddet garasjeporter. Det er innlagt strøm med kontaktpunkt og belysning i garasjen. 3-fas uttak. Lagringsmulighet.

For ytterligere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 272 kvm, Bruksareal: 281 kvm, Bruttoareal: 312 kvm

Kjelleretasje: Vindfang, gang/trapp, bad, vaskerom, kontor, salong/kjellerrom, omkledningsrom og bod.
1. Etasje: Gang/entré, bad, kjøkken m/spiseplass, 2 stuer, 2 soverom.
2. Etasje: Toalettrom, loftstue, 2 soverom, kott.

Møblering / utstyr

Luft-til-luft varmepumpe (2008). Hvitevarer. Bredbånd. Skyvedørsgarderobe. Markise. Parabol. Brannstige.

Standard

Enebolig på 1 og 1/2 plan + kjeller på selveiet tomt. Av tilleggsbygg er det oppført en dobbelgarasje på eiendommen, samt lekestue. Eiendommen er beliggende i øvre del av et boligfelt i Gardvikåsen på østsiden av Storsjøen. Boligen har en bygningsmessig standard og utførelse typisk for oppføringsåret. Boligens rom og bygningsdeler er dels fra byggeåret og dels pusset opp/fornyet i løpet av de senere årene. Av oppgraderinger utført etter kjøpsåret kan nevnes; nytt kjøkken (2015) og generell fornying/standardheving av flere rom/overflater. Boligen fremstår i hovedsak som normalt godt vedlikeholdt og for det meste med en normal bruksslitasje på rom og bygningsdeler mht alder.

Du ønskes velkommen hjem ved et overbygget og hyggelig inngangsparti. Videre kommer du inn i boligen og får umiddelbart et inntrykk av denne lyse, luftige og innholdsrike eneboligen, med sitt moderne og tidsriktige uttrykk, med en praktisk planløsning, som byr på flere muligheter. Eneboligen har god takhøyde, godt med vinduer og lyse overflater med et godt materialvalg, slik at du enkelt kan sette ditt eget preg på boligen.

Denne eneboligen er et godt sted å bo i trivelige og barnevennlige omgivelser, og passer perfekt for en aktiv familie.

Stuene
Stuene i 1. etasje er lyse, luftige og har store vindusflater, som gir godt med naturlig lys. Den ene delen av stuen er i en delvis åpen løsning til kjøkken og spiseplass, mens den andre delen er litt mere skjermet og har opplegg for TV, peisovn og engen utgang til en romslig terrasse med nedgang til hage. Det er godt med plass til et variert stuemøblement.

Stuen i 2. etasje er lys og romslig med opplegg for TV, utgang til en trivelig og lun, overbygd balkong, som har en flott utsikt mot Storsjøen. Stuen har også inngang til 2 soverom og toalettrom. Det er en lys, luftig og åpen trappegang som går fra kjelleretasjen og helt opp til loftsetasjen/ 2. etasje.

Kjøkkenet
Kjøkken med en romslig spiseplass og en barløsning, som ble rehabilitert i 2015. Det er lys og slitesterkt microssement på gulv. Brystning med panel og tapet på vegger. Panel i himling. Ikea kjøkkeninnredning med laminerte skrog og heltre kjøkkenfronter. Laminerte benkeplater. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps kjøkkenarmatur. Kontaktpunkter over kjøkkenbenk. Benkerygg med plate bak platetopp. Integrerte hvitevarer inklusiv oppvaskmaskin, stekeovn, mikro/kombi og kjøl/frys. Nedfelt platetopp (induksjon). Ventilator over platetopp med kullfilter.

Badene
Badet på hovedplan har egen inngang fra hovedsoverommet og hall. det er vinyl på gulv, baderomsplater på vegger og folierte plater i himling. Oppvarming via varmekabler i gulv m/ termostat. Baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Laminert benkeplate med nedfelt servant og ett-greps aramturer. Speilskap med belysning og kontaktpunkt over servant. Frittstående badekar i rommet. Montert glassvegg for dusjsone. Vegghengt armatur og dusjgarnityr m/ takdusj. Sluk under badekar. Avrenning fra badekar via rør til sluk. Gulvmontert klosett og bidet.

Badet i kjelleretasjen er oppgradert med malte plater og nyere innredning. Det er vinyl på gulv, malte plater på vegger og takess i himling. Oppvarming via varmekabler i gulv med termostat. Baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil og belysning over servant. Duskabinett med integrert armatur og dusjgarnityr. Sluk under kabinett. Gulvmontert klosett.

Toalettrom i 2. etasje har klosett, servantskap med speil, vinyl på gulv, panel på vegg og i skrånende himling.


Soverommene
Hovedsoverommet er lyst og romslig, beliggende i 1. etasje med en-suite baderomstilgang og har godt med garderobeplass og vindu mot øst. Soverom 2 er beliggende i 1. etasje med inngang fra hall. Der er lyst, romslig og luftig med dobbel skyvedørsgarderobe og har vindu mot øst. Prinsesserommet (soverom 3) er beliggende i 2. etasje, og har en egen liten sovealkove og vindu mot øst med utsyn mot hage og skogen. Soverom 4 er beliggende i 2. etasje med plass til både seng og skrivebord, og har vindu mot øst.

Kjeller
Kjelleretasjen har egen inngang/entré og adkomst fra trappegang fra hovedplanet, adskilt med egen dør. Fra trappegangen er det et trivelig oppholdsrom og inngang til et kjellerom som pr. i dag brukes som kontor/allrom. Kjelleretasjen byr på flere muligheter, og deler av den er i dag benyttet som en velværesalong med resepsjon, to avlukker og har tilgang til eget bad, vaskerom og omkledningsrom med inngang til romslig bod/matbod.

Vaskerom
Vaskerommet er beliggende i kjelleretasjen og har vinyl på gulv med oppbrett, tapet på vegger og takess i himling. Benkeinnredning. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Sluk under vask. Opplegg til vaskemaskin. Naturlig avtrekk i rommet. For øvrig opplegg til sentralavtrekk. Tilluft via spalte under dørblad. Vaskerommet har også inngang til en romslig bod/matbod.

Innvedige overflater
Gulv: Parkett, laminat, fliser, vinyl, mikrosement.
Vegger: Plater. Panel. Brystning med plater/panel. Plater m/ tapet.
Himling: Panel, takess.
Det meste av boligens rom og innvendige overflater pusset opp/malt etter kjøpsåret.

Av bygningsmessige avvik og merknader på boligen er følgende anført:
Stedvis manglende snøfangere på tak (anbefalt ved takvinkel >27 grader), manglende ventilasjon på badene, påvist avvik knyttet til fall mot sluk på badene, avvik fra krav om 2-sidig rekkverk i trapp, enkelte bygningsdeler nærmer seg passert teknisk levetid. Det er 3 punkter som i tilstandsrapporten er gitt tilstandsgrad 2 (TG 2). Komplett oversikt og nærmere beskrivelser fremgår av tilstandsrapport som er vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe (2008), varmekabler i gulv, peisovn i stuen og øvrig elektrisk oppvarming og panelovner.

Parkering

Eiendommen har en dobbelgarasje og godt med parkeringsplass ved oppkjørsel.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 044 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er svakt skrående og for det meste opparbeidet med plen og belplantning. Asfaltert oppkjøring og arelarer foran garasje. For øvrig enkelte utearealer med belegningsstein i tilknytning til boligen. Eiendommen har gode sol- og lysforhold og utsikt over Storsjøen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av "Reguleringsplan for Garvikåsen" med dato for ikrafttredelse 29.08.1986. Overordnet gjelder Kommuneplanens arealdel for Nord-Odal. Området er i planen avsatt til boligbebyggelse, og dagens bruk er i henhold til planstatus. Det foreligger ingen kjente bestemmelser eller planer som anses å være av negativ betydning for eiendommen. For ytterligere informasjon, se kommunale opplysninger vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest, datert 30.12.1993.

Prisantydning

3 500 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Dato for tilstandsrapport : 23.05.2019
Ligningsverdi : 767 170,-
Sekundær ligningsverdi : 2 761 810,-
Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Forsikring

Storebrand
Polisenummer: 19949600

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 29 775,25 pr. år
Kommunale avgifter består av vann, avløp, renovasjon, branntilsyn, feiing og eiendomsskatt. Avgiftene kan variere etter forbruk og justering.

Leieinntekter

Det er tillatt å leie ut hele eller deler av eiendommen til det formål den er godkjent for.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning eller etter avtale med selger.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 500 000,-
 • Kommunale avgifter: 29 775,-
 • Ligningsverdi: 767 170,-
 • Primærrom: 272 m2
 • Bruksareal: 281 m2
 • Bruttoareal: 312 m2
 • Tomteareal: 1044 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Kjonbergvegen 15 2133 Gardvik Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Kontaktperson

  Thomas Tangen
  Telefon:
  Mobil: +47 938 26 660
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 148410454