Bruvegen 93 2260 Kirkenær Norge

Adresse

Bruvegen 93
2260 Kirkenær

Beliggenhet, adkomst

Eneboligen er beliggende på Kirkenær som er kommunesentrum i Grue kommune. Det er gangavstand til sentrum, som har barnehager, skoler, butikker, flere private- og offentlige tjenestetilbud. Eneboligen ligger i naturskjønne omgivelser med gode solforhold og kort vei til Glomma. Det er bussholdeplass like i nærheten. Ca 100 km til Gardermoen og 70 km til Riksgrensen ved Magnor. Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt til fellesvisninger.

Nærområdet

Eneboligen er beliggende i landlige omgivelser med småhus og bondegårder i nærområdet. Det er gangavstand med gang- og sykkelvei til Kirkenær sentrum, som har et godt utvalg av private- og offentlige tjenestetilbud, barnehager og skoler. Det er kort vei til Glomma og mange fine turmuligheter i skog og mark, sommer som vinter. I sentrum finner du spistedene Skaslien Gjestgiveri Restaurant som er kjent for sin gode kvalitet og atmosfære med norske, skandinaviske og europeiske retter, og Evensens Bakeri og Conditori, et godt gammeldags landsens bakeri med sjarm og godlukt.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1959, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Enebolig på 1 og 1/2 plan + kjeller. Av tilleggsbygg er det et eldre uthus på eiendommen, samt en tilbygd garasjedel til boligen. Av bygningsdeler fra opprinnelige byggeår kan nevnes fundamentering, grunnmur og bindingsverksvegger og takverk. Boligens rom, innredning og øvrige bygningsdeler har for det meste en standard og utførelse fra renoveringsperioden.
Boligen er fundamentert på antatt støpte såler under grunnmur. For øvrig støpte pilarer ifm utvendig søylelast. Grunnmur av plasstøpt betong. Yttervegger av isolerte trekonstruksjoner. Ytterveggene er opplyst lektet ut og påmontert ny vindsperre i 2018/2019 Utvendig kledning av trepanel skiftet etter byggeåret. Kledning var grunnet fra fabrikk og er påført mellomtrøk. Innervegger av antatt isolerte trekonstruksjoner, hvorav enkelte dlevegger oppført etter kjøpsåret på loftplan. For øvrig bærende/avstivende vegger av murte/støpte konstruksjoner i kjeller. Vinduer og dører med 2-lags energiglass med produksjonsår 2018 er i all hovedsak skiftet ifm renovering av boligen. Saltak av plassbygde sperretakkonstruksjoner. Undertak av bordkledning. Hovedtak med tekking av takpanner av metall. Pipebeslag- og luftehatt av metall. Oppmurt peis med peisinnsats på hovedplan. Terrasse med tilkomst fra stue og trapp på terreng, oppført i 2018. Utført med trebjelkelag på pilarer. Spaltegulv av beisede terrassebord. Rekkverk av malt treverk. Balkong med tilkomst fra soverom på loftplan, oppført i 2018. Utført med tette konstruksjoner av trebjelkelag med platelag og tekking for avrenning av vann. Rekkverk av malt treverk. Plassbygd platting på mark langs deler av boligen. Utført med trebjelkelag på terreng. Spaltegulv av beisede terrassebord. Plassbygd trapp/platting ifm inngangsparti, oppført i 2018. Utført med trebjelkelag på pilarer. Spaltegulv av beisede terrassebord. Rekkverk av malt treverk. Etasjeskillere av trebjelkelag. Full kjeller i boligen med innvendig og utvendig tilkomst via trapp. Støpt gulv i kjeller. Etasjehøyde målt til 2,05-2,10m.

Tilliggende garasje til boligen:
Fundamentert på antatt ringmur med oppkant. Oppført med isolerte vegg- og takkonstruksjoner av treverk. Ytterkledning som på boligdel. Tekking av papp, nytt i 2018.

Eldre uthus på eiendommen:
Uthuset benyttes til lagringsarealer. Bygningen er oppført på støpte dekke i bakkant. Vegger av uisolerte trekonstruksjoner. Yttekledning med panel. Saltak av plassbygde takkonstruksjoner med undertak av bordkledning. Tekking med stålplatetak.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 192 kvm, Bruttoareal: 215 kvm

Kjelleretasje: Gang/trapp, Trapperom, Vaskerom, boder.
1.Etasje: Gang/trapp, Bad, Kjøkken, Stue/spisestue
2.Etasje: Gang/trapp, Toalettrom, 3 soverom

Standard

Enebolig på 1 og 1/2 plan + kjeller. Av tilleggsbygg er det et eldre uthus på eiendommen, samt en tilbygd garasjedel til boligen. Boligen er opprinnelig oppført i 1950 og er vesentlig påkostet og oppgradert gjennom en tilnærmet totalrenovering av store deler av boligen etter kjøpsåret
(2017-2019), og fremstår med en bygningsmessig god standard og med fagmessig utførelse. Innvendig fremstår boligen som normalt godt vedlikeholdt og i en tidmessig god stand.

Du ønskes velkommen hjem ved et overbygget og hyggelig inngangsparti. Videre kommer du inn i boligen og får umiddelbart et inntrykk av denne innholdsrike eneboligen, med sitt tidsriktige uttrykk og en praktisk planløsning. Eneboligen har god takhøyde, godt med vinduer og lyse overflater med et godt materialvalg, slik at du enkelt kan sette ditt eget preg på boligen.

Denne boligen er et godt sted å bo i trivelige omgivelser og passer perfekt for en vanlig familie.

Stuene
Stuen er romslig i en åpen løsning mot spisestue og har flere vinduer og utgang til terrasse, som gir godt med naturlig lys. Det er en oppmurt peis med peisinnsats i hjørnet av spisestuen og inngang til kjøkken. Stuen har også en fin leseplass rett innenfor stuedøren.

Kjøkkenet
Kjøkkenet er romslig med egen spiseplass, to vinduer og inngang fra spisestuen. Kjøkkenet er dels oppgradert etter kjøpsåret, med bl.a fornying av overflater, ny ventilator, sterkeovn og platetopp. Kjøkkeninnredning består av laminerte skrog og heltre skrog. Heltre kjøkkenfronter. Laminerte benkeplater. Nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål og ett-greps kjøkkenkran. Belysning og kontaktpunkt over kjøkkenbenk. Benkerygg belagt med fliser. Nedfelt platetopp (induksjon). Integrert oppvaskmaskin og innebygd stekeovn. Vegghengt ventilator over platetopp med avkast på yttervegg. For øvrig avsatt plass for hvitevarer. Parkett på gulv. Plater på vegger og panel i himling.

Badet
Badet er rehabilitert i 2018 med fliser på gulv og vegger. MDF-panel i himling. Oppvarming via varmekabler i gulv m/ termostat. Baderomsinnredning med laminerte skrog og fronter. Heldekkende servant med ett-greps armatur. Speil, belysning og kontaktpunkt over servant. Dusjnisje med dusjdør og terskel på gulv. Vegghengt armatur m/ dusjgarnityr inkl takdusj. Vegghengt klosett m/ innebygd sisterne.

Toalettrom
Toalettrom på loftplan etablert i 2018 med parkett på gulv, fliser og panel på vegger og Panel i himling. Oppvarming via panelovn. Servantskap med overliggende servant og ett-greps armatur. Speil og belysning over servant. Gulvmontert klosett.

Soverommene
Hovedsoverommet har vindu møt øst og har godt med garderobeplass. Soverom 2 har vindu med øst og har dobblet garderobeskap og god plass til skrivebord m.m. Soverom 3 har egen utgang til balkong, innvendig garderobe/bod og kan fint brukes som en liten loftsstue.

Full kjeller i boligen som inneholder vaskerom med dusj. Rom av eldre standard og opprinnelse, dels pusset opp i siden kjøpsåret. Betonggulv og flis på gulv. Malt puss/betongvegger. Panel i himling. Opplegg til vaskemaskin. Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur. Montert dusjkabinett. Rommet har sluk. Romslig matbod og uinnredet kjellerom, innvendig og utvendig tilkomst via trapp. Støpt gulv i kjeller. Etasjehøyde målt til 2,05-2,10m.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett. Laminat, Fliser. Betong
Vegger: Plater. Panel. Smartpanel. Fliser. Mur/puss
Himling: Plater. Mdf-panel. Panel. Puss

Boligens innvendige overflater er i all hovedsak pusset opp og fornyet etter kjøpsåret. VVS-installasjoner er for det meste utskiftet og oppgradert etter kjøpsåret.
Elektrisk anlegg er i vesentlig grad oppgradert etter kjøpsåret og har 16 kurser med automatsikringer, inkl. hovedbryter (40A). Sikringer med integrerte jordfeilbrytere. Kursfortegnelse foreligger. Egen kurs til garasje. For øvrig utekontakter og utelamper. Eiendommen har tilnærmet flat tomt, for det meste opparbeidet med plen og beplantning. Noe naturtomt. For øvrig gruset Gårdsplass. Eiendommen er innhegnet med steinsatt mur, hekk og gjerde. Eiendommen har gode sol- og lysforhold. Noen merknader er gitt TG2 i tilstandsrapporten og tilstandsgrad er i hovedsak satt pga alder og påviste forhold. Det oppfordres å sette seg inn i hele rapporten. For ytterligere informasjon, se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgavens dokumentdel.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i hovedsak med panelovener, varmekabler i gulv med termostat på bad og peis med peisinnsats i spisestuen.

Parkering

Parkering i tilliggende garasje til boligen og øvrig parkering på gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 259 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Romslig tomt, hovedsakelig flat med noe fall mot gangveg, opparbeidet med plen og diverse beplantning, bærbusker/trær og gruslagt adkomstvei. Opp-gruset adkomst til inngangen og garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Det foreligger ingen kommunale erklæringer. For nærmere informasjon, se kommunale opplysninger i salgsoppgavens dokumendel.

Ferdigattest

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Prisantydning

1 890 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Christian Ryberg
Dato for tilstandsrapport : 09.05.2019
Ligningsverdi : 374 999,-
Sekundær ligningsverdi : 1 249 998,-
Ligningsverdi pr. : 31.12.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring

Codan forsikring
Polisenummer: 751942841

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 10 378 pr. år
Kommunale avg. består av renovasjon, branntilsyn, feiing og eiendomsskatt. Tillegg: Vann: Årlig abm. kr 1150,- Forbruk pr.m3 kr 16,70,- Målerleie er kr 200,- eks.mva. Avløp: Årlig avg. kr 2500,-. forbruk kr 34,90 pr. m3 eks.mva. Målerleie kr 200,- eks.mva.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 10 378,-
 • Ligningsverdi: 374 999,-
 • Primærrom: 148 m2
 • Bruksareal: 192 m2
 • Bruttoareal: 215 m2
 • Tomteareal: 1259 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Bruvegen 93 2260 Kirkenær Norge

Visning

 • 20.05.2019, 1800 - 1900.
 • Kontaktperson

  Thomas Tangen
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 938 26 660
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 147307047