Vestre Gjesåsveg 872 2280 Gjesåsen Norge

Adresse

Vestre Gjesåsveg 872
2280 Gjesåsen

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på Rv2 mot Kongsvinger, kjør 26,7 km. Sving til venstre inn på Svenskevegen, kjør 4,6 km. Sving til høyre inn på Vestre Gjesåsveg og kjør 2 km. Du vil få boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger nordvest for Gjesåssjøen i Åsnes kommune. Med ca. 10 km til barnehage og barneskole på Sønsterud.

Flisa ligger ca. 13 km unna eiendommen. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m.
Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.

Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
Et paradis på jorden for deg som vil vekk fra stress og mas. På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner.
Stikkord for Finnskogen er stillhet, godt fiske, jakt og friluftsliv, trollskap og mystikk.
Det siste forbundet med akkurat finnene, som ble sett på som annerledes av bygdefolket nede i Glomma-dalføret.

Føler du derimot for å ta deg en liten utenlandstur er det kort avstand over til Sverige. Der er det muligheter for shopping på flere shoppingsentre. Det er også milevis med snøscooterløyper innover i Sverige så her er det bare å kjøpe seg ledkort og kjøre avgårde.

Det er ca. 35 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter, her kan du handle på en av flere kjøpesenter med mange kjente kjeder og butikker. Rusle en tur i Storgaten, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I løpet av sommerhalvåret arrangeres volumfestivalen for de kulturinteresserte, Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte. Møbelgiganten IKEA ligger i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1970, modernisert i 1986

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas hovedsakelig bestående av jord- og sandmasser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Antatt etablert drenering rundt bygget fra byggeåret. Innvendig påfôrede vegger ved boareal i kjeller.

Påfôrede vegger kledd med panel, forøvrig Lecavegger med og uten pussbehandling. Ved tilbygg stue sør med krypkjeller uten tilgang. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord, vegger antatt isolert med mineralull. Vinduer med isolerglass, vannbrett med metallbeslag. Vinduer hovedsakelig fra byggeåret. Et vindu i stue og soverom i kjeller opplyst fra 1986. Kjellervinduer forøvrig som varevinduer fra byggeåret. Saltakkonstruksjon tekket med taksteinslignende ru stålplater, oppgitt tekking fra ca. 2005. Undertak av bord. Montert takstige, uten snøfangere. Renner og nedløp av metall med utkast til terreng.

Frittstående uthus med garasje og boder. Antatt fundamentert med støpte såler. Støpt gulv i garasje og bod, jordgulv i vedbod. Støpt ringmur. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendig åpen himling og åpent bindingsverk/kledd med panel. Veggåpning uten port til garasjen. Labankdør til en bod. Åpning i vegg til vedbod. Vindu med enkelt glass i bod. Saltak tekket med metallplater, pulttak tekket med metallplater til vedbod. Renner og nedløp i metall kun ved en takside. Vindski og beslått isbord på hoveddelen, ikke vedbod. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 183 kvm, Bruttoareal: 201 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 36 kvm, Bra: 82 kvm, Brutto: 92 kvm, S-rom: 46 kvm
Inneholder: 2 soverom og trapperom

1.Etasje: P-rom: 101 kvm, Bra: 101 kvm, Brutto: 109 kvm
Inneholder: stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, toalett, gang og vindfang

Uthus: Bra: 40 kvm, Brutto: 43 kvm, S-rom: 40 kvm
Inneholder: Garasje, bod og vedbod

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

La oss presentere en enebolig i landlige omgivelser på Gjesåsen.
Boligen har fire soverom, romslig stue, bad og alt er på ett plan samt kjeller med boder.
Ett soverom har blå tapet på veggene og laminat på gulvet, mens det andre soverommet har gul tapet på veggene og laminat på gulvet. Begge soverommene har plassbygget skap. Soverommene ned i kjelleren har panel på veggene og belegg på gulvet.Stue & Kjøkken
Romslig stue med trehvit panel og plater på veggene, gulvet med laminat. Stuen har store vinduer på to sider som gir godt med varme og sollys på fine vår og sommerdager. Det er etablert peisovn i stuen som gir godt med varme. I stuen har man plass til det man skulle ønske av møbler. Adkomst fra stuen ut til åpen terrasse.

Kjøkkeninnredning med heltre fronter, laminerte skrog og benkeplater. Røde fliser med mønster på veggene over kjøkkenbenken. Åpen løsning for komfyr og kjøleskap, opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med avkast til friluft over tak. Kjøkkenet er romslig og lyst med laminat på gulvet, og plass til kjøkkenbord.

Bad & Vaskerom
Badet har lyst belegg med oppbrett på gulvet, og tynne baderomsplater med mønster på veggene. Baderommet er innredet med servant i innredning og dusjhjørnet med forheng. Naturlig ventilasjon via åpent rør/himling, tilluft via åpen dør. Rommet blir varmet opp med elektrisk gulvvarme.
Toalettetrom med lyst gulvbelegg og blå veggtapet. Innredet med gulvmontert wc. Ventil i vindu med tilluft via åpen dør. Oppvarming med vegghengt panelovn.
Vaskerommet har belegg/oppbrett på gulvet og våtromstapet på veggene. Vaskerommet er innredet med vaskekum i metall, og opplegg for vaskemaskin. Ventil i himling med åpent rør, tilluft via bad. Uten etablert oppvarming. Alle våtrommene er fra byggeåret.

El-anlegg & VVS
Strøminntak via jordkabel. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Inntakssikringer og sikringsskap i kjellernedgang med porselensikringer og digital strømmåler. Kortslutningssikring i boks ute ved terrasse med 125A sikringer. Åpent anlegg. Elektrisk gulvvarme på bad. Luft/luft varmepumpe på stuen.

Vannforsyning opplyst fra borehull med dykkpumpe. Borehull opplyst fra ca. 2009. Ingen stoppekran inn til trykktank i kjeller, men ut til det øvrige nettet. Vanninntak, trykktank, bereder og frostsikker utekran plassert i kjellerbod med gulvsluk. Vannbereder opplyst fra 2004, kapasitet på 152 liter. Forbruksvann med cu-rør hovedsakelig fra byggeåret. Inntak med PEL. Armaturer med blandet alder. Avløpsrør med PVC. Antatt kloakklufting over tak.
Opplyst privat avløp antatt med sedimenteringsanlegg og spredegrøfter. El del iring på rør og koblinger, ingen påviste lekkasjer.

Oppvarming

Oppvarming med strøm, ved og luft/luft varmepumpe.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplasser for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 708 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Skrående vestvendt tomt med flate partier. Etablert plen med noe beplantning, montert tørkestativ. Oppmurt støttemur ved kjellerdør mot vest. Tretrapp med terrasseplatting til inntrukket inngangsparti mot nordøst. Noe hellebelagt ved siden av terrasseplattingen. Åpen terrasse på ca. 21 kvm mot sør.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig veg, og privat vann og avløp.

Reguleringsplan

Boligen antas liggende i LNF-område med tillatt spredt bebyggelse.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 08.09.1970

Prisantydning

1 250 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 386 000,-
Markedsverdi : 1 250 000,-
Teknisk verdi : 1 386 000,-
Ligningsverdi : 244 489,-
Sekundær ligningsverdi : 880 159,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 7 226 pr. år
Gjelder renovasjon, septikk, tilsyn spredt avløp, tømming av septik, skorsteinsavgift, eiendomsskatt og administrasjonsgebyr.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 250 000,-
 • Kommunale avgifter: 7 226,-
 • Ligningsverdi: 244 489,-
 • Primærrom: 137 m2
 • Bruksareal: 183 m2
 • Bruttoareal: 201 m2
 • Tomteareal: 1708 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Vestre Gjesåsveg 872 2280 Gjesåsen Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 145904388