Vestsivegen 1816 2406 Elverum Norge

Adresse

Vestsivegen 1816
2406 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kan man kjøre to forskjellige veier ned, enten så kjører man på østsiden av Glomma, eller på Vestsiden.

Kjører man vestsiden av Glomma fra Elverum sentrum kjører man ut på Hamarvegen (RV25) og svinger av til venstre av på Vestsivegen (FV505). Etter ca. 150 m kommer man til et T-kryss hvor man tar til venstre og fortsetter på Vestsivegen, følg vegen 17,7 km og du vil få boligen på venstre side.

Kjører man østsiden av Glomma fra Elverum sentrum kjører man ut på RV2 mot Kongsvinger, og følg den 6,6 km før du skal svinge til høyre over Skjefstadfossen. Deretter tar du til venstre ut på Vestsivegen og følg denne 10,8 km før du får boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Eiendom med landlig beliggenhet langs FV 505 syd for Bjølsetgrenda i Elverum kommune. Området med spredt eneboligboligbebyggelse og jord/skogbruk. Ca. 22 km til Elverum sentrum med de fleste fasiliteter, dagligvare, skole og barnehage m.m.

Elverum har et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter:
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Nærmeste oppkjørte løyper ligger kun gåavstand fra boligen og her kan man nyte naturen i herlige Stavåsen. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er også en travbane på Starmoen. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.

Kultur:
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Utdanning:
Elverum har bl.a. flere barne- og ungdomsskoler, videregående skole, lærerskole, folkehøyskole samt høgskole.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1954, modernisert i 1987

Bygninger og byggemåte

Enebolig:
Grunnen fremstår som breelvavsetninger med høy sand og siltsortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer antatt med sparesteinsbetong, Lecablokker ved tilbygget del. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med sagflis og mineralull, utvendig stående kledning. Etasjeskillere med antatt isolerte trebjelkelag, isolert med sagflis og mineralull. Saltak konstruksjon tekket med sementstein og shingel. Tekking med sementstein fra opprinnelig byggeår, og shingeltekking tilbygg opplyst fra 2014. Montert takstige. Renner og nedløp i metall. Innvendig ett-løps teglpipe.

Dobbelgarasje:
Støpt plate på mark. Murt opp sokkel under yttervegger. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående klede. Saltak tekket med stålplater, renner/nedløp i metall. 2 manuelle leddporter.

Uthus med vedskjul og bod:
Grunnmur i betong. Støpt gulv. Yttervegger i bindingsverk med utvending stående klede. Pultakkonstruksjon tekket med metallplater. 2 malte tredører. Vindu med enkelt glass. Påvist mindre skjevheter.

Lite uthus med ett rom:
Fundamentert med Lecablokk. Tregulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende klede. Saltak tekket med shingel. Enkle tredører med glassfelt. Påvist noe skjevheter.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 148 kvm, Bruttoareal: 163 kvm

Kjeller: Bra: 40 kvm, Brutto: 45 kvm, S-rom: 40 kvm
Inneholder: 4 boder

1.Etasje: P-rom: 78 kvm, Bra: 80 kvm, Brutto: 88 kvm, S-rom: 2 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, entre, bad, toalettrom, soverom, trapperom og tv-stue

2.Etasje: P-rom: 28 kvm, Bra: 28 kvm, Brutto: 30 kvm
Inneholder: Soverom og tv-stue. Kott uten målbarhet grunnet lave himlingshøyder (<1,9m)

Garasje: Bra: 34 kvm, Brutto: 37 kvm, S-rom: 34 kvm
Inneholder: Garasje


Uthus: Bra: 19 kvm, Brutto: 21 kvm, S-rom: 19 kvm
Inneholder: Vedskjul og bod

Lite uthus: Bra: 3 kvm, Brutto: 3 kvm, S-rom: 3 kvm
Inneholder: Ett rom

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en velholdt enebolig i Vestsivegen 1816!
Boligen ligger på vestsiden av Glomma i Bjølsetgrenda.
Overflater i boligen er: Gulv med belegg og laminat. Veggflater med malte trefiberplater, malt panel samt brystningspanel og malt strietapet, Himlinger med malt panel og himlingsplater. Våtrom er kommenter nedenfor.


Stue & Kjøkken
Lys, pen stue med brystningspanel. Peisovn for kos og varme. Vegg bak peisovn er brannmur som er pusset og malt samt forblendet med limtegl. Adkomst delvis overbygget terrasse mot vest fra stue. Fra stuen er det delvis åpen løsning mot spisestue. Også her i lyse farger med brystningspanel. God plass til spisebord for 6-8 personer. Fra spisestue er det delvis åpen løsning til Tv-stue (stue-krok). Adkomst til terrasse mot syd samt adkomst til soverom. I 2.etasje ligger det også en Tv-stue/oppholdsrom.

Kjøkken i 1. etasje fra 2011. Lys innredning med laminerte fronter og skrog samt laminat benkeplate. Veggflater over kjøkkenbenk med lyse fliser med stedvis mønster. Åpen løsning for hvitevarer. Oppvaskkum i metall, ventilator over kokeplass med avkast via yttervegg og opplegg for oppvaskmaskin. Vedovn plassert i kjøkkenet. Adkomst til kjøkken fra entre og spisestue.


Bad & Vaskerom
Baderom i 1. etasje har gulv med belegg og vegger med våtromsplater. Innredet med wc, servant i innredning, dusjkabinett samt opplegg for vaskemaskin/kondenstørketrommel. Oppvarming med panelovn. Ventilasjon med mekanisk avtrekk. Gulvsluk med PVC.

Toalettrom i 1. etasje har gulv med belegg, og vegger med malte trefiberplater. Innredet med vegghengt servant og gulvmontert wc. Oppvarming med panelovn. Mekanisk avtrekk.


Soverom
Boligen har 2 soverom. Ett beliggende i 1.etasje og det andre beliggende i 2. etasje. Soverommene har plass til dobbeltseng.


VVS & El-anlegg
Opplyst privat vann fra borehull med dykkpumpe fra 2017. Trykktank plassert i kjeller, og vannrør utført med CU-rør. Vannbereder fra 2007 på 198 liter plassert i kjeller. Stoppekran er også montert i kjeller. Montert utekran med innvendig stengemulighet. Privat avløpssystem, med sedimenteringskummer og infiltrasjonsgrøft. Synlige PVC rør, kloakklufting antatt til over tak.
Sikringsskap med måler og automatsikringer plassert ved 2. etasje. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Inntaket er veggfestet, og åpent spredenett.

Feiing/tilsyn
Avvik på skorstein: Åpning i skorstein må utbedres, gammelt røykrør fjernes og mures igjen forskriftmessig. Adkomst på tak skal være forskriftsmessig.

For ytterligere informasjon om bygningene og byggemåter se verditakst datert 26.04.2019

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Montert luft/luft varmepumpe ved spisestue.

Parkering

Parkering i dobbelgarasje og på biloppstillingsplasser for flere kjøretøy på tunet.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 609 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Gruset innkjøring og gårdsplass. Opparbeidet tomt med plen og noe beplantning, øvrig som naturtomt med stedegen vegetasjon. I hovedsak tilnærmet flat tomt med noe hellende partier. Normale solforhold. Friarealer i umiddelbar nærhet. Terrasse mot syd, dels overbygget terrasse mot vest. Overbygget inngangsparti mot øst.

Vei, vann og avløp


Adkomst via riksveg/fylkesveg. Eiendommen er tilkoblet privat vann og avløpsanlegg.

Reguleringsplan


Eiendommen ligger i et LNF-området med tillatt spredt boligbebyggelse.
Kommuneplanens arealdel, planbestemmelser og retningslinjer, rev. 31.05.2011.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter


Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan hentes kopi av fra megler.


Servitutter
1967/3419-1/15 - Bestemmelser om vannledning datert 19.09.1967
1961/2405-2/15 - Bestemmelse om gjerde datert 02.09.1951

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest på eiendommen grunnet alder. Dette var ikke påkrevd på den tiden boligen ble bygget.

Prisantydning

1 450 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 651 000,-
Markedsverdi : 1 450 000,-
Teknisk verdi : 1 651 000,-
Ligningsverdi : 423 407,-
Sekundær ligningsverdi : 1 354 903,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 097 pr. år
Gjelder: eiendomsskatt, renovasjon, slamtømming og feiing/tilsyn

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 450 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 097,-
 • Ligningsverdi: 423 407,-
 • Primærrom: 106 m2
 • Bruksareal: 148 m2
 • Bruttoareal: 163 m2
 • Tomteareal: 3609 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Vestsivegen 1816 2406 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 145904077