Friggs veg 32 2413 Elverum Norge

Adresse

Friggs veg 32
2413 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjør ut på Rv25 mot Trysil, kjør 1,8 km før du svinger til høyre inn på Olav Sæters veg. Kjør ca. 1 km og sving til venstre inn på Valhallvegen og kjør ca. 60 m før du igjen tar til venstre inn på Friggs veg. Etter ca. 340 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Dagligvare og detaljhandel kun minutter unna eiendommen. Kort vei til nye Ydalir skole og barnehage.
Det er ca. 3 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmart'n med tivoli, salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt- og fiskedagene på Skogbruksmuseet for friluftsinteresserte.
Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 4 km unna. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.

Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokartsenter, Motorsenter, travbane m.m.

Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2010

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas med sandmasser. Antatt fundamentert med ringmurselementer på betongsåler til fast byggegrunn. Gulv med støpt plate på mark, antatt med fuktsperre og isolasjon mot grunne. Takvann opplyst ført ned i grunnen antatt til drenssystem. Veggkonstruksjoner 1. etasje antatt med 330 mm Leca Iso-blokk, innvendig påforet med 50 mm isolert bindingsverk. Gavlspisser og fasader i 2. etasje med bindingsverk og utvendig liggende kledning. Antatt bindingsverk isolert med 200 mm mineralull. Isolert knevegger mot rafteloft. Opplyst utvendig kledning behandlet i 2014. Vinduer med isolerglass, og utvendig løse sprosser. Saltakkonstruksjon med skråhimling mot langvegger i 2. etasje. Taktekking med betongtakstein, ru takstein uten snøfangere. Montert takstige og feieplattform. Malte vindskier, isbord med metallbeslag. Renner og nedløp av metall. Nedløp opplyst ført ned i grunne antatt tilknyttet drenssystem. Innvendig ett-løps elementpipe. Helbeslått pipeløp over tak med pipehatt.


Frittstående uthus som bod, opplyst fra 2014. Uthuset er oppført på Lecastein antatt satt på jomfruelig jord. Gulvkonstruksjon med bjelkelag og tregulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Innervegger i åpent bindingsverk og åpen himling. Vindu med varevindu. Labankdør. Saltakkonstruksjon tekket med shingel. Tak uten renner og nedløp. Ikke innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 183 kvm, Bruksareal: 264 kvm, Bruttoareal: 291 kvm


1.Etasje: P-rom: 118 kvm, Bra: 175 kvm, Brutto: 194 kvm, S-rom: 57 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, soverom, bad, vaskerom og entré.


2.Etasje: P-rom: 65 kvm, Bra: 89 kvm, Brutto: 97 kvm, S-rom: 24 kvm
Inneholder: Loftstue, soverom og bad. Bod som sekundærrom.


Uthus: Bra: 14 kvm, Brutto: 15 kvm, S-rom: 14 kvm
Inneholder: Bod

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.


Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til en flott og moderne enebolig over 1½ etasje på Løvbergsmoen i Elverum.
Når man går inn i boligen kommer man først inn i en lys, romslig og flislagt entre/gang med skyvedørsgarderobe på høyre side. På venstre side har man adkomst til vaskerommet og til stue/kjøkken, videre inn i gangen har man soverom på høyreside, etterfulgt av et bad. Deretter har man adkomst til et soverom til siden av trappen opp til 2. etasje. Tar man trappen opp får man et bad rett frem, går man til høyre får man to lyse og romslige soverom hvorav ett blir brukt som kontor. Går man til venstre for trappen kommer man inn i en romslig loftstue med vindu opp mot verden. Bak loftstuen er det et stort rom som det er mulig å gjøre om til to soverom eller ett stort oppholdsrom/fritidsrom/hybel hvis det skulle være ønskelig. Boligen har totalt fire soverom, to baderom og to romslige stuer fordelt på to plan. Det er utvendige persinner på alle vinduene i 1. etasje, de på stuevinduene er elektriske mens resten er manuelle.

Stue & Kjøkken
Boligen har en lys, romslig og åpen stue/kjøkken. Her kan man etablere en sofagruppe hvor man sitter når man har besøk, og en liten sofakrok i hjørnet til tv-titting. På en vegg i stuen ved tv-kroken er det tapet med mønster. Montert Bose høytalersystem i stuen. Det er plassert en enkel peisovn i stuen som kan avgi godt med varme rundt i stuen. Det er vannbåren gulvvarme som gir lun innetemperatur.
Loftstuen oppe i 2. etasje er romslig med vindu opp mot verden. Det er montert Bose høyttalersystem rundt i stuen som gir god lyd, og etablert så man kan koble på en prosjektor i taket. Her er det bare å poppe popcorn, sette på en film og nyte kinofølelsen.

Lyst moderne kjøkken fra Ikea. Innredning med laminerte fronter og skrog, demping på fronter og skuffer. Heltre benkeplate, og fliser over kjøkkenbenker med unntak av veggen ved vindu hvor det er MDF-plater. Kjøkken med barløsning mot stuen med skapplass på begge sider av benken. Integrerte løsninger med induksjonstopp, stekeovn, kjølehjørne og micro. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over koketopp med avkast til friluft ved yttervegg. Her kan man lage mat samtidig som man holder øye med barna som leker ute i gaten.

Soverom
Boligen har fire soverom fordelt på to etasjer. Ett romslig soverom i 1. etasje med lyse MDF-plater på veggene og laminat på gulvet. Soverommet har vindu ut mot inngangsparti. Det andre soverommet i 1. etasje med lyse MDF-plater på veggene, en vegg med mønstrete tapet. Etablert skyvedørsgarderobe på soverommet, og vindu ut mot hagen. På begge soverommene nede i 1. etasje er det vannbåren gulvvarme.
Begge soverommene oppe i 2. etasje har lyse MDF-plater på veggene og laminat på gulvet. Rommene er romslige og har utsikt ut i hagen, det ene soverommet er i dag brukt som kontor.

Bad & Vaskerom
Romslig bad i 1. etasje med fliser på gulv og vegger med mykfuger i overganger. Når man kommer inn på badet får man en hvit innredning med servant i skuffinnredning med ett høyskap på hver side, på venstre side har man vegghengt wc med lekkasjesikring, videre har man hjørnebadekar og dusjhjørne med dører. Montert Bose høytallersystem. Badet er stilrent og moderne.
Det er balansert ventilasjon med avtrekk i himling og tilluft under dørblad. Plastsluk i dusjsonen og antatt under badekar. Membran påvist i sluk i dusjsone. Det er vannbåren gulvvarme på badet, så her kan man gå barbeint uten å fryse på beina.

Bad i 2. etasje med noe skråhimling. Badet har mørke fliser på gulv og vegger. Når man kommer inn på baderommet er det en lys innredning på høyre side, vegghengt wc med lekkasjesikring på venstre side og dusjnisje bortenfor toalettet. Balansert ventilasjon med avtrekk i vegg og tilluft under dørblad. Plastsluk i dusjnisje med synlig membran under klemring. Badet her oppe i 2. etasje har vannbåren gulvvarme.

Vaskerom i 1. etasje med adkomst fra entre/gang. Vaskerommet har mørke fliser på gulvet og hvite MDF-plater på veggene. Vaskerommet har laminert benkeplate med nedfelt vaskekum i metall, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avløp fra vaskekum med åpent rør ned i sluk. Vannbåren gulvvarme gjør at det er godt og varmt på gulvet. Balansert ventilasjon med avtrekk i himling, tilluft under dørblad. Tekniske installasjoner med sikringsskap er plassert på vaskerommet. Tilrettelagt for montering av wc, hvis dette skulle bli et behov eller ønske.


El-anlegg & VVS
Strøm inntak via jordkabel. 230V/400V anlegg med 40A hovedsikringer. Sikringsskap med jordfeilsautomater, overbelastningsvern og digital måler plassert på vaskerom. Inntak opplyst utvendig. Skjult anlegg. Utelys på fotocelle med tilsammen 13 spot-lys, i tillegg er det lagt belysning ned i brostein. Utstrakt bruk av downlights med tilsammen 85 punkter. Opplyst om Elco wireless styringssystem.


Tilkoblet kommunalt vannverk. Bereder i kombinasjon med varmepumpe, opplyst kapasitet på forbruksvann ca. 180 liter. Ekstern akkumulator på 100 liter montert ved siden av varmepumpe for forsyning vannbårent system. Varmepumpe tilknyttet borehull for jordvarme. Røropplegg med rør-i-rørsystem, fordelerstokker plassert åpent på vegg ved teknisk rom med sluk i gulvet. Teknisk rom i utvendig bod, montert trykkreduksjonsventil og magnetventil/lekkasjevarsler. Montert 2 frostsikre utekraner. Øvrige røropplegg med cu-rør.
Tilkoblet kommunalt avløpssystem, synlige avløpsrør med PP-plast. Kloakk antatt luftet over tak. Sentralvarme med vannbåren gulvvarme ved 1. etasje samt ved bad og stue 2. etasje. Fordelingsstokker gulvvarme i teknisk rom tilknyttet trådløs termostatstyring for de enkelte kurser/rom.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming med varmepumpe tilknyttet borehull for jordvarme. Vannbåren gulvvarme, og peisovn i stue som ikke er i bruk pr dags dato.

Parkering

Parkering i integrert og delvis isolert dobbelgarasje og på biloppstillingsplasser. Det er Epoxy gulv i garasjen som gjør det enkelt å holde rent og svabre gulv.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 264 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet hage med plen og beplantning. 97 stk. tujaplanter i hekk mot vest i hagen, og skigard av einestaur rundt hele tomten. Innkjøringen og oppstillingsplasser for kjøretøy med brostein, montert lys i brosteinen langs kantene. Flislagt ved inngangen med overbygget inngangsparti. Terrasse mot vest og syd med flislagt betongplatting.
Montert pergola med elektrisk styrt duk på terrassen, samt høyttaler. Så her kan man sitte ute på terrassen om det kommer en liten regnskur. Frittstående uthus plassert siden av huset, hvor man kan oppbevare gressklipper og det man ellers skulle ønske. Oppført søppelbod ved innkjøring.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet kommunalt vei, vann -og avløpsnett.

Reguleringsplan

Reguleringsplan for Prestmyrbakken/Løvbergsmoen - plan nr. 1/96 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdig attest datert 06.09.2011 på eiendommen.

Prisantydning

5 890 000,-

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 1 297 263,-
Sekundær ligningsverdi : 4 670 147,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 12 759 pr. år
Gjelder vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon. Feieavgift er fritatt da vedovnen ikke er i bruk pr dags dato.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti for at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 5 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 12 759,-
 • Ligningsverdi: 1 297 263,-
 • Primærrom: 183 m2
 • Bruksareal: 264 m2
 • Bruttoareal: 291 m2
 • Tomteareal: 1264 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Friggs veg 32 2413 Elverum Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 145223688