Haugedalsveien 1049 - 1053 2450 Rena Norge

Adresse

Haugedalsveien 1049 - 1053
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Fra Rena kjør ut på Fv215 og kjør 10,7 km. Sving deretter til høyre inn på privat veg, etter ca. 30 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger ca. 11 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid. Det er alpinbakke ca. 30 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1990, modernisert i 2007

Bygninger og byggemåte

Grunne hovedsakelig bestående av sandmasser og stein. Antatt fundamentert med støpte betongsåler til fast byggegrunn. Enebolig med kjellervegger i Lecablokk dels pusset malt innvendig. Utvendig pusset og malt og dels synlige drensplater. Antatt etablert drenering. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Vinduer med isolerglass, påvist fra 1989. Utvendige løse sprosser, og vannbrett med metallbeslag. Saltakkonstruksjon tekket med shingel fra byggeåret. Takstige opplyst montert. Renner og nedløp av metall med utkast til terreng. Ett-løps Lecapipe fra byggeåret. Helbeslått over tak.


Fritidsbolig med støpt ringmur, enkelte ventiler. Antatt uten drenstiltak. Adkomst krypkjeller fra gulvs luke, krypkjeller med stedlige masser. Stubbeloft med noe råteangrep. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Vinduer med varevinduer og isolert ytterdør. Saltakkonstruksjon, tekket med metallplater fra byggeåret. Takstige er opplyst montert. Renner og nedløp av metall med utkast til terreng.


Frittstående dobbelgarasje. Opplyst oppført i 2012 med isolerte yttervegger. Fundamentert med støpte betongsåler til fast byggegrunn. Ringmur med utvendig pusset Lecablokk. Støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Innvendig kledd med malte plater. Mekanisk leddport i metall. 2 vinduer med isolerglass, dør med glassfelt. Saltakkonstruksjon tekket med shingel. Renner og nedløp i metall. Opplyst utvendig malt i 2016.


Frittstående uthus ved enebolig antatt fra 1950-tallet. Fundamentert på steinpunkt og støpte pilarer. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Innvendig delvis kledd på vegger og himling. Gulv dels med tregulv, dels grus. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Vindu med enkle glass, enkle tredører. Uthus med vedlikeholdsbehov.


Frittstående anneks antatt fra 1960-tallet. Fundamentert på Lecastein på jomfruelig jord. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendig malte plater på vegger og himling. Gulv innvendig med tregulv/belegg. Saltakkonstruksjon med innvendig skråhimling. Yttertak tekket med metallplater. 1 vindu med 2-lags isolerglass. Isolert ytterdør. Enkel tretrapp ved inngang, innlagt strøm og oppvarming med panelovn.


Frittstående uthus ved fritidsbolig antatt fra 1960-tallet. Ukjent fundamentering. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innvendig med åpnet bindingsverk på vegger og himling. Gulv innvendig med tregulv. Pultakkonstruksjon med sperrer. Yttertak tekket med metallplater. Takrenne i plast. Ytterdører som labankdør, provisorisk strømtilgang.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 117 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 144 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 49 kvm, Bra: 63 kvm, Brutto: 70 kvm, S-rom: 14 kvm
Inneholder: Kjellerstue, vaskerom og trapperom. Bod som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 68 kvm, Bra: 68 kvm, Brutto: 74 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom, gang/trapp og vindfang

Garasje enebolig: Bra: 40 kvm, Brutto: 43 kvm, S-rom: 40 kvm
Inneholder: Dobbelgarasje

Uthus enebolig: Bra: 23 kvm, Brutto: 25 kvm, S-rom: 23 kvm
Inneholder: Diverse boder

Fritidsbolig: P-rom: 20 kvm, Bra: 20 kvm, Brutto: 22 kvm
Inneholder: Stue og kjøkken

Anneks fritidsbolig: Bra: 5 kvm, Brutto: 6 kvm, S-rom: 5 kvm
Inneholder: Soverom

Uthus anneks: Bra: 10 kvm, Brutto: 12 kvm, S-rom: 10 kvm
Inneholder: Boder og utedo

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig med to soverom, fritidsbolig, dobbelgarasje og uthus på Rena.
Boligen har to soverom, et hovedsoverom og ett litt mindre. Hovedsoverommet har malt panel på veggene og laminat på gulvet. Her kan man sove godt om natten og høre fuglekvitter om morgenen.


Stue & Kjøkken
Lys stue med panel på veggene og laminat på gulvet. Peisovn som gir godt med varme på kjølige kvelder plassert i stuen. Adkomst ut til terrassen fra stuen.
Lyst kjøkken med malt panel på veggene og belegg på gulvet. Kjøkkeninnredning med lyse laminerte fronter og skrog fra 2007. Lyse fliser på veggene over kjøkkenbenker og bak komfyren. Her på kjøkkenet kan man sitte og nyte frokosten samtidig som man kikker ut på verden utenfor vindu.
Oppvaskkum i metall, og opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr med utkast i vegg.


Bad & Vaskerom
Bad med lyse fliser på vegger og gulv. Innredet med servant i lys innredning, gulvmontert wc og dusjnisje. Dusjnisje med glassbyggerstein og glassdører. Naturlig ventilasjon, og oppvarming med elektrisk gulvvarme.
Vaskerom i kjeller med pussede og malte vegger, og flislagt gulv. Installasjoner med vanninntak, vaskekum, vannbereder og opplegg for vaskemaskin. Sluk i gulv. Ventilering med 2 veggventiler. Oppvarming med stråleovn på vegg. Manglende panelbord i himling etter vannlekkasje, opplyst utbedret etter skade.


El-anlegg & VVS
Strøminntak med jordkabel. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikring. Sikringsskap med porselensikringer, jordfeilbryter og jordfeilautomat. Skap plassert i kjeller. Hovedsakelig åpent anlegg av blandete alder.
Opplyst tilknyttet privat vann fra vannkilde med totalt 4 brukere, pumpe og trykktank i kjeller. Inntak med PEL plastledning. Avløpsrør med PVC. Bereder på ca. 200 liter, bereder for 2012. Innvendig røropplegg med cu-rør. Utekran med innvendig stengefunksjon. Lufting av kloakk over tak. Privat avløpsanlegg med slamavskiller og antatt overløp til spredegrøfter.


Fritidsbolig
Lys stue med panel på veggene og lakkert tregulv. Her har man plass til å etablere en koselig sofakrok, hvor gjester kan overnatte, eller barna ha en egen liten stue. Det er også montert dusjkabinett i stuen med vanntilkobling fra kjøkken. Avløp fra dusjkabinettet ført over kjøkkengulv til avløp fra utslags kum.
Kjøkken med enkel gulmalt kjøkkeninnredning og laminert benkeplate. Utslagsvask i metall montert på vegg. Egen vannbereder til kjøkken på ca. 30 liter.

Strøminntak med luftstrekk. En-fase 230V anlegg med 10A hovedsikring. En sikringskurs. Åpent anlegg av blandet alder.
Opplyst vann fra samme kilde som enebolig med falltrykk. Inntak med PEL-plastledning. Innvendig røropplegg med cu-rør og fleksible rør. Avløpsrør med PVC. 2 beredere hver på ca. 30 liter. Opplyst privat gråvannsavløp til egen synkekum.

Oppvarming

Oppvarming i enebolig med strøm og ved. Luft/luft varmepumpe fra 2013.
Oppvarming i fritidsboligen med strøm.

Parkering

Parkering i garasje og oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 6 270 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flate tomter. Etablert plen med noe beplantning, forøvrig naturtomt med stedbunden vegetasjon. Terrasse mot syd med terrengplatting, tilhørende eneboligen. Enebolig med tretrapp og overbygget hovedinngang. Fritidsbolig med enkel tretrapp til overbygget inngangsparti, inngangsparti tilknyttet terrasse mot syd.

Vei, vann og avløp

Adkomst via felles privat veg, med 3 brukere. Tilkoblet privat vann fra vannkilde med totalt 4 brukere, pumpe og trykktank i kjeller enebolig. Privat avløpsanlegg.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel 2016-2030 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Gnr. 44, Bnr. 45:
1950/1261-1/15 - Bestemmelse om gjerde datert 22.05.1950
1950/1261-2/15 - Bestemmelse om kloakkledning datert 22.05.1950
2015/1096067-1/200 - Jordskifte datert 24.11.2015
2016/1015841-1/200 - Jordskifte datert 03.11.2016

Gnr. 44, Bnr. 56:
2015/1096067-1/200 - Jordskifte datert 24.11.2015
2016/1015841-1/200 - Jordskifte datert 03.11.2016

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 30.07.1990

Prisantydning

1 650 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 049 000,-
Markedsverdi : 1 650 000,-
Teknisk verdi : 2 049 000,-
Ligningsverdi : 336 193,-
Sekundær ligningsverdi : 1 210 294,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 4 613 pr. år
Gjelder renovasjon, feiing og septikrenovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 650 000,-
 • Kommunale avgifter: 4 613,-
 • Ligningsverdi: 336 193,-
 • Primærrom: 117 m2
 • Bruksareal: 131 m2
 • Bruttoareal: 144 m2
 • Tomteareal: 6270 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Haugedalsveien 1049 - 1053 2450 Rena Norge

Visning

 • 29.04.2019, 1800 - 1830. Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 145056101