Moskog 19 2280 Gjesåsen Norge

Adresse

Moskog 19
2280 Gjesåsen

Beliggenhet, adkomst

Fra Flisa kjører man ut på Kaptein Dreyers veg (Fv206) og kjør 3,5 km. Sving inn til venstre på Vestre Gjesåsveg og kjør 752 m. Kjør rett frem inn på Smørbølsmoen og kjør 1,2 km. Sving til venstre inn på Moskogvegen og kjør 372 m. Sving til høyre inn på Moskog. Etter ca. 140 m får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Kjellmyra som ligger ca. 1,5 km unna eiendommen har barnehager, skoler og nærbutikken Joker. Kjellmyra har idrettslag i ulike idretter, ski, fotball, bordtennis og orientering. Gjesåsen klatrepark ligger ca. 3 minutter unna med bil.
Liker du fart og spenning på vinterstid er snøscooterløypene over til Sverige noe for deg. Det går løype fra Kjellmyra og Flisa innover i Sverige, så her er det bare å kjøpe scooterledkort og kjøre avgårde.

Flisa ligger kun 10 minutter unna eiendommen. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m.
Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.

Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.
Et paradis på jorden for deg som vil vekk fra stress og mas. På Finnskogen finner du lokalsamfunn med sterke røtter til den finske innvandringen og som gjerne vil holde på gamle tradisjoner.

Føler du derimot for å ta deg en liten utenlandstur er det kort avstand over til Sverige. Der er det muligheter for shopping på flere shoppingsentre. Det er også milevis med snøscooterleder innover i Sverige så her er det bare å kjøpe seg snøscooterløyve og kjøre avgårde. Fra Sønsterud via Velta går snøscooter led inn til Sverige.

Det er ca. 40 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter, her kan du handle på en av flere kjøpesenter med mange kjente kjeder og butikker. Rusle en tur i Storgaten, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I løpet av sommerhalvåret arrangeres volumfestivalen for de kulturinteresserte, Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte. Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på terningen og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de spretne, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kafé. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1977, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas bestående av jord med siltige masser, ukjent sortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur oppført med Lecablokker, overflater over terreng med malt munkepress. Kjeller med betonggulv, overflater med laminat og belegg. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med 100 mm mineralull, utvendig stående kledningsbord. Opplyst overflatebehandlet i ca. 2016. Ventilering via spalter i vinduer og veggventil. Vinduer i 1. etasje med isolerglass, vinduer hovedsakelig fra byggeår. Saltakkonstruksjon med kaldtloft. Tekking med metallplater, tekking opplyst fra ca. 2003-2004. Undertak med rupanel/trebord. Takflater opplyst med snøfangere, feieplattform og takstige. Renner og nedløp i metall, og nedløp ført til terreng. Innvendig ett-løps elementpipe.

Frittstående uthus med garasjeanlegg og diverse boder. Biloppstillingsplass for 3 biler. Opplyst byggeår er ca. 1980, tilbygg mot øst med garasje opplyst fra ca. 2003. Støpt plate på mark, støpt plate i garasje overflate med Epoxy maling. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående og liggende kledning. Ytterdør med glassfelt samt enkle tredør. Vindu med isolerglass påvist fra 1988. Saltak tekket med metallplater. Renner og nedløp av metall. Ledd aliminiumsport tilkoblet automatikk. Innlagt strøm.

Frittstående garasje, opplyst byggeår ca. 2016. Garasje for høye kjøretøy. Gulv med betong, himling med platekledninger. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltak tekket med metallplater, med renner og nedløp av metall. Ledd aliminiumsport. Den ene frittstående garasjen blir i dag benyttet til bobilgarasje.

Lekerstue plassert i hagen.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 2, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 169 kvm, Bruksareal: 188 kvm, Bruttoareal: 219 kvm

Kjeller: P-rom: 68 kvm, Bra: 87 kvm, Brutto: 99 kvm, S-rom: 19 kvm
Inneholder: Bad, soverom, gang, toalettrom, trappegang, hobbyrom og kjellerstue. 3 boder som sekundærrom

1.Etasje: P-rom: 101 kvm, Bra: 101 kvm, Brutto: 120 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, tv-stue, kjøkken, vindfang, gang, bad, toalettrom og 2 soverom

Uthus med garasje og div boder: Bra: 128 kvm, Brutto: 139 kvm, S-rom: 128 kvm
Inneholder: Biloppstillingsplass for 3 biler og diverse boder.

Garasje: Bra: 39 kvm, Brutto: 42 kvm, S-rom: 39 kvm
Inneholder: Garasje

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig med kjeller på Moskog i Gjesåsen.
Boligen har tre soverom, to bad og fem oppholdsrom.
Ett soverom i kjelleren med malt brystningspanel, panel og lys tapet på veggene samt laminat på gulvet. Garderobeskap og varmepumpe etablert på rommet.
To soverom i 1. etasje, ett hovedsoverom og ett litt mindre. Hovedsoverommet har lys panel på veggene og laminat på gulvet. Skyvedørsgarderobe montert. Det andre soverommet har trehvit brystningspanel og tapet på veggene. Rommet kan bli et fint barnerom eller gjesterom.

Stue & Kjøkken
Lys stue som har godt med vinduer og godt med plass. Her kan man plassere det man ønsker av møbler, kanskje vil du ha godstolene i en ende og sofakroken i andre enden av stuen. Lys spisestue med åpen løsning mot stue. Det er en peisovn i stuen som er plassert mellom spisestue og kjøkken. Hvitmalt mur/pipe bak peisovn. Peisovnen gir godt med varme i stuen. Adkomst fra stue og ut til overbygget terrasse.
Heltre kjøkken opplyst fra 2004, 4 overskap med glassfelt. Her kan man stå og lage mat samtidig som man kikker ut på gårdsplassen. Ventilator over kokeplass med avkast til friluft over tak. Flislagte vegger over kjøkkenbenker, oppvaskkum i metall og åpen løsning for hvitevarer. Montert brannslange under kjøkkenbenk. Ikke montert lekkasjevakt eller komfyrvakt, men dette bør vurderes.


Bad & Vaskerom
Bad i 1. etasje opplyst fra 2004. Røde og hvite fliser, noen med mønster på veggene og lyse fliser på gulvet. Innredet med servant i trehvit innredning og flislagt badekar med dusjhode montert på vegg. Mekanisk avtrekk med avkast til friluft via yttervegg samt naturlig avtrekk via himlingsventil. Oppvarming med elektriske varmekabler.

Toalettrom i 1. etasje opplyst fra 2004. Blå og hvite fliser på vegg, og lyse på gulvet. Innredet med servant montert på vegg og gulvmontert wc. Oppvarming med stråleovn montert på vegg. Ventilasjon med mekanisk avtrekk ført via yttervegg.

Lyst flislagt bad i kjeller opplyst fra 2016. Innredet med servant i lys innredning, gulvmontert wc, badekar, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk avtrekk med avkast til friluft via grunnmur. Oppvarming med elektriske varmekabler, ukjent tilstand.


Toalettrom opplyst fra 2014 i kjeller. Gulv med mørke fliser og vegger med røde og hvite fliser samt malt tapet. Innredet med søyleservant og veggmontert wc, wc-sisterne uten etablert drenasje. Toalettrom uten etablert avtrekk eller fastmontert varmekilde.


El-anlegg & VVS
Sikringsskap med hovedsakelig porselensikringer, 2 kurser med jordfeilautomater. Måler plassert i skap. En-fase 230V anlegg, hovedsikring med ukjent kapasitet. Hovedsakelig åpent anlegg fra byggeår. Påvist bereder fra 2000 montert uten fast tilkobling El-førende el-installasjoner med varierende håndverksmessig utførelse, opplyst utført på egeninnsats.

Bereder med kapasitet på 200 liter fra 2000 plassert i innkassing på baderommet i kjelleren. Stoppekran i kjeller, vannmåler opplyst plassert på baderom i kjeller. Forbruksvann med PEX-rør og Cu-rør, vannførende installasjoner med blandet alder. Utekran mot nord. Avløpsrør med PVC og PP-plast. Kloakklufting antatt til over tak.


Generelle materialvalg
Gulv med belegg og laminat. Overgang opprinnelig del og tilbygg mot vest med noe nivåtrinn. Enkelte fliser på kjøkken med limslipp mot underlaget. Vegger med brystningspanel, malt panel, malt tapet og malte plater. Himlinger med panel og himlingsplater. Oppgradering av enkelte overflater senere år, overflater med noe varierende håndverksmessig utførelse. Laminatgulv i kjeller og stue med enkelte glipper i langsgående skjøter. Overflater som helhet med normal bruksslitasje.

Oppvarming

Oppvarming med strøm- og vedfyring.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 279 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt. Etablert hage med plen og noe beplantning, gjerde/støyskjerm rundt eiendommen. Dels overbygget terrasse mot vest, terrengtrapp i tre. Tretrapp til overbygget inngangsparti ved 1. etasje mot øst. Platting i tilknytning til kjellerinngang mot nordøst. Lekestue i hagen.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet kommunalt vei, vann -og avløpssystem.

Reguleringsplan

Det foreligger ingen reguleringsplan eller kommuneplan på området.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1977/3673-2/14 - Bestemmelse om vann og kloakkledning datert 20.09.1977

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.09.02

Prisantydning

2 150 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 298 000,-
Markedsverdi : 2 000 000,-
Teknisk verdi : 2 298 000,-
Ligningsverdi : 242 488,-
Sekundær ligningsverdi : 872 955,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifterDet gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 150 000,-
 • Ligningsverdi: 242 488,-
 • Primærrom: 169 m2
 • Bruksareal: 188 m2
 • Bruttoareal: 219 m2
 • Tomteareal: 1279 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Moskog 19 2280 Gjesåsen Norge

Visning

 • 24.04.2019, 1800 - 1900. Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 144879788