Opåsvegen 57 2260 Kirkenær Norge

Adresse

Opåsvegen 57
2260 Kirkenær

Beliggenhet, adkomst

Fra Kirkenær følg Fv201 Finnskogvegen ca. 2 km forbi Bergessiden, sving til høyre inn på Opåsvegen. Etter ca. 550 m får du boligen på høyre side. Nedkjørsel mellom naboeiendommene.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning!

Nærområdet

Grues beste stinett finnes på den andre siden av veien, bla den berømte Rosaløypa og Finnevegen. Orienteringskart også på den andre siden av veien med stolpejakt. Skiløyper blir kjørt opp på jordet og ved siden av tomta. Det er også en akebakke nedenfor huset.

Grue er en aktiv kulturkommune med flere store arrangement som bl.a. Grueturnering, Finnskogdagene, Rally VM m.m. Kirkenær sentrum ligger kun 7-8 minutter unna eiendommen.
I denne kommunen har man bibliotek, kino, museer, turistforeninger og fritidsklubb. Grue kommune er også kjent for sine gode fritidsmuligheter og har et bredt idrettsmiljø. Her finnes idrettshaller for ballspill og stadion med kunstgress.
Det er lysløyper for skilek og det finnes hall for ridning. Kommunen er også kjent for gode jakt- og friluftsopplevelser.

Flisa ligger ca. 30 minutter i avstand fra eiendommen. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.

Kongsvinger ligger ca. 30 km unna eiendommen. Kongsvinger kan friste med svømmehall, videregående skoler og et større utvalg av butikker.
Kongsvinger og omegn har et bredt, godt og tilpasset tilbud innen idrett og kultur for alle og enhver. Kongsvinger har NTG tilbud på ungdomsskole- og videregående nivå. Her er det et unikt skole- og idrettsmiljø med ca. 120 elever.
Fine og flotte skiløyper finnes flere steder i området, bare det er snø nok. Her er det lagt til rette for lange og korte turer. Du kan finne løyper på følgende steder: Speismark, skistadion på Sæter, Ringshella og over til Odalen, Liermoen, Granli, Roverud, Hokåsen, Lundersæter, Lia - Kongsvinger, Vardåsen og Tråstad lysløyper.
Dersom du liker deg i skog og mark er kanskje et utvalg toppturer i området noe for deg. Det er også gode jakt- og fiskemuligheter i distriktet, spesielt innover mot idylliske og vakre Finnskogen.
Finnskogen er et stort sammenhengende skogområde som strekker seg langs begge sider av riksgrensen mellom Solør i Norge og Värmland i Sverige.

Føler du derimot for å ta deg en liten utenlandstur er det kort avstand over til Sverige. Der er det muligheter for shopping på flere shoppingsentre. Det er også milevis med snøscooterløyper innover i Sverige så her er det bare å kjøpe seg snøscooterløyve og kjøre avgårde.

Gardemoen 100 km
Oslo 150 km

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1945, modernisert i 2002

Bygninger og byggemåte

Enebolig:
Sparesteinsbetong -og Leca ringmur på fjellgrunn. Trebjelkelag i 2/3 av huset. Bindingsverk med tømmermannspanel utvendig. Saltak med profilerte stålplater, lakkerte takrenner og nedløpsrør i stål. Ny taktekking og takrenner/beslag fra 2017. Vinduer med 2-lags isolerglass i hele huset av noe forskjellig type/alder. Eldre malt ytterdør med kikkhull.

Garasje:
Dobbel garasje oppført på grovstøpt betongplate på mark med støt sokkel. Tømmermannspanel og liggende panel i gavlspisser. Saltak med profilerte stålplater med undertak av bord/plater og papp. Plast takrenner. To motor styrte leddporter med fjernkontroll og panelt sidedør. Innlagt strøm til lys og stikk.

Uthus:
Bestående av gjesterom med bad og minikjøkken, treningsrom og matbod oppført i enkel trekonstruksjon med tømmermannspanel utvendig og saltak med profilerte stålplater. Betonggulv i gammel grishusdel som er innredet som gjesterom med oppforet, isolert tregulv med nyere laminatgulv og platekledning med malt glassfiberstrie.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 171 kvm, Bruttoareal: 185 kvm

Kjeller: Ikke måleverdig kjellerrom under kjøkkenet på ca. 10 kvm med fri takhøyde på ca. 170 cm.
Inneholder: Vinlager/lager

1.Etasje: P-rom: 124 kvm, Bra: 124 kvm, Brutto: 135 kvm
Inneholder: Yttergang/entre, vaskerom, soverom, bad/wc, gang/trapperom, kjøkken og stue

2.Etasje: P-rom: 47 kvm, Bra: 47 kvm, Brutto: 50 kvm
Inneholder: Gang/trapperom, dusj/wc og 3 soverom.
I tillegg er det noe plan under skrå himling på det ene soverommet og i dusj/wc-rom som ikke har måleverdig takhøyde samt kott på 2 sider.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig på Bredvolbakken i Grue kommune.
Boligen har fire soverom, to bad, en hybeldel med mulighet for utleie og pent opparbeidet hage.

Stue & Kjøkken
Lys romslig stue med store vinduer som slipper godt med dagslys inn. Her har man plass til det man skulle ønske av møbler. Det er to peisovner i stuen som gir varme på kjølige dager. Fra stuen er det adkomst ut til vinterhagen, hvor det er mye vinduer som gir deg litt følelsen av å sitte ute selv om man sitter inne. Flislagt gulv og veggene har panel, samt adkomst ut til terrasse og bassenget.

Kjøkken med eik innredning som senere er malt. Profilerte dører og takhøye overskap, dette gir deg godt med skapplass. Veggene over kjøkkenbenk med malt faspanel og fliser på vegg over komfyr. Vaskekum i metall. Opplegg for oppvaskmaskin. Det er matkjeller/vinkjeller under kjøkkenet, med tilgang fra lem på kjøkkengulvet. Det er også plassert en VV-bereder fra 1974 på 150 liter der nede.

Bad & Vaskerom
Bad i 1. etasje med flislagt gulv og baderomsplater på vegger. Badet er innredet med servant i innredning, flislagt boblebadekar, dusjkabinett og gulvmontert wc.

Bad i 2. etasje med belegg på gulvet, våtromslaminat og malt panel på veggene. Badet er innredet med servant på vegg med skap under, toalett og dusjkabinett med termostatbatteri.

Vaskerom med belegg på gulvet og våtromsplater på veggene. Utslagsvask montert på vegg. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom
Det er fire soverom i huset, ett i 1. etasje og tre i 2. etasje.
Soverommet i 1. etasje er lyst med belegg på gulvet. Det er takhøye garderobeskap montert på soverommet. Det er ett soverom i 2. etasje med malt panel på veggene og vinylbelegg på gulvet. Soverom nummer to har lakkert tregulv, lyse vegger og et litt mindre plassbygd skap. Det tredje soverommet har tregulv og panel på noen vegger. Adkomst ut til balkong fra dette soverommet, også dette rommet har plassbygde skap.

VVS & El-anlegg
Det er en eldre 150 liters VV-bereder fra 1974 i matkjeller under kjøkkenet.
Boligen har 3-faset el-inntak og fordelingsanlegg med automatsikringer fra 1991/92.

Feiing/Tilsyn
Avvik på teglpipe og elementpipe. Alle fire sider på tegpipe og to sider av elementpipe skal ha tilsynsmuligheter i hele sin lengde. Gulvet foran ildstedet skal beskyttes med en ubrennbar plate på min 30 cm. Brannslokkere og røykvarslere må oppgraderes.

Oppvarming

Oppvarming er med strøm og ved. Montert luft/luft varmepumpe fra 2008.

Parkering

Parkering i garasje og biloppstillingsplasser for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 485 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er sydvestvendt skrående, delvis terrassert rundt boligen og mot adkomstveg på oversiden. Hagedam og flaggstang på nedre del av tomten. Gjerdet på 3 kanter med nyere tregjerde og med levegg mellom garasje og uthuset. Det er svømmebasseng, 3 hundegårder med løpegård, hønsehus, atelier og hageveksthus (som er i dårlig stand) i hagen. Svømmebasseng med PVC-duk med volum på 11000 liter, etablert på impregnert solterrasse og sikret med levegg/gjerde.

Tomta ligger lunt og fint syd-vest vendt, noe som gir gode vekstforhold for alle planter. Det er på tomten eiketre, Valnøtt-tre, Kastanjetre, plommetrær, pæretrær, mandeltre, kirsebærtre, morelltrær, bjørnebærbusk, blåbærbusk, bringebær, blandingsbusker mellom solbær og stikkelsbær, rips, stikkelsbær, solbær, honning busk, roser, mange Jasmin busker, mange syriner, hagedam med rosa nøkkeroser, i dammen finnes levende salamander, samt diverse annen beplantning. I hagen har det vært dyrket vindruer som har gitt egen rødvin. Flaske finnes i vinkjelleren.

Vei, vann og avløp

Adkomst på privat vei. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann, men ikke tilkoblet offentlig avløp.

Reguleringsplan

Ingen gjeldene reguleringsplan foreligger. Kommuneplan 8.4.2013 gjelder.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1979/2207-1/14 - Bestemmelse om veg datert 30.05.1979

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest på boligen.

Prisantydning

2 280 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 2 910 000,-
Markedsverdi : 2 300 000,-
Teknisk verdi : 2 910 000,-
Ligningsverdi : 402 062,-
Sekundær ligningsverdi : 1 447 421,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 18 492 pr. år
Gjelder renovasjon, feiing/branntilsyn, slamtømming kontroll gebyr og eiendomsskatt. Avgift for slamtømming og vann etter forbruk tilkommer i tillegg.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 280 000,-
 • Kommunale avgifter: 18 492,-
 • Ligningsverdi: 402 062,-
 • Primærrom: 171 m2
 • Bruksareal: 171 m2
 • Bruttoareal: 185 m2
 • Tomteareal: 1485 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Opåsvegen 57 2260 Kirkenær Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 143577043