Otervegen 2 2406 Elverum Norge

Adresse

Otervegen 2
2406 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra rundkjøringen ved Esso Basthjørnet/Elgstua kjører man ut på Rv3 mot Tynset, etter ca. 420 m svinger man til venstre inn på Grønvegen. Etter ca. 50 m svinger man inn til høyre på Elgvegen og kjør 250 m før du svinger til venstre inn Otervegen. Etter ca. 57 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert boligfelt på Vestad i Elverum. Barnehage og skole i nærheten og nærbutikk, som er Joker Foseid og Rema 1000 ikke mange meterne unna boligen. Ikke langt unna eiendommen er det flere km med skiløyper. Flott turterreng med lysløype om vinteren opp til Djupmyrkoia, opp dit er det ca. 5 km hvis man går strake veien opp. Grundsetmarka er også fint turområde på sommeren.

Elverum har et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.
Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Nærmeste oppkjørte løyper ligger kun gåavstand fra boligen og her kan man nyte naturen hele veien opp til Djupmyrkoia. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er også en travbane på Starmoen. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Utdanning.
Elverum har bl.a. flere barne- og ungdomsskoler, videregående skole, lærerskole, folkehøyskole samt høgskole.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1967, total rehablitert i 2007

Bygninger og byggemåte

Byggegrunnen fremstår og består med stedbundne jordmasser med høy sand og siltsortering. Antatt fundamentert med støpt såler til fast byggegrunn. Grunn- og ringmurer antatt med parallellblokk. Utvendig grunnmurer med malt pussbehandling, ukjent vedrørende sist overflatebehandlinger. Kjellervinduer med lyskasser utført med impregnert trelast. Innvendige grunnmurer med på fôrede konstruksjoner. Støpte kjellergulv, gulvoverflater med fliser. Påvist enkelte riss ved utvendige grunnmurer, malingsavflassing samt lokal slitasje. Rissene vurderes og være i ytre pussjikt uten byggeteknisk forringelse. Byggegrop antatt utført med etablert dreneringssystem. Begrenset besiktigelse grunnet snøforhold. Grunnmur utvendig påført drensplater til over terreng avsluttet med klemlist. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående rektangulære kledningsbord. Kledning opplyst fra 2006/07, og opplyst at det er overflatebehandlet i 2016. Vinduer med isolerglass fra 2006. Nedre vannbrett med metallbeslag øvrige med malte omrammingsbord. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, takkonstruksjon utført med umerket skurlast. Adkomst kaldtloft via innvendig himlingsluke på soverom, luke med fastmontert stige. Saltakkonstruksjon tekket med shingel, tekking antatt fra 2007.Undertak med rupanel/trebord, ukjent vedrørende sekundærsjikt mellom undertak og tekkematerialet. Renner og nedløp av metall, nedløp ført til terreng.


Inntilbygget garasje og carport. Inntilbygget garasje antatt fra 1968. Carport og utebod fra 2018. Garasje med betonggulv. Vegger med Siporexblokk, innvendig veggflate mot bolig med gipsplater. Vinduer med doble glass. Automatisk leddport fra 2016. Saltak tekket med shingel. Renner og nedløp i metall. Åpen himling mot øvrig loft over boligen. Innlagt strøm.
Carport fundamentert på betongpilarer. Sperretak tekket med metallplater, renner og nedløp ikke montert. Yttervegger ved utebod oppført i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Innvendig vegger og himling med åpent bindingsverk. Enkle tredører. Vegg og himling i garasje mot soverom er ikke etablert som branncelle. Påkostning int. etablering av branncelle i garasje mot spisestue må påregnes.

Fullisolert lysthus fra 2017. Fundamentert på underliggende terrasse. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Innvendig vegger og himlinger med malte plater. Vinduer og dører med enkle glass. Saltakkonstruksjon, ukjent vedrørende tekking. Uten renner og nedløp. Provisorisk opplegg med strøm via skjøteledning.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 133 kvm, Bruksareal: 138 kvm, Bruttoareal: 157 kvm

Kjeller: P-rom: 53 kvm, Bra: 58 kvm, Brutto: 70 kvm, S-rom: 5 kvm
Inneholder: Vaskerom/bad, kjellerstue/trappegang, entre og 2 soverom. Bod som sekundærrom

1.Etasje: P-rom: 80 kvm, Bra: 80 kvm, Brutto: 87 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, spisestue, bad, gang, entre, soverom og omkledningsrom

Inntilbygget garasje: Bra: 18 kvm, Brutto: 20 kvm, S-rom: 18 kvm
Inneholder: Garasje

Carport med bod: Bra: 7 kvm, Brutto: 7 kvm, S-rom: 7 kvm
Inneholder: Carport med bod. Carport uten beregnsmessig areal, gulvareal 14 kvm

Lysthus: Bra: 8 kvm, Brutto: 8 kvm, S-rom: 8 kvm
Inneholder: Lysthus

Møblering / utstyr

Dette følger IKKE med ved salg.
3 stk. skoskap i kjeller
Vinskap, kjøleskap og fryseskap i boden i kjeller
Lysekrone/lampe over spisebord og kjøkkenbord
Kjøle/fryseskap på kjøkkenet
Medisinskap i vaskekjeller
Lister/hyller for bilder i gang og på soverom samt på soverom i kjeller
Hyller i trappegang
Innredning i walk in garderoben
Svart knaggrekke ved inngangsdør


Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig i et veletablert og barnevennlig boligfelt på Vestad.
Boligen er over to plan, med 3 soverom, 2 bad samt garasje og carport.
Et lyst romslig soverom i 1. etasje, og to soverom i kjeller. Det ene er lyst og romslig med adkomst fra kjellerstue og adkomst ut til terreng. Det andre er lyst med adkomst fra kjellerstue.

Stue & Kjøkken
Romslig lys og åpen stue/spisestue. Her har man plass til det man skulle ønske av møbler, store vinduer som slipper dagslyset fint inn i stuen, og adkomst ut til terrassen. Det er en peisovn i stuen som gir deilig varme rundt i huset.
Lys kjellerstue med flislagt gulv. Her kan barna krype ned og more seg med tv-spill og musikk mens de voksne sitter oppe og skravler.
Kjøkkeninnredning fra 2007. Innredning med laminerte fronter, skrog og benkeplate. Veggflater over kjøkkenbenk med fliser og overgang med mykfuge. Metallbeslag med oppvaskkum. Integrert induksjonstopp, komfyr, mikro og kjøleskap. Kjøleskapet er av en større modell med 2 dører. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator montert under overskap, styring for sentralavtrekk. Kjøkkenet har åpen barløsning mot trappegangen.Bad & Vaskerom
Flislagt baderom fra 2007. Innredet med servant i lys innredning, gulvmontert wc og dusjnisje med glassdør. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Mekanisk ventilasjon tilknyttet sentralavtrekk, reguleres via kjøkkenventilator. Tilluft via åpen dør.

Vaskerom i kjeller med flislagt gulv og malte veggplater på veggene. Sokkelflis montert utenpå veggplater. Vaskerommet er innredet med gulvmontert wc, vegghengt utslagsvask i metall og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vannbereder plassert i nisje. Det er laminerte overskap samt garderobeskap på vaskerommet. Tilluft via åpen dør, vaskerom uten etablert avtrekk. Oppvarming med elektrisk gulvvarme.

VVS & El-anlegg
Vannforsyning fra kommunalt vannverk. Inntaksledning med PEL-anlegg uten vannmåler. Stoppekran på bad/vaskerom i kjeller. Vannførende installasjoner hovedsakelig fra 2006/07 med PEX-installasjoner samt lokalt noe cu-installasjoner. Åpne fordelstokker i himling på bad/vaskerom i kjeller, rom med sluk for evt lekkasjevann. Sanitærutstyr og armaturer i 1. etasje fra 2006/07. 2 stk. utekraner med frostsikring. Bereder med kapasitet på 200 liter påvist fra 2006 montert på bad/vaskerom i kjeller. Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Avløpsrør med PVC hovedsakelig fra byggeåret. Lufting for kloakk antatt ført over tak. Åpne fordelere på vaskerom.
Sikringsskap plassert i kjellerbod, sikringsskap med jordfeilautomater. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Måler og kursoversikt plassert i skap. Bereder tilkoblet fast kobling med sikkerhets bryter. Installasjoner hovedsakelig skjult anlegg, jordet anlegg. Elektrisk gulvvarme i entre, kjøkken og baderom 1. etasje, samt hele kjelleren med uttak av bod. El-installasjoner opplyst hovedsakelig fra 2006/07. Ledningsnett med brytere og stikk som helhet med normal bruksslitasje.

Annet
Det er 2 røykvarslere (sammenkoblet) og 2 pulverapparat i boligen.

Avvik: Adkomst til tak. Stiger, takstiger, gangbruer og plattinger m.m. Skorstein er ikke kontrollerbar. Alle 4 sider av en teglsteinskorstein skal ha tilsynsmulighet i alle etasjer. (gjelder ikke mot lufteløp hvis skorsteinen har det) Teglskorstein skal ikke kles med strekkfast tapet/strie som kan skjule sprekker (gjelder ikke mot lufteløp hvis skorstein har det). Minimum 10 cm avstand til brennbart materiale på utsiden av skorsteinen. Fått tilbakemelding fra huseier ang. framdriftsplan på avvik.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Montert luft/luft varmepumpe ved stue i 1. etasje.

Parkering

Parkering i garasje, i carport og på gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 056 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor og usjenert hage med friareal i bakkant.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet kommunalt veinett, vann og avløp.

Reguleringsplan

Reguleringsplan for Grindalsmoen gjelder. (22.9.1964) Planid: 427 11

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen.

Prisantydning

2 790 000,-

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 793 162,-
Sekundær ligningsverdi : 2 855 382,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 14 641 pr. år
Gjelder vann, avløp, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.


- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 790 000,-
 • Kommunale avgifter: 14 641,-
 • Ligningsverdi: 793 162,-
 • Primærrom: 133 m2
 • Bruksareal: 138 m2
 • Bruttoareal: 157 m2
 • Tomteareal: 1056 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Otervegen 2 2406 Elverum Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 142477887