Lundvegen 116 2435 Braskereidfoss Norge

Adresse

Lundvegen 116
2435 Braskereidfoss

Beliggenhet, adkomst

Lundvegen 116 ligger på et eldre, lite og godt etablert boligfelt på Braskereidfoss med ca. 2 km fra dagligvare og bensinstasjon på "Fæssa". Til Våler sentrum med et større servicetilbud er det omtrent 8 km. Det er 350 meter til nærmeste skole -og barnehage. Bussforbindelse til Elverum, Våler, Flisa og Kongsvinger fra RV2.

Adkomst med avkjøring fra RV2, følg Gravbergsvegen ca. 7,5 km før du tar til venstre inn på Polvegen for deretter å ta til høyre inn på Lundvegen.

Det vil være skiltet med Meglerhuset Innlandet visningsskilt på fellesvisningene.

Nærområdet

Braskereidfoss er et tettsted i Våler kommune, i Hedmark fylke med sine ca. 250 innbyggere. Det er kort vei til bussforbindelse som tar deg både i retning Våler og Elverum. Nærmeste sentralpunkt vil være Våler, her er det større dagligvare forretninger, småbutikker og servicetilbud som bank, apotek og frisør. Våler er en del av glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. Sørsåssjøen og Tørråssjøen er fine plasser å besøke dersom det skulle friste med en dukkert, prøve fiskestanga eller kanskje padle. Området består generelt av et godt tur og frilufts miljø med mange fine turmuligheter sommer som vinter.

Ved Nordhagen skole har Braskereidfoss IL hjemmebane, her sparkes det fotball i 4. divisjon. Kommunen har et bredt tilbud til barn og unge innen idrett. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret.

Fritidsaktiviteter:
Braskereidfoss byr på en rekke aktiviteter. Her kan du ta turen til Sørsåssjøen, hvor fiske, pilking og bading er ypperlig. Rundt sjøen er det også muligheter for å fine turer. Idrettsplassen på Braskereidfoss gir muligheter for ballspill. Dersom man ønsker en tur på bensinstasjonen er det muligheter for det. Ved bensinstasjonen er det også en dagligvarehandel, Joker. Det ligger også et serveringssted på Braskereidfoss, Bokken, her er det mulighet for å sette seg ned med venner en fredagskveld. Lenger ned ligger Glomma med alle aktiviteter denne herlige elva byr på.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1975

Bygninger og byggemåte

Grunn bestående av jord med siltige masser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur oppført i Leca. Kjeller med betonggulv. Drenering opplyst fra 2005. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med 100 mm mineralull. Utvendig stående- og liggende kledningsbord. Vinduer med isolerglass, hovedsakelig fra byggeåret. Saltak med kaldtoft, tak tekket med stålplater, renner og nedløp av metall. Innvendig ett-løps elementpipe.

Uthus med bod og vedskjul med støpt plate på mark. Opplyst isolert bod, yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltak tekket med shingel, renner og nedløp av plast. Innlagt strøm.

Garasje/anneks med inntilbygget bod. Anneks opplyst antatt fullisolert. Antatt ringmur med betong, støpt plate i garasje. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltak tekket med shingel, samt metall ved inntilbygget bod. Renner og nedløp av plast. Enkle slagporter i malt tre. Innlagt strøm. Gulv anneks del med belegg, vegger og himling med platekledninger. Vinduer med isolerglass og enkelt glass. Ytterdør med glassfelt og enkel tredør.

Hagebod antatt fundamentert på Leca. Yttervegger i lafteplank, enkle tredører, saltak opplyst tekket med papp. Vindu med enkelt glass. Bygningsmasse med vedlikeholdsbehov.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 215 kvm, Bruttoareal: 239 kvm

Kjeller: Bra: 105 kvm, Brutto: 119 kvm, S-rom: 105 kvm.
Inneholder: 4 boder.

1.etasje: P-rom: 110 kvm, Bra: 110 kvm, Brutto: 120 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, vindfang, gang, bad, vaskerom og 4 soverom.

Uthus: Bra: 18 kvm, Brutto: 19 kvm, S-rom: 18 kvm.
Inneholder: Uthus og vedskjul.

Garasje: Bra: 56 kvm, Brutto: 61 kvm, S-rom: 56 kvm.
Inneholder: Garasje, anneks og bod.

Hagebod: Bra: 4 kvm, Brutto: 4 kvm, S-rom: 4 kvm

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Praktisk enebolig med alt du trenger på ei og samme flate. Boligen har 4 soverom med romslig størrelse. Bad med gode oppbevaringsmuligheter i innredningen. Praktisk vaskerom med romslig størrelse og plass til vaskemaskin og tørketrommel.
Koselig stuedel med rom for sofakrok og spisegruppe. Adkomst til sørvendt terrasse fra stuen. Det er også montert vedovn i stuen for de kalde dagene. Kjøkkenet ligger innen for stuen og har godt med skap- og benkeplass. Kjeller med 4 boder og god oppbevaringsplass. Terrasseplatting også ved inngangspartiet.

Kjøkken
Kjøkken med noe blandet alder. Fronter i heltre og laminerte/heltre skrog. Benkeplate i metall, heltre og laminat med oppvaskkum i metall. Veggflater med fliser over benker. Ventilator over kokeplass med avkast til friluft over tak. Frittstående plass til hvitevarer. Dersom man ønsker dagens standard trenger kjøkkenet en oppgradering.


Bad/Vaskerom
Bad i 1.etasje med belegg på gulv, vegger med beleggsoppbrett og behandlet panel. Installasjoner med servant i innredning, gulvmontert WC og dusjkabinett. Oppvarming med panelovn.
Eget vaskerom i 1.etasje med belegg på gulv, vegger med beleggsoppbrett og våtromsplater. Installasjoner med vaskekum, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Naturlig ventilasjon med veggventil og himlingsventil. Vinduskarm med kondensskader, flere laminerte veggplater med hulldannelse etter tidligere installasjoner. Vaskerommet har noe bruksslitasje og må påregnes vedlikehold.


El-anlegg/VVS
Sikringsskap med porselensikringer og enkelte jordfeilautomater plassert i gang. Måler i skap. 3-faset 230V anlegg med 63 A hovedsikringer på kaldtloft. Inntak via luftstrekk. Hovedsakelig åpent anlegg fra byggeåret.
Varmtvannsbereder fra 2010 plassert i kjeller med kapasitet på ca. 200 liter. Stoppekran i kjeller, anlegg med vannmåler. Forbruksvann hovedsakelig med Cu-rør. Utekran med innvendig stenge/tappefunksjon. Avløpsrør med PVC og pp-plast. Kloakklufting antatt til over tak.


Generelle materialvalg
Gulv med belegg, parkett, laminat og betong. Vegger med behandlet/ubehandlet panel, malte plater og malt strietapet. Himlinger med himlingsplater. Enkelte overflater er oppgradert de senere år. Overflater med generell normal bruksslitasje.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring. Vedovn i stue. Panelovner på enkelte rom.

Parkering

Parkering i garasje med plass til en bil. Øvrig parkering på romslig gårdsplass med plass til flere biler.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 669 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendom med flat og fin tomt. Gruset innkjøring og gårdsplass med oppstillingsplasser til flere kjøretøy. Pent opparbeidet hage med plen og noe beplanting. Eiendommen er inngjerdet. Boligen har to uteplasser, åpen terrasse mot syd og platting tilknyttet inngangspartiet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei og er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et antatt LNF-område med tillatt spredt boligbebyggelse.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for arbeid etter § 93 i bygningsloven av 18.6.65. Jfr. § nr.1. datert 20.11.75.

Prisantydning

1 280 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 552 000,-
Markedsverdi : 1 300 000,-
Teknisk verdi : 1 552 000,-
Ligningsverdi : 281 474,-
Sekundær ligningsverdi : 1 013 307,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 11 161 pr. år
Gjelder vann- og avløp etter forbruk, feiing/tilsyn, eiendomsskatt og renovasjon.


Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.


Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 280 000,-
 • Kommunale avgifter: 11 161,-
 • Ligningsverdi: 281 474,-
 • Primærrom: 110 m2
 • Bruksareal: 215 m2
 • Bruttoareal: 239 m2
 • Tomteareal: 1669 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Lundvegen 116 2435 Braskereidfoss Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 140914421