Elgvegen 9A 2406 Elverum Norge

Adresse

Elgvegen 9A
2406 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra rundkjøringen ved Esso Basthjørnet/Elgstua kjører man ut på Rv3 mot Tynset, etter ca. 420 m svinger man til venstre inn på Grønvegen. Etter ca. 50 m svinger man inn til venstre på Elgvegen. Kjør ca. 85 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert boligfelt på Vestad i Elverum, like ved Terningen arena og Grindalsmoen. Her har man flere km med skiløyper ikke langt fra døra. Flott turterreng med lysløype om vinteren opp til Djupmyrkoia, ca. 5 km hvis man går strake veien opp. Barnehage, skole og nærbutikk i nærheten, som er Joker Foseid og Rema 1000 ikke mange meterene unna boligen.

Elverum har et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt aktivitet- og idrettstilbud til alle aldersgrupper. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.
Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er også en travbane på Starmoen. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Man har også Skogmuseet og Glomdalsmuseet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1958, modernisert i 2008

Bygninger og byggemåte

Byggerunn antas bestående av morenmasser med høy sand -og siltsortering. Antatt at boligen er fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer av sparesteinsbetong. Antatt krypkjeller under inngangsparti/hal, krypkjeller uten tilkomst. Adkomst til krypkjeller bør etableres. Antatt byggegrop uten etablert dreneringssystem. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Opplyst overflatebehandlet i 2017. Vinduer med isolerglass hovedsaklig fra 2006 og 2008.
Saltakkonstruksjon med sperretak. Plassbygde takkonstruksjoner utført med umerket skurlast. Undertak av rugpanel. Noe kondens, se tilstandsrapport. Taktekking antatt med sementstein, tekkeår antatt 2013. Takstige ført opp til pipeløp. Renner og nedløp av metall, antatt 2003. Innvendig antatt 2-løps teglpipe med luftekanal hvor et pipeløp er tilknyttet leiligheten.

Frittstående garasje opplyst fra 2008. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Gulv med betong. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Støpt gulv med varmekabler på bod 1. etasje. Loftsrom med laminatgulv, vegger og himling med ubehandlet panl. Ledport til garasjen tilknyttet automatikk. Saltak tekket med betongstein. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 120 kvm, Bruksareal: 131 kvm, Bruttoareal: 143 kvm

Kjeller: P-rom: 27 kvm, Bra: 38 kvm, Brutto: 42 kvm, S-rom: 11 kvm
Inneholder: Vaskerom og kjellerstue er tatt med som Primærrom. Kjellerstue til tross for lite dagslyskilde og uten tilfredsstillende rømningsvei. Boder som sekundærrom.

1.Etasje: P-rom: 50 kvm, Bra: 50 kvm, Brutto: 54 kvm
Inneholder: Stue/spisestue, kjøkken og gang/trapperom og boder som sekundærrom

2.Etasje: P-rom: 43 kvm, Bra: 43 kvm, Brutto: 47 kvm
Inneholder: Bad, 3 soverom og gang/trapperom

Garasje: Bra: 36 kvm, Brutto: 39 kvm, S-rom: 36 kvm
Inneholder: Garasje og boder

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Pen, velholdt og arealeffektiv tomannsbolig.
Boligen inneholder entre, åpent stue/spisestue-løsning, kjøkken, 3 soverom, bad, kjellerstue, vaskerom og diverse boder.
Trapp opp til 2. etasje og ned til kjelleren i starten av stuen. Downlights i taket ved trappen.
Alle soverommene er lyse med panel på veggene, et hovedsoverom og to litt mindre.

Stue & Kjøkken
Lys og åpen stue/spisestue. Stuen har plass til det man skulle ønske av møbler, sofakrok og spisestue. Peisovn i et hjørne i stuen, vegg i vegg med kjøkkenet. Det er adkomst til terrassen fra stuen, hvor man kan gå ut og nyte solfylte dager med en god kopp kaffe.
Lyst kjøkken med lyse laminerte skrog og fronter, og laminert benkeplate. Intergrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap. Oppvaskkum i komposittkum. Ventilator over kokeplass med antatt utkast over tak. Vindu på kjøkkenet ut mot inngangsparti.

Bad & Vaskerom
Bad opplyst fra 2009. Lyst flislagt bad med fliser på vegger og gulv. Innredet med dusjkabinett, wc og servant i trehvit innredning med overskap. Det er elektrisk gulvvarme på badet, og mekanisk avtrekk i vegg.
Vaskerom i kjelleren med betong gulv og malt/pusset mur på veggene. Innredet med vaskekum, skap med benkeplate på og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

VVS & El-anlegg
Vannforsyning fra kommunalt vann. Synlig hovedvannledning i kobber. Stoppekran på vaskerom, anlegg uten vannmåler. Røropplegg med cu-rør hovedsaklig fra byggeår. Innvendig vannførende opplyst fra 2009. Bereder med kapasitet på ca. 200 liter av eldre årgang plassert på vaskerom.
Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Avløpsrør av jernsoil fra byggeår og noe av Pvc.

Strøminntak via luftstrekk. Inntaksboks på kaldtloft. Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i gang i 2. etasje. 3-fase 230V anlegg med 32A hovedsikringer. Merkede kurser og digital måler i skap. Åpent ledningsnett av blandet alder. Elektrisk gulvvarme på baderom 2. etasje.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Innvendig pipeløp er noe tildekket. Se takstrapport.

Parkering

Parkering i garasje eller på oppstillingsplasser for flere kjøretøy

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 140 kvm, Eierform: Eiet tomt

Fellesareal og hage

Dels overbygget terrasse på 18 kvm, platting på ca. 15 kvm med heller og utepeis. Begge med adkomst fra stue og terreng. Pent opparbeidet hage med plen. Utvendig bod med adkomst fra terreng, og overbygget inngangsparti.

Vei, vann og avløp

Adkomst via kommunalt veinett. Tilkoblet kommunalt vann -og avløpssystem.

Diverse opplysninger

Borettslag: Terningmoen Borettslag, Orgnr.: 955840607
Andelsnr.: 16
Andel fellesgjeld: 210000
Forkjøpsrett: Det er ingen forkjøpsrett på boligen.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Kjøper styregodkjenning.
Juridiske enheter (unntatt stat og kommune) kan ikke kjøpe boligen. Kontakt megler.
Restreksjoner vedrørende utleie.
Husdyrhold er søknadspliktig.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett for borettslaget.

Prisantydning

1 900 000,- / Felleskostnader: 4 000,- pr. mnd
Gjelder bl.a. driftskostnader, forsikring av bygget, kommunale avgifter og honorarer.

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 629 261,-
Sekundær ligningsverdi : 2 265 338,-
For ligningsåret 2017.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifterDet gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tilstandsrapport.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 900 000,-
 • Totalpris: 2 110 000,-
 • Fellesgjeld: 210 000,-
 • Fellesutgifter: 4 000,-
 • Ligningsverdi: 629 261,-
 • Primærrom: 120 m2
 • Bruksareal: 131 m2
 • Bruttoareal: 143 m2
 • Tomteareal: 2140 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Elgvegen 9A 2406 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 140406999