Øgle-Vikenveien 89 2450 Rena Norge

Adresse

Øgle-Vikenveien 89
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Når man kommer kjørende på Rv3 svinger man av mot Rena sentrum, ut på Fv215, følg den ca. 1,3 km. Sving til venstre inn på Øgle-Vikenveien og følg de ca. 907 m før du svinger til høyre inn på Gamle Rødsvei. Etter ca. 130 m får du boligen øverst på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt på fellesvisning.

Nærområdet

Boligen ligger ca. 2 km nord/øst for Rena sentrum i et landlig området. Ca. 500 m til lysløype ved Rena Leir.
Rena er et lite tettsted i Åmot kommune litt nord i Østerdalen. Området er beriket med flott natur. Her finner du et variert tilbud av opplevelser hele året. For eksempel jakt, fiske eller turer til fots, sykkel eller ski. Rena er startarena for Birkebeinerrennet hvert år, og her finner du også hoppbakken på Rena (Renabakken). Kort vei fra Rena på Østre Æra flyplass, finner du rikssenteret for fallskjermidrett.

Østerdalen skisenter ligger kun noen km unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en drivingrange og en 6-hulls kortbane.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bacholer- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.
Elverum har også et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1953, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Enebolig
Grunnen antas bestående av dels siltholdige jordmasser. Antatt fundamentert med betongsåler til fast byggegrunn. Grunnmur antatt med sementblokk, utvendig pusset og malt. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord, vegger opplyst isolert med 100 mm mineralull. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Tekking opplyst fra 1990-tallet. Renner og nedløp i metall, opplyst dels fra 2015. Innvendig ett-løps teglsteinspipe med luftekanal fra byggeår.

Garasje
Frittstående garasje med overbygg. Gulv støpt med plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, innvendig kledd med plank. Slagport i treverk. Saltak tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Bygning med normal bruksslitasje.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 3, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 8

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 226 kvm, Bruksareal: 256 kvm, Bruttoareal: 280 kvm

Sokkel: P-rom: 87 kvm, Bra: 107 kvm, Brutto: 118 kvm, S-rom: 20 kvm
Inneholder: Utleie del med stue, kjøkken, bad, 2 soverom og entre/trappegang. Fyrrom og 2 boder (sekundærrom)

1.Etasje: P-rom: 113 kvm, Bra: 123 kvm, Brutto: 133 kvm, S-rom: 10 kvm
Inneholder: Stue/spisestue, kjøkken, bad, toalett, soverom, kontor, vindfang og entre. 2 boder (sekundærrom)

2.Etasje: P-rom: 26 kvm, Bra: 26 kvm, Brutto: 29 kvm
Inneholder: 2 soverom, bad og trappegang

Garasje
1. etasje: Bra: 14 kvm, Brutto: 16 kvm, S-rom: 14 kvm
Inneholder: garasje/bod

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig med utleiemuligheter i sokkeletasjen på Rena!
Huset har tre soverom. Ett soverom i 1. etasje og to litt mindre, men lyse soverom oppe i 2. etasje.

Stue & Kjøkken
Lys romslig stue med store vinduer som gir mye lys inn i rommet. Her kan man plassere sofaen i ene enden av stuen og etablere en tv-krok i andre enden. Det er åpent imellom stue og spisestue, og etablert en peis på stuedelen, der kan man fyre opp på kjølige vinterdager og slenge beina i sofaen. Det er også et lyst rom ved stuen hvor man kan etablere en liten ekstra stue samt adkomst ut til terrassen.

Trehvitt kjøkken med god benkeplass. Integrerte hvitevarer som koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin er å finne på kjøkkenet. Det er også opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel der. Kjøkkenet har også god plass til et spisebord i enden hvor hele familien kan samles til middag.

Bad & Vaskerom
Badet i 1. etasje har lys innredning med servant i innredning, badekar og wc.
Toalettrom i 1. etasje mellom spisestue og kjøkkenet. Rommet har lyse vegger, gulvmontert wc og servant.
Badet i 2. etasje med baderomsplater på veggene og belegg på gulvet. Badet er innredet med servant i innredning og dusj med dusjvegger.

VVS & El-anlegg
Stoppekran og bereder plassert i fyrrom med gulvsluk. Bereder fra 2014 med kapasitet på 1998 liter. Forbruksvann med CU-rør hovedsakelig fra byggeåret. Armaturer med blandet alder. Avløp med PVC. antatt kloakklufting over tak.
Sentralvarmeanlegg med vannbåren varme til vegghengte radiatorer driftet fra fyrkjele i fyrrom. Sentralvarmeanlegg og oljefyringsanlegg antatt fra byggeåret. Nedgravd oljetank, opplyst glassfibertank på 3000 liter fra 1995.
Strøminntak via luftstrekk, inntak på kryploft. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. Sikringsskap med jordfeilautomater og egen strømmåler i fyrrom. Stiger til sikringsskap i 1. etasje. Sikringsskap i 1. etasje med automatsikringer og egen jordfeilbryter, egen strømmåler. Åpent og skjult anlegg med blandet alder.


Sokkelleilighet
Det er felles inngangsdør mellom sokkelleiligheten og hovedetasjen, med trapp ned til sokkelleilighet og en egen dør i gangen inn til hovedetasjen.

Åpen stue/spisestue i sokkelleilighet med lyse vegger, tregulv og adkomst ut til terrasse/hage. Peis i stue hvor man kan fyre opp på kjølige vinterdager. Det er plass til en spisestue i stuen/spisestuen hvor man kan nyte frokosten sammen.
Kjøkken med lys innredning, opplegg for komfyr og oppvaskkum i metall. Det er flislagt på veggene mellom kjøkkenbenk og overskap. Fra kjøkkenet er det adkomst til et av soverommene.
Badet har belegg på gulvet og våtromsplater på veggene. Badet er innredet med dusjhjørnet med forheng, servant i innredning og wc i avlukke.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren varme, strøm og ved. Elektrisk gulvvarme på bad i 1. etasje og sokkelkjeller. Vannbåren varme fra vegghengte radiatorer tilknyttet fyrkjele. Fyrkjele driftet med olje eller med el-kassett.

Parkering

Parkering i garasje og gruset oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 815 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Sydvestvendt skrånet tomt med etablerte flate partier. Opparbeidet tomt med noe plen og beplantning, forøvrig naturtomt. Steinsetting langs oppstillingsplass. Terrasse ved 1. etasje mot sydvest, terrasseareal på ca. 48 kvm fra 2014. Utgangsdør fra et soverom og kontor i 1.etasje til terrasse. Mindre terrasseplatting ved sokkelkjeller. Gode solforhold så om sommeren kan man sitte på terrassen hele dagen og til langt på kveld.

Vei, vann og avløp

Innkjøring fra asfaltert fylkesvei til privat veg. Tilkoblet kommunalt vann og privat avløp.

Reguleringsplan

Reguleringsbestemmelser for Rena Leir datert 24.03.2010 gjelder.

Ferdigattest


Det foreligger ingen ferdigattest på boligen da dette ikke var påkrevd da boligen ble bygget.

Prisantydning

2 280 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 524 000,-
Markedsverdi : 2 300 000,-
Teknisk verdi : 2 524 000,-
Ligningsverdi : 439 861,-
Sekundær ligningsverdi : 1 583 498,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 15 468 pr. år
Gjelder eiendomsskatt, feieavgift, septikrenovasjon, fastgebyr vann, forskudd vannavgift og renovasjon.

Vi gjør oppmerksom på at vannforbruket kommer i tillegg til forskuddsbetaling hvis forbruket er høyere.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør


Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger


Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 280 000,-
 • Kommunale avgifter: 15 468,-
 • Ligningsverdi: 439 861,-
 • Primærrom: 226 m2
 • Bruksareal: 256 m2
 • Bruttoareal: 280 m2
 • Tomteareal: 2815 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Øgle-Vikenveien 89 2450 Rena Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 136490335