Løytnantvegen 14 2437 Haslemoen Norge

Adresse

Løytnantvegen 14
2437 Haslemoen

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på RV2 mot Kongsvinger og følger den vegen 33,2 km. Sving deretter til venstre inn mot Storskjæret, kjør 86 m før du igjen skal svinge til venstre inn på Løytnantvegen. Etter ca. 131 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningskilt ved felles visning.

Nærområdet

Våler kommune ligger i Hedmark fylke med omlag 3700 innbyggere, kommunen ligger lengst nord i distriktet Solør og blir ofte kalt Våler i Solør. Våler er endel av Glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. For fiskeinteresserte egner elva seg godt og beriker seg med både ørret, abbor og sik for å nevne noe. Eiendommen ligger ca. 3,5 km sør for Våler sentrum. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan fryde seg over en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Flisa ligger ca. 10 min unna med det man trenger av fasiliteter. Elverum ligger en kjøretur på 30 minutter unna og har et ytterliggere større handletilbud med sine to kjøpesentre og en rekke kjente kjeder, butikker og spisesteder.

Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadion har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret.

For de som elsker friluft, jakt og fiske er området et eldorado, med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel. Spulsåstoppen er tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes i samhold med familie og venner. Trysilfjellet, et av Norges største alpinanlegg er ca. en times kjøretur unna med hele 66 nedfarter og snø garanti til 1. Mai.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racing bane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane. Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og event er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. GATEBIL arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1968, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Antatt støpte banketter under kjellervegger og ringmur. Støpte ringmurer. Støpte vegger i kjeller, sannsynligvis med innvendig pusset ytongstav. Forøvrig isolerte bindingsverksvegger med utvendig nymalt Vestlandspanel. Mønet tak med taksperret bordtak og med ny takshingel. Adkomst til loft via luke i himling. Nye takrenner og nedløpsrør til terreng. Nye vinduer med 2-lags energiglass, varevinduer fra byggeår i kjeller. Ett-løp teglsteinspipe.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 154 kvm

Kjeller: P-rom: 22 kvm, Bra: 47 kvm, Brutto: 54 kvm, S-rom: 25 kvm
Inneholder: Gang/-trapperom og vaskerom

Halvplan: P-rom: 5 kvm, Bra: 5 kvm, Brutto: 6 kvm
Inneholder: Vindfang, andel av gang/-trapperom

1.Etasje: P-rom: 84 kvm, Bra: 87 kvm, Brutto: 94 kvm, S-rom: 3 kvm
Inneholder: Andel av gang/-trapperom, entre, bad, kjøkken, stue/spisestue og 2 soverom

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en oppusset og moderne del av en tomannsbolig på Haslemoen!
Stuen er lys og romslig og er renovert i 2018. Jøtul peis ovn i stuen hvor man kan fyre opp på kalde og mørke høstdager. Adkomst til terrasse fra stue.
Leiligheten har to lyse soverom, begge rommene har panelovn som varmekilde. Det ene soverommet ha innebygget klesskap.

Kjøkken
Åpent kjøkken med ny kjøkkeninnredning med profilerte grå fronter. Kjøkkenet har integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Normalt god skap- og benkeplass og takhøye overskap. Baderomsplater mellom benk og overskap. Det er en åpen plass hvor man kan sette kjøleskap. Det er åpent fra kjøkken til spisestue og stue, så her har man plass til å sette en spisestue og invitere venner over på middag.

Bad & vaskerom
Lyst, moderne og nyrenovert bad med baderomsplater på vegg og belegg med oppbrett på gulvet. Badet er innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og veggdusj med dusjvegger. El-vifte i vegg og lufteterskel i baderomsdør.
Vaskekum og varmtvannsbereder på ca. 200 l i vaskerom. Uttak for vaskemaskin, og et eldre tørkeskap på vaskerommet i kjelleren.

VVS & El-anlegg
Vanninntaksledninger i galvanisert stål i kjeller. Avløpsrør i soil/støpejern. Nye vann og avløpsrør på bad og kjøkken.
3-fase el-inntak. 15 kurser med automatsikringer, hvorav overspenningsvern og overbelastningsvern. Utvendig montert kortslutningsvern.

Generelle materialvalg
Innvendige malte dører hovedsakelig i finér. Vindfangsdør (2-fløyet) og dør mellom gang- og trapperom og entre med glass. Noen nye dører i formpresset malt trefiber. Skyvedør til kjøkken. Vegger med lyslakkert panel, nye malte MDF- panelplater og nye baderomsplater. Kjellervegger med overflater av panel og malt puss/-rupanel. Himling i kjeller av malte plater og rupanel. Forøvrig himling av malte plater og takess-plater. Nymalt tretrapp til kjeller.

Kjelleren har pusset og malt betong på vegger og gulv. Innredet med to boder og et vaskerom.

Oppvarming

Varmekabler i baderomsgulv. Varmes opp med el-ovner og vedfyring.

Parkering

Parkering på gruset areal.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 656 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Ny veranda på ca. 22 kvm med gulv av impregnerte terrassebord og rekkverk. Levegg mot naboseksjon. Tomten er opparbeidet med plen og beplantninger. Tomten er forholdsvis flat og solrik. Innkjøring og parkering på gruset areal.

Vei, vann og avløp

Tilkoblet offentlig vann og avløp

Reguleringsplan

Underlagt reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Storskjæret, planid 2014001.

Servitutter
Det foreligger servitutter på eiendommen. Opplysninger om disse servituttene er ikke innhentet, da det er usikkerthet rundt hva som vil følge hver enkelt eiendom ved fradeling av gnr 38 bnr 73. Ved spørsmål til dette kontakt megler.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest på boligen da dette ikke var et påkrevd krav den gangen boligen ble bygget.

Prisantydning

1 480 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takstrådet Harald Juliussen / Harald Juliussen
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 050 000,-
Markedsverdi : 1 500 000,-
Teknisk verdi : 2 050 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 6 426 pr. år
Dette inkl. kun årsavgift renovasjon, årsgebyr vann og årsgebyr kloakk. Inget forbruk er tatt med i beregningen og etter fradeling av tomt kommer også eiendomsskatt og feiing/tilsyn i tillegg til oppgitt sum.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Boligens tomteparsell skal oppmåles og tildeles eget matrikkelnummer som tinglyses med den planlagte fradelingen som vil skje ved salg.

Boligen vil da også seksjoneres.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 480 000,-
 • Kommunale avgifter: 6 426,-
 • Primærrom: 111 m2
 • Bruksareal: 139 m2
 • Bruttoareal: 154 m2
 • Tomteareal: 656 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig

Løytnantvegen 14 2437 Haslemoen Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 132785773