Vålevegen 21 2436 Våler i Solør Norge

Adresse

Vålevegen 21
2436 Våler i solør

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på Rv2 mot Kongsvinger og følg vegen 30,3 km. Sving til høyre på Glesmyrvegen (mot Våler sentrum) og følg den 829 m, før du skal svinge til venstre inn på Vålgutua og kjører 516 m. Sving deretter til høyre inn på Hoelsvegen og følg den 248 m før du skal svinge til venstre inn på Vålevegen og følg den 107 m, deretter må du svinge til høyre og følge veien 68 m før du igjen må svinge til venstre og følge veien 31 m før du får boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Våler kommune ligger i Hedmark fylke med omlag 3900 innbyggere, kommunen ligger lengst nord i distriktet Solør og blir ofte kalt Våler i Solør. Våler er endel av Glomma-dalføret, i 17 km renner Glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommer halvåret. For fiskeinteresserte egner elva seg godt og beriker seg med både ørret, abbor og sik for å nevne noe. I sentrum av Våler finner man de fleste og mest nødvendige servicetilbud som dagligvare, bank, apotek og småbutikker. Innbyggerne i Våler kan fryde seg over en ny flott kirke som i 2015 fikk prisen for 'Årets bygg', som tilbyr konserter og andre kulturelle aktiviteter. Hvert år arrangeres Vålerdagene, da er det liv i sentrum, tilbud i butikkene og tivoli. Eiendommen ligger ca. 400-500 meter fra sentrum og har gangavstand til de aller fleste fasiliteter. Elverum ligger en kjøretur på 30 minutter unna og har et ytterliggere større handletilbud med sine to kjøpesentre og en rekke kjente kjeder, butikker og spisesteder.

Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknytning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret. Gjerdrumsbakken (hoppbakke) ligger sørvest for Braskereidfoss på vestsiden av Glomma. Bakken har to hoppsatser.

For de som elsker friluft, jakt og fiske er området et eldorado, med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligheter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Holtsjøen, Rivieraen, Svennebysetra og Blåenga være verdt et besøk, enten til fots eller på sykkel. Spulsåstoppen er tilrettelagt med uteplass og gapahuk, hvor fine naturopplevelser og minner kan skapes i samhold med familie og venner. Trysilfjellet, et av Norges største alpinanlegg er ca. en times kjøretur unna med hele 66 nedfarter og snø garanti til 1. Mai.

For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racing bane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane. Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for videreutvikling og ny kompetanse innen trafikk, transport og motor. GATEBIL arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2013

Bygninger og byggemåte

Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer antatt isolert med grunnmurselementer utvendig forblendet med fibersementplate. Støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Etasjeskiller med trebjelkelag, baderomsgulv 2. etasje antatt påstøpt. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Skråhimlinger ved stue 1. etasje samt skrå/flathimlinger 2.etasje. Renner og nedløp i metall, takvann antatt til internt overvannsnett. Utvendig elementpipe fra byggeår.

Frittstående dobbel garasje med vinterstue mot vest fra 2013. Gulv med støpt plate på mark. Yttervegger med bindingsverk og utvendig liggende kledning. ALU-leddport tilknyttet automatikk. Saltak tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. To ytterdører, en med glassfelt og vinduer med isolerglass. Tilkoblet strømnett. Gulv i vinterstue med behandlet terrassegulv. Vegger og himling med behandlet panel. Ildsted med åpen peis i peiskonstruksjon forblendet med skifer, forøvrig pusset og malt.

Frittstående hundehus med bod med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende impregnert kledning, samt netting i front. Tredør i tett utførelse, samt 2 dører med netting. Pultakkonstruksjon antatt tekket med metallplater.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 6, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 8

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 291 kvm, Bruksareal: 322 kvm, Bruttoareal: 352 kvm

1.Etasje utleiedel: P-rom: 42 kvm, Bra: 44 kvm, Brutto: 49 kvm, S-rom: 2 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod (sekundærrom)

1.Etasje: P-rom: 133 kvm, Bra: 146 kvm, Brutto: 160 kvm, S-rom: 13 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, toalettrom, gjesterom, kontor, bad, entre og bod/teknisk rom og bod (sekundærrom)

2.Etasje: P-rom: 116 kvm, Bra: 132 kvm, Brutto: 143 kvm, S-rom: 16 kvm
Inneholder: Gang, bad, 3 soverom og innglasset balkong og bod (sekundærrom)

Garasje: Bra: 59 kvm, Brutto: 65 kvm, S-rom: 59 kvm
Inneholder: Dobbel garasje og vinterstue

Hundegård/bod: Bra: 3 kvm, Brutto: 4 kvm, S-rom: 3 kvm
Inneholder: Bod og hundegård. Hundegård uten beregningsmessig areal. Gulvareal målt til ca. 9 m2. Bod med noe redusert mål barhet grunnet lave himlingshøyder.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en moderne enebolig i Vålevegen 21!
Boligen har 4 soverom, stor åpen stue og en utleiedel med to soverom.

Kjøkken
Kjøkken med kjøkkeninnredning med malte profilerte heltre fronter, laminerte skrog og laminerte benkeplater. Flere skapfronter med sprosset glass. Integrerte løsninger som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, mikro og kjøl/fryseskap. Oppvaskkum i metall. Veggflate med fliser over kjøkkenbenker. Ventilator over induksjonstopp.

Kjøkken i utleiedel med laminerte fronter, skrog og benkeplater. Oppvaskkum i metall. Åpen løsning for komfyr og kjøl/fryseskap. Veggflater med laminerte plater over benker. Ventilator over kokeplass.

Bad & Vaskerom
Toalettrom i 1. etasje med flislagt gulv og vegger med malt strietapet. Innredet med vegghengt wc og servant på skap. Balansert ventilasjon.
Baderom i 2. etasje med rullestein på gulv og vegger med våtromsplater. Innredet med vegghengt wc, dobbelt servant i innredning og boblebadekar med glassdører og streamdusj. Balansert ventilasjon. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad i utleiedel har gulv med rullestein, og vegger med våtromsplater. Innredet med vegghengt wc, servant på skap og dusjkabinett. Balansert ventilasjon.

VVS & El-anlegg
Inntaksledning antatt med PEL-plast. Stoppekran plassert i fordelingsskap ved bod/teknisk rom. Vannfordeling med PEX-rør. Rør-i-rørsystem, drenering til rom med sluk. Opplyst vannbåren gulvvarme ved hele 1. etasje og bad ved 2. etasje. Fordelingsstokker for gulvvarme med åpne stokker på bod/teknisk rom. Opplyst montering av ny luft/væske varmepumpe for gulvvarme og varmtvann før salg. Frostsikker utekran. Synlige avløpsrør med PP-rør. Kloakklufting til over tak. Vannførende installasjoner hovedsakelig fra byggeår.

Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i bod/teknisk rom. 230V/400V anlegg med 63A hovedsikring. Måler plassert i utvendig skap. Skjult anlegg, og downlights på de fleste rom. Samsvarserklæring i sikringsskap datert 31.08.2016

Brann/Redning: Må monteres stige til feiing/tilsyn.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme ved hele 1. etasje samt bad i 2. etasje. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Parkering

Parkering i garasje og på biloppstillingsplasser.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 101 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, opparbeidet hage med plen og gjerde mot naboer. Overbygget inngangsparti mot syd. Åpen og dels overbygget terrasseplatting mot sør og vest med adkomst fra stue i 1.etasje, inngangsparti og terreng.
Innglasset terrasse ved 2. etasje med adkomst fra soverom. Frittstående hundegård med bodrom. Innkjøring og gårdsplass med belegningsstein, og frittstående garasje.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra gruset kommunal veg. Tilkoblet kommunalt vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et området som er regulert til boligområde.
Reguleringsbestemmelser for Vaale boligfelt fra 2011, planid 20060043

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på boligen vedtak dato 14.09.2012
Det foreligger en ferdigattest på garasjen vedtak dato 07.06.2013
Det foreligger en ferdigattest på innhegning vedtak dato 08.06.2015

Prisantydning

5 190 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 6 114 000,-
Markedsverdi : 5 500 000,-
Teknisk verdi : 6 114 000,-
Ligningsverdi : 893 200,-
Sekundær ligningsverdi : 2 858 239,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 7 322 pr. år
Gjelder: Årsgebyr vann, årgebyr kloakk, renovasjon, eiendomsskatt og feiing/tilsyn. De kommunale avgiftene gjelder ikke forbruk av vann og avløp, så dette kommer i tillegg.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 5 190 000,-
 • Kommunale avgifter: 7 322,-
 • Ligningsverdi: 893 200,-
 • Primærrom: 291 m2
 • Bruksareal: 322 m2
 • Bruttoareal: 352 m2
 • Tomteareal: 1101 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Vålevegen 21 2436 Våler i Solør Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 132537145