Finne-Grønns veg 1 2406 Elverum Norge

Adresse

Finne-Grønns veg 1
2406 Elverum

Beliggenhet, adkomst

I Finne -Grønns veg 1 ligger det en flott arkitekttegnet enebolig tegnet av arkitekt Roar Iversen. Boligen står på selveiet tomt og ligger i et godt veletablert, attraktivt område kun 1,5 km fra Elverum sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til dagligvarebutikken Kiwi Fjeldset, bussforbindelse og gang- og sykkelsti til sentrum. Skole- og barnehager i nærhet. Fantastiske turmuligheter i Svartholtet et steinkast unna.
Svartholtet byr på flotte skiløyper i vinterhalvåret, bra sykkelterreng sommerstid samt utallige turstier for gå- og joggeturer.

Det vil bli skiltet fra Kirkeveien med Meglerhuset Innlandet visningsskilt på de oppsatte fellesvisningene.
Velkommen til visning!

Nærområdet

Det er ca. 1,5 km til Elverum sentrum med alt av fasiliteter. Her kan du handle på kjøpesentre med mange kjente kjeder og butikker, rusle en tur i byen, ta en matbit på et av sentrums spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Besøk to av byens museer som ligger på hver sin side av vakre Glomma. I mars arrangeres Grundsetmartn med tivoli,salgsboder og underholdning og i august Elverumsdagene og de kjente jakt og fiske dagene på Skogbruksmuseet for de frilufts interesserte.

Sykehuset Innlandet Elverum ligger i gangavstand fra boligen, ca. 1 km unna.
Møbelgiganten IKEA ligger på Hamar i Ringsaker ca. 40 minutter fra Elverum.


Skole og idrettstilbudet i Elverum er godt, med høgskolen på Terningen arena som huser ca. 1300 studenter på studievalg som helse- og idrettsfag samt folkehøgskole med 9 linjevalg og 30 valgfag. Elverums håndballherrer i elitedivisjon har hjemmebane på Terningen arena og er et godt forbilde for barn og unge. På arenaen er det også turnhall for de sprettene, konsertsal for musikkelskere, bibliotek for leselystne og kantine. Ellers har Elverum et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger, fotball, håndball, ski, svømmehall mm.

På Starmoen fritidspark som ligger ca. 2 -3 km øst for Elverum sentrum finner man bl.a. flyplass med rikssenter for seilflyvning, 18-hulls golfbane drevet av Elverum Golfklubb, Gokart senter, Motorsenter, travbane m.m.


Trysilfjellet naturens fornøyelsespark ligger en kjøretur på ca. 1 time fra Elverum med et av Norges største alpinanlegg med velpreppede bakker og ikke mindre enn 31 heiser, 67 nedfarter. Sommerstid har Trysil sommer-ski skole, nylig åpnet den nye bike arenaen hvor du tar sykkelen fatt på kilometervis med naturlige og maskinbygde stier som passer for hele familien.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Østerdalen skisenter ligger kun noen mil unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1974, modernisert i 2013

Bygninger og byggemåte

Grunnen antatt bestående av sandmasser. Fundamentert antatt på betongsåler til fast byggegrunn. Ringmur i betong. Krypkjeller med innvendig adkomst, parkettgulv lagt over gulvluke.
Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående klede. Saltakskonstruksjon tekket med stålplater, opplyst tekkeår ca. 2001. Adkomst kaldloft via himlingsluke uten fastmontert stige. Renner og nedløp av metall, antatt fra 2001. Stigetrinn montert til pipeløp. Snøfangere bør monteres.
Terrasse, opplyst fra 2013, med impregnert gulvbord (mangler rekkverk). Levegg mot vest. Terrengtrapp fra terrasse uten rekkverk. Rekkverk bør monteres ved terrasse.
Steinforblendet murflate mot vest med skader.

For ytterligere informasjon om bygninger og byggemåte se verditakst datert. 06.10.2018.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 137 kvm Sekundærrom: 1 kvm

Enebolig
1.Etasje: Vindfang, toalettrom, vaskerom, gang, Tv-stue, stue, kjøkken, baderom og 3/4 soverom. Det ene soverommet tilfredsstiller ikke volumkrav for oppholdsrom og blir i dag brukt som kontor. Sekundærrom: kjølerom.
Kaldtloft og krypkjeller. Terrasse på ca. 30 kvm.

Carport, bod og fyrrom
Sekundærrom: 17 kvm, Bruksareal: 17 kvm, Bruttoareal: 19 kvm
1.Etasje: Bod og fyrrom. Carport uten beregningsmessig areal, gulvareal ca. 24 kvm.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Enebolig beliggende i et veletablert og attraktivt boligområde på Silkosfeltet i Elverum. Eneboligen har god planløsning og har noe oppgraderingsbehov.


Innvendige overflater består av:
Gulv med parkett og vinyl.
Vegger med malt panel og malte plater.
Himling med panel og malt gips (Se egen beskrivelse av baderom).

Boligen har sentralstøvsuger.
Markise ved terrasse er defekt.

Stue - Tv-stue
Stor, åpen og lys stue med flere store vinduer som gir godt med lys. Åpen peis samt montert luft til luft varmepumpe.
Tv-Stue med åpen løsning til stue. Dette kan også brukes som spisestue men det er god plass til å ha spisestue-møbler i stue-del hvis man vil beholde Tv-stuen.

Kjøkken
Kjøkken fra byggeåret. Innredning med laminert skrog og laminerte fronter. Laminert benkeplate. Veggflater med fliser og malte plater over kjøkkenbenk. Oppvaskkummer i metall. Ventilator over komfyrplass, avkast ført til friluft. Opplegg for vaskemaskin.
I kjøkkendel er det adkomst til kjølerom. Kjøleromsdør som enkel innerdør. Dør mellom stue og kjøkken er av type foldedør.

Bad - Toalettrom - Vaskerom
Bad: Baderom opplyst fra 2013 med fliselagt gulv og vegger med malt gips. Himling med downlights. Innredet med servant i innredning, wc og steamdusj. Yttervegg med glassbyggerstein. Mekanisk avtrekk via yttervegg. Oppvarming med vannbåren gulvvarme og radiator.

I vindfang finnes et ekstra toalett. Dette er innredet med wc og servant. Wc i dette rommet bør fikses da det er lekkasje i wc-sisterne.

Med adkomst fra kjøkkenet og fra gangen kommer man til vaskerommet. Her er gulv med vinylbelegg og malte plater på vegg. Sluk i gulv. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Utslagsvask.

Soverom
Boligen har 3 soverom og et rom som ikke tilfredsstiller krav til oppholdsrom men som i dag brukes som kontor.
Hoved soverommet har god plass til dobbeltseng samt har plassbygget garderobe. Dobbelt garderobeskap på soverom 2 og enkelt garderobeskap på soverom 3. Finnes også skap på kontoret.

El-anlegg og VVS
Sikringsskap, fra byggeåret, med porselenssikringer plassert i gang. En-fase 230V anlegg med 35A hovedsikringer. Inntak med jordkabel. Hovedsakelig åpen spredenett.
Dobbeltmantlet bereder plassert i fyrrom, kapasitet på ca. 300 liter med antatt fordeling 120/180 liter på oppvarming/forbruksvann. Rørføring forbruksvann med kobberrør. Inntaksledning med stoppekran plassert i fyrrom, anlegg uten vannmåler. Utekran med innvendig stoppekran i fyrrom. Synlige avløpsrør utført med PVC-plast. Kloakk luftet over tak. Vannførende installasjoner hovedsakelig fra byggeåret.


Sentralvarme- og oljefyringsanlegg: Opplyst sentralvarmeanlegg med luft/væske varmepumpe fra 2014 tilknyttet dobbeltmantlet 300 liters bereder med mulighet for tilskuddvarme fra oljefyringsanlegg. CTC oljefyr med brenner antatt fra byggeåret. Bereder Høiax DMK300 fra ca. 2008. Nedgravet oljetank for oljefyringsanlegget.
Sentralvarme til radiatorer, gulvvarme bad samt til konvektorovn plassert på et soverom. Opplyst at oljetank ikke har vært i drift de 2 siste år. Oljefyringsanlegget bør fjernes. Kommunale retningslinjer for sanering av oljetank må følges.

Generelt om andre bygninger
Frittstående bygning med asfaltert carport, bod og fyrrom. Yttervegger i bindingsverk og utvending stående klede. Valmet tak tekket med stålplater. Renner og nedløp i metall. Opplyst isolert vegger og himling ved bod og fyrrom. Bod med tregulv, panel på vegger og tredør. Fyrrom med betonggulv, gulvsluk og ståldør. Carport har plass til 2 biler. Takoverbygg mellom bolig og sidebygg.

Oppvarming

Vannbåren varme samt strøm- og vedfyring. Luft/luft varmepumpe fra 2008, opplyst montert 2010. Radiator og vannbåren gulvvarme på baderom, øvrige rom med radiatorer.

Parkering

Parkering for 4 biler. 2 biler i carport samt 2 biler på biloppstillingsplass foran carport.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 495 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Asfaltert innkjøring og bilparkering. Overbygget inngangsparti med tretrapp. Slakt skrående vestvendt tomt. Åpen terrasse mot sydvest. Hage er godt etablert med plen og noe beplantning. Hekk mot Kirkevegen.

Vei, vann og avløp

Adkomst til eiendommen fra kommunal veg.
Offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Reguleringsplan for Grønlia til og med Silkoset, planid 18 fra 1966.

Ferdigattest

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse datert. 04.02.1974.

Prisantydning

2 950 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 06.10.2018
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 355 000,-
Markedsverdi : 3 200 000,-
Teknisk verdi : 3 355 000,-
Ligningsverdi : 628 445,-
Sekundær ligningsverdi : 2 011 025,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

Tide

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 16 623 pr. år
Eiendomsskatt, renovasjon, vann, avløp og feiing/tilsyn.
Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.


Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.


Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,-- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 950 000,-
 • Kommunale avgifter: 16 623,-
 • Ligningsverdi: 628 445,-
 • Primærrom: 125 m2
 • Bruksareal: 126 m2
 • Bruttoareal: 137 m2
 • Tomteareal: 1495 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Finne-Grønns veg 1 2406 Elverum Norge

Visning

 • 24.04.2019, 1700 - 1730. Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 131833468