Simlevegen 27 2406 Elverum Norge

Adresse

Simlevegen 27
2406 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Sentralt, stille og meget barnevennlig beliggende i veletablert og attraktivt boligområde på Vestad. Elverum sentrum ligger ca. 4 km unna eiendommen. Flott turterreng med lysløype om vinteren opp til Djupmyrkoia, opp dit er det ca 4 km hvis man går strake veien opp, men det er også avstikkere i løypa så man kan gå rundt og havne i koia. Koia er oppe hver onsdag, lørdag og søndag i skisesongen. Kort vei til nærbutikk, Joker og Rema 100, Terningen Arena, Vestad barneskole , barnehage (Vestad 0,5 km, Nordmo 1,2 km og Terningen 2,8 km), Glomma med fiskemulighet og mange andre fasiliteter.
Gangavstand også til buss- som også kjører innom togstasjon. Simleveien ligger som en sløyfe uten gjennomgangs trafikk.

Fra rundkjøringen ved Elgstua svinger man ut på RV3 mot Koppang, etter ca. 140 m får man en rundkjøring til og tar da 2. avkjøring ut av rundkjøringen og fortsetter på RV3. Etter ca. 830 m svinger man til venstre inn på Mårvegen, følg den ca. 830 m før du igjen svinger til venstre på Moskusvegen. Etter 50 m sving til venstre inn på Simlevegen, etter 84 m sving til høyre og fortsett 57 m og du vil få boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Nye boligfelt. stor næringspark, bensinstasjoner, jernbane, bussforbindelser, Terningmoen, Terningen arena arrangement, håndball og treningssenter, tannlege

Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og forestillinger.
Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1983, modernisert i 2016

Bygninger og byggemåte

Grunnen hovedsakelig bestående av sandmasser. Antatt utført med støpte såler til antatt fast byggegrunn. Grunnmur med Lecablokk. Utvendige grunnmursflater med puss/malebehandling. Innvendige grunnmurer kjellerstue og soverom med påfôrede veggkonstruksjoner. Øvrige rom med puss/malebehandling, enkelte grunnmursflater uten overflatebehandling. Kjellergulv med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk opplyst isolert med 150 mm mineralull, utvendig liggende kledningsbord. Etasjeskille med trebjelkelag antatt isolert med mineralull. Vinduer med isolerglass, vinduer fra byggeår. Opplyst montert 4 stuevinduer i 2016, vinduer av ukjent alder.
Saltakkonstruksjon tekket med shingel. Undertak antatt med rupanel. Renner og nedløp i metall. Innvendig ett-løps elementpipe.

Frittstående garasjebygg , innrisset 1997 i gulvstøp. Fundamentering med kreosotimpregnerte tresviller. Murte sokler. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning, malebehandling opplyst fra 2013. Deler av gulv med støpt plate på mark, øvrig med trebord. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Bygningen preget av bulker ved stålplater, lokale skader og noe skjevheter.

Anneks fra 2016. Opplyst kjøpt og tilflyttet eiendommen i 2016. Bygningen er helisolert, terrasseplatting foran inngang. Står på hjul. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende panel. Antatt isolert med mineralull. Saltak og tekking med shingel. Renner og nedløp i metall. Ytterdør med glassfelt, 2 vinduer. Innvendige flater med teppegulv, panel på vegger og i himling.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 189 kvm, Bruttoareal: 212 kvm

Enebolig
Kjeller: P-rom: 44 kvm, Bra: 90 kvm, Brutto: 104 kvm, S-rom: 46 kvm
Inneholder: Vaskerom, kjellerstue, gjesterom og gang. 4 boder (sekundærrom)

1.Etasje: P-rom: 99 kvm, Bra: 99 kvm, Brutto: 108 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, 3 soverom, baderom, toalett, gang og vindfang.

Garasje
Bra: 48 kvm, Brutto: 52 kvm, S-rom: 48 kvm
Inneholder: Garasje og bod

Anneks
Bra: 5 kvm, Brutto: 5 kvm, S-rom: 5 kvm
Inneholder: Ett rom

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en lys og attraktiv enebolig i et sentralt boligområde på Vestad!
Enebolig med 3 soverom, to stuer, romslig kjøkken, og ett disponibelt rom i kjelleren idag brukt som soverom.

Kjøkken
Kjøkken i 1. etasje med innredning fra 2007. Malte heltre fronter og laminerte skrog. Overflatebehandlinger av nyere dato. Laminerte benkeplater. Integrert koketopp og stekeovn. Ny ventilator i metallhette, avkast ført til tilluft. Veggflater over kjøkkenbenker med limtegl. Opplyst benkeplate og blandebatteri fra 2016, og stekeovn fra 2017. Opplyst montert matkvern 2015.


Bad & Vaskerom
Bad i 1. etasje har gulv med vinylbelegg og vegger med fliser. Innredet med dusjkabinett (nytt 2018), gulvmontert WC og dobbel servant i innredning. Mekanisk avtrekk via himlingsventil. Oppvarming med stråleovn fra 2017. Belegg lagt oppå opprinnelig belegg, nytt belegg ikke ført under klemring ved sluk.
Toalettrom i 1. etasje innredet med gulvmontert WC og servant på vegg. Naturlig ventilasjon via himlingsventil. Opplyst wc fra 2018.
Vaskerom i kjeller med malt betonggulv, vegger med pusset/malt leca og malte plater. Vegghengt vaskekum. Opplegg for vaskemaskin. Oppvarming med panelovn.


VVS & El-anlegg
Tilkoblet kommunalt vannverk. Inntaksledninger med PEL-rør, og elektrisk frostsikring. Stoppekran på vaskerom. Forbruksvann med CU-rør. Bereder fra 1983 med kapasitet på ca. 200 liter plassert på vaskerom. Armaturer i 1. etasje hovedsakelig av nyere dato. Tilkoblet kommunalt avløpssystem. Synlige avløpsrør med PVC og PP-rør.
Sikringsskap med porselenssikringer og 2 automater plassert i kjellergang. 3-fase 230V anlegg. Skap med digital strømmåler, og inntak med jordkabel. Åpent og skjult ledningsnett. Installasjoner hovedsakelig fra byggeår, enkelte lokale installasjoner av nyere dato. Påvist utetthet ved sikringsskap. Opplyst tilsyn av el-anlegget i 2013 uten anmerkinger.

Innbrudsalarm og brannalarm med direkte oppkobling til Sectoralarm.


Skorstein & Ildsteder
Lite riss nederst i pipen. Innkledd sotluke bak panel. (mellom luke og panel er det 1 lag gips med skum rundt.
Inner- og ytterelement er murt sammen.
Åpen peis i kjelleren som ikke er i bruk, satt inn ovn.

Ifølge Midt-Hedmark brann- og redningsvesen er det registrert avvik på skorstein og ildsteder. Ifølge eier er noe av dette utbedret.


Innvendige overflater
Gulv med parkett, belegg og laminat. Kjellerboder av betong. Vegger med malt panel, sponplater, veggplater, boder med malt/ubehandlet mur. Himlinger med malt panel og malte plater. Overflatebehandlinger hovedsakelig av nyere dato. Opplyst nytt laminat kjøkkengulv og benkeplate fra 2016. Opplyst lakkert stuegulv 2018. Opplyst malt et soverom 2016. Normal brukslitasje.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Elektrisk gulvvarme i kjeller med oppforede gulv. Stråleovn på baderom.

Parkering

Biloppstillingsplasser til 5-6 biler, carport og garasje.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 010 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt. Gruset innkjøring og gårdsplass. Montert portstengsel mellom bolig og garasje mot hageanlegg. Etablert hage med plen og diverse beplantning. Ripsbusker, jordbærplanter og epletre i hagen. Hellelagt uteplass i hageanlegg med utepeis. Gjerde mot naboer. Tretrapp til overbygget inngangsparti ved. etasje. Terrasser mot sydøst og sydvest.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra kommunal veg. Tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Regulert til boligområde. Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Grindalsmoen lll plan 197903 fra 1979.

Servitutter
1983/2255-1/15 - Erklæring/avtale datert 19.04.1983

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse datert 01.07.1983

Prisantydning

2 750 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Takstdato : 11.10.2018
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 036 000,-
Markedsverdi : 2 950 000,-
Teknisk verdi : 3 036 000,-
Ligningsverdi : 758 827,-
Sekundær ligningsverdi : 2 428 246,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 15 564 pr. år
Vann, avløp, eiendomsskatt og renovasjon

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 750 000,-
 • Kommunale avgifter: 15 564,-
 • Ligningsverdi: 758 827,-
 • Primærrom: 143 m2
 • Bruksareal: 189 m2
 • Bruttoareal: 212 m2
 • Tomteareal: 1010 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Simlevegen 27 2406 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 131443179