Slemdalsveien 935 2460 Osen Norge

Adresse

Slemdalsveien 935
2460 Osen

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger langs Slemdalsvegen i Slemdalen. Eiendommen ligger i et fredelig område med noe jordbruk og spredt boligbebyggelse.

Fra Elverum kjører man ut på RV3 opp mot Rena. Etter ca. 30,7 km kommer man til Rena og da skal man svinge av mot Rena sentrum og til høyre ut på FV215. Følg FV215 i 11,4 km før man skal svinge til høyre inn på Osveien (FV215) og følg den 22,3 km. Deretter svinger man til venstre inn på Slemdalsveien (FV610) og følg en 9,3 km, før du deretter skal holde til høyre inn på en privat veg. Etter ca. 37 m er du fremme.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningskilt ved fellesvisninger.

Nærområdet

Eiendommen ligger ca. 11,5 km fra Nordre Osen, som er en liten bygd med ca. 300-400 innbyggere. Bygda ligger øst i Åmot kommune i Hedmark fylke. Osensjøenområdet er et meget populært fritidsområde som kan by på alle typer aktiviteter, sommer som vinter. I sentrum finner vi barnehage og skole, i tillegg til butikker med tilbud om dagligvare, post, klær, interiør, maling m.m. Det er et bilverksted og muligheter for overnatting og bespisning. Like ved sentrum starter langrennsløypenettet.

Osendagene arrangeres en gang i året, med loppemarked, salgsboder, tivoli, quizkveld og pubaften. Det er båtparade fra Sørlistøa Fløtermuseum som ligger på vestsiden av Osensjøen. Dette er et godt besøkt arrangement, med en blanding av historie, kultur, musikk og mat.

Kort avstand til populære Furutangen, ca. 21 km. Her er det skianlegg med 2 heiser og 5 nedfarter. Barneheisen dekker barnebakken og er en flott bakke for nybegynnere i alle aldre. For skientusiaster er det milevis med flotte langrennsløyper og kunstsnølagt lysløype, i tillegg til freesbeebane og ballbinge m.m. På Mattisstua er det ulike aktiviteter for hele familien, her tilbys en variert meny når man har behov for et pust i bakken.

Tryilfjellet ligger en liten times kjøretur unna og er et av Norges største alpinanlegg med sine 31 heiser og 67 nedfarter i velpreppede løyper. Nylig ble også Trysil Bike Arena åpnet, med mange spennende sykkelløyper i alle vanskelighetsgrader, for barn og voksne i alle aldre. Trysilfjellet har et godt og variert utvalg spisesteder og kafeer.

Fra eiendommen er det ca. 13,4 km til Osen vannsport og camping, med gode muligheter for bade- og vannsportsaktivitet. Her kan man på fine sommerdager nyte den kilometerlange sandstranda. Søndre Osa har utløp fra Osensjøen, hvor det er gode fiskemuligheter. Osen er ei bygd for alle og enhver.


Sorknes golf ligger ved Rena, med 18-hulls golfbane, som stod ferdig i 1996. I tilknytning til golfbanen er det driving range og en 6-hulls korthullsbane. Det er ca. 43 km til Rena sentrum med det meste av fasiliteter.


Mulighetene i dette flotte området er mange. Du kan sanke bær, sykle på milevis med grusveier, kjøre med hunder, fiske i en av mange elver, åer eller små sjøer og tjern, eller bare finne roen i naturen. På fisketur i Åmot er det mulighet for ørret, harr, sik, røye, gjedde, lake og abbor. Av jaktmuligheter nevnes jakt på elg, hjort, rådyr, bever, småvilt og rein, samt småviltjakt. Kommunen grenser til Rendalen, hvor det også er mange merkede turløyper og skispor. Her er det bare å pakke sekken å komme seg ut på tur, enten du vil jakte, fiske eller bare nyte naturen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1958

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn består av grusmasser, fundamentert på støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmur av parallellblokk. Ringmur i betong ved vindfang mot nord. Yttervegg i bindingsverk, isolert med kutterflis og utvendig kledd med eternittplater. Innervegger antatt oppført som lettvegger, ukjent vedrørende isolering. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, isolert himling med kutterflis. Kaldtloft uten etablert lufting, ventilering via generelle utettheter i konstruksjoner, evt åpningsbare vinduer ved gavl. Taket er tekket med metallplater, antatt tekket ca.1980. Renner og nedløp av metall.

Frittstående uthus med garasjer, bod, gang, fjøs og vedskjul. Bygningsmasse opplyst antatt fra ca. 1958. Fundamentering med betong, stein og Leca. Gulv med støpt plate på mark, jordgulv og tregulv. Yttervegger i bindingsverk med stående utvendig kledning. Saltak tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Vinduer med enkelt glass, malte tredører i tett utførelse. Malte slagporter.

Stabburet på eiendommen følger ikke med i handelen.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 230 kvm, Bruttoareal: 256 kvm

Kjeller: Bra: 74 kvm, Brutto: 83 kvm, S-rom: 74 kvm
Inneholder:3 boder, gang/trapperom og tidligere baderom

1.Etasje: P-rom: 79 kvm, Bra: 79 kvm, Brutto:88 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, gang/trapperom, soverom, bad, vindfang og trapperom

2.Etasje:P-rom:77 kvm, Bra: 77 kvm, Brutto: 85 kvm
Inneholder: 3 soverom, oppholdsrom og gang/trapperom. Rafteloft uten målbare areal.

Uthus: Bra: 130 kvm, Brutto: 141 kvm, S-rom: 130 kvm
Inneholder: Garasjer, vedskjul, gang, bod og fjøs

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.


Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Velkommen til Slemdalsveien 935!

Kjøkken
Kjøkken er innredet med laminerte fronter, laminerte og heltre skrog og laminerte benkeplater, samt metall oppvaskkum og utslagsvask. Veggflater med Respatex-plater over benker, overgang med list. Åpen løsning for hvitevarer, det er ikke opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over kokeplass, avkast direkte til friluft via yttervegg.


Bad & Vaskerom
Baderom med adkomst fra gang/trapperom. Baderommet har belegg på gulvet og vinyl på veggene. Oppvarming med stråleovn. Innredet med vegghengt servant, gulvmontert wc og badekar. Ventilasjon med ventil tilknyttet luftekanal i pipe, tilluft via hull i dørblad.

Tidligere toalettrom i kjeller innredet med wc. Gulvet er betong og vegger med pusset mur og malt panel.

VVS & El-anlegg
Vannforsyning fra privat brønn på naboeiendommen. Inntaksledning med PEL-plast. Vannpumpe, trykktank og stoppekran montert i kjeller. Bereder fra 1974 med kapasitet på 200 liter plassert i kjelleren. Tilkoblet privat avløp med sedimenteringsanlegg. Synlige avløpsrør, hovedsakelig PVC og jern-soil med blandet alder. Kloakklufting antatt til over tak. Opplyst vann til uthus med PEX-rør og varmekabler.
Sikringsskap med porselensikring og skrusikringer med automatfunksjon plassert i gang/trapperom i 2.etasje. Inntak via luftstrekk. 3-fase 230V anlegg. Hovedsikring i skap med antatt 35A kapasitet. Åpent spredenett med noe blandet alder. Måler plassert i skap, og merkede kurser.

Generelle materialvalg
Gulvflater med belegg, behandlet heltre og teppebelegg. Vegger med behandlet og ubehandlet panel og trefiberpaneler. Himlinger med behandlet panel og malte plater. Trappekonstruksjon mellom 1. etasje og 2. etasje i malt heltre. Tette opptrinn, ensidig rekkverk med handløper. -belegg i trinn med sklisikringslist ved trappenese. Trapp til loft i lakkert heltre, tette opptrinn, og kjellertrapp i malt tre med tette opptrinn.

Oppvarming

Boligen varmes opp med ved. Vedovn på kjøkkenet og spisestuen i 1. etasje og på 3 soverom i 2. etasje.

Parkering

Oppstillingsplass for flere kjøretøy på tunet.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 718 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt med noe hellende partier. Etablert hageanlegg med plen og noe beplantning, øvrig tomt som naturtomt. Eiendommen er delvis inngjerdet, og det er montert flaggstang på tomten.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra fylkesvei 610. Eiendommen er tilkoblet privat vann og avløp.

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel 2016-2030

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest på boligen grunnet alder. Det var heller ikke påbudt på den tiden.

Prisantydning

750 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 978 000,-
Markedsverdi : 750 000,-
Teknisk verdi : 978 000,-
Ligningsverdi : 355 658,-
Sekundær ligningsverdi : 1 138 105,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 1 468,75 pr. år
Gjelder: Feiing og septikkrenovasjon. Renovasjon er fritatt pga ubebodd eiendom. Laveste årsgebyr er kr 2657,-

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc.
Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 750 000,-
 • Kommunale avgifter: 1 469,-
 • Ligningsverdi: 355 658,-
 • Primærrom: 156 m2
 • Bruksareal: 230 m2
 • Bruttoareal: 256 m2
 • Tomteareal: 3718 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Slemdalsveien 935 2460 Osen Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 129523390