Almas veg 1 2412 Sørskogbygda Norge

Adresse

Almas veg 1
2412 Sørskogbygda
1. etasje

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten ligger sentralt i Sørskogbygda, i et område der det er tilrettelagt for omsorgsboliger. Det er kort vei til nærbutikk, barnehage, skole, turløype, natur og fiske, idrettsanlegg og lysløype samt til friareal og turområder for rekreasjon og ro. Bussforbindelse med holdeplass rett ved Almas veg, anlagt med ny gang- og sykkelsti sommeren 2012. Fra eiendommen er det ca. 15 km til Elverum sentrum som kan by på alt av fasiliteter. Om vinteren er det lysløype rett ved eiendommen.

Adkomst:
Kommer du fra Elverum, kjør østover på Rv 25 mot Trysil i ca. 8.5 km. Ta til høyre ved Statoil Hernes mot Sørskogbygda/Rv 207 å følg denne i ca. 6,5 km. Ta deretter første avkjøring til høyre etter Sørskogbygda skole. Leiligheten ligger da på høyre side. Leiligheten er merket med Meglerhuset Innlandet til salgs plakat og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Nærområdet

Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Leiligheten ligger fint vestvendt til i Sørskogbygda. Det er gode solforhold på terrassen med utsikt, her kan man sitte ute og nyte kveldskaffen. Sørskogbygda har også eget treningssenter i 1. etasje på samfunnshuset. Er du glad i et rolig utemiljø, skog og mark er Sørskogbygda en fin plass å ferdes. Milevis med skogsterreng for fine fotturer, mange små tjern med muligheter for fisking og kanopadling samt bær og soppsanking. På Lisjøen er det meget flotte bade og fiskemuligheter i sommerhalvåret. Du har sentrum av Elverum med alle fasiliteter bare en kjøretur på ca. 15 km unna, her finner du et godt utvalg dagligvarebutikker, kjøpesentre med flere kjente kjeder og butikker. Et godt utvalg spisesteder og kafeer med uteserveringer i sommerhalvåret som byr på en matbit og en kopp kaffe i et hyggelig sentrum.

Kommunen har gode tilbud til barn og unge som liker å utfolde seg innen idrett. Nærmeste lag og forening vil være Sørskogbygda IL med fotball, håndball i Herneshallen og langrenn på fine og belyste skiløyper og skiskytterstadio, omtrent 10 minutter med bil fra eiendommen. Starmoenfritidspark ligger i umiddelbarnærhet og har bilcrossbane, Nordens største utendørs go-kartbane og crossbane for de motorinteresserte. En fullverdig 18-hulls golfbane, småflyplass og travbane er noe av det Starmoen kan by på.

Trysilfjellet med Norges største alpinanlegg ligger en snau time fra Elverum og byr på nypreppede bakker og snøgaranti til 1 mai, 31 heiser, 67 nedfarter med ulik vanskelighetsgrad og barnebakker.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2000

Bygninger og byggemåte

Leilighet oppført i 2000 på et plan. Bebyggelsen er oppført i bindingsverk med malt tømmermannspanel i yttervegg. Tak som er tekket med Zanda takstein. Noe av taket består av glass.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 63 kvm

1.Etasje: P-rom: 60 kvm, Bra: 63 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, gang, bad, soverom og bod. Sportsbod.

Borettslaget har felles stue og kjøkken. Denne kan benyttes til sosiale sammenkomster og annet hyggelig samvær

Møblering / utstyr

Oppvaskmaskin medfølger i salget.

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Vi har gleden av å presentere denne lyse og lettstelte leiligheten / omsorgsboligen i Nortun borettslag. Leiligheten fremstår i god stand, med lyse overflater samt praktisk planløsning.
Lys og romslig stue med store vindusplater som slipper dagslyset fint inn i rommet. Det er nytt gulv i lys eik, og malte vegger i stuen. På stuen er det god plass til sofakrok hvor man kan slenge beina i sofaen og nyte kveldene. Utgang til terrasse og hage fra stuen. Det er elektriske utvendige persienner på vinduene i stua.
Soverommet har rullegardin på vindu, og er romslig med klesskap. God plass til å gjemme unna sko og klær, men samtidig ha plass til å sove.


Kjøkken
Kjøkken med åpen løsning med hvite fonter på kjøkkeninnredning. Godt med skap- og benkplass og med justerbar benk. Det er opplegg for oppvaskmaskin på kjøkkenet, det er også vindu på kjøkkenet så man kan kikke ut i fellesgangen.


Bad
Lyst bad med wc, veggdusj med forheng, servant og et høyskap siden av servanten. Opplegg for vaskemaskin. Det er dør fra gangen og inn på badet, men også dør fra badet og rett inn til soverommet.


Generelle materialvalg
Gulv med belegg, vegger med tapet og vårtromsbelegg, himlinger med malte plater.

Det er lagt inn fiber i alle leilighetene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, og varmekabler på badet.

Parkering

Det følger biloppstillingsplass til leiligheten med strøm til motorvarmer.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 761 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Pent opparbeidet plen med noe beplanting. Tomten er tilnærmet flat og meget solrik. Det er felles terrasser mot syd og vest. Fellestomt.

Reguleringsplan

Underlagt reguleringsplan for område øst for Sørskogbygda skole, planid 198106 fra 1983.

Diverse opplysninger

Borettslag: Nordtun borettslag, Orgnr.: 880037102
Andelsnr.: 1
Medlemskontingent: 200
Andel fellesgjeld: 310000, Andel fellesformue: 32856
Forkjøpsrett: Ja
NB: Vær oppmerksom på andel fellesgjeld som beløper seg til 310 000,-

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Boligen skal ifølge eier frigjøres i 2020, slik at alle kan kjøpe de.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.


Man må søke kommunen om å få bo her da dette er omsorgsbolig.

Prisantydning

490 000,- / Felleskostnader: 6 032,- pr. mnd

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 354 696,-
Sekundær ligningsverdi : 1 135 026,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifterDet gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.


Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming og innboforsikring.
Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.


- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.


- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.
Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 490 000,-
 • Totalpris: 800 000,-
 • Fellesgjeld: 310 000,-
 • Fellesutgifter: 6 032,-
 • Ligningsverdi: 354 696,-
 • Primærrom: 60 m2
 • Bruksareal: 63 m2
 • Tomteareal: 2761 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Almas veg 1 2412 Sørskogbygda Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 128592398