Gamle Skuleveg 3 2283 Åsnes Finnskog Norge

Adresse

Gamle Skuleveg 3
2283 Åsnes Finnskog

Gnr. 32 Bnr. 63 i Åsnes kommune.

Beliggenhet, adkomst

Enebolig beliggende i eldre og godt etablert boligfelt på Skalbukilen ca. 16 km fra Flisa sentrum. Her vil du kunne bo landlig og med lite støy fra omgivelsene i nærområdet.

Ved oppsatte fellesvisninger vil det bli skiltet med Meglerhusets visningsskilt.

Nærområdet

Nærområdet består av spredt boligbebyggelse, landbruk- og fritidseiendommer i landlige og rolige omgivelser på Skalbukilen. Til nærbutikk med dagligvarer og post er der ca. 500 meter. Kort avstand til bussforbindelse. Til Flisa med et ytterliggere og større servicetilbud er det omtrent 16 km. Til barneskole og barnehage er det omlag 9 km. Fra boligen er det umiddelbar nærhet til flotte turområder på alle kanter.

Åsneshallen finner du i sentralt i Flisa. En idrettshall som huser bl.a. Puls Flisa som tilbyr klatrevegg, squashhall, gruppetimer og egentrening. Flisa Allianseidrettslag som tilbyr fotball, håndball, turn, bowling og idrettsskole. Hallen fungerer også som en storstue for kulturaktiviteter. Åsnes svømmehall ligger på ungdomsskolen og tilbyr svømmehall med 25 m basseng og badstue.
Oppkjørt skiløyper på Åsa/Hof, Kjellmyra og Myrmoen. Rådhuskinoen kulturhus ligger i sentrum og kan tilby et godt utvalg av filmer og kulturelle opplevelser.

Det er også kort vei til vakre Finnskogen som kan by på flotte sykkelstier om sommeren og langrennsløyper om vinteren, som strekker seg innover idylliske områder og videre mot Sverige. Finnskogen er kjent for å ha et rikt dyreliv, med gode jakt -og fiskemuligheter, villmarksopplevelser, trollskap og mystikk. Dette gjør Finnskogen til et spennende terreng å vandre i både for milslukere og barnefamilier. Området gir også mange gode padlemuligheter med kano.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1978, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Grunn antas å bestå av steinrik jord og fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Kjellervegger i lecablokk og utvendig malt pusset. Innvendig pusset murverk, MDF plater fra 2018 på en vegg. Ventiler opplyst fra 2018 i kjellervegger. Kjellergulv i betong, kjellerhimlinger med panel opplyst fra 2018. Utvendig pusset malt grunnmur fra 2018. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Innerdør og ytterdør 1.etasje fra 2018. Vinduer fra byggeår.
Saltak tekket med shingel antatt tekking fra byggeåret.

For ytterliggere informasjon, se takst datert 13.05.2018.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 91 kvm, Bruksareal: 176 kvm, Bruttoareal: 192 kvm

1.Etasje: Bra: 91 kvm, P-rom: 91 kvm.
Inneholder: Stue, kjøkken, baderom, toalettrom, 3 soverom, gang og vindfang.

Kjeller: Bra: 85 kvm, P-rom: 0 kvm, S-rom: 85 kvm.
Inneholder: Trappegang, 2 lagerrom, gang og diverse boder. Mulighet for etablering av boareal i kjeller. Mulighet for vaskerom ved en kjellerbod.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos opprdagsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Klassisk moelvenhus som er renovert og modernisert 2018 etter vannskade. Synlige tegn til fuktproblematikk ved kjeller med saltutslag og skjolder.
Noe sprekker og avskalling ved utvendig murflater, I tillegg 2 rom med horisontal sprekk i yttervegg kjeller mot nord mulig teleproblematikk.
Nytt EL-anlegg og rør i rør system i hele huset..

Kjøkken
Lyst kjøkken opplyses å være fra 2007. Laminatkjøkken med oppvaskkum i stål og laminert benkeplate. Opplegg for vaskemaskin. Etter vannskade er kjøkkenet oppgradert og modernisert i 2018 med nye overflater som kitchen-board på vegg over benk, lekkasjestopp/komfyrvakt, nytt blandebatteri og flere veggstikk.

Bad og ekstra toalett
Badet er totalt renovert i 2018. Gulv med vinyl/oppbrett samt elektrisk gulvvarme og vegger med baderomsplater. Innredet med servant i innredning, wc og dusjkabinett. Naturlig ventilasjon ved himlingsventil og opplegg for vaskemaskin.
Ekstra toalett rom er også oppgradert i 2018 etter vannskade. Gulv med belegg, vegger med MDF-veggplater. Innredet med servant og gulvmontert wc. Naturlig avtrekk.

El-anlegg/VVS
Sikringsskap i gang med automatsikringer og måler i skap. En-fase 230V anlegg antatt 35A hovedsikring. 3-fase inntak. Hovedsakelig skjult anlegg i hovedetasje og åpent anlegg i kjeller. Opplyst nytt ledningsnett med stikk/brytere i 1.etasje fra 2018. Ny utekontakt 16A , komfyrvakt samt de fleste panelovner fra 2018. Varmtvannsbereder på 194 liter fra 2018 samt stoppekran plassert i kjeller. Utekran med innvending stenging fra kjeller. Røropplegg med rør- i -rør og cu-rør hovedsakelig fra 2018. Åpne fordelingsstokker i kjellerrom med sluk. Lekkasjestoppkjøkken fra 2018. Armatur fra 2018.
Avløpsrør med PVC dels fra 2018. Kloakkutlufting antatt til over tak.

For ytterligere informasjon se takst datert 13.05.2018

Generelle materialvalg
Gulv med belegg, laminat, og betong. Vegger i 1.etasje med MDF-plater. Himlinger i 1.etasje med MDF og med malte himlingsplater. Overflater med noe varierende slitasje. Påvist noe skjoldete himlingsflater. Opplyst gulv, vegger og himling i 1.etasje fra 2018.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring. Vedovn i stue, panelovner på enkelte rom og gulvvarme på bad.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 255 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt som er pent opparbeidet med plen og noe enkel beplantning. Gruset innkjøring og tun med gode parkeringsmuligheter for flere kjøretøy. Etablert terrasse mot syd og nord.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal veg og er tilkoblet offentlig vann- og avløpsnett.

Reguleringsplan

Området er regulert til boligformål. Underlagt reguleringsplan for Skalbukilen fra 1981. PlanID 19810002.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning.

Dagboknr. 4044 - 14.10.1977 - Erklæring/avtale, hjemmel til eiendomsrett.

Ferdigattest

Det er utstedt ferdigattest etter bygningsloven av 18 juni 1965 § 93, fjr. § 99 nr.1, datert 17.10.1979.

Prisantydning

1 250 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Knut Roger Furuseth
Takstdato : 13.05.2018
Teknisk (byggmassens) verdi : 1 604 000,-
Markedsverdi : 1 350 000,-
Teknisk verdi : 1 604 000,-
Ligningsverdi : 235 660,-
Sekundær ligningsverdi : 659 849,-
Ligningsverdi pr. : 27.10.2017

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 11 182 pr. år
Inkluderer: Eiendomsskatt, renovasjon, vann- og avløp, feiing og tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc.
Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

- Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Oppdragsnummer: 2-17-0041.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 250 000,-
 • Kommunale avgifter: 11 182,-
 • Ligningsverdi: 235 660,-
 • Primærrom: 91 m2
 • Bruksareal: 176 m2
 • Bruttoareal: 192 m2
 • Tomteareal: 1255 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Gamle Skuleveg 3 2283 Åsnes Finnskog Norge

Visning

 • For visning utover de annonserte tidene, kontakt megler Hans Petter Carlsson.
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 107308643