Bakksætervegen 341 2420 Trysil Norge

Beskrivelse

Landbrukseiendom med tidligere drift av ammeku. Gård i flotte omgivelser med utsikt til Trysilfjellet, stort potensiale til nettopp hva du måtte ønske av husdyrhold. Driftsbygninger i god stand, masse boltreplass!

Innhold

Landbrukseiendom med stor driftsbygning. Dobbelgarasje, bolighus og stabbur. Her er der mange muligheter til ulik form av gårdsdrift.

Standard

Vi har gleden av å presentere denne landbrukseiendommen med bolighus, stabbur, driftsbygning, en stor garasje og masse boltreplass. Velkommen til gards!

Enebolig
Boligen har fått flere oppgraderinger de senere år og fremstår som lys og moderne. I husets 2.etasje finner vi 2-3 soverom. Et av rommene har adkomst fra det ene til det andre og er derfor benyttet som kontor pr. idag. Rommene er romslige og har lyse fargevalg, enkelte overflater er malt i 2017. Godt med skapplass på alle rom i innbygde skap eller annen garderobeløsning. Et nyere og moderne kjøkken fra 2014 med lyse fronter og lekkre fliser på vegg, porselens vask og integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Frittstående plass til øvrige hvitevarer. Kjøkkenet har utgang til uteplass og hage, åpen løsning til en meget hyggelig spiseplass med store vindusflater og utsikt til fuglebrettet, hage og beiteområder.

Til stuen er det åpen løsning fra kjøkkenet og spiseplassen og adkomst fra gangen. Stuen er lysmalt med et lyst parkettgulv som også strekker seg til spiseplassen. Det er installert en hyggelig vedovn som gir god varme på de kalde dagene. Opplegg for tv og internett fra Svorka. Stuen kan fint deles i to ulike soner og har plass til flere møbelgrupper og sitteplasser. I enden av stuen er det montert panelovn under vinduet hvor du også har utsikt til fjøset.

Herfra er det også adkomst til boligens baderom. Badet har vegger med malte våtromsplater, belegg på gulv og malt panel i himlig. Det er installert et nyere dusjkabinett, gulvmontert wc og enkel servant. Hylle over servant med speilskap. Mekanisk bryterstyrt avtrekk med avkast til friluft via yttervegg. Vaskerom med adkomst fra gangen hvor det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt montert vaskekum. Belegg på gulv og MDF plater på vegger i lyse farger.

El-anlegg/VVS ved bolighus
Sikringsskap med automatsikringer plassert i trapperom ved 2.etasje. Hovedsikringer med 40A, 3-fase 230V anlegg. Jordfeilbryter og overspenningsvern i skap.

Eiendommen har privat vann- og avløpsnett. Tilførsel på vann via vannpumpe plassert ved driftsbygning. Kloakk til privat kum. Varmtvannsbereder av nyere dato på 200 liters kapasitet er plassert i kjellerbod. Stoppekran i kjeller og i fjøset. Montert utekran uten frostsikring.

Stabbur
På tunet finner vi et meget koselig stabbur med en egen boenhet og kan fungere som gjestehus eller boenhet for eventuelt avløser. Stabburet har innlagt strøm og vann. I første etasje er det stue/oppholdsrom og en kjøkkenkrok med enkel standard. Naturlige tømmervegger og ubehandlet panel i himling og gulv med laminat. Liten hyggelig vedovn som gjør susen til de kalde dagene eller bare for kosen sin skyld. I underetasjen er det et soverom med pr. idag to sengeplasser. Et flislagt bad med dusjhjørne, enkel servant og wc. Badet varmes opp med stråleovn og har veggmontert varmtvannsbereder på ca. 30 liters kapasitet.

Driftsbygning/Fjøset
Driftsbygningen er fra 1998-2000 og er et båsfjøs med plass til ca. 60 dyr. Med tilbygget maskingarasje og förrom. Fjøsdelen har toalettrom, kontor og et vaskerom.

Garasje
Stor garasje med uutnyttet potensiale på hems. Garasjen har flere redskapsboder og vedbod. Stor hoveddel med plass til å parkere 1-2 biler. Det er installert varmepumpe i garasjen. Hoveddelen fungerer fint som et lite verksted eller lignende, alt etter eget ønske.

Gapahuk
Koselig gapahuk til sosiale stunder i hagen med peis og god plass til mange sitteplasser. Gapahuken er et flott sted å samles på sommer og høstkvelder, men med peisen er det mulig å benytte dette også i vinterhalvåret.

Beliggenhet

Når man ikke er hjemme og arbeider på gården beriker nærområdet seg blant annet med mange fine skidestinasjoner, skogområder og aktiviteter. På fritiden er det godt med litt avkobling og rekreasjon i en hektisk hverdag.

Dersom du ønsker å benytte den flotte naturen til skog- og treningsturer, trenger du ikke gå lengre enn like utenfor tunet. Her er det friareale i umiddelbar nærhet, milevis med turterreng, jakt - og fiske områder og flott natur. Langrennsløyper beliggende i nesten umiddelbar nærhet fra eiendommen med kilometervis av flotte løyper.

Trysilfjellet betegnes som naturens fornøyelsespark. Trysilfjellet er et av Norges største alpinsenter med nypreppede bakker og snøgaranti til 1 mai med 31 heiser, 67 nedfarter og med ulik vansklighetsgrad og barnebakke. Trysil har langrennsløyper fra oktober med ca 6 km klassisk- og skøytespor. Også er det et forholdsvis nytt og bredt tilbud for sykkelinteresserte med Trysil Bike Arena.

Fulufjellet Nasjonalpark ligger sørøstover og grenser mot Sverige, et lavfjellsområde som egner godt for jakt- og fiske og likeledes bare som turområder til fots i sommerhalvåret eller med ski på beina i vinterhalvåret. Fulufjellet har også et familievennlig alpinsenter med et mer intimt og mindre område og forholde seg til. Anlegget har 9 nedfarter og Norges lengste kjelkebakke. Ta heisen opp kjør kjelke ned igjen, gøy, spennende og fartsfylt for hele familien. Når du trenger en pust i bakken fra aktivitetene kan "Gapahuken" by på en variert meny for påfyll av energi. Det vil mest sansynelig bli etablert scooterled fra Fulufjellet til Sverige vinteren 2018.

Tomt

Eiendommen har gruset adkomstvei, innkjøring og tun område. Hagen er pent opparbeidet med plen og noe beplantning. Gode solforhold og flott utsikt mot Trysilfjellet.

Øvrig tomteareal fordeles slik og sammenfatter Gnr. 39 Bnr. 120/69/16 og 99:

Ca. 104,7 daa - Dyrket mark
Ca. 6,8 daa - Overflatedyrket
Ca. 33,2 daa - Innlandsbeite
Ca. 138,6 daa - Skog med middels bonitet
Ca. 69,1 daa - Skog med lav bonitet
Ca. 16,4 daa - Uproduktiv skog
Ca. 47,3 daa - Myr
Ca. 5,1 daa - Jorddekt fastmark
Ca. 10,4 daa - Bebyggelse, veier etc.

Totalt:431,6 daa.

Det er ukjent vedrørende bestand, skogpleie og hogsthistorikk ved skogarealer.

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje eller øvrig parkering på gruset gårdstun med flere biloppstillingsplasser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 539 204 pr. 07.09.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidigbrukstillatelse i kommunens arkiver. Dette var heller ikke et krav under byggeåret.

Boligens areal

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 206 kvm

Garasje
1.etasje: Bra: 130 m², S-rom: 130 m².
Inneholder: Garasje, redskapsboder og vedbod.

Hems: Bra: 50 m², S-rom: 50 m².
Inneholder: Uinnredet loftsrom.

Stabbur
Underetasje: Bra: 13 m², P-rom: 13 m².
Inneholder: Soverom, gang og baderom.

1.etasje: Bra: 11 m², P-rom: 11 m².
Inneholder: Stue/oppholdsrom og kjøkkenkrok.

Gapahuk
1.etasje: Bra: 16 m², S-rom: 16 m².
Inneholder: Gapahuk.

Driftsbygning
1.etasje: Bra: 675 kvm, P-rom: 16 kvm, S-rom: 659 kvm.
Inneholder: Kontor, toalett og vaskerom. Fjøs, maskingarasje og förrom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring. Det er montert vedovn i stue, panelovner på enkelte rom og infrarøde varmeelementer i himling på kjøkken og gang.

Det er et avvik på åpning i skorstein i kjeller som må utbedres.

Garasjen varmes opp med montert varmepumpe.

Stabburet varmes opp med strøm og vedfyring. Vedovn i stue, stråleovn på bad og ellers panelovner.

Fjøset har ventilasjonsvifte. Kontor, toalett og vaskerom varmes opp med strøm.

Løpende kostnader

Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc.

Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Gjestvang & Partners i samarbeid med Meglerhuset visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen antas å ligge i et LNF-område som tillater og er avsatt til spredt boligbebyggelse og landbrukseiendommer.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: hp@megler-huset.no eller SMS: 91 12 55 18 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.
Alle første bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt gjerne "Gi bud" knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 290 000,-
 • Kommunale avgifter: 5 140,-
 • Ligningsverdi: 539 204,-
 • Primærrom: 138 m2
 • Bruksareal: 190 m2
 • Bruttoareal: 206 m2
 • Tomteareal: 431728 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Gårdsbruk/Småbruk

Bakksætervegen 341 2420 Trysil Norge

Visning

 • For visninger utover de annonserte tidene, kontakt megler Hans Petter Carlsson
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks:

  Annen info

  Finnkode: 106768612