Jegerveien 22 2450 Rena Norge

Adresse

Jegerveien 22
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Fra avkjøringen på Rv3 kjører man til venstre ut på Fv215, sving deretter til høyre ut på Åsbygdveien (Fv601) og følg den ca.600 m. Sving til venstre inn på Nyveien og kjør 1 km, sving deretter til høyre inn på Tømmerveien og følg den ca. 500 m. Ta til høyre inn på Haralosen og følg den 100 m. Sving deretter til høyre inn på Jegerveien og du vil få boligen på høyre side etter kun få meter.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning!

Nærområdet

Rena sentrum med diverse butikker og fasiliteter ligger 2 km fra eiendommen, her har du alle de nødvendige butikker for dagligdagse gjøremål og et godt utvalg spisesteder. For et ytterliggere større servicetilbud er det ca. 30 minutter med bil til Elverum i retning sør, her vil du finne flere kjøpesentre med mange kjente kjeder, butikker og spisesteder med uteservering i sommerhalvåret. Skiløyper ligger i umiddelbar nærhet til eiendommen vinterstid. Det er alpinbakke ca. 17 minutter nordover samt skiløyper, Østerdalen skisenter.

Rena har siden 1978 vært lærested for høyere utdanning, nåværende høyskole Campus Rena tilbyr mange studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelorgrad og mastergrad. Høgskolen har vært en bidragsyter til vekst på tettstedet som ikke har mer enn litt over 2000 innbyggere. Det samme med Rena leir som utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena med befalsskole for hæren.

Med en fin beliggenhet midt i Østerdalen, mellom Femunden og Rondane beriker området seg med flott natur, og kan derfor gi deg mange flotte naturopplevelser, enten til fots, på sykkel eller med ski på beina. Hvert år arrangeres Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, for deg som er en aktiv skiløper eller mosjonist, ta det som en tur i ditt eget tempo. Dersom du vil utfordre deg litt ekstra kan du ta turen til rikssenteret for fallskjermidrett på Østre æra flyplass, kort vei fra Rena. Her kan du fra Mai til September hoppe i fallskjerm med kyndig veiledning i regi av Oslo fallskjermklubb.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2005

Bygninger og byggemåte

Grunnen antas bestående av sand -og jordmasser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Bygget med plate på mark og betonggrunnmur. Vertikaldelt 2-mannsbolig i 1½ etasje. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med 15 cm mineralull og med utvendig liggende kledning. Saltakkonstruksjon og tekking med betongtakstein. Takoppløft mot vest. Montert snøfangere og renner og nedløp i metall. Ett-løps elementpipe. Pusset og malt i begge etasjer, helbestått pipeløp over tak.

Bod med utvendig adkomst fra overbygget inngangsparti. Gulv og sokkel med betong. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Innervegger med gips. Sperretak tekket med stein. Renner og nedløp i metall.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

1.Etasje: P-rom: 60 kvm, Bra: 60 kvm, Brutto: 66 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, soverom, entre og bad. Utvendig bod, bodareal ca. 5 kvm

2.Etasje: P-rom: 38 kvm, Bra: 38 kvm, Brutto: 39 kvm
Inneholder: 2 soverom, bad og loftstue

Møblering / utstyr

Hvitevarer medfølger i kjøpet. Taklamper over stue og spisestue følger ikke med!

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig på Tallmoen på Rena!
Boligen er over 1½ etasje med tre soverom, to stuer og to bad. Romslig terrasse med god plass til å kose seg på.
Tre lyse soverom, ett i 1. etasje og to litt mindre oppe i 2. etasje. Her kan mor og far bo nede og barna styre oppe i 2. etasje med hvert sitt rom og felles loftstue.

Stue & Kjøkken
Lys åpen stue/spisestue. Her kan man fyre opp i peisovn og slenge beina i sofaen på kalde vinterdager. Romslig plass til både sofakrok og spisestue. Her får hele familien plass rundt middagsbordet.
Lyst kjøkken med laminerte skrog og fronter. Opplegg for komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Det er laget til benk under trappen så her er det mulig å slenge rompa nedpå hvis man trenger en pause i middagslagingen.

Bad & Vaskerom
Bad i 1. etasje med lyse vegger og flislagt gulv. Badet er innredet med servant i innredning, dusjhjørne med dører, vegghengt wc samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Bad i 2. etasje er innredet med badekar, vegghengt servant og wc. Varmtvannsberederen er også plassert på dette badet. Belegg med oppbrett på gulvet og våtromsplater på veggene.

VVS & El-anlegg
Stoppekran plassert i kjøkkenbenk, etter montert vannmåler. Varmtvannsbereder plassert på baderom 2. etasje med kapasitet på ca. 200 liter. Forbruksvann med rør-i-rørsystem, lokalt noe CU-rør. Fordelerstokker tilknyttet baderom i 2. etasje plassert i skap med avløp til gulvsluk. Fordelerstokker i 1. etasje plassert i kjøkkenbenk uten etablert avløp. Tettemuffer mangler ved rørgjennomføringer til servant 2. etasje. Vannmåler med mangelfull innfesting. Avløp utført med PVC. Frostsikker utekran.

Strøminntak via jordkabel. 3- fase 230V anlegg med 63A inntak. Sikringsskap med automatsikringer, montert jordfeilbryter og skap plassert i entre. Hovedsakelig skjult spredenett.

Annet
Hus fra Nordbohus.
Ventilasjonsanlegg med mekanisk avtrekk tilknyttet ventilator på kjøkken, aggregat plassert på kott i 2. etasje. Manuell og elektriske markiser ved terrasse mot vest. Brannslukkingsapparat i begge etasjer, seriekoblet røykvarsling til begge etasjer. Opplyst fibernett fra Eidsiva.

For ytterligere informasjon om boligen se verditakst datert 11.12.2018

Oppvarming

Oppvarming med ved og strøm. Montert luft/luft varmepumpe i stue i 1. etasje fra 2011.

Parkering

Biloppstillingsplass for ca. to biler.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 446 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Østvendt skrående tomt med etablerte flate partier. Etablert hage med plen og diverse beplantning. Hekk mot øst. Skråterreng med barkfylling. Hageanlegg med gjenstående etablering. Terrasse på ca. 29 kvm mot vest med adkomst via stue og terreng.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilkoblet kommunalt veinett, vann og avløp.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert 12.10.2005

Prisantydning

1 750 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 957 000,-
Markedsverdi : 1 750 000,-
Teknisk verdi : 1 957 000,-
Ligningsverdi : 472 324,-
Sekundær ligningsverdi : 1 700 365,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 11 722 pr. år
Gjelder eiendomsskatt, forskudd vannavgift, forskudd kloakk, fastgebyr vann, fastgebyr kloakk, renovasjon. NB! feiing / tilsyn er IKKE medregnet. (Vann og kloakk betales etter forbruk og kommer i tillegg til forskuddsbetaling hvis forbruket er høyere)

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 750 000,-
 • Kommunale avgifter: 11 722,-
 • Ligningsverdi: 472 324,-
 • Primærrom: 98 m2
 • Bruksareal: 98 m2
 • Bruttoareal: 105 m2
 • Tomteareal: 446 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Jegerveien 22 2450 Rena Norge

Visning

 • Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 136498610