Trondheimsveien 250 2450 Rena Norge

Adresse

Trondheimsveien 250
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på Rv3 mot Rena/Koppang, følg den 21,5 km. Sving deretter til venstre inn på en skogsbilveg, etter ca. 548 m svinger man til venstre inn på privat veg. Etter ca. 280 m er du fremme ved eiendommen.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningskilt på fellesvisning.

Nærområdet

Rena er et lite tettsted i Åmot kommune litt nord i Østerdalen. Området er beriket med flott natur. Her finner du et variert tilbud av opplevelser hele året. For eksempel jakt, fiske eller turer til fots, sykkel eller ski. Rena er startarena for Birkebeinerrennet hvert år, og her finner du også hoppbakken på Rena (Renabakken). Kort vei fra Rena på Østre Æra flyplass, finner du rikssenteret for fallskjermidrett.


Østerdalen skisenter ligger kun noen km unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en drivingrange og en 6-hulls kortbane.
Det er ikke lange stykke fra eiendommen og ned til Glomma og Rena elva for de som liker å fiske, eller for de som liker å bade.


Rena er et lærested for høyere utdanning. Høgskole i Innlandet Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bacholer- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.
Elverum har også et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1887, modernisert og påbygget i 2011

Bygninger og byggemåte

Grunne antatt bestående av morene. Eldste del antatt fundamentert med grunnmur til fast byggegrunn. Nyere del opplyst støpt såle til fast byggegrunn. Grunnmur eldste del med sparesteinsbetong/gråstein, tildekket med grunnmurplater. Kjellergulv opplyst med shingel på duk. Nyere del med Lecablokk, dels pusset. Støpt plate på mark ved nyeste delen. Yttervegger i laftetømmer og bindingsverk. Utvendig stående kledning fra 2012/2017-18. Himlinger mot kaldtloft isolert med mineralull. Vinduer med isolerglass av blandet alder, hovedsakelig vinduer fra 2017. Vannbrett med metallbeslag. Saltakkonstruksjon med stålplater, renner og nedløp i metall. Uten snøfangere og feieplattform. Ett-løps teglpipe med luftepipe.
Boligen ble tilbygget 2011-2014 med vaskerom, bad og 2 soverom.


Garasje med bod antatt fra ca. 1950. Garasje opplyst isolert, inntilbygget åpent skur med pulttak, gulvareal ca. 45 kvm. Antatt fundamentert med støpte såler. Betonggulv, gruset gulv i skur Veggkonstruksjoner dels med bindingsverk med utvendig stående kledningsbord og dels med parallellblokk. 2 leddporter med automatikk opplyst fra 2011. En dør og 3 vinduer. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall på en takside. Innvendige veggflater og himlinger kledd med gips, enkelte vegger med parallellblokk. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 125 kvm, Bruttoareal: 136 kvm

Kjeller: Kjeller uten målbart areal grunnet lave himlingshøyder, gulvflate ca. 9 kvm.

1.Etasje: P-rom: 125 kvm, Bra: 125 kvm, Brutto: 136 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, spisestue, bad, vaskerom, gang, omkledningsrom og 2 soverom.

Garasje: Bra: 77 kvm, Brutto: 83 kvm, S-rom: 77 kvm
Inneholder: Garasje med bod i bakkant mot øst med inntilbygget åpent skur med pulttak.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en enebolig med frittstående dobbel garasje, anneks og uthus.
Boligen har en lys og romslig stue. Peisovn i et hjørne hvor man kan fyre opp på kalde høstdager og adkomst ut til terrassen på varme sommerdager.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning av eldre dato. Laminerte fronter og skrog på innredning og laminert benkeplate med stål oppvaskkum. Veggflater med stålplate over komfyrtopp, forøvrig malte plater. Ventilator montert over komfyrplass med utkast på vegg. Kjøkken med bruksslitasje og rehabiliteringsbehov.

Bad & Vaskerom
Baderom fra 2011, med fliser og flissokkel på gulv og vegger med baderomsplater. Innredet med servant i innredning, boblebadekar , dusjkabinett og gulvmontert wc. Sluk i gulv. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Mekanisk avtrekk på yttervegg, tilluftspalte under dørblad. Avløp fra boblebadekar og dusjkabinett med åpne rørføringer til sluk.

Vaskerom fra 2011 med flislagt gulv og baderomsplater på vegger. Vaskekum i innredning, opplegg for vaskemaskin og sluk i gulv. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Mekanisk avtrekk på yttervegg, tilluftspalte under dørblad. Fordelerskap bak skap i vegg mot bad.

VVS & El-anlegg
Privat vann fra vannkilde på annen eiendom. Vannpumpe i kjeller fra 2014. Inntaksledning med PEL-plast, stoppekran i kjeller. Vannfordeling med cu og rør-i-rørsystem. Fordelingsskap med fordelerstokk plassert på vaskerom, drenering til bad. Bereder på ca. 200 liter fra 2008 plassert i kjeller. Opplyst kjellersluk med overløp til overvannsystem. Utekran med stengefunksjon i kjeller.
Privat avløp med slamavskiller og overløp til spredegrøfter. Synlige avløpsrør med PP og PVC, lufting av kloakk over tak. Vannførende installasjoner i 1. etasje hovedsakelig fra 2011. Ingen påviste lekkasjer.

Strømtilførsel via luftstrekk, opplyst inntakssikringer på kaldtoft. Sikringsskap med jordfeilautomater og strømmåler plassert i gang. En-fase 230V anlegg. Åpent anlegg i eldre del av blandet alder. Hovedsakelig skjult anlegg i nyere del. Elektrisk gulvvarme på vaskerom, bad og gang. Downlights på bad og soverom. Fotocelle på utelys på garasje. Bereder tilkoblet med veggstikk.

Innvendige overflater
Gulvflater med tregulv, vinylbelegg, parkett og fliser. Vegger av malt panel og plater. Himling med malt panel og himlingsplater. Noe gjenstående belistning i gang. Overflater i ny del med liten bruksslitasje. Eldste del med bruksslitasje.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Elektrisk gulvvarme på vaskerom, bad og gang. Montert luft/luft varmepumpe på stue.

Parkering

Gruset innkjøring og oppstillingsplasser for flere kjøretøy og garasje.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 965 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Noe skrående tomt med flatpartier. Opparbeidet hage med plen og beplantning ved bolig, forøvrig naturtomt. Trapp til inngangsparti i impregnert trevirke, trapp uten rekkverk. Overbygget terrasse ved inngangsparti mot øst samt dels overbygget terrasse mot syd.
Boligen ligger nær skog, fri -og turområder. Gode jakt -og fiskemuligheter i umiddelbar nærhet.

Vei, vann og avløp

Adkomst på privat grusveg fra RV3. Ikke tilkoblet kommunalt vann og avløp

Reguleringsplan

Kommuneplanens arealdel 2016-2030 gjelder.
Eiendommen ligger i LNF-område med tillatt spredt bebyggelse.

Ferdigattest

Ferdigattest finnes ikke på boligen da dette ikke var påkrevd når boligen ble bygget.

Prisantydning

1 680 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Takstdato : 31.10.2018
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 033 000,-
Markedsverdi : 1 700 000,-
Teknisk verdi : 2 033 000,-
Ligningsverdi : 172 140,-
Sekundær ligningsverdi : 550 846,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 4 113 pr. år
Gjelder septikkrenovasjon, feiing og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.


- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.


- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.


Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 680 000,-
 • Kommunale avgifter: 4 113,-
 • Ligningsverdi: 172 140,-
 • Primærrom: 125 m2
 • Bruksareal: 125 m2
 • Bruttoareal: 136 m2
 • Tomteareal: 3965 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Trondheimsveien 250 2450 Rena Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 133393566