Tollef Kildes gate 59 2450 Rena Norge

Adresse

Tollef Kildes gate 59
2450 Rena
1. etasje

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger sentralt på Rena, med kort avstand til alt man trenger av fasiliteter. Adkomst til leiligheten via felles trapperom med heisforbindelse.

Når man kommer til Rena kjører man av RV3 og inn på fylkesvei 215 inn mot Rena sentrum. Etter ca. 200 meter svinger man inn til venstre på Tollef Kildesgate. Kjør ca. 668 m og du får boligen på høyre side.

På fellesvisninger vil det bli skiltet med Meglerhuset Innlandet visningsskilt.

Nærområdet

Rena er et lite tettsted i Åmot kommune litt nord i Østerdalen. Området er beriket med flott natur. Her finner du et variert tilbud av opplevelser hele året. For eksempel jakt, fiske eller turer til fots, sykkel eller ski. Rena er start arena for Birkebeinerrennet hvert år, og her finner du også hoppbakken på Rena (Renabakken). Kort vei fra Rena på Østre Æra flyplass, finner du rikssenteret for fallskjermidrett.

Østerdalen skisenter ligger kun noen km unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.

Det er kort vei fra eiendommen og ned til Glomma og Rena elva for de som liker å fiske, eller å bade.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bacholer- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Elverum har også et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1995

Bygninger og byggemåte

Grunnen fremstår som breelvavsetninger med høy sandsortering. Fundamentering antatt med støpte såler til fast byggegrunn. Grunnmurer antatt i betong. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Antatt isolert med 150 mm mineralull. Etasjeskillere opplyst med plasstøpt betong, antatt isolert med mineralull og løsninger med trinnlyddemping. Brann-/lydskillevegger mot naboleiligheter og fellesarealer utført i betong. Skillevegger og etasjeskillere antatt utført etter gjeldene brann- og lydkrav for byggeåret. Antatt adkomst til kaldtloft via leiligheter i 3. etasje. Lufting av loftet via raft. Vinduer med isolerglass bra byggeår Faste midtsprosser og løse horisontale sprosser. Metallbeslag på vannbrett. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, tekking med betongtakstein. Montert stigetrinn og feieplattinger til piper. Uten snøfangere. Innvendig 2-løps elementpipe, et løp tilknyttet leiligheten.

Garasje i fellesanlegg. Asfaltert gulv. Betongsokler under yttervegger. Uisolerte yttervegger med utvendig liggende kledning. Nettingvegger mot nabogarasjer. Vippeport, og innlagt strøm. Pulttak tekket med stålplater, renner og nedløp i metall.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 81 kvm

Leilighet
1.Etasje: P-rom: 75 kvm, Bra: 75 kvm, Brutto: 81 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, entre, gang, vaskerom/teknisk rom, 2 soverom og bad.

Bod i kjelleren på ca. 4m2 er ikke medtatt i arealberegningen.

Garasje i garasjeanlegg
Bra: 13 kvm, Brutto: 14 kvm, S-rom: 13 kvm

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en 3 roms leilighet med utsikt utover Prestsjøen på Rena!

Kjøkken
Kjøkken med laminerte fronter, skrog og benkeplater antatt fra byggeår. Fliser på veggflater over kjøkkenbenker, oppvaskkum i metall og opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr tilknyttet sentralavtrekk. Åpen løsning for hvitevarer.

Bad & Vaskerom
Bad med fliser på gulv og vegger. Innredet med servant i innredning, gulvmontert wc og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Oppvarming med elektrisk gulvvarme. Ventilasjon tilknyttet sentralavtrekk. PVC sluk i dusjsone.

Vaskerom/teknisk rom har belegg på gulv og vegger med malte plater. Innredet med vegghengt vaskekum og varmtvannsbereder. PVC-sluk i gulv.
VVS & El-anlegg
Vann fra kommunalt vannverk. Intern stoppekran montert på vaskerom, anlegg antatt med vannmåler. Bereder på vaskerom med kapasitet på 116 liter fra 1995. Røropplegg med rør-i-rørsystem og noe cu-rør. Åpne fordelere plassert i vaskerom. Installasjoner hovedsakelig fra byggeår. Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Innvendige avløpsrør med pp-plast. Kloakklufting antatt til over tak.
Sikringsskap med automatsikringer og merket kurser plassert i entre. 3- fase 230V anlegg med 63A hovedsikring og måler plassert i skap. Hovedsakelig skjult anlegg og installasjoner fra byggeår.

Innvendige overflater
Gulvflater med parkett og belegg. Vegger med malt strietapet. Himlinger med malt betong. Overflater antatt hovedsakelig fra byggeåret. Generelt normale brukslitasje.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og vedfyring. Elektrisk gulvvarme på baderom, øvrig strømfyring med panelovner.

Parkering

Parkering i garasje og på asfaltert gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 580 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Østvendt hellende tomt med etablerte flate partier. Overbygget balkong mot øst med utsikt mot Prestsjøen.

Vei, vann og avløp

Kommunal vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Reguleringsbestemmelser i tilknytning til reguleringsplan for eiendommene Granlund, Gnr. 9, Bnr. 41 og 65 samt Prestsjøen friområde, Gnr. 9, Bnr. 87, Rena, Åmot kommune. Vedtatt i Åmot kommunestyre 30.06.1994. Sak nr. 51/94.
Føler kommuneplan for Åmot kommune vedtatt av kommunestyre 11.04.2018


Servitutter
1993/4301-4/15 - Bestemmelse om vann/kloakkledning datert 24.08.1993
1996/477-2/15 - Erklæring/avtale datert 29.01.1996
1996/477-3/15 - Erklæring/avtale datert 29.01.1996
1996/477-4/15 - Bestemmelse om adkomstrett datert 29.01.1996

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest datert. 14.06.1995

Prisantydning

1 850 000,- / Fellesutgifter: 1 444,- pr. mnd
Gjelder service etc på heis, snømåking, vedlikehold, vask osv på fellesareal. Kommunale avgifter kommer i tillegg!

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 1 984 000,-
Markedsverdi : 1 850 000,-
Teknisk verdi : 1 984 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Forsikring

If
Polisenummer: SP922729.4.1

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 3 756 pr. år
Gjelder eiendomsskatt. Kommer på kommunale avgifter som vann, avløp og renovasjon når leiligheten blir solgt.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i sameie.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.


- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.


- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.


Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 850 000,-
 • Fellesutgifter: 1 444,-
 • Kommunale avgifter: 3 756,-
 • Primærrom: 75 m2
 • Bruksareal: 75 m2
 • Bruttoareal: 81 m2
 • Tomteareal: 2580 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Tollef Kildes gate 59 2450 Rena Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 132468679