Lotterivegen 163 2270 Flisa Norge

Adresse

Lotterivegen 163
2270 Flisa

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum kjører man ut på Rv2 mot Kongsvinger og følger den 32,6 km. Sving til høyre inn på Eidsvegen og følg den 1,8 km. Kjør rett frem inn på Vestsidevegen(Fv 210) og kjør ca. 7,9 km før du skal svinge til høyre inn på Siggerudsvegen (Fv 445). Følg den 1,3 km før du svinger til venstre inn på Lotterivegen. Etter ca. 107 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Flisa ligger kun 11 minutter unna eiendommen. Der har man alt man skulle trenge av fasiliteter. Skole, barnehage, butikker, bibliotek, kafeer m.m.


Flisa er et svært hyggelig handelssted med godt utvalg av forretninger, idretts- og svømmehall, bibliotek, kino, barnehager og skoler. Der er det også et eget ungdomshus, kulturskole, samt Åsnes Aktivitetssenter med fasiliteter for bowling, klatring, en mengde uteaktiviteter, treningssenter og fysioterapi. Det finnes en rekke frivillige lag og foreninger innenfor idrett og kultur. En gang i året arrangeres Flisadagene. Da er det konserter i gatene, salg i butikker og masse folk.


Våler er en del av glomma-dalføret, i 17 km renner glomma gjennom Våler og byr på fosser, stryk og fine badeplasser i sommerhalvåret. For en aktiv fisker, beriker glomma seg med små-ørret, abbor og sik. I nærområdet er det mange flotte turmuligheter for den som liker seg i friskluft og natur. Med mange tjern, sjøer og elver er fiskelykken lett å finne samt muligeter for padling, soppsanking og bærplukking. For å nevne noe kan Sætersjøen, Tørråssjøen, Sørsåssjøen, Blåenga, Storbronken og Bronkeberget være verdt et besøk enten til fots eller på sykkel.


Fritidsaktivitetene i nærområdet er mange, for den som ønsker å drive med idrett er det et rikt tilbud fra ulike lag og foreninger. Vålerhallen huser de håndballinteresserte, Vålerstadioen har friidrettsbane, gressbane og tennisbane. Svømmebasseng i tilknyttning til ungdomsskolen og skitilbud i regi av skigruppa og Vaaler IF, som arrangeres flere steder i området på vinterhalvåret.


For de som søker fart og spenning er Vålerbanen riktig arena. Alle aktiviteter foregår på samme anlegg som NAF trafikksenter og Våler har ambisjoner om å bli Nordens beste trafikk og motorkommune. Med kyndig veiledning kan Vålerbanen by på 2,3 km lang racingbane, off-roadløype, go-kart og glattkjøringsbane. Her kan du sette naturkreftene og egne kunnskaper på prøve. Med et topp moderne konferansesenter, kurs og eventer er det rom for viderutvikling og ny kompetranse innen trafikk, transport og motor. Gatebil arrangerer også en av sine årlige festivaler her, med mye fart, spenning og moro.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1975, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antas med stedbundne jordmasser med høy sand og siltsortering. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Påvist enkelte sprekkedannelser og riss ved grunnmurer i kjellerbod. Grunnmur oppført i Leca. Synlige overfalter over terreng med malt pussbehandling uten overflatebehandling. Innvendige veggflater med pussbehandling uten overflatebehandling. Innevendige pussbehandlinger preget av fuktbelastninger over tid. Kjellergulv i betong. Innvendige muroverflater med noe saltutslg, mindre pusskader og enkelte riss. Antatt byggegrop uten etablert dreneringssystem. Ingen synlige utvendige fuktsikringer ved grunnmurer, ukjent vedr evt Goudron tjærebehandling. Taknedløp er ført direkte til terreng via drensrør. Det er registrert noe løsnet puss, fuktmerker og saltutslag på innsiden av kjellervegger og på kjellergulv i flere rom. Årsaken er trolig dårlig fuktsikring, dårlige drensmasser og fravær av eller tette drensrør. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord, liggende kledning i gavler. Utvendige kledningsbord hovedsaklig fra byggeår, opplyst om lokale utskiftninger på overliggere mot syd i 2018. Utvendig overflatebehandlinger opplyst i 2018. Saltakkonstruksjon med kaldtloft, sperrekonstruksjoner utført med prefabrikkerte takstoler. Adkomst til kaldtloft via uisolert himlingsluke på soverom, loftsluke med fastmontert stige. Kaldtloft med tegn etter mus- og vepseaktivitet. Takket er tekket med metallplater, tekking opplyst fra 2012. Undertak med rugpanel/trebord, tekking med metallplater montert over opprinnelig shingeltekking. Renner og nedløp i malt metall. Innvendig ett-løps elementpipe, og ny pipehatt. Det er opplyst at alle vinduer vil være byttet før salg.

Frittstående garasje med bod opplyst fra ca. 1975. Gulvkonstruksjon med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendige stående kledningsbord. Innvendige vegger og himling med platekledninger. Vippeporter i malt treverk, og malt enkelte slagdører i tett utførelse. Vinduer med enkle glass. Sperretakkonstruksjoner tekket med metallplater, tekket opplyst i 2012. Renner og nedløp i metall. Innlagt strøm, og utvendige fasader opplyst overflatebehanlet i 2018.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 113 kvm, Bruksareal: 187 kvm, Bruttoareal: 207 kvm

Kjeller: P-rom: 14 kvm, Bra: 88 kvm, Brutto: 100 kvm, S-rom: 74 kvm
Inneholder: Vaskerom og trappegang. Diverse boder som sekundærrom

1. etasje: P-rom: 99 kvm, Bra: 99 kvm, Brutto: 107 kvm
Inneholder: Stue, spisestue, kjøkken, bad, toalettrom, 2 soverom, gang og vindfang.

Garasje: Bra: 25 kvm, Brutto: 27 kvm, S-rom: 25 kvm
Inneholder: Garasje og bod

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en modernisert enebolig på Flisa.
Boligen har en lys og åpen stue med en nyere peisovn, 3 soverom og lyst og noe oppgradert kjøkken. De tre lyse soverommene har alle garderobeskap og godt med vinduer. Hovedsoverommet har egen dør inn til badet, samt dør ut i gangen.

Opplyst at det er mulighet for fibernett for Tv og bredbånd fra Telenor.

Stue & Kjøkken
Lys og åpen stue med ny peisovn. Store vinduer gir godt med lys inn, og god utsikt ut. Adkomst fra stuen og ut til terrassen, så her kan du ta med deg kaffekoppen ut og nyte solen.
Kjøkkeninnredning av blandet alder, flere oppgraderinger fra 2018. Lys innredning med malte/laminerte fronter, skrog og heltre benkeplate. Veggflater over benkeplater med mørke laminerte plater. Oppvaskkummer i metall, og opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator over kokeplass, avkast ført til friluft via yttervegg. Oppvaskkum, benkeplate, blandebatteri, ventilator, laminatgulv samt deler av innredning fra 2018. Kjøkkenet er blitt renovert etter en tidligere vannlekkasje opplyser eier. Komfyrvakt og lekkasjevakt er ikke montert. Krav til lekkasjestopper ved rom med vanninstallasjoner og uten sluk fra 1. april 2014. Komfyrvakt og lekkasjevakt bør derfor vurderes. Normal bruksslitasje på overflater.

Bad & Vaskerom
Lyst bad fra 2012 som er oppgradert med laminerte veggplater i 2019. Gulvet har belegg og veggene har beleggsoppbrett og lyse laminerte plater. Badet er innredet med servant i lys innredning, gulvmontert wc og dusjkabinett. Det er naturlig avtrekk via 2 himlingsventiler, tilluft via spalte under dørblad. Belegg synlig ført ned under klemring samt mot slukpotte. Oppvarming med panelovn montert på vegg. Baderommet er utført på egeninnsats.

Vaskerom i kjeller fra byggeåret. Betonggulv og pussbehandling på vegger. Innredet med varmtvannbereder og veggmontert pvc-utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin, avløp ført synlig via gulv. Tilluftsventil ført via grunnmur. Vaskerommet har ikke etablert noen varmekilde og avtrekksventilasjon. Det er registrert noe løsnet puss, fuktmerker og saltutslag på innsiden av kjellervegger. Forholdet settes i sammenheng med tradisjonell fuktproblematikk forbundet med konstruksjon under terreng.

VVS & El-anlegg
Opplyst priavt vannkilde med brønn på egen eiendom. Inntaksledning med PE-rør. Hydroforanlegg med pumpe, trykktank og pressostat montert i kjeller. Vannførende innstalasjoner opplyst med blandet alder, vannfordelig med cu-rør. Stoppekran i kjellerbod. Bereder av nyere dato plassert på vaskerom i kjeller, kapasitet på ca. 187 liter. Utekran er ikke montert. Sanitærutstyr og armaturer hovedsaklig fra 2012. Antatt privat avløpsanlegg med sedimenteringskum og spredegrøfter. Avløpsanlegg antatt fra byggeåret. Synlige avløpsrør med PP-plast.
Bunnledninger antatt utført med soil eller sementrør. Kloakkavslutting med durgoventil avsluttet inne på kaldtloftet, kloakkluftingen bør føres over tak direkte til friluft. Påvist irring ved flere cu-rør, ingen påviste lekkasjer. Opplyst om lav vannstand i brønnen sommer 2018 med behov for etterfylling. Vannkilde med ukjent kapasitet og vannkvalitet.

Inntak via luftstrekk, inntakssikringer plassert på kaldtloft. Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i vindfang. 3-fase 230V anlegg, hovedsikringer med ukjent kapasitet. Måler og kursoversikt montert i skap. Åpne innstallasjoner i 1. etasje opplyst utført på egeninnsats i 2012. Varmtvannsbereder med fast tilkobling. El-innstallasjoner, jordfeilautomater, stikkontakter og bryter i 1. etasje opplyst utført på egeninnsats i 2012. El-tilsyn av elektriske innstallasjoner opplyst fra 2017.

Innvendige overflater
Gulv med laminat. Laminatgulv kjøkken og vindfang fra 2018, øvrige gulv opplyst fra 2012. Vegger med malte plater. Innvendige overflatebehandlinger av vegger opplyst fra 2018/19. Himling med himlingsplater. Innvendig malt heltre trapp til kjelleretasje. Åpne opptrinn, inntrinn med belegg. Trappekonstruksjon uten etablert rekkverk. 2-sidig håndløper montert på vegg. Inntrinn med belegg, gulvbelegg med forskjellige fargenyanser.

Oppvarming

Boligens primære oppvarming er med strøm- og vedfyring.

Parkering

Parkering i frittstående garasje og på oppstillingssplass for 2-3 kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 522 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt, med normale solforhold. Opplyst etablert hageanlegg med plen. Inngangsparti mot vest, terrasse tilknyttet inngangsparti med adkomst fra stue, vindfang og terreng. Terrasse med trappekonstruksjon med 2-sidig rekkverk og handløper.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra gruset kommunal veg. Privat vann og avløp.

Reguleringsplan

Det foreligger ingen reguleringsplan, men antatt at boligen ligger i et LNF-område med tillatt spredt bebyggelse.

Odel

Det foreligger ingen odel på eiendommen.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen.

Prisantydning

1 490 000,-

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 256 373,-
Sekundær ligningsverdi : 922 944,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 500 pr. år
Gjelder renovasjon, septik, skorsteinsavgift, eiendomsskatt samt administrasjonsavgift.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 490 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 500,-
 • Ligningsverdi: 256 373,-
 • Primærrom: 113 m2
 • Bruksareal: 187 m2
 • Bruttoareal: 207 m2
 • Tomteareal: 1522 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Lotterivegen 163 2270 Flisa Norge

Visning

 • 25.03.2019, 1800 - 1830. Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 141781414