Nyvegen 5 2406 Elverum Norge

Adresse

Nyvegen 5
2406 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Sentralt beliggende i veletablert og attraktivt boligområde i Texas på Vestad. Elverum sentrum ligger ca. 2 km unna eiendommen. Kort vei til nærbutikk, Joker og Rema 1000, Terningen Arena, Vestad barneskole , barnehage (Nordmo 800 m , Vestad 900 m og Terningen 1,8 km), Glomma med fiskemulighet og mange andre fasiliteter. Gangavstand også til buss- som også kjører innom togstasjon.

Fra rundkjøringen ved Elgstua kjører man ut på Rv3 mot Tynset, ta også 2. avkjøring ut av rundkjøring nr 2 og fortsett på Rv3. Følg vegen ca. 780 m før du svinger til høyre inn på Markvegen og følg den 80 m. Sving deretter til høyre inn på Langslettvegen, etter 100 m svinger man igjen til høyre inn på Nyvegen. Etter ca. 75 m får du boligen på høyre side i enden av vegen.

Fra rundkjøringen ved Elgstua kan man også kjøre ut på Rv25 mot Trysil. Følg Rv25 ca. 280 m for deretter å svinge til venstre inn på Grundsetvegen. Følg den ca.950 m og sving deretter til venstre inn på Nyvegen. Ca. 160 m innover vegen finner man huset på høyre side. (dette er i enden av vegen)

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert boligfelt på Vestad i Elverum. Barnehage og skole i nærheten og nærbutikk, som er Joker Foseid og Rema 1000. Hvis man krysser riksvegen har man flott turterreng og lysløype til de turglade.

Elverum har et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.
Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Nærmeste oppkjørte løyper ligger kun gåavstand fra boligen og her kan man nyte naturen hele veien opp til Djupmyrkoia. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er også en travbane på Starmoen. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Utdanning.
Elverum har bl.a. flere barne- og ungdomsskoler, videregående skole, lærerskole, folkehøyskole samt høgskole.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1956, påbygget i 1983 og modernisert de senere år.

Bygninger og byggemåte

Antatt fundamentert med støpte såler på fast byggegrunn. Grunnmur antatt med sparesteinsbetong på eldste del, og av parallellblokk på nyere del. Yttervegger antatt i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Saltakkonstruksjon med skråhimling i 2.etasje. Yttertak tekket med sementstein i 2009. Renner og nedløp i metall. Innvendig ett-løps teglpipe.

Frittstående garasje med to boder.
Garasjen opplyst fra 1986. Antatt fundamentert med støpte såler. Ringmur av Lecablokk. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Manuelle vippeport, 2 tredører og 1. vindu. Saltak antatt tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i plast. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 3, Antall rom: 7

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 196 kvm, Bruksareal: 231 kvm, Bruttoareal: 255 kvm


Sokkelkjeller: P-rom: 60 kvm, Bra: 95 kvm, Brutto: 108 kvm, S-rom: 35 kvm
Inneholder: Stue, sovealkove, kjøkken, bad, vaskerom, gang, trappegang og vindfang. Teknisk rom og 2 boder som sekundærrom.


1.Etasje: P-rom: 105 kvm, Bra: 105 kvm, Brutto: 114 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, bad, 4 soverom, gang, trappegang og vindfang.


2.Etasje: P-rom: 31 kvm, Bra: 31 kvm, Brutto: 33 kvm
Inneholder: Kjøkken, bad, soverom og trappegang.


Garasje: Bra: 46 kvm, Brutto: 49 kvm, S-rom: 46 kvm
Inneholder: Garasje med 2 boder.

Møblering / utstyr

Alt av hvitevarer kan følge med i salget.
Boligen blir ikke vasket ytterligere før overtagelse.

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.


Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Nyvegen 5 er en enebolig med godkjent sokkelleilighet i et veletablert boligområde på Vestad i Elverum kommune. Boligen er bygget i 1956, påbygget i 1983, og modernisert de senere årene.
Boligen har 5 soverom, 2 sovealkover, 3 kjøkken, 3 bad og mulighet for utleie. Det er 4 soverom i 1. etasje, 1 soverom i 2. etasje og en sovealkove i sokkeletasjen. Gulvet i huset er med fliser, laminat, parkett, tregulv og belegg. Veggene med plater, gips og panel, hvorav alle flater er malt.

Stue & Kjøkken
Nede i sokkeletasjen er det lys åpen stue/kjøkkenløsning.
Lys og romslig stue/spisestue i 1. etasje. Det er godt med vinduer i rommet som gir godt med lys inn i rommet. Peisovn midt i stuen, her kan man fyre opp på kjølige vinterdager. Adkomst ut til terrasse på to sider av huset fra stuen. Her har man plass til det man skulle ønske av møbler.

I sokkeletasjen er det åpen stue/kjøkkenløsning. Kjøkkenet har en grå innredning fra Ikea med laminerte skrog, fronter og benkeplater. Vegger i mellom kjøkkenbenk og overskap har børstet stål. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, komfyr, induksjonstopp og kjøl/frys. Opplyst montert watergard til oppvaskmaskinen.

Kjøkken i 1. etasje av eldre dato. Lyst romslig kjøkken med noe mørkere gulv med belegg. Lys innredning med sponfronter, lettskrog og laminert benkeplater. Veggflater over kjøkkenbenker med Kitchen Boards og malte plater. Oppvaskkum i metall og opplegg for oppvaskmaskin. Her kan man stå å kikke ut på barna i hagen mens man lager middag.

Kjøkkenet i 2. etasje antatt fra 1980-tallet. Lys innredning med sponfronter, skrog og laminerte benkeplater. Oppvaskkum og utslagsvask i metall. Malte plater over kjøkkenbenker og plexiglass over komfyr og oppvaskkum/utslagsvask. Uten opplegg for oppvaskmaskin. Veggen bak kjøkkenbenken/innredningen er det tilgang til raftkott.

Bad & Vaskerom
Baderom i sokkeletasje opplyst oppgradert i 2013. Lyst flislagt bad. Lyse fliser på veggene, og noe litt mørkere på gulvet. Innredet med veggmontert wc, dusjvegg i glass, servant i mørkere innredning og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme som varmekilde.


Badet i 1. etasje er opplyst oppgradert i 2013. Badet har flislagt gulv og lyse baderomsplater på veggene. Det er innredet med servant i lys innredning, dusjkabinett og vegghengt wc. Opplegg for vaskemaskin på badet. Det er også elektrisk gulvvarme som står for oppvarmingen av badet.Badet i 2. etasje med belegg og beleggsoppbrett på gulvet, og malte plater på veggen og malt pipevang. Badet er innredet med servant på trehvitt skap, overskap over vask med speildører, vegghengt wc og dusjvegg med forheng. Det er montert panelovn på vegg som står for oppvarmingen av badet.

Vaskerommet i sokkeletasjen med støpt gulv med belegg, belegg med oppbrett på vegger og dørterskel. Malte lyse plater på veggene. Innredet med vaskekum i metall på veggen, og opplegg for vaskemaskin. Også på dette rommet er det elektrisk gulvvarme.

VVS & El-anlegg
Vannforsyning fra kommunalt nett. Inntaksledning med PEL-plast, stoppekran i teknisk rom. En blanding av åpent røropplegg med Cu-rør og PEX (rør-i-rør) installasjoner av blandet alder, opplyst rør-i-rør fra 2013. Beredere på 300 liter fra 2017, plassert i teknisk rom. Tilkoblet kommunalt avløpsnett. Avløpsrør med PVC. Kloakk antatt luftet over tak.

Strøminntak via luftstrekk med inntaksboks på soverom nord i 2. etasje. 3-fase 230V anlegg med 63A hovedsikringer. 2 sikringsskap med merkede kurser i 1. etasje og 1 stigeskap i sokkelkjeller. Sikringsskap i 1. etasje med jordfeilsautomater, overspenningsvern og digital måler. Innmat opplyst skiftet i 2017. Stigeskap til sokkel med jordfeilautomater. Blanding av åpent og skjult anlegg.
Opplyst elektrisk gulvvarme i hele sokkelkjelleren i søre del samt bad i 1. etasje.

Andre opplysninger
Oljetank: I "Forskrift om tiltak for å motvirke fare for forurensning fra nedgravde oljetanker" er det fastsatt krav om kontroll av nedgravde oljetanker. Ikke i bruk, må derfor fjernes. Ikke i forskriftsmessig stand, mangler dokumentasjon.

Det er montert 9 røykvarslere og 2 pulverapparat i boligen.
Opplyst at det er tilkoblet Telenor hybridfiber, og opplyst at det er mulig for fibernett fra Altibox eller Eidsiva. Kabel-TV opplegg til alle etasjer er det opplyst om.

Oppvarming

Oppvarming med strøm og ved. Montert luft/luft varmepumpe i 1.etasje.

Parkering

Parkering i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 406 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2052, Festeavgift: 8279

Tomt og hage

Skrånende østvendt tomt. Overbygget terrasseplatting mot vest 1.etasje, og overbygget terrasse mot syd 1. og 2. etasje.

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig veg, vann og avløp.
Pålegg om endring av tilknyttingsforhold på eiendommen; Tilknyttet kommunale ledninger via felles private stikkledninger. Det er ikke funnet dokumentasjon i kommunens byggesaksarkiv som viser om pålegg om frakobling av slamavskiller er gjennomført. Påegget ble gitt med frist i 1991.

Reguleringsplan

Reguleringsplan for området mellom jernbanen og riksveg 3 (Texas) i Elverum kommune gjelder.
Planid 427 27, Texas (07.08.1970).
Eksisterende planforslag som vedrører eiendommen: Planid 427 2018006, Elverum byområde

Prisantydning

3 480 000,-

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 932 030,-
Sekundær ligningsverdi : 3 355 308,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 23 743 pr. år
Gjelder vann, kloakk, eiendomsskatt, renovasjon og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.


- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 480 000,-
 • Kommunale avgifter: 23 743,-
 • Ligningsverdi: 932 030,-
 • Primærrom: 196 m2
 • Bruksareal: 231 m2
 • Bruttoareal: 255 m2
 • Tomteareal: 1406 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Nyvegen 5 2406 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 140271031