Flaggspettvegen 12B 2406 Elverum Norge

Adresse

Flaggspettvegen 12B
2406 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra rundkjøringen ved Elgstua kjører man ut på Rv3 mot Rena, og kjører rett igjennom i rundkjøringen etter (2. avkjøring, fortsatt RV3). Følg Rv3 ca. 830 m før du svinger til venstre inn på Mårvegen. Følg Mårvegen ca. 913 m, kjør deretter rett frem inn på Uglevegen og følg den ca. 700 m. Du skal deretter svinge til venstre inn på Djupmyrvegen og følge den ca. 280 m før du svinger til høyre inn på Flaggspettvegen. Etter ca. 135 m får du boligen på venstre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Sentralt, stille og meget barnevennlig beliggende i veletablert og attraktivt boligområde på Vestad. Elverum sentrum ligger ca. 4 km unna eiendommen. Flott turterreng med lysløype om vinteren opp til Djupmyrkoia, opp dit er det ca. 4 km hvis man går strake veien opp, men det er også avstikkere i løypa så man kan gå rundt og havne i koia. Koia er oppe hver onsdag, lørdag og søndag i skisesongen. Kort vei til nærbutikk, Joker og Rema 1000, Terningen Arena, Vestad barneskole , barnehage (Vestad 1 km, Nordmo 1,5 km og Terningen 3 km), Glomma med fiskemulighet og mange andre fasiliteter.
Gangavstand også til buss- som også kjører innom togstasjon. Simleveien ligger som en sløyfe uten gjennomgangs trafikk.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert og nytt boligfelt på Vestad i Elverum. Her har man flere km med skiløyper nesten rett utenfor døra. Barnehage og skole i nærheten og nærbutikk, som er Joker Foseid.

Elverum har et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.
Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Nærmeste oppkjørte løyper ligger kun gåavstand fra boligen og her kan man nyte naturen hele veien opp til Djupmyrkoia. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er også en travbane på Starmoen. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Utdanning.
Elverum har bl.a. flere barne- og ungdomsskoler, videregående skole, lærerskole, folkehøyskole samt høgskole.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2012

Bygninger og byggemåte

Antatt at byggegrunn består av breelvavsetninger med høy sandsortering. Antatt istøpte isolerte ringmurselementer utvendig forblendet med fibersementplate. Antatt byggegrop uten etablert dreneringssystem. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende utlektet kledning. Vinduer med isolerglass påvist fra 2011. Saltakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Renner og nedløp av metall. To-løps innvendig elementpipe, et pipeløp tilknyttet leilighet.

Utebod i fellesanlegg.
Støpt bodgulv. Yttervegger med åpent bindingsverk med utvendig liggende kledningsbord. Laminert boddør. Pultakkonstruksjon tekket med betongtakstein. Renner og nedløp i metall. Bygningen er tilkoblet strømnett.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

Leilighet
2.Etasje: P-rom: 73 kvm, Bra: 76 kvm, Brutto: 84 kvm, S-rom: 3 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, bad, 2 soverom og gang/entre. Bod/teknisk rom (sekundærrom)

Bod i fellesanlegg med bodareal på ca. 5 kvm.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en lys og romslig leilighet med god planløsning. Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning, to soverom, romslig bad og innvendig bod.
Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe. Det er også et litt mindre, men lyst soverom i leiligheten.

Stue & Kjøkken
Det er åpen stue/kjøkkenløsning med god plass til spisestue og sofa. Her er det store vinduer som gir godt med lys. Det er adkomst fra stuen og ut til terrassen.
Lyst Norema kjøkken med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og induksjonstopp. Montert mørke fliser over kjøkkenbenken.

Bad
Flislagt bad med lyse vegger og mørkt gulv. Badet er innredet med dusjhjørne med glassvegger, servant i innredning, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Badet har godt med skapplass.

VVS & El-anlegg
Inntaksledning for vann antatt med PEL-plast. Stoppekran på teknisk rom. Forbruksvann med rør-i-rørsystem. Noe åpne cu-installasjoner. Fordelerskap plassert i bod/teknisk rom. Fordelerskap med etablert overløp til gulvsone med sluk. Kobling mellom PEL -og Cu-rør antatt med skjult plassering i delevegg. Varmtvannsbereder i bod/teknisk rom med en kapasitet på ca. 200 liter. Røropplegg og armatur fra byggeåret. Innvendige avløpsrør fra byggeår. Synlig røropplegg med PP-plast. Avløp antatt luftet over tak. Felles utekran.
Strøminntak via jordkabel. 3-fase 230/400V anlegg med 25A hovedsikringer. Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i bod/teknisk rom. Kurser er merket. Utvendig skap med digital strømmåler og overspenningsvern. Skjult ledningsnett. Elektrisk gulvvarme på baderom. Panelovner ved stue, kjøkken og ett av soverommene.

Annet
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregat plassert på bod/teknisk rom i 2. etasje. Utplassert brannslukningsapparat, og montert brannvarslere som er seriekoblet. Tilknyttet Canal Digital for kabel-Tv og bredbånd. Opplyst fiber tilgjengelig fra august 2019.
Det er et loftrom med gode lagringsmuligheter.

Oppvarming

Oppvarming er med strøm. Det er mulig å sette inn vedovn, det må bare informeres om til kommunen da det er gjort.

Parkering

Parkering utenfor bod og på parkeringsplass for sameiet.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 4 185 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Tilnærmet flat tomt. Opparbeidet hageanlegg med plen og noe beplantning. Felles lekeplass og område med sittebenker. Privat terrasse mot syd med adkomst fra stue, markise og levegg mot naboterrasse.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål.

Ferdigattest

Det foreligger en ferdigattest på boligen datert 16.06.08

Diverse opplysninger

Sameie: Flaggspettvegen 2-16, Orgnr.: 996658643
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan man få kopi av fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

2 090 000,- / Fellesutgifter: 1 500,- pr. mnd
Gjelder vedlikeholdskostnader, forsikriger, kabel-tv og internett.

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 597 000,-
Sekundær ligningsverdi : 1 989 998,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Forsikring

Tryg forsikring
Polisenummer: 6606611

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 12 314 pr. år
Gjelder renovasjon, vann, avløp og eiendomsskatt.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 090 000,-
 • Fellesutgifter: 1 500,-
 • Kommunale avgifter: 12 314,-
 • Ligningsverdi: 597 000,-
 • Primærrom: 73 m2
 • Bruksareal: 76 m2
 • Bruttoareal: 84 m2
 • Tomteareal: 4185 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Flaggspettvegen 12B 2406 Elverum Norge

Visning

 • 18.02.2019, 1700 - 1800. Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 138223717