Staibakken 8 2480 Koppang Norge

Adresse

Staibakken 8
2480 Koppang

Beliggenhet, adkomst

Koselig enebolig beliggende på det lille tettstedet Stai, i Stor-Elvdal kommune. Eiendommen ligger i et boligområde, med kun 400 m til Glomma med gode bade- og fiskemuligheter, samt gode muligheter for kajakk og kano. Det er også gode jaktmuligheter i området. Det er god forbindelse til Gardermoen og Oslo, det er kun 800 m til Rørosbanen hvor toget går til Hamar og Gardemoen. Det er bussholdeplass ved RV 3, kun 400 m fra boligen.

Kommer du fra Gardermoen, kjører du E6, og følger skilting mot Trondheim. Etter ca. 65 km holder du høyre mot Elverum, og fortsetter E6 i ca. 740 m. Fortsett inn på RV3, og følg skilting mot Elverum. Da du kommer til 2. rundkjøring i Elverum, tar du til høyre mot Tynset. Etter ca. 30 kommer du til Rena.

Fra Rena kjører man RV3 og følger den 48,9 km nordover. Sving så av til venstre inn på privat veg, kjør 124 m, sving deretter til høyre inn på Staibakken. Etter 256 m får du boligen på venstre side.

På vinterstid anbefales det å kjøre ca. 50 km på RV 3 fra Rena. Sving deretter til venstre inn på Stai-Tryvangveien, følg den ca. 670 m. Sving til venstre på skogsbilveg i ca. 600 m. Sving til venstre inn på Staibakken, etter 200 m får du boligen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Stai er et lite tettsted i Stor-Elvdal med ca. 300-500 innbyggere. Her kan man bo i naturskjønne omgivelser med gode fiske- og bademuligheter, samt gode muligheter for kajakk og kano. Det er ca. 400 m ned til Glomma ved Stai for den som liker å fiske. Det er også gode jaktmuligheter i området. Det har etter flommer som har herjet i dalen dannet seg pene, lyse strender som kan minne om sydligere strøk. Her kan man bade og sole seg, og nyte late sommerdager. Nærmeste sandstrand ligger kun 800 m fra boligen.
Ca. 8 km fra eiendommen ligger Trya Camping med kanoutleie og sykkelutleie. Her finner du også Nærbutikken, en gammeldags landhandel med godt utvalg.


Koppang sentrum ligger ca. 10 km nord for eiendommen med post, bank, flere butikker, kinosal og bibliotek. Tettstedet har omlag 1500 innbyggere og ligger ca. 50 kilometer fra Rena og Østerdalen Skisenter. Kaupangmart'n arrangeres hvert år i midten av juli på Koppang, her er det marked, tivoli, aktiviteter for hele familien, gratiskonsert og mange lokale innslag, arrangementet er derfor verdt et besøk.


På Koppang er det full barnehagedekning, barne- og ungdomsskole og mange varierte fritidsmuligheter, som gir et godt grunnlag for gode oppvekstsvilkår. Dalen deles av Glomma, og ved Glommas bredde finner du Evenstad en avdeling av Høgskolen i Hedmark. Sentrum av Koppang har tilliggende fasiliteter som legekontor, bank, forretninger, kaféer, hotell og et rikt kulturliv i samhandling med den flotte naturen du omfavnes av på alle kanter.Kommunen er en bidragsyter for å fremme idrett og fysisk aktivitet og har derfor mange tilbud til barn- og unge. Storstua er en flerbrukshall til innendørsaktiviteter, ungdomsskolen har svømmehall som fungerer som et folkebad som er meget populært og har badstue. Ellers er det fra eiendommen kort vei til fotballbaner, tur -og sykkelstier og et fint skitilbud med bra løyper i vinterhalvåret. Og med en kjøretur til Rendalen finner du innendørs ishall med muligheter for hockey.

For friluftinteresserte er kommunen og området rundt et eldorado. For de fiskeinteresserte har man Glomma og en rekke små sideelver med gode muligheter for å fange storfisken, også for den som liker å padle kano er området fint. Området har en rekke fine turstier man kan benytte, enten til fots, på sykkel eller ski vinterstid. Mange fine turer å ta i helger og ferier. Også fra Koppang kan turen opp til Hammarkollen være å anbefale, med en praktfull utsikt utover Glomma og Koppangøyene.

Dersom du tar turen på den nye nasjonale turistveien mellom Atna og Folldal har du inngangsporten til vakre Rondane Nasjonalpark som byr på mange fine naturopplevelser.

Sølen som ligger i Rendalen kommune ca. 1755 moh, er verdt et besøk. Toppturer er i siktet som aldri før og her vil du kunne gå kjempe fine turer i vakker Rendalsnatur, med utsikt til Femunden. Sølensjøen strekker seg over 14 km og byr på mange fiskearter og fine muligheter for padling og omfavnes av et massivt fjellandskap, her vil du kunne få mange fine naturopplevelser. God tur!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1959, modernisert i 2018

Bygninger og byggemåte

Grunn antas bestående av sand, fjell og jordmasser. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Byggegrop antatt uten etablert dreneringssystem. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Antatt hovedsakelig isolert med sagflis, opplyst noe mineralull. Vinduer i 1. etasje med isolerglass, antatt fra 1990-tallet. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater. Opplyst antatt fra 1990-tallet. Renner og nedløp i metall, utkast til påkoblet fleksible rør.

Uthus med garasje, to boder og inntilbygget utedo. Fundamentert på steinpunkter. Garasje med støpt plate på mark, boder med tregulv. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledning. Pulttak tekket med metallplater. Innvendig åpent bindingsverk med unntak av en bod som er kledd med panel/bord. Tre tredører, et vindu og vippeport. Innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

Kjeller: Kjeller med teknisk rom, trapperom, soverom og stue. Gulvareal ca. 63 kvm. Ikke målbart grunnet himlingshøyde målt lavere enn 1,9 m.

1.Etasje: P-rom: 70 kvm, Bra: 72 kvm, Brutto: 78 kvm, S-rom: 2 kvm
Inneholder: stue, kjøkken, bad, soverom og vindfang

Loftsrom: Loftsrom med gulvareal på ca. 25 kvm. Ikke målbart grunnet himlingshøyde lavere enn 1,9 m.

Uthus
Bra: 54 kvm, Brutto: 59 kvm, S-rom: 54 kvm
Inneholder: garasje, 2 boder og utedo

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en koselig oppusset enebolig på Koppang! Her får du dansk design i norsk fjellandskap.
Boligen inneholder stue, kjøkken, et soverom og nyrenovert bad, samt romslig terrasse med utendørs kjøkkenbenk. Boligens 2. etasje og kjeller er innredet til oppholdsrom (NB. ikke målbart areal grunnet lav takhøyde).

Stue & Kjøkken
Romslig, koselig stue med panel på veggene og adkomst ut til terrassen. Her kan man kaste beina i sofaen og nyte en god bok mens man fyrer i peisen på kalde vinterdager. I et hjørne i stuen er det en peisovn med flotte malerier på muren bak, denne er virkelig noe for seg selv.

I 2. etasje er det en liten stue eller ekstra soveplass hvis man trenger dette. Her kan barna lure seg opp og kose seg når de vil spille spill eller se tv i fred.
I kjelleren er det innredet et romslig oppholdsrom med peisovn, hvor man kan trekke seg litt unna hvis man ønsker det. Kjelleren inneholder i tillegg et disponibelt rom, samt bod. Det er også en utgangsdør fra teknisk rom i kjelleren og ut.
Boligen er godt utnyttet selv med umålbart areal oppe i 2. etasje, samt nede i kjelleren.

Lyst kjøkken med god plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen har hvite, formpressede fronter og sponskrog. Benkeplater i laminat og heltre, og oppvaskkum i metall. Kjøkkenet har ventilator med kullfilter, og det er opplegg for oppvaskmaskin. Vegger med malt panel og glassfiberstrie, gulv med laminat.

Bad / Vaskerom
Badet er totalrenovert i 2017, og har adkomst fra soverommet i 1. etasje. Badet er lyst og innbydende, innredet med boblebadekar i hjørne med dusj, servant i innredning og gulvmontert wc. Badet har godt med skapplass. Her kan du trekke deg tilbake og ta et godt og avslappende bad. Badet har opplegg for vaskemaskin.
Gulv med gulvbelegg, og baderomsplater på vegger.
El-anlegg & VVS

Inntak via luftestrekk. Inntakssikring av porselen på loft. 3-fase 230V anlegg. Sikringsskap til uthus på loft, sikringsskap i 1. etasje med jordfeilautomater. Åpent og skjult anlegg av blandet alder. En del oppgraderinger fra 2017/18. Fotocelle på alle utelamper.

Opplyst vann fra privat vannverk med ca. 20 abonnenter, ukjent alder. Inntaksledning med PEL-plast. Stoppekran og åpne fordelere i kjeller. Bereder fra ca. 2006 med kapasitet på 198 liter. Vannfordeling med cu og PEX-rør. Rør-i-rørsystem i 1. etasje opplyst nytt fra 2017-2018.

Privat avløpssystem antatt med sedimenteringskummer og ført til spredegrøfter. Antatt kloakklufting ført over tak.

3 røykvarslere som er seriekoblet og 1 pulverapparat er montert i huset.

Oppvarming


Oppvarming med strøm- og vedfyring. Det er montert peis i stue i 1. etasje, samt peisovn i kjeller.

Parkering


Garasje, samt biloppstillingsplasser for flere kjøretøy på gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 803 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage


Gruset innkjøring. Nord-østvendt tomt med flate partier. Opparbeidet plen og beplantning på deler av tomten. Øvrig som naturtomt.
Terrasse mot øst/sør med adkomst via stue og terreng. På terrassen er det etablert en liten koselig kjøkkenbenk hvor man kan lage enkel mat eller forberede til grilling på varme sommerdager. Her kan man da invitere hele vennegjengen på grilling og kose seg til langt på kveld.
Utsikt over nærområde mot nord og øst.

Vei, vann og avløp


To adkomster fra offentlig vei (RV 3) og videre til gruset privat veg.
Privat vannverk med 20 andre.
Privat avløp.

Reguleringsplan


Boligen ligger i et LNF-område.

Tinglyste rettigheter og servitutter


Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Det kan bes om kopi fra megler.

1959/1709-1/16 - Bestemmelse om vannrett datert 28.07.1959

Ferdigattest


Det foreligger ingen ferdigattest på boligen da dette ikke var påkrevd da huset ble bygget.

Prisantydning

790 000,-

Takst / tilstandsrapport

Teknisk (byggmassens) verdi : 949 000,-
Markedsverdi : 800 000,-
Teknisk verdi : 949 000,-
Ligningsverdi : 157 893,-
Sekundær ligningsverdi : 526 310,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 7 737 pr. år
Gjelder renovasjon, septik, eiendomsskatt og feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 790 000,-
 • Kommunale avgifter: 7 737,-
 • Ligningsverdi: 157 893,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 72 m2
 • Bruttoareal: 78 m2
 • Tomteareal: 2803 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Staibakken 8 2480 Koppang Norge

Visning

 • 23.02.2019, 1300 - 1500. Velkommen til visning!
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 137802645