Trondheimsvegen 1155 2406 Elverum Norge

Adresse

Trondheimsvegen 1155
2406 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger ved Øksna, mellom Elverum og Rena på vestsiden av Glomma Eiendommen ligger ikke langt i fra hovedveien og det finnes bussforbindelser til Elverum og Rena i nærheten.
Det står merket med Meglerhuset Innlandet sine skilter ved og på eiendommen.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Velkommen til visning!

Nærområdet

Elverum:
Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.

Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.

Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.

Utdanning.
Elverum har bl.a. flere barne- og ungdomsskoler, videregående skole, lærerskole, folkehøyskole samt høgskole.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og

Rena:
Rena er et tettsted i Åmot kommune (4329 innbyggere), Hedmark. Rena sentrum har ca. 2000 innbyggere, og ligger i hjertet av Østerdalen.
Området er beriket med flott natur. Her finner du et variert tilbud av opplevelser hele året. For eksempel jakt, fiske eller turer til fots, sykkel eller ski.
Rena er start arena for Birkebeinerrennet hvert år, og her finner du også hoppbakken på Rena (Renabakken).
Kort vei fra Rena til Østre Æra flyplass og her finner du rikssenteret for fallskjermidrett.
Østerdalen skisenter ligger kun noen km unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter samt to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet.
Sorknes golf ligger i nærheten. Dette er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en driving range og en 6-hulls kortbane.
Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bachelor- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1966, modernisert i 2002

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn av sand. Antatt fundamentert med betongbanketter under bærende vegger. Opprinnelig bygg har grunnmur av betonghullblokk pusset utvendig over terreng og på synlige flater innvendig. Tilbygget antas å har grunnmur av lettklinkerblokker. Krypkjeller er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Yttervegger i bindingsverk med plass til 10 cm mineralull i opprinnelig bygg, 15 cm i tilbygget. Vindtetting, utlekting og malt tømmermannskledning. Det er liggende kledning i gavlene. Mønet sperretak med hanebjelker, antatt isolert i sperelivet mellom loftspissen og kottveggen. Loftspissen er ikke kontrollert på grunn av manglende tilgang. Den er luftet via ventiler i gavlene. Tilbygget antas å ha fritt bærende tretakstoler. Taket er tekket med korrugerte, lakkerte metallplater lagt i 2011. Leca elementpipe tilknyttet vedovner i kjeller og stue.

Garasje
Garasjen har asfaltert gulv. Ringmur av betong forskalingsblokk. Uisolerte bindingsverkvegger med utvendig malt tømmermannskledning. Mønet sperretak tekket med korrugerte metallplater uten undertak. Det er ikke montert takrenner. Leddheisport med åpningsautomatikk.

Uthus
Uthus på punktfundamenter av stein. Trebjelkelag med bordgulv. Uisolerte bindingsverksvegger i to boder. Et rom er opplyst delvis isolert og kledd med panel/plater innvendig. Ubehandlede trefiberplater i himlingen. Uisolert fyllingsdør og uisolert vegg mot en tilliggende bod. Åstak med forskjøvet møne tekket med bølgeblikkplater uten undertak. Det er ikke takrenner. Mot nordveggen er det bygd et leskur i bindingsverkkonstruksjon med liggende kledning på to sider. Fundamentene på hele huset har satt seg noe slik at skjevheter er oppstått.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 1, Soverom: 5, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 205 kvm, Bruttoareal: 223 kvm
Sekundær-rom: 67 kvm

Enebolig
Kjeller: Bra: 64 kvm, Brutto: 72 kvm, S-rom: 64 kvm
Inneholder: Trapperom, 2 bod, vaskekjeller

1.Etasje: P-rom: 102 kvm, Bra: 105 kvm, Brutto: 114 kvm, S-rom: 3 kvm
Inneholder: Entre, gang, stue, kjøkken, bad og soverom. I sekundærrom: kott

2.Etasje: P-rom: 36 kvm, Bra: 36 kvm, Brutto: 37 kvm
Inneholder: Trapperom, wc og 4 soverom.

Uthus:
Primærrom: 0 kvm, Sekundærrom: 22 kvm, Bruksareal: 22 kvm, Bruttoareal: 24 kvm
Inneholder: Vedskål, bod, rom for sommeropphold.

Garasje:
Primærrom: 0 kvm, Sekundærrom: 44 kvm, Bruksareal 44 kvm, bruttoareal: 48 kvm
Inneholder: Garasje for 2 biler.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard


Her har vi gleden av å presentere en enebolig på Øksna i Elverum kommune.
1.etasje er tilbygget og tilbygget er innredet med entre, et soverom samt stueutvidelse.

Stue & Kjøkken
Lys, trivelig stue med peisovn. Adkomst til overbygget terrasse og terreng fra stue. Mulighet for spisestuedel i stue med god plass for min 8 personer til bords. Trappetrinns forskjell mellom stue og spisestue. Montert varmepumpe.
Delvis åpen løsning fra stue til kjøkken. Plass til spisebord på kjøkkenet. Kjøkken pusset opp i 2005-2006 med laminatgulv, malt tapet på veggene og takessplater. Lys innredning, av type Ikea, med malte, profilerte fronter. Plastlaminerte benkeplater med krum forkant, nedfelt oppvaskbeslag med to kummer. God skap og benkeplass. Vinduer på kjøkkenet med utsyn til terrasse og gårdsplass. Integrert stekeovn, komfyrtopp og mikrobølgeovn. Vinylbelegg mellom benkeplater og overskap. Overskap og høye skap ført til tak. Kjøkkenhette samt opplegg for oppvaskmaskin.

Bad & Vaskerom
Badet med vinylbelegg på gulvet og plastbelagte veggplater. Takessplater i himlingen. Det er mekanisk avtrekksventilasjon ved vifte i ytterveggen og tilluft over dørterskel. Innredning med glatte folierte fronter, 2 servanter i innredning samt høyskap. Rommet er oppvarmet med en elektrisk ovn.
Toalettrom i 2. etasje er gjennomgangsrom fra trapperom til et soverom. Rommet har vinyl gulvbelegg og malt panel på vegger og i himling. Innredet med servant og gulvmontert wc. Rommet er ikke ventilert.
Boligen har vaskekjeller med betonggulv, malt puss på veggene og panelt himling. Rommet har vedovn. Trykktank og renseanlegg for vann er montert i rommet. Vaskekjelleren er ikke ventilert.Soverom
Inneholder tilsammen 5 soverom. Hoved-soverommet befinner seg i tilbygget i 1.etasje. Det ligger fire soverom i 2.etasje hvor alle har skråtak.

El-anlegg & VVS
3-faset inntak. Elektrisk fordeling med 8 kurser i et kott i 1. etasje. Åpent elektrisk spredenett.
Vannforsyning fra borebrønn anlagt i 2009. Avløp infiltreres i grunnen. Anleggene er ikke kontrollert. Vanninntaket er lagt til vaskekjelleren der det er montert en trykktank og vannrenseanlegg. En ny 200 liters varmtvannsbereder produsert i 2012 er montert i vaskekjeller i 2018. Det er benyttet PVC og støpejern avløpsrør og kobber vannledningsrør. I stuen er det montert en luft til luft varmepumpe.

Generelle materialvalg
Gulv med betong, parkett, laminat, vinylbelegg, malt plater.
Vegger med pusset murverk, malt puss, malt panel, malt tapet og malte plater
Himlinger med malt panel, klarbehandlet panel, malte plater og takessplater
Interntrapper til kjeller og 2. etasje i tre med rekkverk på en side.

For ytterligere informasjon om bl.a., fukt o.l. samt om byggemåte og bygningens tilstand m.m. se tilstandsrapport datert 02.10.2018

Oppvarming

Oppvarming med ved og strøm. Luft til Luft varmepumpe.

Parkering

Parkeringsmuligheter i garasje og på oppstillingsplass for flere kjøretøy.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 273 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Terrasse på 35 kvm, hvorav 16 kvm er overdekket. Hage med plen og noe hekk-beplantning mot riksvegen.

Vei, vann og avløp

Asfaltert adkomst direkte fra RV3.
Privat vann og avløp. Eiendommen har privat borebrønn og privat avløpsanlegg basert på infiltrasjon i grunn. Anlegget er ikke kontrollert.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et LNF-området. Kommuneplanens arealdel datert 22.06.2011

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest på boligen, noe som heller ikke var påkrevd under byggetiden.

Prisantydning

1 290 000,-

Takst / tilstandsrapport

Takstdato : 02.10.2018
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 187 000,-
Markedsverdi : 1 400 000,-
Teknisk verdi : 2 187 000,-
Ligningsverdi : 414 854,-
Sekundær ligningsverdi : 1 493 475,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

Sparebank 1

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 9 261 pr. år
Inkl. eiendomsskatt, renovasjon, slamtømming, feiing/tilsyn.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Ifølge eier er det opplyst at det vil bli montert fiber i løpet av 2019. Regning for dette avtales mellom kjøper og selger.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 11 100,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Servitutter
1967/425-1/15 datert 30.01.1967 Bestemmelse om vannrett.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 290 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 261,-
 • Ligningsverdi: 414 854,-
 • Primærrom: 138 m2
 • Bruksareal: 205 m2
 • Bruttoareal: 223 m2
 • Tomteareal: 1273 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Trondheimsvegen 1155 2406 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 136109568