Tollef Kildesgate 3 2450 Rena Norge

Adresse

Tollef Kildesgate 3
2450 Rena

Beliggenhet, adkomst

Eiendommen ligger sentralt på Rena.
Når man kommer til Rena kjører man av rv3 og inn på fylkesvei 215 inn mot Rena sentrum. Etter ca. 200 meter svinger man inn til høyre på Tollef Kildesgate. Etter ca. 60 meter får du boligen på venstre side.
Elverum 32,9 km

På fellesvininger vil det bli skiltet med Meglerhuset Innlandet visningsskilt.

Nærområdet

Rena er et lite tettsted i Åmot kommune litt nord i Østerdalen. Området er beriket med flott natur. Her finner du et variert tilbud av opplevelser hele året. For eksempel jakt, fiske eller turer til fots, sykkel eller ski. Rena er startarena for Birkebeinerrennet hvert år, og her finner du også hoppbakken på Rena (Renabakken). Kort vei fra Rena på Østre Æra flyplass, finner du rikssenteret for fallskjermidrett.
Østerdalen skisenter ligger kun noen km unna, hvor det er oppkjørte langrennsløyper og alpinanlegg med 5 nedfarter og to heistrekk. Du kan også reise til Skramstadsætra hvor du kan gå tur til fots eller på ski i fjellet. Sorknes golf ligger i nærheten. Det er en fullverdig og populær 18-hulls golfbane. Her er det også en drivingrange og en 6-hulls kortbane.
Det er kort vei fra eiendommen og ned til Glomma og Rena elva for de som liker å fiske, eller for de som liker å bade.

Rena er et lærested for høyere utdanning. Høyskole Campus Rena har flere studieretninger med både hel- og deltidsstudier med bacholer- og mastergrad.
Forsvarets Rena leir utgjør den største virksomheten for lokalsamfunnet på Rena, med befalsskole for hæren.
Elverum har også et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1947, modernisert i 2017

Bygninger og byggemåte

Grunnen fremstår med jordmasser med høy sand/silt sortering. Fundamentert med betongsåler til fast byggegrunn. Kjellervegger av sparesteinsbetong innvendig med treullsementplater, innvendig og utvendig grunnmurer med malt pussbehandling. Kjellergulv med laminat og fliser.. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående kledningsbord. Etasjeskillere med trebjelkelag, antatt isolert med sagflis. Saltakkonstruksjon med kladtloft, tekket med metallplater, antatt tekket ca. år 2000. Undertak med rugpanel/trebord. Montert snøfangere og takstige, renner og nedløp i metall. Innvendig 2-løpsteglpipe fra byggeår med luftekanal, og stålrør fra oljefyr.

Garasjen har belegningsstein på gulv, og vegger med isolert bindingsverkkonstruksjoner utvendig kledd med stående kledningsbord. Innvendige vegger og himlinger med gipsplater. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater, og renner og nedløp i metall. Enkel malt tredør, vinduer med isolerglass. Leddport i treverk tilkoblet automatikk. Innlagt strøm.

Utebod oppført i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Innvendig vegger og himling i åpent bindingsverk. Saltakkonstruksjon tekket med metallplater, ikke etablert renner og nedløp. Enkel malt slagport. Ikke innlagt strøm.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 10, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 12

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 263 kvm, Bruksareal: 302 kvm, Bruttoareal: 339 kvm

Kjeller: P-rom: 65 kvm, Bra: 80 kvm, Brutto: 90 kvm, S-rom 15 kvm
Inneholder: 3 soverom, toalettrom, vaskerom, trappegang, kjellerstue, entre og bod/teknisk rom (sekundær rom)

1.Etasje: P-rom: 99 kvm, Bra: 99 kvm, Brutto: 107 kvm
Inneholder: Stue, kjøkken, 2 soverom, trappegang og entre.

2.Etasje: P-rom: 95 kvm, Bra: 99 kvm, Brutto: 107 kvm, S-rom: 4 kvm
Inneholder: Baderom, 5 soverom, trappegang, gang og bod (sekundær rom)

Loft: Bra: 27 kvm, Brutto: 29 kvm, S-rom: 27 kvm
Inneholder: Loftsrom

Garasje: Bra: 23 kvm, Brutto: 25 kvm, S-rom: 23 kvm
Inneholder: Garasje

Redskapsbod: Bra: 6 kvm, Brutto: 6 kvm, S-rom: 6 kvm.
Inneholder: Redskapsbod

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer, møbler i alle rom, samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en stor og romslig enebolig som i dag blir benyttet som studenthus i Tollef Kildesgate 3!
Huset har ikke mindre enn 10 soverom, 2 stuer, 2 bad/toalett og et romslig og lyst kjøkken.
Det er i dag leieinntekter på 434 100 kr og 8 leietakere i boligen, dette er for skoleåret 2018/2019 med eksisterende leiekontrakter. Det vil ved fult hus 12 mnd være kr. 479.100,- pr år. Det har vært fult hus de siste 3 årene.


Kjøkken
Kjøkken i 1.etasje fra 2005. Lyst og romslig kjøkken med plass til spisebord. Innredet med laminerte fronter og skrog, og hetre benkeplater. Overskap med skyvefunsjoner, metall oppvaskkum. Vegg over kjøkkenbenker med fliser, overgang med mykfuger. Integrerte løsninger med koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr, avkast ført via yttervegg.

Bad & Vaskerom
Bad i 2.etasje med belegg på gulvet og laminerte veggplater. Innredet med 2 servanter i innredning, gulvmontert WC og dusjkabinett. Ventilasjon med mekanisk avtrekk ført via yttervegg, tilluft via åpen dør. Oppvarming med panelovn på vegg.
Toalettrom i kjelleren med flislagt gulv og malt murverk og malt panel på vegger. Innredet med servant på vegg og gulvmontert WC. Oppvarming opplyst med veggmontert panelovn. Naturlig ventilasjon.
Vaskerom i kjelleren med flislagt gulv, vegger og himlinger med pusset og malt betong. Innredet med dusjkabinett, vaskekum i metall montert på vegg og vaskemaskin og tørketrommel. Oppvarming med vedovn, døren til vedovn er med knust glass. Sluk ved gulv med jernsoil. Det er elektriske ovner med styringsapp Noba Energy Controll.

VVS & El-anlegg
Vanninntak med vannmåler og stoppekran i kjeller med PEL. Røropplegg med blandet alder med cu-rør og plast. Utekran med stenge/tappefunsjon i kjeller. Vannbereder på ca. 200 liter fra 2012 plassert i teknisk rom. Avløpsrør av type PVC og jersoil, kloakklufting antatt til overtak.
Sentralvarmeanlegg med olje- og strømdrift etablert i 2003. Vegghengte radiatorer ved de fleste rom i 1. og 2. etasje. Nedgravd oljetank med ukjent alder og kapasitet, antatt 3000 liters tank. Påfyllingsrør ved inngangsparti i 1. etasje.
Sikringsskap med jordfeilautomater plassert i kjellernedgang, inntak via jordkabel. 3-fase 230V anlegg. Åpent og skjult spredenett. Måler og kursoversikt montert i skapet. Nytt komplett elektrisk anlegg fra januar 2017, trukket om alle ledninger i skjult anlegg og dimensjonert for nye soverom i kjelleren. Nytt sikringsskap i 2017.


Generelle materialvalg
Gulv med laminat, stavparkett og belegg. Vegger med strietapet, malte veggplater, tapet og malt murverk. Himlinger med himlingsplater og malte plater. Gulvbelegg med noe luftblemmer samt noe limslipp i gang 2.etasje.
Gulv og vegger på badene er med fliser, belegg og veggplater.

Oppvarming

Oppvarming i kjeller med strømfyring. Fyringen er tilknyttet Noba Energy Controll app for mobil. Luft/luft varmepumpe i stue i 1.etasje. Forøvrig sentralvarme med radiatorer tilknyttet oljefyr.

Parkering

Belegningsstein ved privat innkjøring med oppstillingsplass for ca. 1-2 kjøretøy, og frittstående garasje.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 107 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Slak hellende tomt. Hage med etablert plen og diverse beplantning. Gjerde rund hele eiendommen. Overbygget terrasse med åpen platting mot sør, balkong i 2.etasje mot øst. Og inntrukket inngangsparti fra nordvest.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra kommunal veg. Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsanlegg.

Reguleringsplan

Området er regulert til bebyggelse og anlegg. Regulleringsplan for Rena Syd. , Planid 20101000 fra 2010.

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest på eiendommen. Dette var heller ikke påkrevd da boligen ble bygget.

Prisantydning

3 890 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 482 000,-
Markedsverdi : 3 400 000,-
Teknisk verdi : 3 482 000,-
Ligningsverdi : 330 362,-
Sekundær ligningsverdi : 1 057 158,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 38 283 pr. år
Gjelder vann, avløp og renovasjon.

Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Leieinntekter

434 100 pr. år
Det er skrevet kontrakt for skoleåret 2018/2019 som er bindene for de som bor der nå. Ytteligere info om leiekontraktene kan fåes hos megler eller selger.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 38 283,-
 • Ligningsverdi: 330 362,-
 • Primærrom: 263 m2
 • Bruksareal: 302 m2
 • Bruttoareal: 339 m2
 • Tomteareal: 1107 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Tollef Kildesgate 3 2450 Rena Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 128488428