Elvarheimsgata 6A 2414 Elverum Norge

Adresse

Elvarheimsgata 6A
2414 Elverum
4. etasje

Beliggenhet, adkomst

Leiligheten ligger nede ved Glomma på Gammelbruplassen. Når man kommer til Elverum skal man over brua inn mot byen, også svinger man til høyre mot jernia og kiwi. Der finner man leiligheten i samme bygget som kiwi ligger, men med inngang/trapp før man kommer så langt bort som til kiwi.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset Innlandets visningsskilt ved fellesvisning.

Nærområdet

Eiendommen ligger i et veletablert boligfelt med leiligheter i Elverum sentrum. Sentral og fin beliggenhet. Leiligheten har balkong og utsikt mot vest utover Glomma.
Nærbutikken som er Kiwi Glomma er kun et par etasjer ned. Ellers ligger jo leiligheten sentralt til, så alt av fasiliteter er i umiddelbar nærhet.


Elverum har et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger.

Elverum ligger i Østerdalen i Hedmark fylke, og er en kommune i stadig vekst med over 20.000 innbyggere. Folkeveksten skyldes i større grad økt offentlig tjenesteyting via forsvaret, sykehuset og høgskolen. Opprinnelsen til Elverum sentrums ("Leiret") beliggenhet, er Christianfjeld festning som ligger i Øver Leiret. Soldatene bosatte seg der, og etterhvert kom det flere, kremmere og salgsmenn. Dette dannet grunnlaget for befolkningsveksten den gang.


Fritidsaktiviteter.
Elverum og omegn har gode forhold for friluftsliv, med bl.a. Glomma som er en av Norges beste fiskeelver. Det er også gode forbindelser for langrenn med flere lysløyper på øst- og vestsiden av Glomma. Nærmeste oppkjørte løyper ligger kun gåavstand fra boligen og her kan man nyte naturen i herlige Stavåsen. Elverum golfklubb ligger også bare noen få km unna sentrum, på Starmoen, med fullverdig 18-hulls golfbane. Det er også en travbane på Starmoen. Det er kun en liten time i bil til Trysil hvor du finner Norges største skisenter med et titalls heiser og nedfarter.


Kultur.
Terningen Arena huser en rekke kulturelle- og sportslige-opplevelser med et av Norges beste herrelag i håndball "Elverum håndball". Det arrangeres også konserter og teaterforestillinger.
Det finnes en rekke treningstilbud i Elverum, med flere treningssenter og idrettslag. Man har også Skog-museet og Glomdals-museet med flere spennende opplevelser, sommer og vinter.


Utdanning.
Elverum har bl.a. flere barne- og ungdomsskoler, videregående skole, lærerskole, folkehøyskole samt høgskole.
Høgskolen i Hedmark har avdeling på Campus Elverum, plassert i Terningen Arena. Der tilbys det forskjellige studier innenfor folkehelsefag (sykepleie, psykisk helse, idrett og friluftsliv).

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2007

Bygninger og byggemåte

Byggegrunn antatt med jord - morenmasser. Byggegropen er antatt opkultet. Fundamenter, kjelleryttervegger og øvrige konstruksjoner under terreng av støpt betong. Yttervegger av stål og trekonstruksjoner, isolert med mineralull, og kledd med fasadeplater, panel og tegl. Flat takkonstruksjon, antatt tekket med papp eller folie. Vinduer med to lags isolerglass. Innvendige vegger med bindingsverk, kledd med plater.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 71 kvm

1.Etasje: P-rom: 55 kvm, Bra: 65 kvm, Brutto: 71 kvm, S-rom: 10 kvm

Inneholder: Entré, stue/kjøkken, bad, soverom og innglasset balkong. Det er en bod i kjelleren på ca. 5 kvm, som ikke er tatt med i arealberegningen.

Møblering / utstyr

Dekoder og modem følger leiligheten, da dette er en fellesavtale borretslaget har.

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Her har vi gleden av å presentere en koselig leilighet sentralt i Elverum. Praktisk planløsning og arealutnyttelse i leiligheten.

Åpen og lys stue med plass til spisestue og sofakrok. Her kan man slenge beina i sofaen og kikke ut igjennom de store vinduene og skimte Glomma mot vest. Det er verandadør fra stuen og ut til innglasset balkong. Dette blir som en ekstra liten stue med god utsikt.
Det er et soverom i leiligheten, lyst og romslig med skapplass og den plassen man ellers skulle trenge på et soverom. Det er også et lite ekstra rom i leiligheten som man kan bruke som kontor eller lignende.

Kjøkken
Kjøkkenet har lyse sporfreste fronter, laminert benkeplate og fliser over benken. Et overskap med glassdører. Innredet med over/underskap, komfyr, kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk over komfyr. Det er åpen løsning fra kjøkkenet mot stuen.

Bad
Lyst flislagt bad med downlights i taket. Badet har over og underskap med glatte fronter med nedfelt servant og speil på veggen. Dusjnisje, gulvmontert wc og opplegg for vaskemaskin er også å finne på badet.

VVS og El-anlegg
Avløpsledninger med PVC. Vannledninger antatt med rør i rør. Varmtvannsbereder plassert under kjøkkenbenk.
Sikringsskap med automatsikringer montert i entré, hovedsikring med 40 amper.

Generelle materialvalg
Gulvflater med parkett. Overflater med malt gips på innvendige vegger. Himlinger med malt gips og malt betong. Laminert ytterdør, balkongdør med to lags isolerglass fra byggeår.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med radiatorer tilknyttet fjernvarme, og varmekabler på bad.

Parkering

Parkeringsmuligheter i kjelleren. Utover det så finnes det offentlige parkeringsplasser rundt eiendommen.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 966 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Ganske flat tomt. Felles hageanlegg og uteareal med benker, opparbeidet med plen og variert beplantning. Asfaltert innkjøring, gangstier belagt med belegningsstein.

Vei, vann og avløp

Adkomst fra offentlig vei. Offentlig vann og avløp.

Diverse opplysninger

Borettslag: Gammelbruplassen 1 borettslag, Orgnr.: 991248293
Andelsnr.: 28
Andel fellesgjeld: 3000, Andel fellesformue: 17710, Oppdatert pr: 01.08.2018
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 280 000,- / Felleskostnader: 4 371,- pr. mnd
Gjelder Felleskostnader, fyringforskudd, garasjeleie og kabel-tv.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Sørlie takst as
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 130 000,-
Markedsverdi : 2 200 000,-
Teknisk verdi : 2 130 000,-
Ligningsverdi : 453 398,-
Sekundær ligningsverdi : 1 450 872,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter


Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjoner i avgiftene som følger av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

Faste løpende kostnader
Utover det som er nevnt under offentlige/kommunale avgifter, påløper kostnader til elektrisitet, evt. annen type oppvarming, forsikringer. kabel-TV/bredbånd etc. Utgiftene på dette vil variere ut fra abonnement og avtale man har.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 280 000,-
 • Totalpris: 2 283 000,-
 • Fellesgjeld: 3 000,-
 • Fellesutgifter: 4 371,-
 • Ligningsverdi: 453 398,-
 • Primærrom: 55 m2
 • Bruksareal: 65 m2
 • Bruttoareal: 71 m2
 • Tomteareal: 2966 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Elvarheimsgata 6A 2414 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 128429116