Mogopvegen 9B 2409 Elverum Norge

Adresse

Mogopvegen 9B
2409 Elverum

Beliggenhet, adkomst

Fra Elverum sentrum kjører man ut på riksveg 25 mot Trysil. Ta av til venstre i lyskrysset inn på Strandbygdsvegen, deretter 2. avkjøring til høyre i rundkjøringen. Fortsett 2 km på Strandbygdsvegen (fylkesveg 535) før du skal svinge av til høyre inn på Mogopvegen . Kjør deretter 230 m og du vil få eiendommen på høyre side.

Det vil bli skiltet med Meglerhuset visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Nærområdet

Vi har gleden av å presentere Mogopvegen 9B som er en nyere enebolig over to etasjer oppført i 2016. Boligen ligger med en sentral beliggenhet på Søbakken, kort vei til skole, barnehage, butikk og bussforbindelse. I denne boligen er det bare å flytte rett inn.
Eiendommen ligger i et sentrumsnært område. Søbakken skole med 1-7. klasse, og barnehage i nærheten. Nærbutikken Spar ligger med gangavstand meter fra utgansdøren og har post i butikk. Bussforbindelse er svært gode fra Spar butikken og inn til Elverum sentrum. Det er også gang- og sykkelsti i umiddelbar nærhet som tar deg trygt til sentrum enten du vil gå eller sykle. Elverum sentrum har et stort tilbud av butikker og kjente kjeder med sine to kjøpesentre og butikker i hovedgaten.

Elverum beriker seg med mye flott natur, fra eiendommen er det kun en kort spasertur til Glomma om man ønsker å prøve fiskelykken og nyte synet av elva. Sagtjernet som ligger midt på Søbakken byr på et yrende folkeliv i sommerhalvåret, har en flott badeplass, brygge og et lite stupetårn. Et fint sted å nyte herlige sommerdager. Stavåsen med sine milevis lange stier og veier ligger i gangavstand til boligen, her kan flott natur nytes enten til fots eller på sykkel. I vintehalvåret har skistadion i tilknytning til Strandbygda IL mange flotte og oppkjørte skiløper med god belysning i inngangen til Stavåsen i vinterhalvåret.
Ellers har Elverum et rikt utdanningstilbud med høgskole og folkehøgskole i tillegg til et godt idrettstilbud til barn og unge. Med både Elverum fotball- og håndball i høyere divisjon har barn og unge flere gode forbilder, i samsvar med et rikt tilbud fra flere lag og foreninger

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2016

Bygninger og byggemåte

Grunn bestående av breelvavsetninger med høy sand og siltsorteringer. Antatt fundamentert med støpte såler til fast byggegrunn. Støpt plate på mark med vanbåren gulvvarme i hele 1.etasje. Grunnmur med pussbehandling. Yttervegger i bindingsverk antatt isolert med 20 cm mineralull. Utvendig liggende kledning. Etasjeskillere med trebjelkelag. Overbygget inngangsparti mot nord. Terrasseplatting mot sør. Vinduer med isolerglass og utvendig løse sprosser. Valmtakskonstruksjon tekket med betongtakstein, adkomst til kaldtloft via luke i himling ved stie i 2.etasje. Renner og nedløp av metall med takvann til terreng. Innvendig stålpipe, innkledd ved 2.etasje, overflater med malte trefiberplater.
Frittstående garasje med støpt plate på mark. Yttervegger med uisolertbindingsverk. Utvendig liggende impregnerte bord. Alu-leddport med automatikk. Saltak tekket med betongtakstein, renner og nedløp av metall. Noe gjenstående utvendig overflatebehandling.

For ytterligere informasjon om byggemåte henvises det til vedlagte takst utarbeidet av Knut Roger Furuseth, datert 25.08.2017.

Antall rom (evt. senger)

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 170 kvm, Bruksareal: 174 kvm, Bruttoareal: 194 kvm

1. etasje: Bra: 87 m², p-rom: 87 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, bad, entre og vaskerom/teknisk rom.

2. etasje: Bra: 87 m², p-rom: 83 m².
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, bad og 3 soverom.

Garasje: Bruksareal: 40 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Møblering / utstyr

Eventuelle gardinstenger/oppheng, hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.


Løsøre og tilbehør
Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1.februar 2012, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos opprdagsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Standard

Du ønskes velkommen inn i en stor entré med gode omkledningsmuligheter, fliser på gulv med varme og trappeadkomst til 2.etasjen samt direkte inn til stuen. Boligen har et gjennomgående pent uttrykk i lyse farger, et tidløst laminatgulv som går igjen i hele huset og generelt god standard.

Stue & Kjøkken
Lys og romslig stuedel i 1.etasje med flere møbleringsmuligheter. Koselig peisovn montert og adkomst til terrasseplattingen. Det er åpen løsning til et stort og romslig kjøkken med plass til spisestue. Kjøkkenet har en lys innredning i laminat med profilerte malte fronter. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, micro og kjøl/fryseskap. Et delikat og apetittelig kjøkken med gjennomgående downlights i himling som strekker seg til stuen.
Liten stuedel også i 2.etasjen som kan være fint for familiens yngste til boltreplass, tv- og spill.

Bad & Vaskerom
Hver etasje er utstyrt med hvert sitt bad moderne og delikate bad. Hovedbadet finner vi i 2.etasje.
Felles for badene er gulv med fliser og vannbåren varme, vegger med flissokkel og våtromsplater på vegger. Vegghengt toalett og dusjkabinett. Lys baderomsinnredning med god skap- og hylleplass. Hovedbadet har i tillegg opplegg for badekar/boblebadekar.
Vaskerom/ Teksnisk rom ligger i 1.etasjen og har gulv med vinylbelegg og oppbrett. Vegger med behandlet trefiberplater. Rommet har vaskekum, opplegg for vaskemaskin, sentralstøvsuger, ventilasjonsanell og varmepumpe.

Soverom
Boligen har tre soverom beliggende i husets 2.etasje. Romslige rom med garderobeskap og plass til ulike møbleringsmuligheter. Rommene er malt i lyse farger og har et tidløst laminatgulv.

El-anlegg/VVS
Sikringsskapmed jordfeilautomater plassert i entré med 3-fase 230V anlegg. 40A hovedsikringer. Måler i utvendig skap. Ventilasjonsalegg med varmegjennvinner på vaskerom/teknisk rom. Stoppekran og vannmåler på vaskerom/teknsik rom. Montert varmepumpe for varmtvann samt gulvvarme/vannbårenvarme i hele 1.etasje og bad ved 2.etasje. Frostsikker utekran.

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm og vedfyring. Boligen har et balansert ventilasjonssystem med varmegjennvinner, vannbåren varme i 1.etasje samt på bad i 2.etasje. Peis ovn i stue i 1.etasjen.

Parkering

Frittstående garasje med plass til to biler samt parkering på gårdsplass

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 539 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er tilnærmet flat med asfaltert adkomst via kommunalt veinett. Gruset innkjøring med oppstillingsplass til 2-3 biler. Hagen er pent opparbeidet med plen, noe gjerde og hekk mot naboer. Etablert terrasseplatting mot syd, overbygget inngangsparti med platting og frittstående garasje. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløpsnett.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligformål. Eiendommen omfattes av reguleringsbestemmelser for Søbakken fra 1967, planid 17. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for arbeid etter § 20-1 og 2 i plan- og bygingsloven av 01.07.2010, jfr. §21-10. Datert 26.09.2016.

Prisantydning

4 890 000,-

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Byggtakst Elverum AS
Takstdato : 25.08.2017
Teknisk (byggmassens) verdi : 4 541 000,-
Teknisk verdi : 4 541 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Boligkjøperforsikring fra Help

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Kommunale avgifter

Kr. 20 978 pr. år
Eiendomsskatt, renovasjon, vann, avløp, feiing- og tilsyn.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

- Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for eiendomsmeglertjenester.

- Visningsprotokoll er et hjelpemiddel i budgivning og det gis ingen garanti at man blir kontaktet ved å skrive seg på listen. Dersom man vil være sikker på å bli holdt orientert om bud, bør man selv ta kontakt med megler.

Boligkjøperforsikring
Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes snarest på kontraktsmøte og koster fra kr 3 900,- til kr 12 000,-- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring på www.help.no.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 20 978,-
 • Primærrom: 170 m2
 • Bruksareal: 174 m2
 • Bruttoareal: 194 m2
 • Tomteareal: 539 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Mogopvegen 9B 2409 Elverum Norge

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • Daglig leder/Megler MNEF

  Hans Petter Carlsson
  Telefon: +47 62 41 44 50
  Mobil: +47 911 25 518
  Faks: +47 62 21 05 60

  Annen info

  Finnkode: 125518903